ERLAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERLAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.701.306

Publication

25/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ante

GRIFFIE

AFNKAKOÓD

14 JUN1 2013

DENDERMONDE

Griffie

gr

, i

r ~ 1\

i

'130962 2*

 .1 beh aa Be Stal

Annexes dü-Moeten' l éI e

$ijtágëiï bij ta Bétgisch "Sfàái"sTiTád'=-257061Z0I3

Ondernemingsnr : S 3S R-Q A 306

Benaming

(voluit) : ERLAS

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Schoesitterplein 5 9220 Hamme-Moerzeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Georges JANSSENS, notaris met standplaats te HAMME (Oost-Vlaanderen) op 12 juni 2013 blijkt dat door:

De heer Erik Pierre VERHOEVEN, NN 55.11.30-053-85, wonende te Hamme-Moerzeke, De; Schoesitterplein 5,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-'heid werd opgericht, genaamd ERLAS gevestigd te, 9220 HAMME-MOERZEKE, De Schoesitterplein 5.

De vennootschap Is opgericht voor onbepaalde duur.

Het doei van de vennootschap staat in de oprichtingsakte letterlijk vernield als volgt:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel

Managementassistentie en  ondersteuning in de zin van het verlenen van adviezen op het gebied van bestuur en beheer van ondernemingen.

Omvattende het productiebeheer, het commercieel, het administratief, research en development, financieel' en het personeelsbeheer In de meest ruime zin: deze opsomming als illustratie en niet limitatief, en dit zowel van vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren, zowel in binnen- als buitenland,

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroe-irend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoed-'handelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zef alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de. verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO ( ¬ 18.600)

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

eel ehoude

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichter. Hij heeft die gedeeltelijk volstort door geldelijke inbreng ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO,

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvcerder(s), al dan niet vennoten.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Zijn er meerdere zaakvoerders dan dienen zij gezamenlijk te handelen.

Tot niet statutaire zaakvoerders werd aangesteld voor onbepaalde duur, de heer Erik Verhoeven, voormelde oprichter.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Jaarvergadering.

Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni te achttien uur wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de cproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014, en het zal aanvangen vanaf de neerlegging van de stukken van de vennoot-+schap op de griffie van de rechtbank van koophandel, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichter bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Bestemming van het resultaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvcerder(s) over de bestem-ming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aange-eend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Volmacht.

Volmacht werd verleend aan Dooms-Vander Eecken Accountancy, naamloze vennootschap, met zetel te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat 40, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de griffie, verrichten van de administratieve formaliteiten met het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie om te dienen voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persti{ e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16532-0102-010

Coordonnées
ERLAS

Adresse
DE SCHOESITTERPLEIN 5 9220 MOERZEKE

Code postal : 9220
Localité : Moerzeke
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande