ENDARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENDARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.561.272

Publication

30/07/2014
ÿþ 4

4: Mod Word 11.1

7t,11:W1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111i 11111111

*14146448*

behc

aar

Bek Staa

111111



II

NEERGELEGD

I 8 1111.1 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAtiReVE GENT

Ondernemingsnr : 0845.661.272

Benaming

(voluit) : ENDARE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 21G

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 15 juli 2014 blijkt dat de Besloten , Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Aanpassing van de statuten aan de beslissing van de algemene vergadering de dato 1 juli 2013 om de zetel van de vennootschap te verplaatsen.

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissing van de bijzondere algemene: vergadering de dato 1 juli 2013 om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van, 2960 Brecht, Schotensteenweg 15, naar 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 21G.

2. Splitsing van de aandelen.

De vergadering beslist om de verhandelbaarheid van de aandelen te vergroten door de aandelen te splitsen. De bestaande aandelen worden vernietigd en elk oud aandeel word omgeruild door honderd (100) nieuwe aandelen. Elke aandeelhouder ontvangt in ruil voor ieder oud aandeel honderd (100) nieuwe aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap blijft ongewijzigd en beloopt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) en wordt vanaf heden vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen op naam.

3. Voorafgaande verslagen.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aanwezige vennoten verklaren een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

- het verslag op gesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten ' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VOSSEN en C° - bedrijfsrevisor, gevestigd te 9185 Wachtebeke, Langelede 28/a, vertegenwoordigd door de heer Filip Vossen, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VOSSEN en C° - bedrijfsrevisor, gevestigd te 9185 Wachtebeke, Langelede 28/a, vertegenwoordigd door de heer Filip Vossen, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders worden hierna letterlijk weergegeven:

"BESLUIT VAN DE BEDRLIFSREVISOR

De voorgenomen inbreng in nature bij de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENDARE bestaat uit de hiervoor beschreven schuldvordering ten bedrage van 49.833,39 EUR,

Bil de beëindiging van de controlewerkzaamheden, is ondergetekende van oordeel dat

Li De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature;

Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen activa en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

E De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

11 De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarden waartoe deze methoden leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, te verhogen met de uitgiftepremie, van de tegen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Uitgaande van een voorafgaandelijke verhoging van het aantal aandelen van 100 aandelen tot 10.000 aandelen (dat door omruiling van 1 bestaand aandeel tegen 100 nieuwe aandelen met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen) bestaat de vergoeding van de inbreng in nature in de uitgifte van 527 nieuwe (volledig volgestorte) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « ENDARE », met dezelfde kenmerken als de 10.000 bestaande aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, die gezamenlijk een maatschappelijk kapitaal van 49.833,39 EUR vertegenwoordigen.

Door de voorgenomen inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 49.833,39 EUR om het te brengen van 18.600,00 EUR op 68.433,39 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ondergetekende ter voorlichting van de vennoten onontbeerlijk acht.

Ondergetekende wenst er evenwel aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat onderhavig verslag niet kan worden beschouwd als een "fairness opinion".

Onderhavig verslag (in totaal 17 pagina's) werd opgemaakt in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden. Opgemaakt te Wachtebeke, op 14 juli 2014,

BV/BVBA VOSSEN en C° - bedriffsrevisor

vertegenwoordigd door

(getekend)

Filip VOSSEN, Bedriffsrevisor"

- het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de bedrijfsrevisor, aan onderhavige akte worden gehecht met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, doch niet mee overgeschreven.

4. Kapitaalsverhoging.

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met negenenveertigduizend achthonderd drieëndertig euro negenendertig cent (E 49.833,39) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) op achtenzestigduizend vierhonderd drieëndertig euro negenendertig cent (E 68.433,39) door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de inbrenger heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van negenenveertigduizend achthonderd drieëndertig euro negenendertig cent (¬ 49.833,39).

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van vijfhonderd zevenentwintig (527) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

De vergadering verklaart dat deze kapitaalsverhoging geschiedt in uitvoering van de maatregelen vooropgesteld in uitvoering van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Verwezenlijking van de inbreng.

Vervolgens komt tussen:

"iMinds" Vereniging Zonder Winstoogmerk, met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 8/102, opgericht bij onderhandse akte gedagtekend op 22 april 2004 houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli daarna, onder het nummer 04111759, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij onderhandse akte gedagtekend op 17 juli 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 september 2012 onder het nummer 12159344.

Die, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart zijn schuldvordering ten belope van negenenveertigduizend achthonderd drieëndertig euro negenendertig cent (E 49.833,39) In deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

6. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten de kapitaalsverhoging definitief is waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achtenzestigduizend vierhonderd drieëndertig euro negenendertig cent (¬ 68.433,39) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tienduizend vijfhonderd zevenentwintig (10.527) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

7. Aanneming van nieuwe statuten om ze te vereenvoudigen en in overeenstemming te

brengen met de voorgaande besluiten en met het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist om volgende nieuwe statuten aan te nemen:

ARTIKEL 1. - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handeisvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "ENDARE BVBA"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 21G.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest

gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Ontwikkelen van software, It-consultancy, verkoop en onderhoud van hard- en software, in- en

uitvoer, groot- en kleinhande

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke

andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een

gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke

verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële,

roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te

vergemakkelijken of uit te breiden.

ARTIKEL 4. - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5. - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTENZESTIGDUIZEND VIERHONDERD

DRIEËNDERTIG EURO NEGENENDERTIG CENT (¬ 68.433,39).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in tienduizend vijfhonderd zevenentwintig (10.527) aandelen

zonder vermelding van een nominale waarde.

ARTIKEL 6. - AANDELEN - OVERDRACHT

1. Aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één

enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan

worden, behoudens anders luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar, de eraan

verbonden Ildmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

2. Overdracht

De maatschappelijke aandelen kunnen op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste twee derden van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming geldt in het bijzonder ook wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, of aan ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Indien de overgang werd geweigerd kan iedere belanghebbende tegen deze weigering opkomen voor de bevoegde rechtbank, conform de bepalingen inzake overdracht en overgang van effecten, zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 7. - BESTUUR EN DE VERTEGENWOORDIGING

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd

2. Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

3. Bezoldiqing en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

ARTIKEL 8. - ALGEMENE VERGADERING

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om

binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten

aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote,

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de laatste dinsdag van de maand mei om 18 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 9. - BOEKJAAR - JAARREKENING - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

ARTIKEL 10. - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld afin aandelen terug te betalen.

Indien aile aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

ARTIKEL 11. - KEUZE VAN WOONPLAATS

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken aile mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

Aandeelhouders dienen een verplicht in België gelegen woonplaats te kiezen, bij gebrek waaraan alle mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

8. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cobofisk Gent en/of de heer Hendrik Huys, gevestigd te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 749, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

,L,

Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor Publicatie

Staatsblad Wim Van Damme

Notaris

16/7/2014

Tezelfdertijd neergelegd:

uitgifte van de akte omvattende de gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;

- volmacht;

- bijzonder verslag van de zaakvoerders,

- verslag bedrijfsrevisor















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

C)01PdadtaftbbbizandruLltiBt eatteetclildenReltecteletaaErnifrobdadigtightbitbeatededtrshuentertrnded-tottularibetailaipaleceepur(e»Ougn) bebeegdgtÉiteciatelepareaderlEameakzialaraattedhettEte tedegeguroxecatiggen

VdifscisoNetieraandrahdteitekérgng

12/08/2013
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

= ~ ~-~S

I

MONITEUR BELGENeergelegd ter griffie van de Rechtbank

I~li I~II ~~i~ - van Koophandel te Ant~erpen, ap

i~~ll~~l~~~11

Ill~lll~ 5 ~

1111111~ll[ Q ~

*13126538* ~ 2013 02U-  ?---À3

1LGSCH S _AATSBLA~J Griffie

Ondernemingsnr : 0845561272

Benaming

(voluit) : Endare

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprekelijkheid

Zetel : Schotensteenweg 15 -, 2960 - Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering van 01/07/2013 werd beslist om de maatschappelijke zetel van Schotensteenweg 15, 2960 Brecht over te brengen naar Vijfwindgatenstraat 21G , 9000 Gent.

Zaakvoerder

Goossens Sander

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bel ai BE Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12302443*

Neergelegd

26-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845561272

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): ENDARE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht, Schotensteenweg 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op zesentwintig april tweeduizend

twaalf, ter registratie neergelegd, dat

1) De heer GOOSSENS Sander Frans Eliza, geboren te Malle op 25/09/1989, nationaal nummer 89.09.25-283.26, ongehuwd, wonende te 2960 Brecht, Schotensteenweg 15. Beroep: student. Verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

2) De heer VANDEWALLE Bram, geboren te Gent op 26/09/1989, nationaal nummer 89.09.26-161.21, ongehuwd, wonende te 9880 Aalter, Lentakkerstraat 23.

Verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd. Beroep : student

een vennootschap opgericht hebben, als volgt:

STATUTEN

Vorm en Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENDARE

Zetel : 2960 Brecht, Schotensteenweg 15

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Doel: Ontwikkelen software, It-consultancy, verkoop en onderhoud hard- en software, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd volledig geplaatst. Op de aandelen werd ingeschreven in geld:

- door de heer GOOSSENS Sander, voornoemd, voor vijftig aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro ( ¬ 9300,00), volstort voor een bedrag van drieduizend zeshonderd euro (3600,00)

- door VANDEWALLE Bram, voornoemd, voor vijftig aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro ( ¬ 9300,00), volstort voor een bedrag van drieduizend zeshonderd euro (3600,00)

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Vertegenwoordiging : Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door twee zaakvoerders, samen optredend, behalve voor verbintenissen die de tienduizend euro niet te boven gaan

Algemene vergadering : ieder jaar, de laatste dinsdag van mei om 18 uur.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

SLOTBEPALINGEN:

- Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de kruispuntbank voor ondernemingen tot

eenendertig december tweeduizend dertien.

- Er wordt geen commissaris-revisor aangesteld.

Worden benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, ingaand op heden:

1. GOOSSENS Sander, voornoemd

2. VANDEWALLE Bram, voornoemd

Die hier aanwezig zijn en hun mandaat aanvaard hebben. Hun mandaat is onbezoldigd tot

31/08/2012, vanaf 01/09/2012 bezoldigd.

VOLMACHT

Comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan Intaccon A3 Group en Intaccon Services,

te Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 214, teneinde in hun naam alle administratieve

formaliteiten te vervullen in het kader van de aanvraag en wijzigingen in de kruispuntbank voor

ondernemingen en BTW formaliteiten en andere administraties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelegd oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGEL

- 9 50U 2015

RECHTBANK VAN KOOPHANDEt 1:F r.E~si

Ondernemingsnr : 0845.561.272

Benaming

(voluit) : Endare

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Ottergemsesteenweg-Zuid 808b bus 302

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder & benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de bijzonder algemene vergadering van 05/01/2015

Sander Goossens wordt ontslagen ais zaakvoerder volgende nieuwe zaakvoerders worden benoemd:

13E 0507.758.673

Sagos GCV

Schotensteenweg 15

2960 Brecht

Vast vertegenwoordigd door Sander Goossens

13E 0567.695.270

HP Projects Bvba

Keuzekouter 22

9031 Drongen

Vast vertegenwoordigd door Hans Peerlinck

Sander Goossens

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ENDARE

Adresse
OTTERGEMSESTEENWEG -ZUID 808B, BUS 302 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande