ERDI ELECTR

Société en commandite simple


Dénomination : ERDI ELECTR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 545.865.322

Publication

29/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ .

Op de laatste biz. van Luik B vetmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vc bek aar Bell Staat Gent

Afdeling Oudenaarde

20 OKT. Z1114

1111.11,111,11q111111111



Griffie





Ondernemingsnr : 0645865322

Benaming

(voluit) ERDI ELECTR

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Stationsstraat 11 , 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER

BLIJKENS PROCES VERBAAL VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 30/09/2014 HEEFT JACOBS HANS ONTSLAG GENOMEN ALS ZAAKVOERDER EN ALS COMMANDITAIRE VENNOOT EN DIT MET ONMIDDELLIJKE INGANG. ALLE VENNOTEN WAREN PERSOONLIJK AANWEZIG EN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN WERD zuN ONTSLAG AANVAARD. H1J KRIJGT VOLLEDIGE EN ALGEHELE KWIJTING VOOR AL ZIJN DADEN.

SHALA VISAR

ZAAKVOERDER

JACOBS HANS

ONTSLAGNEMEND ZAAKVOERDER

11/02/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

II. KAPITAAL

Het kapitaal wordt volledig gevormd door inbreng in speciën en is vastgesteld op 3.000,00 EURO,

vertegenwoordigd door 30 aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is gevormd als volgt:

- door JACOBS HANS voor een bedrag van 1.000,00 Euro, waarvan 1.000 Euro onmiddellijk werd volstort. Als vergoeding van deze inbreng ontvangt deze 10 aandelen.

- door SHALA VISAR voor een bedrag van 2.000,00 Euro, waarvan 2.000,00 Euro onmiddellijk werd

volstort. Als vergoeding van deze inbreng ontvangt deze 20 aandelen.

Dit bedrag werd gestort op rekening nummer BE08 3631 3083 0913.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

III.BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde gecommanditeerde vennoten die als zaakvoerders worden aangesteld. Stille vennoten of derden kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder. De zaakvoerder vervult zijn opdracht voor de duur van de vennootschap. Hij kan ten allen tijde ontslag nemen. Het beëindigen van het mandaat van een zaakvoerder, om welke reden ook, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan wordt bij het beëindigen van het mandaat één der zaakvoerders, de vennootschap verder bestuurd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Indien het mandaat van de enige zaakvoerder eindigt, dient binnen de maand een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen te worden om in zijn vervanging te voorzien. Iedere vennoot kan hiertoe het initiatief nemen. Indien binnen voormelde termijn geen nieuwe zaakvoerder wordt aangesteld, noch een besluit genomen tot omzetting van de vennootschap in een andere rechtsvorm, dan is de vennootschap na het verstrijken van deze termijn van rechtswege ontbonden.

De betrokken zaakvoerder blijft zijn functie vervullen totdat de rechter de afzetting zal hebben uitgesproken. De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen mits daartoe ernstige redenen voorhanden zijn. Is er slechts één enkele zaakvoerder, dan neemt hij vrij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan dienen zij eenparig akkoord te zijn om te beslissen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan wordt de vennootschap in de handelingen en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd, en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend, door alle zaakvoerders die gezamenlijk dienen op te treden.

De zaakvoerder kan, mits eenparig akkoord van de gecommanditeerde vennoten, het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, die gecommanditeerde vennoten moeten zijn, en individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De functie van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

IV. JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de eerste dinsdag van september om negen uur in de maatschappelijke zetel of op een in de oproepingsbrieven aan te duiden plaats. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elke eigenaar van aandelen mag zich doen vertegenwoordigen door een gevolmachtigde op de algemene vergadering, voor zover die laatstgenoemde zelf aandeelhouder is en het recht heeft de vergadering bij te wonen. Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze effecten verbonden zijn, geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming worden bereikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder aanduiden om de rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het effect toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de blote eigenaar(s). In deze laatste hypothese worden de rechten die aan deze effecten verbonden zijn, geschorst tot één enkele persoon is aangewezen om de rechten uit te oefenen. Bij gebrek aan overeenkomst geldt de regeling voorzien in de vorige alinea.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

V. BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar, met uitzondering van het eerste boekjaar dat loopt vanaf heden, om te eindigen op 31.03.2015

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de netto-winst, na de verplichte voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds. Over de al dan niet uit te keren vergoeding aan het kapitaal zal de algemene vergadering beslissen.

VI. ONTBINDING VEREFFENING

In geval van ontbinding verdelen de vereffenaars, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto-actief onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31.03.2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

VII. JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste dinsdag van september.

VIII.ZAAKVOERDER

Als zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap: SHALA VISAR en de Heer JACOBS

HANS.

IX OVERGANGESBEPALINGEN

De  beherende vennoten worden aangeduid door de term  gecommanditeerde vennoten en de  stille vennoten

door de term  commanditaire vennoten .

JACOBS HANS is commanditaire vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng zoals

hoger vastgesteld.

SHALA VISAR is gecommanditeerde vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de

verbintenissen van de vennootschap en is aansprakelijk als oprichter van de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, met als enig doel de neerlegging ervan op de Rechtbank van Koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee werd neergelegd: een uitgifte van de akte met het bankattest. Opgemaakt te Oudenaarde op 05 FEBRUARI 2014

JACOBS HANS SHALA VISAR

Coordonnées
ERDI ELECTR

Adresse
STATIONSSTRAAT 11 9660 ST-MARIA-OUD(BRAKEL)

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande