ENICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.092.189

Publication

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.03.2013, NGL 02.04.2013 13079-0509-009
12/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j1.1111)1211,1$111.1111 VI

iii

ber aE Be Sta.

NEERGELEGD

- 3 JULI 2012

REC HTBAN KyAN

KOOPHANDE tlt DENT

Oradernemingsnr : ó 2Lt-94- r Q`3 .2 t 31 Benaming

(voluit) : ENICT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 3c, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de akte verleden voor notaris Frits GUISSON te Aalter op 22 juni 2012, aangeboden ter registratie, waarbij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht

- rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- zetel: Molenstraat 3c, 9880 Aalter

- duur van de vennootschap: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting

- oprichters: De heer DE ROECK Jeroen, geboren te Aalst op 29 april 1977, en zijn echtgenote, Mevrouw LEEFEBRE Silvie Godelieve, geboren te Tielt op 10 augustus 1979, wonende te 9880 Aalter, Molenstraat 31C.

-maatschappelijk kapitaal - volstorting: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600,00 en het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van ¬ 6.200.

- samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: inbreng in speciën

- begin en einde van het boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar om te eindigen op 31 decembervan hetzelfde jaar.

- bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst, en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt 5% voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

- aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamelijk, hetzij als college: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen. De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

- doel van de vennootschap: De vennootschap heeft als doel, zowel in België ais in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van IT, management en hernieuwbare energie;

bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, HR-management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegen-woordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Het inrichten, organiseren en verzorgen van allerhande festiviteitenlevents. Het verhuren van tafelgerei en allerhande materiaal in het kader van voormelde activiteiten,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen)

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens alle handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het doel van de vennootschap of welke de uitbreiding of de ontwikkeling ervan in de hand werken.

De vennootschap mag rechtstreels of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op een andere wijze in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

- plaats, dag en uur van de jaarvergadering, voorwaarden voor toelating tot de vergadering, en voor de uitoefening van het stemrecht: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand juni om18.00 uur; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Aile vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot. Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, is de vertegenwoordiging door de vruchtgebruiker alleen toegelaten, uitgezonderd evenwel de vertegenwoordiging die betrekking heeft op de vereffening of de ontbinding van de vennootschap, in welk geval alleen de blote eigenaar het recht van vertegenwoordiging bezit. Elk aandeel geeft recht op één stem.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 juli 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

- De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

- Wordt als zaakvoerder aangesteld, de heer Jeroen DE ROECK, voornoemd, welke het mandaat aanvaardt, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

- De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 01/04/2012.

~

Voorbehouden , " aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling:' MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, accountants & belastingsconsulenten, te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W,administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen -

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Frits Guisson, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: eensluidend afschrift van de oprichtingsakte dd. 22 juni 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ENICT

Adresse
MOLENSTRAAT 3C 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande