EMROJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMROJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.739.032

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 23.06.2014 14208-0025-011
16/12/2013
ÿþ MedAOF 11.1

È~ gif` ia In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r=~

iii eo~o*



NEERGELEGD

0 4 DEC. 2013

RIi;+DiiTiLANK vAN

Kdt3Ptieffli, '1`11 CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0501.739.032

Benaming (voluit) : Emroj

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beukenpark 14 - 9930 Zomergein

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 01/08/2013

De algemene vergadering beslist om vanaf heden mevrouw Sylvie Vanden Abeele wonende te 9930 Zomergem, Beukenpark 14 ais bijkomende zaakvoerder te benoemen.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Bauwens Davy

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/12/2012
ÿþmod 11.1

Ondememingsnr : 0SR4 T 12 O

Benaming (voluit) ; EMROJ

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beukenpark 14

9330 Zomergein

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verseden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op achtentwintig november tweeduizend en twaalf, heden aangeboden ter registratie dat:

de Heer BAUWENS Davy Luc Remi, (rijksregistemummer:79.01.20-269.21), wonende te 9930 Zomergem, Beukenpark 14 en

Mevrouw VANDEN ABEELE Sylvie, (rijksregistemummer: 79.10.10-162.06), wonende te 9930 Zomergem, Beukenpark 14.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "EMR0,1" hebben opgericht3, waarvan de statuten luiden als volgt:

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9930 Zomergem, Beukenpark 14. "

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het;

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen;

van de zaakvoerder.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

I. Holding

1) Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,; deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van; handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)- publiekrechtelijk statuut;

;; 2) Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3) Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile, verbintenissen van zelfde ondernemingen.

II. Patrimonium

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen. Alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals: de aan-, en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil,; de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekkingen; hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke; rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen. Alle: verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en; verkoop, de huur en verhuur, de ruil. In het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle: verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten: industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen;: het _stimtal~ren,. _de_ lannir

g_ en _çogrdsRatie Met__ là.P, 0 r111.+YiKkling yan , de __v_ennaa#sçha PP. en _en;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VEIL B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111j!1(1111011911111

M

NEERGELEGD

D 4 DEC. 2012

RECHTBANK VAN

, '''nn?~'. -ri 8f\GIri-~he-p= PF-1\n-

__.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur,, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Consultancv- of management

De vennootschap heeft ais doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen

genomen, op een of andere wijze verband houden met

aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voomoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van die aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten , het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pad te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderdvijftig (150) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een fractie waarde van éénlhonderdvijftigste (1/150ste ) ieder.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18u00) op de plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hemieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheid:

teder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zaakvoerder:

Niet-statutair zaakvoerder, en dit met ingang van heden en voor de duur van de vennootschap: Meneer Bauwens Davy, voornoemd

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling:

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Ontbinding  vereffening:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel 4. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan. Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars maken in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen,

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni in het jaar tweeduizend veertien

Het eerste boekjaar loopt vanaf één november tweeduizend en twaalf tot dertig december tweeduizend dertien. Volmacht:

Als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van in de plaatsstelling, wordt aangesteld Mevrouw Leen De Boitselier, partner accountancy bij Moor Stephens Verschelden kantoor houdende te 9308 Aalst, Molenkouterstraat 75 ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Gelijktijdige neerlegging:

- eensluidend afschrift akte

- bankattest



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EMROJ

Adresse
BEUKENPARK 14 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande