EUREIA BELGIUM, AFGEKORT : EUREIA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : EUREIA BELGIUM, AFGEKORT : EUREIA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.436.940

Publication

24/05/2013
ÿþ7P,G\

' hI

Mtod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VArN KOOF HANDEL

14 MEI 2013 DENDERMONDE

vrifitie

130 326

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : S 3 . ti 1G . 3 `t O Benaming

(voluit) : Eureia Belgium

(verkort) : Eureia

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Karrestraat 132, 9160 Lokeren

" (volledig adres)

Onderwerp akte : Statuten

In het jaar tweeduizend dertien, op 10 mei zijn

de heer Patrick BOONS, zelfstandig bestuurder, wonende te Karrestraat 132, 9160 Lokeren

en mevrouw Ellen YSEBAERT, kaderlid, wonende te Zwaluwstraat 49, 9160 Lokeren,

hierna genoemd de vennoten,

overeengekomen een vennootschap onder firma op te richten, met de hiernavolgende statuten,

Statuten

Artikel 1. De vennoten richten een vennootschap onderfirma op onder de benaming "Eureia Belgium",

Artikel 2. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Karrestraat 132. Artikel 3. Doel van de vennootschap:

Het uitgeven van specifieke professionele en wetenschappelijke publicaties en het verzorgen van advies ter zake, zowel op nationaal als internationaal gebied, zowel ten behoeve van vennoten als van derden, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot haar maatschappelijk doel.

Artikel 4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel uit deze akte.

De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van zes maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen, gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5. Beide vennoten brengen in de vennootschap een som ter grootte van 100 euro, die gestort werd in de maatschappelijke kas. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap gebracht op een som ter grootte van 200 euro.

Artikel 6. Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zj zullen recht geven op een intrest.

Artikel 7. Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het' maatschappelijk doel. De heer Patrick Boone wordt tot zaakvoerder benoemd van de vennootschap. Hij staat in voor de algemene coördinatie van de activiteiten.

Artikel 9. Ieder jaar op 31 december zal een jaarrekening worden opgemaakt, die ter goedkeuring aan de algemene vergadering zal worden voorgelegd. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 10. De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de, afschrijvingen. De goedkeuring van de jaarrekening evenals de winstbestemming is voorbehouden aan de vennoten, die hierover zullen beslissen op de jaarlijkse algemene vergadering met meerderheid van stemmen.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgekeerd, hetzij bovenop de winst van het afgesloten boekjaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 11. De jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats, iedere derde vrijdag van de maand mei om 19 uur op de maatschappelijke zetel. Zij wordt voorgezeten door dhr. Patrick Boone, in zijn afwezigheid, door de' oudste der aanwezige vennoten.

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsblac

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

De benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) behoort tot de bevoegdheden van de algemene vergadering.

Iedere vennoot heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

De beslissingen van de algemene vergadering worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in de statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welke ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Iedere vennoot heeft bovendien het recht de vergadering der vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vbbr de algemene vergadering in de post afgegeven moet hebben,

Artikel 12. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend dertien.

Artikel 13. De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50 % van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

Artikel 14. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot vbbr de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

De vennootschap blijft voorbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene nemen ais vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennoot laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 15. In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 16. Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorzien in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Artikel 17. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één of meerdere vereffenaar(s), aangesteld overeenkomstig de artikelen 179 en volgende van de Vennootschappenwet.

De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 18. Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten overeenkomstig het bepaalde in artikel 10.

Waarvan akte, opgesteld te Lokeren, op 10 mei tweeduizend dertien in zoveel exemplaren als er partijen zijn.

ji,(4664,1e7tme.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

21/08/2015
ÿþquel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

catrz-GliTEIANK VAN KOOPHANDEL GENT

12 AUG, 2015

AFDELING DENDERMONDE Griffie

MM Word 11.1

Onclernemingsnr: 0534436940

Benaming

(voluit) : Eureia Belgium

(verkort) :

Rechtsvoren : Vennootschap onder firma

Zetel : Karrestraat 132, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding -vereffening

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering dd 31.12.2014;

Gezien aire aandelen geldig vertegenwoordigd zijn, wordt hetvolgende vastgesteld / beslist;

- de vergadering stelt vast dat de vennootschap alle activiteit gestaakt heeft per 31 december 2014.

alle lopende verbintenissen worden overgenomen door de zaakvoerder; er zijn bijgevolg geen activa, noch passiva meer, alle rekeningen worden afgesloten, de verliezen worden ten laste genomen door de vennoten.

de vergadering beslist hierop unaniem en zonder voorbehoud de vennootschap te ontbinden per 31 ° december 2014

- de vergadering besluit tot definitieve vereffening van de vennootschap en stelt vervolgens dat de vennootschap 'Eureia Belgium' definitief heeft opgehouden te bestaan.

pe maatschappelijke boeken en bescheiden zullen volgens de wettelijke termijnen bewaard worden bij Dhr. Boone Patrick, Karrestraat 132, 9160 Lokeren.

Patrick Boone

Zaakvoerder

-

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EUREIA BELGIUM, AFGEKORT : EUREIA

Adresse
KARRESTRAAT 132 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande