EMMEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMMEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.142.750

Publication

15/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 10.09.2014, NGL 12.09.2014 14583-0268-009
10/10/2012
ÿþ Mad Word 11.1

:11 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v GRIFFIE RECHTBANK

beh VAN KOOPHANDEL

aa

Be

Stat

*12167367*

1111

-1 OKT. 2012



DENDERMONDE







Ondernemingsnr : ó y5 . diti 2 . 1 SO

Benaming

(voluit) : EMMEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS, KWAKKELHOEKSTRAAT 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie, Antwerpen op 28 september 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1.0e Heer MARTENS Olivier Jeanne Luc Bertha Bernard, wonende te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken), Kwakkelhoekstraat 9 (identiteitskaart nummer 590-8884777-88; rijksregistemummer 780206-209.02).

2.De Heer MARTENS Vincent Martine Michel Clémence Joseph, geboren te Sint-Niklaas op 5 april 1984, wonende te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken), Vlasbloemstraat 33 (identiteitskaart nummer 591-2753029-77;' rijksregistemummer 840405-073.17).

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt "EMMEN". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken), Kwakkeihoekstraat 9.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd: negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden dief ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement van Plichtenleer en deontologiei vastgesteld door het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en onder meer doch niet: uitsluitend:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door aile onroerende goederen, zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe

:.Jitag_ zij, aUe _onroerende,, jaao ieie..baocieUngen_Yerri9ht@n,_zoals .ondermeer_ haar .onroeende Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen terzake.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 28 september2012.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aande-len, zonder vermelding van waarde. Ieder der aandelen is volstort ten belope van ééniderde, zodat het maatschappelijk kapitaal in totaal voor zesduizend tweehonderd euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd. Zij dienen vennoot te zijn. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte. Natuurlijke personen die opdrachten zoals omschreven in artikel 49 van de wet van 22 april 1999 uitvoeren in naam en voor rekening van de vennootschap, moeten de hoedanigheid hebben van boekhouder of boekhouder-fiscalist hebben of een hoedanigheid die als gelijkwaardig wordt erkend in België of in het buitenland, Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid lid zijn van het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten. Indien een rechtspersoon aangesteld wordt als bestuurder moet deze een natuurlijk persoon, lid van het instituut, aanstellen als vaste vertegenwoordiger. Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het BIBF en mag het tweede lid benoemd worden onder de leden van het 1AB of IBR op personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Het lid van het B1BF moet echter steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij de beslissingen van het bestuursorgaan. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de 'algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun eventuele vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstel-ling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de contro-ile wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om zeventien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december 2014 om 17.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin ais het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde

gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-rif-telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitge-brachte stem rekening gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproe-'pingsbrief of een door het zaakvoerderschap opgestelde stembrief eigen-handig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit docu-ment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennoot-schap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergadering gehou-den wordt.

Het boekjaar loopt van één juli van het ene jaar tot en met dertig juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 28 september 2012 tot en met 30 juni 2014.

Met eenparigheid van stemmen worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd: voornoemde Heer Olivier MARTENS en voornoemde Heer Vincent MARTENS, die beiden deze aanstel-lieg aanvaarden onder

bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 28 september 2012 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 28 september 2012 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-schap.

Krachtens artikel 9 van de statuten is aan ieder van hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-'nootschap op te treden in en buiten rechte. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De aan de commissaris toekomende vaste vergoeding, die in een aparte overeenkomst is vastgelegd, wordt door de vergadering goedgekeurd.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A & A, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, vertegen-'woordigd door haar zaakvoerder, voomoemde Heer Olivier Martens, wonen-'de te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, alsook de aange-stelden of lasthebbers van voormelde ven-mootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzon-derlijk te handelen, om alle verrichlin-igen te doen tenein-*de:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememings-'loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-'tingad-'ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzi-ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

-VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-béaudeen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EMMEN

Adresse
KWAKKELHOEKSTRAAT 9 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande