ERBEKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERBEKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.231.818

Publication

20/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

'L-7[11l.j1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

PIEERGI:_l_E-CiD

09 ONT, 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDOTiffi%ENT



be a

su

*14191558*

Ondernemingsnr : 0441.231.818

Benaming

(voluit) : Erbeko

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Voordries 41

9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging - Omvorming

Uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove, met standplaats te Merelbeke, verleden te Merelbeke, op dertig september tweeduizend en veertien, waarvan onderhavig uittreksel werd neergelegd voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffie; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Erbeko, heeft besloten:

EERSTE BESLUIT

Volgens artikel 778 van het wetboek van Vennootschappen wordt lezing gegeven van het verslag opgesteld door de raad van bestuur en waarin het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht.

Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd betreffende het actief en het passief van de vennootschap op dertig juni tweeduizend en veertien.

Tevens wordt er lezing gegeven van het verslag, dat op 26 september 2014 werd opgemaakt door Martine Buysse, bedrijfsrevisor te 9052 Zwijnaarde, Eendstraat 80, omtrent de samenvattende staat, en waarin wordt vermeld of deze staat de toestand van de vennootschap op volledige, nauwkeurige en juiste wijze weergeeft.

De conclusie luidt letterlijk als volgt:

"HOOFDSTUK 6: BESLUITEN

Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd aangesteld door de raad van bestuur van ERBEKO NV met zetel te 9860 Oosterzele, Voordries 41, om verslag uit te brengen over de staat van actief en passief per 30 juni 2014 in uitvcering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij de activa en passive bestanddelen van NV Erbeko, afgesloten op 30 juni 2014, aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij gebrek aan voldoende informatie omtrent de berekening van de op te stellen facturen en de inbaarheid van de vorderingen, kunnen we thans niet beoordelen of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-aotief van 28.354,51 Euro volgens de voorgelegde staat afgesloten op 30 juni 2014 is 241.245,49 Euro kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 269.600,00 Euro maar niet kleiner dan het minimumkapitaal van 18.550,00 Euro vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zwijnaarde, 26 september 2014

(Getekend)

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal samen met het bijzonder verslag van de raad van bestuur en een uitgifte van dit proces-verbaal, op de griffie van de rechtbank van koophandel van Gent neergelegd worden.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide verslagen hebben kunnen kennisnemen, op de wijze zoals bepaald in artikel 779 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a " e Vervolgent besluit de vergadering om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Het kapitael en de reserves blijven dezelfde als deze voorkomen op de staat van de activa en passive van de oorspronkelijke vennootschap zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, waardeverminderingen en - vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid mag het nummer 0441.231.818, waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister, behouden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passive van de oorspronkelijke vennootschap, vastgesteld op dertig juni tweeduizend en veertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, warden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening,

DERDE BesLutT

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan

-de heer Andries Gryffroy

-de heer Bart Verplancke

-de bvba Zeppos, met vaste vertegenwoordiger de heer Bart Verplancke

-de bvba Dretti, met vaste vertegenwoordiger de heer Andries Gryffroy

Als bestuurders van de vennootschap.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om de bestaande statuten aan aile voormelde besluiten aan te passen, door

goedkeuring van nieuwe statuten.

HOOFDSTUK I : RECHTSVORM NAAM DOEL - DUUR,

ARTIKEL ÉÉN - NAAM EN VORM

De vennootschap draagt de naam "ERBEKO".

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort

BVBA.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9860 Oosterzele, Voordries 41.

De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder bijhuizen en agentschappen in België of in

het buitenland oprichten.

ARTIKEL CRIE DOEL

De vennootschap heeft tot doel,

Studie-, organisatie-, raadgevend bureau;

- Bureau voor nijverheidsstudiën;

Alle studies en werkzaamheden die tot het normale werkterrein van ingenieurs behoren;

- Aile werkzaamheden die tot de realisatie van de verstrekte adviezen en studiën kunnen leiden;

In het bijzonder zal de vennootschap de individuele en collectieve belangen behartigen van verbruikers van energie, vooral op het technologisch-economisch vlak, alsmede adviesverlening strekkende tot bedrijfskostenbesparingen op het gebied van energieopwekking en milieu.

Kopen en verkopen van onroerende goederen.

Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals onder meer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes,

secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

Het uitvoeren van aile studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting.

Het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, economische, Juridische, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve dewelke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur.

De vennootschap kan elle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en aile bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming net derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering In rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie in hun toepassingen.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij mag in welke vorm dan ook, een belang nemen in alle ondernemingen die van aard zijn om de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks een belang nemen in alle ondernemingen van dezelfde soort als de hare, samensmelten of samengaan met andere Belgische of buitenlandse (vreemde) vennootschappen of ondernemingen, vennootschappen oprichten tot exploitatie van de ondernemingen die zij verworven, opgericht of ontworpen zou hebben, en de maatschappelijke bezittingen geheel of ten dele, in welke vorm dan ook, overdragen of inbrengen,

In het algemeen. gezegd, mag zij alle onroerende, financiële, industriële of commerciële transacties verrichten die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel samenhangen_

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin,

ARTIKEL VIER - DUUR,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il. - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd negenenzestigduizend zeshonderd euro (269,600,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd zesenvijftig (256) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd zesenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Hª% OOFDSTUK III INTERN BESTUUR EN EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 36 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

ARTIKEL ZESTIEN ZAAKVOERDERS

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder persoon, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

De vennootschap Zeppos BVBA, met als ondememingsnummer 0866.283.046, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Verplancke Bart, voornoemd, wordt thans als zaakvoerder van de vennootschap statutair benoemd.

Zijn bevoegdheid gaat in op heden.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt,

ARTIKEL ZESTIEN BIS  VASTE VERTEGENWOORDIGER

Wordt een vennootschap tot zaakvoerder benoemd, dan is deze rechtspersoon verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke belast wordt met de uitvoering van opdracht in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, dus de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor rekening zou vervullen. Deze vaste vertegenwoordiger is persoonlijk aansprakelijk voor de wijze van uitoefening van het mandaat.

ARTIKEL ZEVENTIEN - BEVOEGDHEID

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder,

Devennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

ARTIKEL ACHTTIEN - BIJZONDERE VOLMACHTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

ARTIKEL NEGENTIEN  TEGENSTRIJDIG BELANG

Behoudens hetgeen bepaald in artikel 36 in geval de vennootschap slechts een vennoot telt, gelden de regels en de procedure zoals uiteengezet in artikel 259 en 260 van het Wetboek van Vennootschappen. ARTIKEL TVVINTIG - VERGOEDING

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend die zal aangerekend worden als algemene kost van de vennootschap.

HOOFDSTUK IV - TOEZICHT

ARTIKEL ÉÉNENTWINTIG - DE COMMISSARISSEN

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 37 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de regels zoals bepaald in de artikelen 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappent

HOOFDSTUK V : ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 38 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

ARTIKEL TWEËENITWINTIG - ALGEMENE VERGADERING

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbetangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

De jaarvergadering wordt gehouden op derde zaterdag van de maand december om tien uur, op de zetel of de plaats en uur te bepalen in de oproepingen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders of door de commissarissen. Ze moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen tenminste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd: het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. De oproeping moet de volledige dagorde bevatten Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders, alsook aan de andere personen die erom verzoeken. Tenslotte wordt op elke algemene vergadering een aanwezigheidslijst bijgehouden.

," "

HOOFDSTUK VI: INVENTARISSEN - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING - RESERVE

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING - INVENTARIS

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Door de zaakvoerder(s) worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. ARTIKEL ZEVENENTWINTIG WINSTVERDELING

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK VII : ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - ONTBINDING

De vennootschap kan steeds ontbonden worden. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG VEREFFENING

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening Na

.4

,.

c

afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de V-enn-Ot'eii in. ëVërïré-dighël-d -Vá»ri'

hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één

der vennoten.

...

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit dat het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zal zijn, en dat het bedrag van de

bezoldiging zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de zaakvoerder te machtigen om alle voorgaande besluiten uit te voeren.

----voor ontledend uittreksel---

Elke Vandekerckhove

Notaris

worden tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten

- verslag raad van bestuur

- staat actief en passief

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

, Vodr, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

14'4115 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsrir : 0441.231.818

Benaming

(voluit) : Erbeko

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Voordries 41

9860 OosterzeIe

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove, met standplaats te Merelbeke, verleden te Merelbeke, op tien oktober tweeduizend en veertien, waarvan onderhavig uittreksel werd neergelegd voor registratie met het oog op de neeriegging ter griffie; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Erbeko", heeft besloten

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van zesenvijftigduizend achthonderdachtenzestig euro zevenenzeventig cent (E 56.868,77) om het kapitaal te brengen van tweehonderdnegenenzestigduizend zeshonderd euro (E 269.600,00) tot driehondendzesentwintigduizend vierhonderdaohtenzestig euro zevenenzeventig cent (E 326.468,77), door uitgifte van vierenvijftig (54) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, identiek aan de bestaande aandelen en genietend van dezelfde rechten en voordelen, met inbegrip van deelname in de winst vanaf heden, door inbreng in speciën.

Op de nieuwe aandelen wordt ingeschreven tegen duizend drieënvijftig komma honderdvijfentwintig euro (E 1.053,125) per stuk en volledig volgestort,

TWEEDE BESLUIT

1, Vervolgens hebben de hierna genoemde partijen verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap 'ERBEKO", en in te schrijven op de vierenvijftig (54) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van duizend drieënvijftig komma honderdvijfentwintig (E 1.053,125) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten;

-de heer Verplancke Bart, voornoemd,

ten belope van een bedrag van dertien duizend zeshonderd negentig euro drieënzestig cent (13.690,63 EUR), hetzij voor dertien (13) kapitaalaandelen;

-de heer Devenyn Frank Egide Raoul, geboren te Oudenaarde op drie april negentienhonderdeenenzeventig, rijksregistemummer 71.04.03-103.65, echtgenoot van mevrouw Verzeten Veronique Susanne Maria José, wonende te 9700 Oudenaarde, Heumestraat 269, hier tussenkomend,

ten belope van een bedrag van tweeëntwintig duizend honderd vijftien euro drieënzestig cent (22.115,63 EUR), hetzij voor eenentwintig (21) kapitaalaandelen;

-de heer Van Bruysset Bart Gilberte Raymond, geboren te Sint-Amandsberg op dertien februari negentienhonderdzevenenzestig, rijksregistemummer 67J32.13-315.37, echtgenoot van mevrouw Verstraeten Marine Nadine, wonende te 9260 Wichelen, Brielstraat 9, alhier geldig vertegenwoordigd door de heer Bart VERPLANCKE, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht van 10 oktober 2014, welke volmacht aan deze akte aangehecht wordt,

ten belope van een bedrag van elfduizend vijfhonderd vierentachtig euro achtendertig cent (11.584,38 EUR), hetzij voor elf (11) kapitaalaandelen;

-de heer Van Hoorebeke Daniel Michel, geboren te Gent op zestien oktober negentienhonderddrieënvijftig, rijksregisternummer 53.10.16-063.58, echtgenoot van mevrouw Sedeyn Diane Maria Georgette, wonende te 9080 Loch risti, Windgat 22, hier tussenkomend,

ten belope van een bedrag van negenduizend vierhonderd achtenzeventig euro dertien cent (9.478,13 EUR), hetzij voor negen (9) kapitaalaandelen.

2. de voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat leder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd (100) procent. De kapitaalsverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van zesenvijftigduizend achthonderdachtenzestig euro zevenenzeventig cent (E 56.868,77).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ll

*14198122*

E E RG ELEGD

20 OKT, 2014

RECielffieK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. De algemene vergadering verklaart dat alle nieuwe aandelen waarop werd ingeschreven, volledig

volgestort zijn door het voorafgaandelijk deponeren van het bedrag op een speciale rekening op naam van de

vennootschap met nummer BE18 7330 2729 9365 bij KBC bank NV.

Tot staving van deze verklaring wordt aan de ondergetekende notaris het bankattest overhandigd en aan de

akte gehecht.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de

voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest het kapitaal effectief verhoogd werd tot

driehonderdzesentwintigduizend vierhonderdachtenzestig euro zevenenzeventig cent (¬ 326.468,77).

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist dat ingevolge vorige besluiten het artikel vijf van de statuten wordt gewijzigd door het

te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdzesentwintigduizend vierhonderdachtenzestig euro

zevenenzeventig cent (¬ 326.468,77). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd en tien (310) aandelen,

zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd en tiende van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens de statuten te wijzigen door aanneming van een volledig nieuwe tekst

van statuten, zoals hierna vermeld:

HOOFDSTUK I z RECHTSVORM  NAAM  DOEL - DUUR.

ARTIKEL ÉÉN NAAM EN VORM

De vennootschap draagt de naam "ERBEKO".

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort

BVBA.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9860 Oosterzele, Voordries 41.

De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerders, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerders bijhuizen en agentschappen in België of in

het buitenland oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel,

- Studie-, organisatie-, raadgevend bureau;

- Bureau voor nijverheidsstudiën;

- Aile studies en werkzaamheden die tot het normale werkterrein van ingenieurs behoren;

- Aile werkzaamheden die tot de realisatie van de verstrekte adviezen en studiën kunnen leiden;

ln het bijzonder zal de vennootschap de individuele en collectieve belangen behartigen van verbruikers van energie, vooral op het technologisch-economisch vlak, alsmede adviesverlening strekkende tot bedrijfskostenbesparingen op het gebied van energieopwekking en milieu.

Kopen en verkopen van onroerende goederen.

Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals onder meer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes,

secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting.

Het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, economische, Juridische, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve dewelke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur.

De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, afin deelneming net derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie in hun toepassingen.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij mag in welke vorm dan ook, een belang nemen in alle ondernemingen die van aard zijn om de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks een belang nemen in aile ondernemingen van dezelfde soort als de hare, samensmelten of samengaan met andere Belgische of buitenlandse (vreemde) vennootschappen of ondernemingen, vennootschappen oprichten tot exploitatie van de ondernemingen die zij verworven, opgericht of ontworpen zou hebben, en de maatschappelijke bezittingen geheel of ten dele, in welke vorm dan ook, overdragen of inbrengen.

ln het algemeen. gezegd, mag zij alle onroerende, financiële, industriële of commerciële transacties verrichten die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel samenhangen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK H, - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zesentwintigduizend vierhonderd achtenzestig euro zevenenzeventig cent (326.468,77). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd en tien (310) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd en tiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK Ill : INTERN BESTUUR EN EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 35 en 36 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

ARTIKEL ZESTIEN - ZAAKVOERDERS

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

De vennootschap Zeppos BVBA, met als ondememingsnummer 0866.283.046, met als vaste vertegenwoordiger de heer Verplancke Bart, voornoemd, werd als zaakvoerder van de vennootschap statutair benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt.

ARTIKEL ZESTIEN BIS  VASTE VERTEGENWOORDIGER

Wordt een vennootschap tot zaakvoerder benoemd, dan is deze rechtspersoon verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke belast wordt met de uitvoering van opdracht in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, dus de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor rekening zou vervullen. Deze vaste vertegenwoordiger is persoonlijk aansprakelijk voor de wijze van uitoefening van het mandaat.

ARTIKEL ZEVENTIEN - BEVOEGDHEID

A. Intern

Indien er slechts één zaakvoerder is, heeft hij/zij de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

indien er twee zaakvoerders zijn, zullen zij geza-'men'lijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verdet handelt zoals een raadsvergadering. Evenwel zal steeds de goedkeuring van de statutair zaakvoerder vereist zijn.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennoot-ischap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheden regelen.

B. Extern

Ieder statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser

en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden

verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde

a a î

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen Is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL ACHTTIEN - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

ARTIKEL NEGENTIEN  TEGENSTRIJDIG BELANG

Behoudens hetgeen bepaald in artikel 36 in geval de vennootschap slechts een vennoot telt, gelden de regels en de procedure zoals uiteengezet in artikels 259 en 260 van het Wetboek van Vennootschappen. ARTIKEL TWINTIG - VERGOEDING

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend die zal aangerekend worden als algemene kost van de vennootschap.

HOOFDSTUK IV - CONTROLE

ARTIKEL ÉÈNENTWINTIG - DE COMMISSARISSEN

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 37 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de regels zoals bepaald in de artikelen 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK V : ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

ARTIKEL TWEËENTWINTIG - ALGEMENE VERGADERING

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangerL Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen,

De jaarvergadering wordt gehouden op derde zaterdag van de maand december om tien uur, op de zetel of de plaats en uur te bepalen in de oproepingen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25b1s van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de statutair zaakvoerder of door de commissarissen. De zaakvoerders en commissarissen moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd: het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste vijftien dagen voor de vergadering De oproeping moet de volledige dagorde bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en commissarissen, alsook aan de andere personen die erom verzoeken. Tenslotte wordt op elke algemene vergadering een aanwezigheidslijst bijgehouden.

HOOFDSTUK VI : INVENTARISSEN - JAARREKEN1NGEN - WINSTVERDELING RESERVE

ARTIKEL ZESENTWINTIG JAARREKENING - INVENTARIS

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Door de zaakvoerders worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTVERDELING

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK VII : ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL ACFITENTWINTIG - ONTBINDING

De vennootschap kan steeds ontbonden worden. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - VEREFFENING

d

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staats blad

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging/homologatie voorgelegd worden. Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in

voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

 voor ontledend uittreksel

Elke Vandekerckhove

Notaris

worden tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

NEERGELEGD

fl 2 OKT. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

riffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0441.231.818 Benaming

(voluit) : Erbeko (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Voordries 41

9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - verlenging boekjaar

Uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove, met standplaats te Merelbeke, verleden te:

Merelbeke, op zevenentwintig september tweeduizend dertien, waarvan onderhavig uittreksel werd neergelegd

voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffie; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van

de naamloze vennootschap Erbeko, heeft besloten:

EERSTE BESLUIT : VERLENGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

De vergadering beslist om het huidige maatschappelijk boekjaar te verlengen tot dertig juni tweeduizend

veertien.

De vergadering beslist dat de volgende boekjaren telkens zullen lopen van één juli tot dertig juni van elk

jaar.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering beslist om, in het licht van de wijziging van het boekjaar van de vennootschap, de

jaarvergadering voortaan te laten plaatsvinden op de derde zaterdag van december om tien uur.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om artikel twintig eerste zin van de statuten, te wijzigen door de tekst te vervangen

door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van december om tien uur."

De vergadering beslist om artikel drieëndertig eerste zin van de statuten te wijziging door de tekst te

vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar."

VIERDE BESLUIT: COORDINATIE

De vergadering besluit de notaris opdracht te geven tot coordinatie van de statuten

VIJFDE BESLUIT : ,VOLMACHT AAN DE BESTUURDERS

De vergadering verleent volmacht aan de bestuurders om de voorgaande besluiten uit te voeren.

----voor ontledend uittreksel

Notaris Elke Vandekerckhove

worden tergelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

NEERGELEGD

fl 2 OKT. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

riffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0441.231.818 Benaming

(voluit) : Erbeko (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Voordries 41

9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - verlenging boekjaar

Uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove, met standplaats te Merelbeke, verleden te:

Merelbeke, op zevenentwintig september tweeduizend dertien, waarvan onderhavig uittreksel werd neergelegd

voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffie; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van

de naamloze vennootschap Erbeko, heeft besloten:

EERSTE BESLUIT : VERLENGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

De vergadering beslist om het huidige maatschappelijk boekjaar te verlengen tot dertig juni tweeduizend

veertien.

De vergadering beslist dat de volgende boekjaren telkens zullen lopen van één juli tot dertig juni van elk

jaar.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering beslist om, in het licht van de wijziging van het boekjaar van de vennootschap, de

jaarvergadering voortaan te laten plaatsvinden op de derde zaterdag van december om tien uur.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om artikel twintig eerste zin van de statuten, te wijzigen door de tekst te vervangen

door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van december om tien uur."

De vergadering beslist om artikel drieëndertig eerste zin van de statuten te wijziging door de tekst te

vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar."

VIERDE BESLUIT: COORDINATIE

De vergadering besluit de notaris opdracht te geven tot coordinatie van de statuten

VIJFDE BESLUIT : ,VOLMACHT AAN DE BESTUURDERS

De vergadering verleent volmacht aan de bestuurders om de voorgaande besluiten uit te voeren.

----voor ontledend uittreksel

Notaris Elke Vandekerckhove

worden tergelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 05.01.2015 15005-0099-017
04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.03.2013, NGL 29.03.2013 13075-0041-017
05/07/2012
ÿþMod2,1

t = I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II II II III III I II I I

*12118524*

bel a Bs sta

NI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0441.231.818

Benaming

(voluit) : Erbeko

Rechtsvoren : Naamloze vennootchap

Zetel : 9860 Oosterzele, Voordries 41

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove te Merelbeke op 14 maart 2021 geregistreerd vier bld, geen renvooi, te Merelbeke op 23 maart 2012, boek 408, blad 11, vak 16, ontvangen ¬ 25,00 getekend eerstaanwezend inspecteur, K Bossuyt, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Erbeko, die heft beslist:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen ten belope van veertigduizend tweehonderd en acht euro (¬ 40.208,00), teneinde het te brengen van honderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 143.600,00) op honderd drieëntachtigduizend achthonderd en acht euro (¬ 183.808,00), door de creatie van zesenvijftig (56) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van zevenhonderd achttien euro (¬ 718,00) per aandeel.

Dit bedrag van de kapitaalverhoging wordt verhoogd met een uitgiftepremie van duizend vijfhonderd tweeëndertig euro (¬ 1.532,00) per aandeel, of een globale uitgiftepremie van vijfentachtigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 85.792,00),

Aldus is de inschrijvingsprijs van alle aandelen in globaliteit vastgesteld op tweeduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 2.250,00).

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd ten honderd.

TWEEDE BESLUIT

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1.Vervolgens hebben de heer Andries Gryffroy, en de heer Bart Verplancke, aandeelhouders voormeld sub 1 en 2, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «Erbeko», en in te schrijven op de zesenvijftig nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap onder de hoger

gestelde voorwaarden, te weten: "

 De heer Andries Gryffroy, aandeelhouder voormeld sub 1, ten belope van achtentwintig (28) kapitaalaandelen;

 De heer Bart Verplancke, aandeelhouder voormeld sub 2, ten belope van achtentwintig (28) kapitaalaandelen.

2.De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort

 in kapitaal ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde in totaal veertigduizend tweehonderd en acht euro (¬ 40.208,00)

en

 de daarbij horende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde in totaal vijfentachtigduiizend zevenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 85.792,00).

3.De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening ....op naam van de vennootschap bij de KBC bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op dertien maart tweeduizend en twaalf, dat aan dit proces-verbaal zal gehecht blijven.

VIERDE BESLUIT Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van veertigduizend tweehonderd en acht euro (¬ 40.208,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd ' en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd drieëntachtigduizend achthonderd en_ acht' Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



" euro( ¬ 183.808,00), vertegenwoordigd door tweehonderd zesenvijftig (256) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd zesenvijftigste (11256ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal vijfentachtigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 85.792,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies», die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met vijfentachtigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 85.792,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van van honderd drieëntachtigduizend achthonderd en acht euro (¬ 183.808,00) tot tweehonderd negenenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 269.600,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie voor een bedrag van vijfentachtigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 85.792,00)

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van vijfentachtigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 85.792,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd negenenzestigduizend euro (¬ 269.600,00), vertegenwoordigd door tweehonderd zesenvijftig (256) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder éénitweehonderd zesenvijftigste (1i256ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLUIT  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD NEGENENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (269.600,00 euro).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdzesenvijftig (256) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd zesenvijftigste (11256ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.»

NEGENDE BESLUIT  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLUIT  Machtiging aan raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

notaris Vandekerckhove Elke

bijlage:

-expeditie van de akte























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 30.04.2012 12107-0489-017
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 30.04.2011 11100-0141-017
14/01/2010 : GE172354
05/08/2009 : GE172354
08/08/2008 : GE172354
06/08/2007 : GE172354
14/07/2006 : GE172354
20/06/2005 : GE172354
18/10/2004 : GE172354
29/06/2004 : GE172354
05/12/2003 : GE172354
24/12/2002 : GE172354
05/04/2001 : GE172354
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 21.12.2015, NGL 04.01.2016 16006-0067-016
25/09/1992 : AN278374

Coordonnées
ERBEKO

Adresse
VOORDRIES 41 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande