ENVELBAG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ENVELBAG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.217.755

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 26.06.2014 14212-0350-016
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 18.06.2013 13196-0342-025
26/02/2013
ÿþ Mod POF 11.1

FICTbrzl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII130IIV335IIII50*IIIIIII

*

br 11 i

st



111

--GRIFFIE A ~PHÁNDELK

1 11 FEB. 2013 DENDEFICNDE

Ondernemingsnr : 0431.217.755

Benaming (voluit) : ENVELBAG

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luxemburgstraat 7, 9140 Temse, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte benoeming

Tekst : dagelijks bestuur; Uittreksel uit akte ontslag bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag dagelijks bestuur; Zetelverplaatsing

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van NV Envelbag op 8/1/2013 werden volgende beslissingen genomen :

A) m.b.t. wiizigingen raad van bestuur

1) ontslag van bestuurder Briphil NV met terugwerkende kracht vanaf 1/1/2013

2) ontslag van bestuurder Mathieu Sys met terugwerkende kracht vanaf 1/1/2013

3) ontslag van bestuurder Anna Degeyter met terugwerkende kracht vanaf 1/1/2013

4) benoeming als bestuurder vanaf 1/1/2013 voor een periode van zes jaar tot de algemene vergadering in 2018 van Covada BVBA met ondernemingsnummer 0890.850.968 waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te Lokeren, Moortelstraat 26, met als vaste vertegenwoordiger Koen Van Daele met RRN 69.08.09-039-32 wonende te Overmere, Broekstraat 82 ;

5) benoeming als bestuurder vanaf 1/1/2013 voor een periode van zes jaar tot de algemene vergadering in 2018 van Drukkerij Van Daele NV met ondernemingsnummer 0434.670.262 waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te Lokeren, Moortelstraat 26, met als vaste vertegenwoordiger Koen Van Daele met RRN 69.08.09-039-32 wonende te Overmere, Broekstraat 82.

B) m.b.t. wiiziaiina maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel wordt met onmiddelijke ingang overgebracht naar : Moortelstraat

26, 9160 Lokeren.

Tijdens de vergadering van de Raad van Bestuur van NV Envelbag op 8/1/2013 werd vervolgens beslist Covada BVBA en Drukkerij Van Daele NV aan te duiden als gedelegeerd bestuurders voor een periode van zes jaar, tot de algemene vergadering in 2018.

Tijdens de vergadering van de zaakvoerder van Covada BVBA op 8/1/2013 werd beslist de heer Van Daele Koen aan te duiden als vaste vertegenwoordiger om het mandaat als gedelegeerd bestuurder binnen Envelbag NV waar te nemen.

Tijdens de vergadering van de raad van bestuur van Drukkerij Van Daele NV op 8/1/2013 werd beslist de heer Van Daele Koen aan te duiden als vaste vertegenwoordiger om het mandaat als gedelegeerd bestuurder binnen Envelbag NV waar te nemen.

Covada BVBA, gedelegeerd bestuurder,

met ais vaste vertegenwoordiger, de heer Van Daele Koen.

Op de laatste blz. van Luika vermeiden :

Recto : t aam en hoedanigheid van de instrumenterende notarrs,-Fietzij van de perso(o jn(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.05.2012, NGL 15.06.2012 12182-0022-026
01/09/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFir

VAN KCOF--i" '.i'0:-.E'

2 2. 0$, 1011

DENDEHWei,Da'

11

" 11133259"

V bah

aa Be Sta:

L-7

Oetc9ernomirtgsm 0431.21 "' 755

Beriastuti g : ELMVLLL! A

(voluit)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Luxemburgstraat 7

9140 Temse

Onderwsrfp are :WIJZIGING STATUTEN - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING

Erm

e

CD

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap « ENVELBAG », waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9140 Temse, Luxemburgstraat 7, opgemaakt door ondergetekende notaris DIRK DELBAERE met standplaats te Gent (Ledeberg), op 16 augustus 2011, neergelegd ter registratie, met eenparigheid van stemmen, blijkt dat de volgende besluiten genomen :

Uit het verslag van de Raad van Bestuur van heden, voorafgaandelijk dezer blijkt dat de Heer SYS Mathieu, voornoemd, werd aangesteld ais gedelegeerd bestuurder der vennootschap met ingang van één juli tweeduizend en elf, tot aan de algemene vergadering van tweeduizend zeventien.

Eerste besluit.

Aanvaarding van het ontslag op hun verzoek, van de Heer Philippe SYS en Mevrouw Brigitta SIMOENS, als bestuurders van de vennootschap, beiden met terugwerkende kracht vanaf één juli tweeduizend en elf. Er wordt hen volledige kwijting en décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat over de afgelopen periode.

Tweede besluit.

- Benoeming tot nieuwe bestuurder van de vennootschap: Mevrouw DEGEYTER Anna Margareta Maria, geboren te Varsenare op vierentwintig oktober negentienhonderd vierenvijftig, nationaal nummer 54.10.24-018.78, echtgenote van de Heer SYS Philippe, wonende te 8420 De Haan, Hans Memlinglaan 11, nummer identiteitskaart 590-4643530-69, die haar mandaat heeft aanvaard, met terugwerkende kracht vanaf één juli tweeduizend en elf, tot aan de algemene vergadering van tweeduizend zeventien.

- Herbenoeming van de Heer SYS Mathieu en de naamloze vennootschap BRIPHIL tot bestuurders van de vennootschap, tot aan de algemene vergadering van tweeduizend zeventien.

Derde besluit.

Opheffing van het besluit tot splitsing van de aandelen van de vennootschap in een groep A en een groep B, met dienovereenkomstige schrapping van de tweede alinea van artikel vijf van de statuten.

Vierde besluit

Invoeging van een nieuw artikel 7 bis in de statuten inzake de omzettingivernietiging van alle aandelen aan toonder naar aandelen op naam en tot de vastlegging van de procedure voor de omzetting van aandelen, dat zal luiden: Omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam. In afwijking van het vorige artikel kunnen er tot éénendertig december tweeduizend en elf ook volgestorte aandelen aan toonder bestaan, met dezelfde rechten en plichten als verbonden aan de aandelen op naam. Alle aandeelhouders geven hun aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen vijf dagen inschrijft in het register van aandelen op naam en daarna vernietigt.Op de hiervoor vermelde vervaldag worden de aandelen aan toonder, waarvoor nog geen omzetting in aandelen op naam zou worden gevraagd, van rechtswege omgezet in aandelen op naam. Deze worden dan in het register ingeschreven onder de naam van de vennootschap en de rechten die verbonden zijn aan deze aandelen worden opgeschort; deze inschrijving verleent de vennootschap niet de hoedanigheid van eigenaar. Een aandeelhouder kan de inschrijving van zijn aandelen op zijn naam vragen, mits de aandelen aan toonder worden afgegeven aan de raad van bestuur of zijn aangestelde. Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere aandelen aan toonder in aandelen op naam en om deze omwisseling en de vernietiging van de aandelen aan toonder praktisch te realiseren.De algemene vergadering machtigt de raad van bestuur om het register te vervangen door een register in elektronische vorm en legt hierbij op om na iedere wijziging een afdruk van het register te maken en ter beschikking te houden in de zetel van de vennootschap."

Vijfde besluit.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2, t

De vergadering besluit en stelt vast dat alle aandelen op naam zijn, deze in te schrijven in een aandelenregister, en dienovereenkomstig over te gaan tot de schrapping van artikel zeven, tweede en vierde alinea van de statuten en de wijziging van de eerste alinea van artikel zeven welke alinea voortaan zal luiden: "Aile aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap."

Zesde besluit.

Afschaffing en dus schrapping van de zesde alinea van artikel acht van de statuten.

Zevende besluit.

Schrapping van de verplichting tot het aanstellen van vier bestuurders en deze aan te passen naar de wettelijke verplichting tot het aanstellen van slechts drie bestuurders waarbij de titel en de volledige tekst van artikel elf van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "Samenstelling van de raad van bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De bestuurders zijn herbenoembaar. De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. ln geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders."

Achtste besluit.

Schrapping van de tweede alinea van artikel veertien van de statuten.

Negende besluit.

Aanpassing van artikel tweeëntwintig van de statuten inzake de oproeping van de algemene vergadering, door de schrapping van de derde alinea van dit artikel tweeëntwintig van de statuten en de toevoeging van een nieuwe derde alinea met de volgende tekst: "Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen v 5ôr de vergadering medegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bijeenroepingen moeten de agendapunten vermelden."

Tiende besluit: opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten.

Volmacht aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor-

uehouden aart het Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Dirk Delbaere

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie proces-verbaal en haar bijlagen dd. 16/08/2011, omvattende de gewijzigde statuten

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

23/06/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

I 1111111111111011111111 MII if li lI 11111

*11093399*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 O. 06. 7011

DEN DtEMONDE

Ondernerningsnr : 0431.217.755

Benaming

(voluit) : ENVELBAG

Rechtsvoren : NV

Zetel : LUXEMBURGSTRAAT 7, 9140 TEMSE

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit het verstag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 12 april 2011 blijkt dat volgende bestuurders hun mandaat als bestuurder hebben stopgezet met ingang vanaf 12/04/2011: de heer Geoffroy de Buhan en de. SA Ghesquieres, vertegenwoordigd door de heer Geoffroy de Buhan. De NV Briphil, vertegenwoordigd door de: heer Philippe Sys wordt aangesteld als bestuurder met ingang vanaf 12/04/2011 tot en met de algemene: vergadering van 2012.

Uit het verslag van de Raad van Bestuur van 12 april 2011 blijkt dat het ontslag van de heer Geoffroy de Buhan als gedelegeerd bestuurder wordt aanvaard en dat de NV Briphil, vertegenwoordigd door de heer Philippe Sys, wordt aangesteld als nieuwe gedelegeerde bestuurder met ingang vanaf heden tot en met de algemene vergadering van 2012.

Philipps Sys

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 06.06.2011 11148-0167-025
20/10/2010 : GE160247
18/06/2010 : GE160247
16/06/2010 : GE160247
24/06/2009 : GE160247
31/12/2008 : GE160247
20/06/2008 : GE160247
04/07/2007 : GE160247
28/06/2007 : GE160247
03/07/2006 : GE160247
20/06/2005 : GE160247
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0077-013
08/07/2004 : GE160247
21/06/2004 : GE160247
23/06/2003 : GE160247
05/06/2003 : GE160247
21/06/2002 : GE160247
19/03/2002 : GE160247
13/07/2000 : GE160247
29/06/1999 : GE160247
01/06/1996 : GE160247
27/08/1993 : GE160247
23/07/1991 : GE160247
30/01/1991 : GE160247
01/01/1988 : TO66370
11/06/1987 : TO66370
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 27.06.2016 16217-0486-012

Coordonnées
ENVELBAG

Adresse
MOORTELSTRAAT 26 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande