EURO-TAPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EURO-TAPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.850.710

Publication

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.01.2014, NGL 31.01.2014 14019-0263-009
13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 12.01.2015 15007-0202-010
14/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.02.2013, NGL 13.02.2013 13033-0072-009
27/01/2011
ÿþ" mod2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 1 JAN. 2011

Griffie

V beh aa Bel Sta

Ondernemingsnr : p g 3 2.$ eo . f 4l O

Benaming : EURO-TAPE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maldegemstraat 14

9750 Zingem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 12 januari 2011, ter registratie: neergelegd, blijkt dat 1) de heer HANTSON Paul Félix Joseph, geboren te Ronse op 25 februari 1952,1 nationaal nummer 52.02.25-223.36, en zijn echtgenote 2) mevrouw VANDENDAELE Carine Jeannine Alice geboren te Oudenaarde op 22 mei 1964, nationaal nummer 64.05.22-510.15, samen wonende te 9600 Ronse,1 Sandwichstraat 6, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "EURO TAPE", heeft opgericht, met maatschappelijke zetel te 9750 Zingem, Maldegemstraat 14, waarvan het maatschappelijk: kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door; zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Op deze aandelen is ingeschreven in geld, te weten op 750 aandelen, door 1) de heer Hantson: één (1) aandeel, hetzij voor vierentwintig euro en vierenzeventig cent (¬ 24,74), en 2) mevrouw Vandendaele: zevenhonderd negenenveertig (749) aandelen, hetzij voor achttienduizend vijfhonderd dertig euro en zesentwintig cent (¬ 18.530,26) waarbij ieder aandeel volstort is ten belope van drieëndertig komma tweeënveertig procent (33,42 %) van het maatschappelijk kapitaal voor een totaal bedrag van zesduizend: tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het bedrag van deze stortingen, hetzij ¬ 6.200,00, werd deponeerd op een bijzondere rekening met nummer; 737-70323165-04 geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC-Bank.

De oprichtingsstatuten voorzien onder andere de volgende bepalingen:

Naam:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam EURO-TAPE.

Maatschappelijke zetel:

': De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9750 Zingem, Maldegemstraat 14.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het voeren van intracommunautaire handelingen, aankopen en verkopen, import en export het leveren,: plaatsen en herstellen van kantklare kasten, opbergkasten en meubelen; de aankoop en verkoop van: 11 huishoudtoestellen; het uitvoeren van algemene electriciteitswerken in de meest ruime zin van het woord, zowel; industrieel als privé.

: - Het optreden als agent, als consultant bureau, verlenen van technische bijstand aan bedrijven en het uitvoeren van engineeringswerken. Dit in de meest ruime zin.

:1- Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn: er de verwezenlijking of uitbreiding van te vergemakkelijken.

- Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van: holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

: - Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het beheren in de meest ruime betekenis van een eigen onroerend vermogen, waarin begrepen het occasioneel; i: verwerven en vervreemden van eigen onroerende goederen.

- Het beheren in de meest ruime betekenis van alle eigen roerende goederen, financiële activa, spaarrekeningen; : en effecten, met daarbijhorende vervreemdingen en verwervingen.

- Het verwerven en vervreemden van eigen onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen als` vastgoedhandelaar; het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van: soortgelijke rechten betreffende eigen onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mix 12.1

.Voorbehouden aan h'et Belgisch Staatsblad

onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de eigen onroerende goederen moeten' bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen.

- De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, in welk land ook.

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze ook belangen mogen hebben in alle ondernemingen die een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden of te helpen realiseren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. En dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden, en zowel alleen als in samenwerking met derden.

Maatschappeliik kapitaal:

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro (18.555,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750e) van het maatschappelijk kapitaal.

Zaakvoerder:

* Bestuur:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder: de heer Paul Hantson voornoemd, die aanvaardt.

* Bevoegdheden:

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandata ris.

Nochtans zal (zullen) de zaakvoerder(s) het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor elke akte houdende vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap en voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR).

* Vergoeding:

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten. Jaarlijkse vergadering:

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van december om negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Jaarrekening:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Kapitaalsbeschemiinq:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Vereffening-verdeling:

" Ontbinding:

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

. V001"-

. behouden

aan Met Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of van' de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

* Vereffenaars:

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Verd elingvan het netto-actief:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. OVERGANGSBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf.

- De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand december tweeduizend en twaalf om negentien uur.

- Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd (zoals reeds hoger gemeld):

* De heer Paul Hantson voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

- Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één december tweeduizend en tien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

- Volmachten:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Lead Service Commanditaire Vennootschap, ondememingsnummer 0821.029.477, met als zaakvoerder Deprez Stephanie, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispunt Bank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Neergelegd voor registratie overeenkomstig artikel 173,1* van het registratiewetboek).

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 25.01.2016, NGL 01.02.2016 16033-0259-010

Coordonnées
EURO-TAPE

Adresse
MALDEGEMSTRAAT 14 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande