ENECO SOLAR VLAANDEREN 3

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENECO SOLAR VLAANDEREN 3
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.835.553

Publication

31/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

I~~u~nu~~n~~wm

1311 977

NEERGELEGD

2 2 JULI 2013

RECHTBAI AN

KO PHANDEL-TE GENT

Ondernemingsnr : 0898.835.553

Benaming (voluit) : Eneco Solar Vlaanderen 3

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1

9051 GENT (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR."Eneco Solar Vlaanderen 1" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht juli tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN;' MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Enecq Solar Vlaanderen 3", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1,,, 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 1 mei 2013 door de bestuursorganen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Sotar Vlaanderen 3", waarvan de;' zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "de Overgenomen , Vennootschap" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 1", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem),"de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine'. van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Eneco Solar Vlaanderen 1"; de Overgenomen Vennootschap "Eneco Solar Vlaanderen 3" bij wijze van met fusie door overneming; gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen' Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Heidi Vanluchene, Advocaat, met kantoor te 1050' Brussel, Marsveldplein, 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Vermits alle aandelen op naam zijn, werden alle machten verleend aan Mevrouw Heidi Vanluchene, om het register van aandelen op naam van de Overgenomen Vennootschap te vernietigen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der''

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 18.06.2013 13181-0313-029
21/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iu

EGD

-8 MEI 2013

VAN

KOO HEIIff TE GENT

Voor-behoudel

aan het

Belgisch Staatsbia

i 111131

Ondernemingsnr : 0898.835.553

Benaming

(voluit) : Eneco Solar Vlaanderen 3

(verkorf) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel conform artikel 719 W, Venn. tussen enerzijds ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA als Overnemende Vennootschap en anderzijds ENECO SOLAR VLAANDEREN 3 CVBA als Overgenomen Vennootschap:

(...)

(.IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1 .Identificatie van de Overnemende Vennootschap (ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA)

Oprichting

ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA werd opgericht op 29 december 2010 bij akte verleden voor notaris, Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2011 onder het nummer 0005066; hierna genoemd de Overnemende Vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op 21 december 2012 (verhoging van het maatschappelijk kapitaal) bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2013 onder het nummer 0016272.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 7.518.550 EUR, Het is verdeeld in 751.855 aandelen op

naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekeningen en voor rekening van derden:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming niet de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen,

4.De deelname aan (on)roerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder: ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Nooit

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

-ENECO SOLAR, BIO & HYDRO BV: 1.854 aandelen

- ENECO BV: 1 aandeel

1.2. Identificatie van de Overgenomen Vennootschap (ENECO SOLAR VLAANDEREN 3 CVBA)

Oprichting

ENECO SOLAR VLAANDEREN 3 CVBA werd opgericht op 16 juni 2008 bij akte verleden voor notaris Jan Baei, kantoor houdend te Gent. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 juli 2008 onder het nummer 0100657; hierna genoemd de Overgenomen Vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-11 januari 2011 bij akte verleden voor notaris Peter VAN MELKEBEKE, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2011 onder het nummer 0031881;

-21 december 2012 bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2013 onder het nummer 0018271.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 4.018.600 EUR. Het is verdeeld in 8.037.200 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde, Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap

"De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van

onderaannemers:

a)Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare

energieproductie;

b)De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

y[`4

>.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar bestuurder. ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort.

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA; 8.037.200 aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge II.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (ART. 719, 2° W. VENN.)

Alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanuit boekhoudkundig (en vanuit fiscaal  directe belastingen) oogpunt geacht te zijn verricht en uitgevoerd voor naam en rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2013.

III.AANDEELHOUDERS HOUDENDE BIJZONDERE RECHTEN EN HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN (ART. 719, 3° W. VENN.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen, die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Binnen de Overgenomen vennootschap bestaan er geen andere effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die behoren aan andere personen dan de Overnemende Vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

IV.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN (ART. 719,4° W. VENN.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de Overgenomen Vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap.

Het bestuursorgaan van beide vennootschappen geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr. Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap aile wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissing genomen door het desbetreffende bestuursorgaan te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad alsook over te gaan tot neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

c)Aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub b) genoemde prcductie;

d)Het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van deelnemingen in binnen -- en buitenland in ondernemingen, en het waarnemen van bestuursopdrachten en functies in andere vennootschappen.

De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2013
ÿþIII

rood 11.1

,Luik B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i u



[-JE E GD

1 { 2013

RECI~C1C)P ~ n

A~~~~.~~~NT

Ondememingsnr : 0898.835.553

Benaming (voluit) : Eneco Solar Vlaanderen 3

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat, 21 - bus 1

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA -

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig december tweeduizend en twaalf, door Meester' Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 1'1 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 3", waarvan de zetel gevestigd is te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1, volgende beslissingen genomen heeft

1° Verhoging van het kapitaal door inbreng in natura (een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering  welke uitvoerig staat beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor) met vier miljoen euro (4.000.000,00 EUR), om het te brengen op vier miljoen achttienduizend zeshonderd euro (4.018.600,00 EUR), door uitgifte van acht miljoen (8.000.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 1", de acht miljoen (8.000.000) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato zes december tweeduizend en twaalf opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Eneco Solar Vlaanderen 3 CVBA, bestaat uit een inbreng van een schuldvordering ten bedrage van 4.000.000 EUR door Eneco Solar Vlaanderen I BVBA.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Be het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- gelet op het feit dat de inbrengende partij tevens de meerderheidsaandeelhouder (99,99%) is van de inbrenggenietende vennootschap en dat alle aandeelhouders tot dezelfde groep behoren, zijnde Eneco B.V., dat de transactie, conventioneel vergoed op basis van de fractiewaarde, kadert in een versterking van de ' financiële situatie van de inbrenggenietende vennootschap, de waardering aan nominale waarde redelijk en niet arbitrair is en de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste' overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met dei fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uitte geven aandelen.

We wensen de raad van bestuur en de aandeelhouders te wijzen op het feit dat door deze inbreng in natura geen bijkomende financiële middelen worden ingebracht. Er ontstaat een overboeking van een schuld naar, eigen vermogen en bijgevolg een versterking van de financiële situatie van de onderneming.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 8.000.000 aandelen van de vennootschap Eneco Solar Vlaanderen 3 CVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Vó r behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Diegem, 6 december 2012

De commissaris

PELQ1TTE Bedrijfsrevisoren

1$V o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Gert Vanhees"

2° Vervanging van het tweede lid van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

ir Het vast gedeelte ervan bedraagt vier miljoen achttienduizend zeshonderd euro (4.018.600,00 EUR), vertegenwoordigd door acht miljoen zevenendertig duizend tweehonderd (6.037.200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst".

3° Wijziging van de vertegenwoordiging van de vennootschap, zodat vanaf 21 december 2012 de vennootschap zal vertegenwoordigd worden door één bestuurder en derhalve vervanging van artikel 26 van de statuten door de volgende tekst:

'De vennootschap wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die alleen kan optreden binnen het kader van het dagelijks bestuur of door één bestuurder zonder dat zij dienaangaande ten opzichte van derden moeten laten blijken van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, het ' verslag van de raad van bestuur én het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

L i .J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12 -12- 2012,

GRIFFIE RECHTBANK ' ~

KOOPH(iiei. te MECHt~'. µ<

4 ...

1111111mu111111111,11,111122 Sfi57*

Ondernemingsnr : 0898.835.553

Benaming

(voluit) : ENECO SOLAR VLAANDEREN 3

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zandvoortstraat C47 bus 11, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoemingen

(uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 01/06/2012)

Met eenparigheid van stemmen wordt er beslist om Eneco B.V. met maatschappelijke zetel te 3072 AP Rotterdam (Nederland), Wilhelminakade 955, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 24433142, met als vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelius Wilhelmus van de Noort met woonplaats te 4623 XW Bergen op Zoom (Nederland), Schaepmanlaan 63 te herbenoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar tot en met de algemene vergadering over het boekjaar 2017,. Dit mandaat is onbezoldigd.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA met zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem te benoemen tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat vervalt op de algemene vergadering van 2015 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 2014. Deloitte bedrijfsrevisoren stelt de heer Gert Vanhees aan als permanente vertegenwoordiger. De mandaatprijs wordt vastgelegd op 5.000 EUR. Deze mandaatprijs wordt jaarlijks onderworpen aan de evolutie van de gezondheidsindex en is exclusief BTW en onkosten (IBR bijdrage, verplaatsing, secretariaat, en dergelijke).

Eneco B.V., Bestuurder

Met als vaste vertegenwoordiger Franciscus Comelius Wilhelmus van de Noort

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versos Naam en handtekening.

21/12/2012
ÿþMod Word 11,1

ï ;lii,E g 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te mak

ERG ELEGD

na neerlegging ter griffie van de akt

1 2 -12- 2012

GRIFFIE RECHTBANK va KOUPHANDELte MECHELE

Griffie

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbiac

2 05659*

1

Onderrlemingsnr : 0898.835.553

Benaming

(voluit) : Eneco Solar Vlaanderen 3

(verkort)

ROchtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen - Zandvoortstraat C47 bus 11 (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 8 november, wordt er een raad van bestuur gehouden met de volgende agendapunten:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap

2. Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen werden door de raad van bestuur genomen:

1 . De raad van bestuur beslist om, conform artikel 2 van de statuten, de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2800 Mechelen, Zandvoortstraat C47 bus 11 naar 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Poortakkertstraat 21 bus 1.

2. De raad van bestuur geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, beiden advocaat te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de vennootschap aile wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze raad van bestuur te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de, Kruispuntbank van Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van l=1 ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; haam en handtekening.

28/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11031881'

111

Vo beha

aan

Bek Staat

NEERGELEGD

16. 02. 2011

RECHTegeritKOOPHANDEL

KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0898835553

Benaming

(voluit) : Enfinity 3 Belgium

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Stijn Streuvelstraat 99

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op elf januari tweeduizend en elf, door Meester Peter Van: Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen°, burgerlijke vennootschap met de vorm. van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd: Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende: registratiemelding draagt :

"Geregistreerd negen bladen twee renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 13 januari 2011' boek 59 blad 34 vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ). (Getekend) VANDEKERKHOVE S.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Enfinity 3 Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Stijn Streuvelstraat 99, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Aanneming van een nieuwe tekst van statuten bevattende onder andere een wijziging van de maatschappelijke benaming, verplaatsing van de maatschappelijke zetel, schrapping van de categorieën van aandelen en daarbij horende rechten, wijziging van de overdrachtsregeling van de aandelen, wijziging van de samenstelling van de raad van bestuur, schrapping statutaire bestuurders (ingevolge schriftelijke besluitvorming van de vennoten de dato 31 december 2010), wijziging van de vertegenwoordigingsbevoegdheid, wijziging van de vertegenwoordiging van de vennoten en wijziging van de regeling inzake het liquidatieoverschot, met inbegrip van alle eventuele noodzakelijke inhoudelijke wijzigingen, waarvan een uittreksel volgt:

VORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Eneco Solar Vlaanderen 3".

Deze naam moet steeds door de woorden coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of de: afkorting "CVBA" worden voorafgegaan of gevolgd.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Zandvoortstraat C47/11.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel: .

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met: derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling vang onderaannemers:

a. het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare energieproductie;

b. de productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c. de aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub b) genoemde productie;

d. het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van deelnemingen in binnen- en buitenland in

ondernemingen, en het waarnemen van bestuursopdrachten en functies in andere vennootschappen.

De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende,'

roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de;

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op;

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en"

manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is veranderlijk, met uitzondering van het in volgende paragraaf vastgelegd vast

gedeelte.

Het vast gedeelte ervan bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd

door zevenendertig duizend tweehonderd (37.200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, en is

volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

AANDELEN

De aandelen zijn op naam en worden geregistreerd in het register der vennoten bedoeld in artikel 14 van

onderhavige statuten.

VENNOTEN

Zijn vennoten of kunnen de hoedanigheid van vennoot verkrijgen:

1° de ondertekenaars van deze akte;

2° de natuurlijke en rechtspersonen die:

(i) die niet betrokken zijn in enige faillissements- of insolventieprocedure of een gelijkaardige procedure naar buitenlands recht; én

(ii) die op basis van het op hen toepasselijke recht de aandelen kunnen overnemen; én

(iii) afdoende blijk geven van de mogelijkheid de door hen over te nemen aandelen te betalen binnen de maand na de overdracht ingeval van verkoop van niet-volstorte aandelen;

3° de verkrijgenden van een vrijgestelde overdracht in de zin van artikel 9.1., derde lid alsook erfgenamen of rechtverkrijgenden van vennoten die ais nieuwe vennoten worden aanvaard overeenkomstig artikel 10 van onderhavige statuten; en

4° een Eneco-entiteit.

Nieuwe vennoten die deze hoedanigheid van nieuwe vennoot verkrijgen ten gevolge van toetreding, kunnen aanvaard worden ingevolge een gewone beslissing van de raad van bestuur.

Een Eneco-entiteit verkrijgt de hoedanigheid van vennoot van rechtswege en behoeft geen aanvaarding door de raad van bestuur.

Als nieuwe vennoten deze hoedanigheid van nieuwe vennoot krijgen ten gevolge van een overdracht van aandelen dienen de overdragende en/of overnemende aandeelhouders de raad van bestuur een kennisgeving te sturen door middel van een aangetekende brief.

De raad van bestuur kan de aanvaarding van nieuwe vennoten zoals bepaald in de vorige alinea slechts weigeren binnen de twee weken na ontvangst van de kennisgeving zoals bepaald in de vorige alinea, waarbij de weigering enkel kan gegrond warden op basis van de niet-vervulling van de voorwaarden als bedoeld in alinea 1, 2° van onderhavig artikel of op basis van een strijdig belang met de vennootschap, in het bijzonder wanneer de toekenning of uitbetaling van de ecologiepremie in de zin van het Decreet van 31 januari 2003 betreffende het economisch ondersteuningsbeleid in het gedrang zou komen.

AANSPRAKELIJKHEID

De vennoten zijn slechts gehouden tot beloop van hun inschrijving.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit een of meerdere bestuurders.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering die hierover alleen besluit met meerderheid van stemmen voor zover deze stemmen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De bestuurders van de vennootschap kunnen te allen tijde worden ontslagen.

De duur van het mandaat van gewoon bestuurder is beperkt tot een periode van zes jaar te rekenen vanaf zijn benoeming.

Zolang de algemene vergadering evenwel om welke reden ook niet in de vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan de opdracht is verstreken in functie. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

ln geval van voortijdige vacature in de raad van bestuur hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder neemt zijn mandaat als bestuurder op tot beëindiging van de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

VOORZITTERSCHAP

De voorzitter wordt verkozen door de raad van bestuur.

BIJEENKOMSTEN

De raad van bestuur komt samen op bijeenroeping van één van de bestuurders, alsook telkens als het belang van de vennootschap het vereist. De beslissingen van de raad van bestuur worden opgetekend in verslagen.

Ieder verslag wordt ondertekend door de figurerende voorzitter en door de aanwezige bestuurders.

De oproepingen vermelden plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste twee volle dagen voor de vergadering per brief, telegram, telex, telefax of op een andere schriftelijke wijze verzonden. Bij spoedgeval kan de oproeping mondeling gebeuren, hetgeen in de notulen moet warden opgenomen. De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien aile bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

BERAADSLAGINGEN

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen als de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien dit niet het geval is, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal bestuurders die aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissingen treffen omtrent de aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn. Over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn, kan de raad van bestuur geldig beraadslagen en beslissen indien alle leden van de raad van bestuur persoonlijk aanwezig zijn en allen akkoord gaan.

Een bestuurder kan aan een andere bestuurder opdracht geven hem te vervangen en in zijn plaats te stemmen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur. In voorkomend geval wordt de bestuurder die belet is en die wordt vertegenwoordigd, geacht aanwezig te zijn.

De raad van bestuur kan in uitzonderlijke gevallen schriftelijk besluiten nemen mits de bestuurders een eenparig akkoord bereiken, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen. De schriftelijke procedure kan niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

Elke bestuurder heeft één stem. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld. Bij staking van stemmen dient een nieuwe oproeping en beraadslaging te gebeuren tot een meerderheidsbeslissing kan genomen worden.

BEVOEGDHEDEN EN VERGOEDINGEN

De raad van bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van bestuur of beschikking te stellen die nodig of nuttig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten voorbehouden is aan de algemene vergadering valt onder de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De opdracht van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen. De raad van bestuur bepaalt eventueel de bezoldigingen aan deze bijzondere opdracht verbonden.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die de titel van gedelegeerd bestuurder zullen voeren, en/of aan één of meer directeurs, die geen vennoten moeten zijn.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden. Elke persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

RECHTSGEDINGEN

De vennootschap zal in rechte vertegenwoordigd worden, als verweerder of als aanlegger door de voorzitter, ofwel door een persoon belast met het dagelijks bestuur of door twee bestuurders.

Voor het in rechte vertegenwoordigen van de vennootschap in het buitenland volstaat de handtekening van één bestuurder of van een persoon belast met het dagelijks bestuur.

VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door één persoon belast met het dagelijks bestuur bestuurder, die alleen kan optreden binnen het kader van het dagelijks bestuur, of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, zonder dat zij dienaangaande ten opzichte van derden moeten laten blijken van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

JAARVERGADERING

Jaarlijks wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van juni om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag.

De zittingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid door de raad van bestuur.

BIJEENROEPINGEN

De bijeenroeping geschiedt door raad van bestuur. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt minstens acht (8) dagen voor de algemene vergadering bij aangetekende brief, ondertekend door één bestuurder. De commissarissen, zo die er zijn, worden mede opgeroepen tot het bijwonen van de algemene vergadering.

Oproepingen zijn niet nodig wanneer al de vennoten overeenkomen een vergadering te houden en alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

VERTEGENWOORDIGING TER VERGADERING

De vennoten kunnen zich bij schriftelijke volmacht doen vertegenwoordigen.

De oproeping voor de algemene vergadering kan bepalen aan welke modaliteiten de volmachten voor de algemene vergadering moeten voldoen. Indien de oproeping voor de algemene vergadering de voorafgaande neerlegging van de volmachten voorschrijft moet deze neerlegging minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering gebeuren. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

STEMMEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij het begin van elke algemene vergadering moeten de vennoten of hun volmachtdragers een aanwezigheidslijst ondertekenen. Deze lijst vermeldt de identiteit, die op vraag van de voorzitter moet gejustifieerd worden, van de vennoten en de volmachtdragers, alsook het aantal aandelen voor dewelke zij aan de stemming deelnemen.

leder aandeel geeft recht op één stem.

De stemming gebeurt bij naamafroeping, behalve wanneer de vergadering er anders over beslist.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

BETALING VAN DIVIDENDEN - INTERIMDIVIDENDEN

De betaling van de dividenden zal jaarlijks geschieden op de tijdstippen en plaatsen door de raad van bestuur aangeduid. Deze betaling kan ingevolge een beslissing van de raad van bestuur slechts geschieden onder aftrek van alle sommen welke de vennoten, ten welke titel het ook zij, zouden verschuldigd zijn aan de vennootschap.

Onder de voorwaarden bepaald in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur besluiten tot uitkering van een interimdividend.

VEREFFENING

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd door de algemene vergadering, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Te dien einde beschikken zij over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaar of de vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd.

VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het kapitaal en de uitgiftepremies terug te betalen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang aandelen uit die in meerdere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

2/ Kennisname en aanvaarding van het ontslag van de statutaire bestuurders de heer Patrick Decuyper en de heer Gino Van Neer en dit met ingang van 31 december 2010, zoals opgenomen in het schriftelijk besluit van de vennoten de dato 31 december 2010.

3/ Ingevolge voormeld schriftelijk besluit van de vennoten de dato 31 december 2010, kennisname van de benoeming van de volgende bestuurders met ingang 31 december 2010 :

1. de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco B.V." met zetel te 3072AP Rotterdam (Nederland), Wilhelminakade 955, met als vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelius Wilhelmus van de Noort, woonstkeuze doende te Wilhelminakade 955, 3072 AP Rotterdam (Nederland);

2. de heer Franciscus Cornelius Wilhelmus van de Nooit, woonstkeuze doende te Wilhelminakade 955, 3072 AP Rotterdam (Nederland);

3. de heer Peter-Paul Weeda, woonstkeuze doende te Wilhelminakade 955, 3072 AP Rotterdam (Nederland);

4. de heer Timo Luc Alexander Barenbrug, woonstkeuze doende te Wilhelminakade 955, 3072 AP Rotterdam (Nederland); en

5. de heer Cornelis Johannes Rameau, woonstkeuze doende te Wilhelminakade 955, 3072 AP Rotterdam

(Nederland).

Hun mandaat neemt einde op datum van de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2011. Hun

mandaat is onbezoldigd.

4/ Werden ontslagen in hun functie van bestuurders en dit met ingang van elf januari tweeduizend en elf :

1. de heer Franciscus Cornelius Wilhelmus van de Noort, voornoemd;

2. de heer Peter-Paul Weeda, voornoemd;

3. de heer Timo Luc Alexander Barenbrug, voornoemd; en

4. de heer Cornelis Johannes Rameau, voornoemd.

5/ Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Annick Garcet of iedere andere medewerker van het kantoor Clifford Chance LLP, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1050 Brussel, Louizalaan, 65 bus 2, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOLMACHTEN

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde vennoten:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 1 met zetel te 2800 Mechelen, Zandvoortstraat C47/11,

2. De naamloze vennootschap °Hoorens Printing° met zetel te 8501 Heule, Ringlaan 12,

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 2", met zetel te 2800 "

Mechelen, Zandvoortstraat C47/11,

allen vertegenwoordigd door de heer Serkan Alhan, wonende te 2610 Antwerpen, Prins Boudewijnlaan 164,

ingevolge drie onderhandse volmachten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de

gecoordineerde tekst van statuten).

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 03.08.2010 10389-0053-019
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09507-0090-009

Coordonnées
ENECO SOLAR VLAANDEREN 3

Adresse
POORTAKKERTSTRAAT 21, BUS 1 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande