ESTILIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESTILIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.639.055

Publication

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 02.01.2014 14001-0245-015
12/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor"

behouden aart het 13elgisch

Staatsblad

*131078

Ondernemingsnr : 0879.639.055 Benaming

(voluit) : ESTILiA

{vertcort)

NEERGELEGD

0 3 MU 2$13

RECHTBANK VAN KOI'r ,.`DEL. TE GENT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 498/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op zevenentwintig juni tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EST1LIA", met zetel te 9820 Merelbeke, Fiundelgemsesteenweg 498/A, ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent met ondernemingsnummer 0879.639.055 en gekend als BTW-plichtige onder het nummer BTW BE0879.639.055, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist uitdrukkelijk de zetel te verplaatsen van 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 498/A naar 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 2.

TWEEDE BESLISSING -- UITBREIDING DOEL

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder de dato zesentwintig juni tweeduizend dertien houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het doel van de vennootschap, en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder, afgesloten op éénendertig maart tweeduizend dertien, hetzij niet meer dan drie maanden tevoren.

Het verslag van de zaakvoerder en de aangehechte samenvattende staat van activa en passiva, zullen samen met een uitgifte van deze akte ter griffie van de Rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De vergadering beslist vervolgens het in artikel vijf (5) van dé statuten opgenomen doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

"T. Voor eigen rekening, voorrekening van derden, of in deelneming niet derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A.het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememi ngen;

C.het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

D.het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

E.het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

F.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G.het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

I.commerciële diensten, ICT;

J. groot- en kleinhandel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze] van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' I,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle venichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, blote eigendom ais in vruchtgebruik.

3. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet?

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist het huidig artikel 9 van de statuten te vervangen door hetgeen volgt

"ARTIKEL NEGEN,

Paragraaf 1

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet warden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een vennoot;

2) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater.

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden orde overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen Is aan de.goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal het bestuursorgaan, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorste! tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

tn geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie (3) maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De aankoopprijs wordt vastgesteld op basis van een door een expert (bedrijfsrevisor/accountant) opgestelde waardering van de vennootschap, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de aankoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie (3) maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn aangekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde ovememer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot,"

VIERDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist tot de aanpassing van de statuten teneinde het in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemelde beslissingen.

I) Artikel 2,1ste lid van de statuten zal bijgevolg luiden ais volgt:

"De zetel is gevestigd te 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 2."

Il) Artikel 5 van de statuten zal bijgevolg luiden als volgt:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

1. De groot- en kleinhandel in :

- antiek

- decoratieartikelen

- geschenkartikelen

- papierwaren en boeken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- kledij

- parfums, zeep, kaarsen

- lederwaren

- etnische producten

2. Adviesverlening op gebied van binnenhuisinrichting

3. f-let optreden als commissionair bij de aan- en verkoop van schilderijen

4. f-let uitbaten van een kunstgalerie

5. Het kopen, verkopen, beheren, huren, verhuren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, van outillering en uitrusting

6. Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik

7. f-let beleggen van de beschikbare middelen in roerende goederen en waarden

S. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel zowel in België als in het buitenland en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

9. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A.het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verfenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

C.het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

D.het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

E.het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

F.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G.het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

l.commerciële diensten, ICT.

J, groot- en kleinhandel.

10. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevordererr, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, blote eigendom als in vruchtgebruik.

11. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

De vennootschap zal aile roerende, onroerende, burgerrechtelijke, industriële, commerciële en financiële handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Daarenboven mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken,

" ; "

ondernemingen, verenigingen, beroepsverenigingen of vennootschappen, bestaande of op le richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar Met,

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bestand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden, als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordelen van derden, bestuurders en/of aandeelhouders alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke bepalingen terzake.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend."

Ill) Artikel 9 van de statuten zal bijgevolg luiden als volgt:

"Paragraaf 1

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld,

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

1) aan een vennoot;

2) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater.

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal het bestuursorgaan, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de, erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over, de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaàfden.en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuririg,'dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie (3) maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds .bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De aankoopprijs wordt vastgesteld óp basis van een door een expert (bedrijfsrevisor/accountant) opgestelde waardering van de vennootschap, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen, Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de aankoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie (3) maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde , vennoten zouden zijn aangekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot"

VIJFDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-verslag zaakvoerder houdende de doelsuitbreiding inclusief staat van actief en passief;

-de gecoördineerde statuten. '

Geassocieerd notaris Anne Pede.

Merelbeke-Bottelare.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

laelgisch

Staatsblad

~L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0550-018
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.12.2012, NGL 07.01.2013 13004-0215-015
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 13.01.2012 12009-0206-016
29/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.04.2010, NGL 26.04.2010 10098-0528-014
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 17.03.2009, NGL 31.03.2009 09094-0284-014

Coordonnées
ESTILIA

Adresse
GAVERSESTEENWEG 2 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande