EURECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EURECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.692.106

Publication

20/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh aa Bel Staa 11111111,1.11111,1.F21,1,11.1e1111111



GRIFFIE RECHTBANK VAiq

KOOPHANDEL GENT

1 1 MI 20N

AFDELegebrNDERIVIONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.692.106

Benaming .

(voluit); EURECOR

(verkort) :

Rechtsvorm BVBA

Zetel: KASTELEINSSTRAAT 21 9150 KRUIBEKE

(volledig adres)'

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

De algemene vergadering beslist om met ingang van heden 31 Mei 2014 de bestaande zaakvoerders De heer Dirk Bryssinckx, Grote Baan 134, 9120 Melsele en De heer Jef Bauwens, Eikenlaan 23, 9150 Kruibeke te ontslaan. Aan elk van hen wordt kwijting verleend.

De vergadering beslist om met ingang van heden 31 Mei 2014 als zaakvoerder aan te stellen:

Comantra NV, Grote Baan 134, 9120 Melsele (ond nt 0474.434.324) met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Bryssinckx, Grote Baan 134, 9120 Melsele.

Wordt eveneens aangesteld als zaakvoerder:

B-Wekt NV, Eikenlaan 23, 9150 Kruibeke (ond nr 0440.396.529) met als vaste vertegenwoordiger de heer

Jef Bauwens, Eikenlaan 23, 9150 Kruibeke

Elke zaakvoerder is bevoegd om individueel te handelen. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd Elke zaakvoerder aanvaardt zijn mandaat.

Er wordt hierbij volmacht gegeven aan Meul Accountantskantoor Bvba, Dorp West 100, 2070 Zwijndrecht vertegenwoordigd door de Heer Patrick Meul, zaakvoerder, tot het vervullen van alle formaliteiten nodig voor publicatie in het Belgisch Staatsblad (forrn 1+2) en bij de griffie van de rechtbank van koophandel, tot het nemen van de nodige inschrijvingen, wijzigingen en handtekenen van vereiste documenten bij een ondememingsloket naar zijn keuze, en tot het vervullen van alle andere vereiste publicaties bij overheidsdiensten zoals BTW en belastingen,

te Kruibeke

op 31 Mei 2014.

Dhr Patrick Meul

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2013
ÿþr

Mod Word 11.1

7171 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

110111111111111111111111111

Ondernemingsnr : 0459.692.106 Benaming

(voluit) : EURECOR (verkort)

~RÁNPKD~PMAND~LK

- 4 DEC, 2013

QENQefigONQE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9150 KRUIBEKE, KASTELEINSSTRAAT 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie; Antwerpen op 27 november 2013, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURECOR" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, en beslist met eenparigheid van stemmen dat, vermits alle aandeelhouders aanwezig zijn, de formaliteiten ais vervuld beschouwd mogen worden. Vervolgens be-slist de vergadering met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda, zodat het voortaan zal luiden zoals hierna bepaald.

2.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 3 van de statuten aan te passen aan: ; voorgaande beslissing, zodat het voortaan zal luiden als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als` in het buitenland volgende activiteiten te verrichten :

- Het organiseren, uitvoeren en laten uitvoeren van transporten van personen, dieren en goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of kunnen staan, en dit zowel nationaal als internationaal.

- Het opstellen en uitvoeren van plannen voor organisatie, sanering, reconversie en opstarten van bedrijven en ondernemingen.

- Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële, handels en burgerlijke vennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur ais bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Het verlenen van advies op het gebied van het beheer van human resources en financieel management en meer in het bijzonder het aanbrengen voor een beperkte duur van werknemers en managers, en het uitvoeren van opdrachten voor het bestaande management in bedrijven, overheidsdiensten of organisaties,

- Het deelnemen aan herstructureringen van ondernemingen en coachen van management.

- Het verlenen en het opvolgen van adviezen in het management en voor de interne en externe ontwikkelingen van de ondernemingen, organisaties, overheidsdiensten en openbare besturen.

Advies verlenen op het vlak van informatica en bedrijfsbeheer.

- Koop, verkoop, invoer, uitvoer, kleinhandel en groothandel in roerende goederen. Patrimoniumvennootschap. Beheer, koop, verkoop en verhuur van onroerende goederen en het vestigen van zakelijke rechten op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van zijn werk.

- Reinigen en onderhoud van rollend materieel en interieurs

- Het geven van opleidingen en verzorgen van publicaties,, onder welke vorm dan ook, met betrekking tot bovenstaande activiteiten.

- Het verlenen van aile hulp en bijstand aan ondernemingen waarin de vennootschap belangstelling toont,' onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De, vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de fune-tres van bestuurder,,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

commissaris of veref-'fenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerend goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan, Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in voordeel van derden. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap met een de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp-West 100, vertegenwoordigd door de Heer Patrick MEUL, extern accountant, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, om alle verrich'tin'gen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-tingad'ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van deze volmacht.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte * bijzonder verslag bestuursorgaan.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2013
ÿþt

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iseqgmen

Neergelegd ter griffie van ne

bildbank van Koophandel te Antwerpen

1np 1 O'SEP 2013

Ceiffler

I

1

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.692.106

Benaming

(voluit) : EURECOR

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : OUDE GENTWEG 100 TE 2070 ZWIJNDRECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN VESTIGINGSEENHEID

De heer Dirk Bryssinckx, zaakvoerder van EURECOR BVBA beslist op 1/09/2013 tot het sluiten van de maatschappelijke zetel en vestigingseenheid gelegen te Oude Gentweg 100, 2070 Zwijndrecht, De maatschappelijke zetel en de vestigingseenheid worden met ingang vanaf 01/09/2013 overgebracht naar Kasteleinsstraat 21 te 9150 Kruibeke.

Er wordt hierbij volmacht gegeven aan Meul Accountantskantoor Bvba, Dorp West 100, 2070 Zwijndrecht vertegenwoordigd door de Heer Patrick Meul, zaakvoerder, tot het vervullen van alle formaliteiten nodig voor publicatie in het Belgisch Staatsblad, en tot doorvoeren van wijzigingen in KBO (foren 1 + 2) tot het nemen van de nodige inschrijvingen, wijzigingen en handtekenen van vereiste documenten bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, en tot het vervullen van alle andere vereiste publicaties bij overheidsdiensten zoals btw en belastingen,

te ZWIJNDRECHT

op 1 September 2013.

Dhr Patrick Meul

Gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 06.06.2013 13158-0161-015
12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 07.06.2012 12155-0524-015
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 16.06.2011 11172-0520-016
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 10.06.2010 10166-0428-016
09/04/2015
ÿþ~. '

%~

.~~~

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

A1od werd 11.1

-irlqi,t i» ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v 1135ËC14T 1K N

iconlm-IAND1=L GENT

2 7 MAART 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr 0459.692.106

Benaming

(voluit) : EURECOR

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9150 KRUIBEKE, KASTELEINSSTRAAT 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 20 maart 2015, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURECOR" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van "EURECOR" tot "HIGH QUALITY".

2.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 1 van de statuten aan te passen aan voorgaande beslissing, zodat het voortaan zal luiden ais volgt:

"Artikel één: Naam

De vennootschap heeft de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij werd opgericht onder de naam "EURECOR" blijkens akte, verleden voor notaris Ignace Saey te Deerlijk op 31 december 1996. De naam werd gewijzigd tot "HIGH QUALITY" bij besluit van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, verleden voor notaris Frank Buyssens te Zwijndrecht op 20 maart 2015."

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap met een de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp-West 100, vertegenwoordigd door de Heer Patrick MEUL, extern accountant, alsook de aange-stelden of lastheb-bers van voormelde ven-nootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstel-ling, om alle verrich-'tin-gen te doen tenein-ide:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemings-loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en aile belas-tingad-ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en,

' schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening

" van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijzi-ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van

deze volmacht,

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 08.06.2009 09203-0014-015
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 09.06.2008 08204-0160-014
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 12.06.2007 07215-0049-016
09/03/2006 : KO139812
22/07/2005 : KO139812
12/01/2005 : KO139812
25/11/2003 : KO139812
14/10/2002 : KO139812
30/06/2001 : KO139812
16/03/2001 : KO139812
10/03/2001 : KO139812
08/02/2001 : KO139812
24/12/1999 : KO139812
19/06/1999 : KO139812
15/01/1997 : KO139812

Coordonnées
EURECOR

Adresse
KASTELEINSSTRAAT 21 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande