ETABLISSEMENTEN VAN WESEMAEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ETABLISSEMENTEN VAN WESEMAEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 411.682.351

Publication

17/09/2014
ÿþ1111111galiji1111111111

Mod Word 11.1

GRIFI-1B REL;i1 I BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-8 SEP, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0411.682.351

Benaming

(voluit): Etn. VAN WESEMAEL in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Brusselbaan 287, 9320 Aalst-Erembodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

De Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd 30 juni 2014

- Heeft mat unanimiteit van stemmen beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren; - Heeft unaniem de besluiten van het verslag van de vereffenaars bijgetreden, en heeft zonder uitzonderingen noch voorbehoud unaniem algehele kwijting gegeven aan de heer Jean-Christophe Van Wesemael, de heer Ulrich Van Wesemael en mevrouw Nora Reygaert voor het bestuur als vereffenaars van de vennootschap;

- Heeft unaniem de door de vereffenaars vooropgestelde verdeling goedgekeurd, waarbij alles wordt toegewezen aan de aandeelhouders, met name de heer Jean-Christophe Van Wesemael, de heer Ulrich Van Wesemael en mevrouw Nora Reygaert.

- Heeft de afrekening gesloten verklaard en vastgesteld dat de vennootschap op 30 juni 2014 definitief opgehouden heeft te bestaan;

- Heeft unaniem beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende minstens vijf jaar bewaard worden op het adres van de de heer Jean-Christophe Van Wesemael, Bellestraat 141, 1790 Affligera, die dit op zich heeft genomen;

- Heeft unaniem beslist om volmacht te verlenen aan de Burg, BVBA De Reuse Accountant & Belastingsconsulenten, met zetel te 1790 Afflrgem, Balleistraat 49, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervuiling van de sluitingsformaliteiten voor de vennootschap te verrichten inzake KBO, BTW en directe belastingen.

Jean-Christophe Van Wesemael

Vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hiermee neergelegd: verslag vereffenaar, notulen algemene vergadering, goedkeuring verdeelplan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 26.06.2013 13229-0028-015
17/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHT13AP!!: dreiT-KUUVt-HANOLL

0 l MEI 2013

DENDERMONDE

Griffie

*1307 21x

V beh aa Bel Star: lii





uia

Ondernemingsar " Benaming 0411682351

(voluit) Etn. VAN WESEMAEL

Rechtsvorm - Naamloze Vennootschap

Zetel 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan, 287

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING AANSTELLING VEREFFENAAR



Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEÉRS, te Aalst-Erembodegem, op achtentwintig. maart tweeduizend en dertien ; "Geboekt te AALST f ; 05 april 2013 ; drie bladen, geen verzending ; Boek 939 Blad 22 Vak 15 ; Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR) ; (getekend) De Ontvanger a.i., lise Beernaert", dat' werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap "Etn. VAN WESEMAEL", in het verkort ELECTRA, met vennootschapszetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan, 287, RPR 0411682351.

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enige drie aandeelhouders, eigenaars van aile 1.538 aandeen, alsook de enige drie bestuurders, en er werd beslist met eenparigheid van stemmen wat volgt

Eerste resolutie

De vergadering beslist om de Naamloze Vennootschap Etn. VAN WESEMAEL, in het verkort ELECTRA, vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Te dien einde wordt bij deze neergelegd

a. Het Bijzonder Verslag van de raad van bestuur, de dato acht maart tweeduizend en dertien, met aangehecht een (tussentijdse) staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

b. Het Bijzonder Verslag opgemaakt door de Burgerlijke BVBA VAN CAUTER  SAEYS & Co,. bedrijfsrevisorenkantoor, te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de Burgerlijke BVBA I. SAEYS Bedrijfsrevisor, met als vaste vertegenwoordiger, Enge SAEYS, en welke bedrijfsrevisor conform artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te dien einde werd aangesteld.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op achtentwintig maart tweeduizend en dertien, luiden letterlijk als volgt

"Vil. CONCLUSIES

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa- en passivabestanddelen van de NV ETN VAN WESEMAEL verkort "ELECTRA" afgesloten per 31 december 2012, aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

"Wij hebben kennis genomen van het verslag van het bestuursorgaan zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft h'et' bestuursorgaan van de NV ETN VAN WESEMAEL verkort "ELECTRA" een boekhoudkundige staak afgesloten' op 31 december 2012 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 5.288.960,32 en een netto actief van ¬ 5.122.400,28

"De materiële vaste activa werden echter niet opgenomen aan de realisatiewaarde. Wij verwijzen naar het verslag van het bestuursorgaan. De minderwaarde van ¬ 137.500 op de geldbelegging die momenteel, aanwezig is, wordt niet geboekt omdat het eindbedrag van ¬ 250.000 gegarandeerd wordt.

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professicnele normen, blijkt dat deze staat onder voorbehoud wat is opgenomen in voorgaande paragraaf de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s).

"Gedaan te Aalst, op 28 maart 2013.

"Burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor,

"vertegenwoordigd door de Burg. BVBA I. Saeys  bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys  vast vertegenwoordiger."

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tweede resolutie

De vergadering beslist om aan te stellen als vereffenaars :

1/ De heer VAN WESEMAEL Jean-Christophe Pat Anna Jozef Ulrich, (genaamd "Pat"), wonende te 1790 Affligem, Bellestraat, 141 ;

2/ De heer VAN WESEMAEL Ulrich Constant Leontine Valery Donatus, wonende te 1790 Affligem-Hekelgem, Brusselbaan, 237 ; en :

3/ Mevrouw REYGAERT Nora Andrea Elisa, wonende te 1790 Affligem-Hekelgem, Brusselbaan, 237. Die derhalve samen zullen handelen als college van vereffenaars.

Machten

De vergadering beslist aan de vereffenaars de meest uitgebreide bevoegdheid, voorzien in de artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, te verlenen.

De vereffenaars mogen eveneens de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde handelingen stellen, zonder de toestemming van de algemene vergadering.

De vereffenaars worden ervan ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

De vereffenaars mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving ; zij mogen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoor-rechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere bekendmakingen.

De vereffenaars mogen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid bijzondere machten aan één of meerdere personen van hun Keuze opdragen.

De vereffenaars zijn eveneens gemachtigd om de sluiting van de vereffening bekend te maken.

Wat betreft de verantwoordelijkheid met betrekking tot de vereffening, bevestigt de vergadering met eenparigheid van de stemmen  gezien hetgeen vermeld in de besluiten van de Bedrijfsrevisor  dat de aandeelhouders en de bestuurders aile verantwoordelijkheid op zich nemen, zonder enige beperking of uitzondering.

Bezoldiging

De vergadering beslist dat de mandaten van vereffenaars onbezoldigd zullen zijn.

Het is de vereffenaars toegelaten een beroep te doen op externe professionele dienstverleners en dit na toetsing en goedkeuring door de aandeelhouders of hun vertegenwoordiger(s). De kosten hiervan vallen ten laste van de vereffening.

Tussenkomst

De vereffenaars, voornoemd, zijn hier tussengekomen en hebben deze aanstelling uitdrukkelijk aanvaard. DIVERSE VERKLARINGEN

Verklaring vanwege de Notaris

Ondergetekende Notaris verklaart overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, na onderzoek, dat de vennootschap met het oog op de vervroegde ontbinding heeft voldaan aan alle rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is krachtens gemeld artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en ondergetekende Notaris bevestigt daarenboven het bestaan en de externe wettigheid ervan.

Onroerende goederen - Bewaring maatschappelijke bescheiden

Verder verklaart de algemene vergadering dat de boeken en geschriften zullen bewaard worden gedurende vijf jaar te 9320 Aalst Erembodegem, Brusselbaan, 287, en dat de vennootschap geen onroerende goederen, noch zakelijke rechten bezit, hetzij in het geheel, hetzij in onverdeeldheid.

Bijzondere volmacht inzake administratieve afhandeling

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht aan de heer DE REUSE Dirk, Accountant, kantoorhoudend te 1790 Affligem, Balleistraat, 49, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke administratie en/of instelling ook, alsook om bij een ondernemingslcket met het oog op de inschrijving, de wijziging of de doorhaling van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, alle formaliteiten te vervullen, alsook voor de inschrijving, wijziging of doorhaling als B.T.W.-plichtige, alsook voor de aanvraag van welke registratie- en/of erkenningsnummer ook.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

GOEDKEURING AANSTELLING VEREFFENAAR - Art, 184 Wetboek van Vennootschappen

Bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde de dato 25 april 2013, werd de aanstelling van de vereffenaars bevestigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, AFGELEVERD OM INGELAST TE WORDEN IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Aangehecht stukken : Uitgifte - Verslag raad van bestuur met tussentijdse balans - Bijzonder Verslag bedrijfsrevisor - Kopie vonnis Rechtbank van Koophandel.

Alexandre PEERS,

e

Voor-

behouden

aan het

"Belgisch

Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehechte stukken ; Uitgifte ; Bankattest ; Volmacht(en) ; Verslag zaakvoerder met tussentijdse balans ; Verslag raad van bestuur met tussentijdse balans ; Revisoraal verslag ; Coordinatie der statuten.

Alexandre PEËRS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2012
ÿþ Mod POP 11.1

al Ë:< I In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~~ ~bij g~ I'~

na neerlegging ter griffe van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

iiiirn iii ii (I iit iiii 11111 IIVV

*1710035*

V beh aa Be Star

Ondememingsnr : 0411.682.351 Benaming (voluit) Etn Van Wesemael

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselbaan 287

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Onbezoldigd mandaat Tekst:

2 4 MEI 2012

º%.-~._

Ger ~º%~s.

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

9320 Aalst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 15 april 2012

Op de vergadering wordt beslist dat de mandaten van de bestuurders onbezoldigd zijn vanaf 01/04/2012.

Van Wesemael Ulrich

gedelegeerd bestuurder

24/04/2012
ÿþv

Voorbehouden aan het Elelgisch Staatsblad

Mod Word tt.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANOELj

llI1 lll liu( I1li (liii 11 1I1 1I1U11( liii

" izo~e~o~=

1 2 APR 2012

DEiIVCiE

ONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0411682351

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Etn. VAN WESEMAEL, in het verkort ELECTRA

Naamloze Vennootschap

9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan, 287

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING AARD DE AANDELEN - OMZETTING KAPITAAL IN EURO  WIJZIGING BOEKJAAR en ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING STATUTEN



Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op dertig maart

tweeduizend en twaalf ; "Geboekt te AALST I ; 04 APR. 2012 ; drie bladen, geen verzending ; Boek 932 Blad 79

Vak 20 ; Ontvangen ; vijfentwintig euro (25,00 EUR) ; (getekend) De Ontvanger a.i., J. PATHO", dat werd

gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap "Etn. VAN WESEMAEL",

in het verkort ELECTRA met vennootschapszetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan, 287, RPR

0411682351.

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enige drie andeelhouders, eigenaars van alle 1.538 aandelen,

alsook de enige 4 bestuurders, en er werd beslist met eenparigheid van stemmen wat volgt:

Eerste resolutie : WIJZIGING AARD DER AANDELEN

De vergadering beslist om de aandelen die thans aan toonder bestaan, te wijzigen in aandelen op naam.

Er wordt machtiging verleend aan de Raad van Bestuur om de modaliteiten van de dematerialisering van de

aandelen te regelen, en dit nog vbbr het einde van het lopende boekjaar,

De raad van bestuur wordt ook gemachtigd om een register van de aandelen op naam te creëren, dat op de

zetel van de vennoctschap zal bewaard worden.

Tweede resolutie : OMZETTING KAPITAAL IN EURO

De vergadering beslist om het kapitaal voortaan uit te drukken in euro.

Het bedraagt derhalve actueel : vierhonderd vijfennegentig duizend zevenhonderd zevenentachtig euro en

vijf cent (495.787,05 EUR), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd achtendertig (1.538) aandelen op naam,

zonder aanduiding van nominale waarde.

Derde resolutie : WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering beslist om het boekjaar te wijzigen en het voortaan te laten ingaan op één januari en te laten'

eindigen op éénendertig december.

Overgangsmaatregelen

Ten titel van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar, dat is ingegaan op één april tweeduizend en elf,

uitzonderlijk worden verlengd en eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Vierde resolutie : WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De vergadering beslist om ten gevolge van de beslissing tot wijziging van het boekjaar, de datum van de

algemene vergadering te wijzigen, en die voortaan te houden op de eerste maandag van juni, om negentien

uur.

Overgangsmaatregelen

Ten titel van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op de eerste

maandag van juni tweeduizend en dertien, op negentien uur.

Vijfde resolutie : WIJZIGING STATUTEN

De vergadering beslist om de artikels vijf, acht, zesentwintig en negenendertig (5, 8, 26 en 39) van de

statuten teneinde ze in overeenstemming brengen met de voormelde agendapunten, als volgt :

1° Artikel vijf (5) der statuten wordt vervangen door volgende tekst

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd vijfennegentig duizend zevenhonderd

zevenentachtig euro en vijf cent (495.787,05 EUR), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd achtendertig

(1.538) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het één/duizend vijfhonderd

achtendertigste (1/1.538e) van het maat-schappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

n

2° Het artikel acht (8) der statuten wordt vervangen door volgende tekst

ARTIKEL 8 : Aard der effecten

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend

1. De identiteit van elke aandeelhouder en het aantal hem toebehorende aandelen ;

2. De gedane stortingen ;

3. De overdracht en de overgang van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door een bestuurder en de rechtverkrijgende(n) in geval van overgang wegens overlijden.

De overdracht en de overgang van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Elke aandeelhouder of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel wat betreft de uitoefening van het stemrecht op de algemene vergadering en aile andere rechten, toegekend aan de aandeelhouders.

Eigenaars in onverdeeldheid, pandhoudende schuldeisers en pandgevers, kortom alle personen die door één of andere oorzaak samen in éénzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één zelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Ingeval eenzelfde aandeel is opgedeeld in vruchtgebruik en blote eigendom wordt dit aandeel van rechtswege door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd tenzij in geval van kapitaalsverhoging of in vereffeningstelling van de vennootschap waarbij naakte eigenaar en vruchtgebruiker een gemeenschappelijk gemachtigde aanduiden ; zonet worden de eraan verbonden rechten geschorst.

Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen.

De Raad van Bestuur is bevoegd om certificaten der aandelen af te leveren aan de aandeelhouders, welke certificaten verhandelbaar zullen zijn zoals voormeld.

3° ln het artikel zesentwintig (26) der statuten wordt de eerste paragraag vervangen door volgende tekst "De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van juni, om negentien uur,"

4° In het artikel negenendertig (39) der statuten wordt de eerste paragraaf vervangen door volgende tekst : "Het boekjaar begint op één januari en eindigt éénendertig december."

Zesde resolutie : BIJZONDERE MACHTIGINGEN

1l Inzake de coordinatie en de afkondiging

De vergadering verleent alle volmacht aan Notaris Alexandre PEËRS, te Aalst-Erembodegem, om over te gaan tot de coördinatie der statuten en tot de afkondiging bij uittreksel van onderhavige akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

2/ Machtiging administratieve afhandeling

De vergadering verleent vervolgens bijzondere machtiging aan de B.V.B.A. Accountantskantoor DE REUSE, met zetel te 1790 Affligem, Balleistraat, 49, vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder, de heer DE REUSE Dirk en/of zijn aangestelden, met mogelijkheid tot in-de-plaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke administratie en/of instelling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, de wijziging of de doorhaling van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, alle formaliteiten te vervullen, alscok voor de inschrijving, wijziging of doorhaling als B.T.W.-plichtige, alsook voor de aanvraag van welke registratie- en/of erkenningsnummer ook.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehechte stukken : Uitgifte ; Volmacht(en) ; Coördinatie der statuten.

Alexandre PEËRS,

Notaris te Aalst-Erembodegem,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

25/01/2012 : DE044909
06/12/2011 : DE044909
08/12/2010 : DE044909
04/11/2009 : DE044909
21/11/2008 : DE044909
07/12/2007 : DE044909
16/11/2007 : DE044909
27/02/2007 : DE044909
04/10/2006 : DE044909
13/10/2005 : AA044909
11/10/2004 : AA044909
08/10/2003 : AA044909
10/10/2002 : AA044909
26/09/2001 : AA044909
19/10/1999 : AA044909
30/12/1995 : AA44909
24/12/1994 : AA44909

Coordonnées
ETABLISSEMENTEN VAN WESEMAEL

Adresse
BRUSSELBAAN 287 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande