EQUIFUN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : EQUIFUN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.345.705

Publication

23/09/2013
ÿþbehoucle` n~~% a' rj'`het Be,~gisch jgbfad.~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE ERG ELEG D

1 Z SEP, 2013

~~i{, é~i'~~ ` ~; KOO ~Tie-q;r-" _ .

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" Ondernemingsnr : D844.345.705 Benaming

(voluit) : EQUIFUN

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel ; Zwepe 9A, 9991 Adegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder, Ontbinding en sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de VOF EQUIFUN gehouden op 13 mei 2013 te Zwepe 9A, 9991 Adegem, bijeengeroepen om te beraadslagen over het voorstel tot ontbinding en sluiting in één akte van de vennootschap.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt de vereffening uit, te rekenen vanaf heden. Daar Mevrouw Engels Sabrina spontaan ontslag nam als zaakvoerder/vennoot (publicatie BSB per 09/04/2013  verwijzend naar document onderlinge overeenkomst 28/09/2012) houdt de vennootschap onder firma van rechtswege op te bestaan. Aangezien de aandelen in de schoot van één overblijvende vennoot valt.

De vergadering beslist dat eventuele schuld die nog zou voortvloeien van tijdens de activiteit van de vennootschap, na ontbinding en sluiting van de vennootschap, ten laste genomen wordt door de aandeelhouder. Tevens aanvaardt de vergadering dat de nog bestaande passiva ten laste genomen wordt door de aandeelhouder.

De vergadering beslist zodoende geen vereffenaar aan te stellen, gelet op het feit dat er volgens de

opgemaakte staat van activa en passiva de vennootschap thans geen met derden te vereffenen passief meer heeft.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis betreft de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder zijnde: Mevrouw Legemaate Lily wonende te Zwepe 9A, 9991 Adegem. De vergadering verklaart kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor het uitoefenen van haar opdracht binnen de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de ontbinding van de VOF Equifun, rekening houdend met de voorwaarden vermeld in artikel 181 W. Venn., kan ontbonden worden in één akte. Er is geen vereffenaar aangeduid. Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181. Alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf. Zodoende kan de VOF Equifun definitief afgesloten worden en de betreffende

vennootschap heeft opgehouden te bestaan, te rekenen vanaf huidige datum.

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden op volgend adres: Zwepe 9A te 9991 Adegem, gedurende de wettelijk voorziene termijn.

Volmacht wordt verleend aan Boekhoudkantoor Vervaet J. BV ow BVBA, I-toute 137, 9860 Oosterzele, vertegenwoordigd door mevrouw Vervaet Jessica. Teneinde alle administratieve formaliteiten te verrichten die nodig zijn betreft de ontbinding en sluiting vereffening aangaande bovenstaande vennootschap, Na voorlezing van de notulen wordt de vergadering gesloten.

De zaakvoerder

Legemaate Lily





(150dt$aiet'i;xlet~L~" a~L4itl~~J~k4i~11~: i~::l~~ikESa§t~iti~l~v~d~iiïbR~ilEï~ïí~riütt#Ni6~ i#~t~Ji~~~(E9~aiC~ïï) _ 13ffltitjtildi9ffektgifiefflgitteilfflglitiletiláleenomittgeoffl-rerep

VrEiele ileftsttierrtlu

18/04/2013
ÿþ ~, Mad Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-- 9 APR. 2013

RI;CNTBar##eYA ~1

iFtOrit}trA1Vi1ju 'r~,i_;

Ondernemingsnr : 0844345.705

Benaming

(voluit) : EQUIFUN

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Zwepe 9A, 9991 Adegem (Maldegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Mevrouw Sabrina Engels, wonende te Gentweg 50 - 9930 Zomergem neemt ontslag als zaakvoerder.

Zie bijgevoegd stuk "onderlinge overeenkomst ontslag zaakvoerder dd. 2810912012"

Sabrina Engels, ontslagnemend zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2012
ÿþMod Word 11.1

Ondememingsnr : ~ 4 5

Benaming

(voluit) : EQUIFUN

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Zwepe 9 bus A, 9991 Adegem (Maldegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse akte van 12 maart 2012 tot oprichting van een Vennootschap onder Firma.

1. Maatschappelijk naam: Equifun

2. Rechtsvorm: Vennootschap onder Firma

3, Zetel van de vennootschap: Zwepe 9 bus A, 9991 Adegem (Maldegem)

4. Duur van de vennootschap: onbepaalde tijd

5. Maatschappelijk doel: De vennootschap onder firma heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:Aankoop, verkoop en fokken van paarden, verzorgen en verhuren van paarden, verhuren van stalling voor paarden, lesgeven in paardrijden, zowel spring- als dressuurlessen, het promoten, beoefenen en bevorderen van de ruitersport, zowel op gebied van competitiesport ais recreatiesport, het begeleiden en onderrichten van de paardensport in de ruimste zin van het woord, het exploiteren en beheren van sportaccommodatie, het terbeschikkingstellen van sportaccommodatie, het verzorgen en organiseren van paarden- en/of ponykampen, het organiseren van wedstrijden, het adviseren en bijstand verlenen betreft de paardensport. De vennootschap mag alle handelingen uitvoeren die verband hebben met het uitbaten van een manège, het uitbaten van een horecazaak en serveren van kleine snacks. De vennootschap kan optreden ais gevolmachtigde van derden. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerend handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel,' die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door', deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsvereniging of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

6, Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten: mevrouw Legemaate Lily, wonende te 9971 Lembeke, Ongereehoek 18 en mevrouw Engels Sabrina, wonende te 9930 Zomergein, Gentweg 50.

7. Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 500,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen van 5,00 euro elk. Het kapitaal werd geheel onderschreven in geld. Beide vennoten zijn hun verplichtingen nagekomen bij oprichting van de vennootschap.

8. Boekjaar: Het boekjaar loopt telkens van één januari tot en met eenendertig december.

9. De jaarvergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van juni om 14 uur.

10. Verdeling van het resultaat: De algemene vergadering van aandeelhouders beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat.

11. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden: mevrouw Legemaate Lily en mevrouw Engels Sabrina zijn aangesteld als zaakvoerders. Beide zaakvoerders kunnen elk afzonderlijk optreden in naam van de vennootschap zoals bepaald in de statuten.

12. Tijdelijke bepaling: Het eerste boekjaar vangt aan bij verkrijging van rechtspersoonlijkheid en eindigt op eenendertig december 2013. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

13. Volmacht werd verleend aan Boekhoudkantoor Vervaet J. BV ovv BVBA, Balegemstraat 22, 9860 Oosterzele, vertegenwoordigd door mevrouw Jessica Vervaet, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van aile fiscale aangiften en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties.

mevrouw Legemaate Lily en mevrouw Engels Sabrina

Zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik 6 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de alste

IIU II IIII1II III

*12061020*

12 MM 1 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

bet

as

Be Sta

Bijliigé"n'6ij"hef Sélgisch Stnafsblad =221d372Û1/ - Annexes du TVróniteur beYgë

Coordonnées
EQUIFUN

Adresse
ZWEPE 9, BUS A 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande