EUROPEAN SPICE SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROPEAN SPICE SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.685.905

Publication

17/10/2014
ÿþEtRIMEgill

GRIFFIE I:eFrI-ITRANK VAN

KOOPHANDEL GENT

\.

-8 OKT. 20111 1

1

beh

Bel Stae

AFDELING DENDERMON1v-

_-_-.

Griffie

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0466.685.905

Benaming

(volut): EUROPEAN SPICE SERVICES

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Kleine Dweenstraat 75 te 9140 TEMSE

(volledig adres)

pnenernittsje. : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 30

september 2014, veieir registratie, blijkt dat:

WORDT GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EUROPEAN SPICE SERVICES", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Kleine Dweerstraat 75, ingeschreven in het rechtspersonen register te Dendermonde met ondernemingsnummer 0466.685.905. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op drie augustus negentienhonderd negenennegentig, onder de naam besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "RAF NONNEMAN BUSINESS DEVELOPMÉNT EUROPE", houdende de statuten en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vierentwintig augustus negentienhonderd negenennegentig onder nummer 1999/08/24 057.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

eerste beslissing: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van zevenhonderd, vijftigduizend euro (¬ 750.000,00) zodat het maatschappelijk kapitaal zal worden verhoogd van vierhonderd', achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (¬ 468.592,00) tot één miljoen tweehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (¬ 1.218.595,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij' zal gepaard gaan met de uitgifte van driehonderd zesenveertig (346) kapitaalaandelen, waarvan 173' kapitaalaandelen behoren tot categorie A en 173 kapitaalaandelen behoren tot categorie B, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op rie nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van tweeduizend honderd zevenenzestig komma drieënzestig euro (2.167,63) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100 %).

I3ankattest

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen het bedrag van zevenhonderd, vijftigduizend euro (¬ 750.000,00) gestort op een bijzondere rekening met nummer SE66 7360 1124 0243 op: naam van de vermootsbliap bij KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling ores& 28 september 2014, welke door ondergetekende notaris wordt bewaard in het onderhavig dossier.

Tweede beslissing: Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk wordt er door de hierna vermelde aandeelhouder, verzaakt aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen:

De vennootschap EURO HERB INVESTMENTS LIMITED, geïncorporeerd als een private vennootschap: onder het Jersey recht, wet 1991, op 21 januari 1998. Gevestigd te 26 New Street, St. Helier, JE2 3RA Jersey, voornoemd, vertegenwoordigd zoals voormeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz von Lulk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

ª% g 4

11111.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Derde beslissing: Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting.

De vergadering, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de betreffende vennootschap.

EN IS HIERMEE TEGELIJKERTIJD VERSCHENEN:

De vennootschap SAFE SP10E GIDA STERILIZASYON SANAYII DIS TICARET ANONIM SIRKETI, onderhevig aan de bepalingen van de "Turkish Trade Act van 22 januari 1998, met maatschappelijke zetel te Gaziemir, provincie Izmir, Akçay Cad. No. 144/1 (Turkije), met ondernemingsnummer 85858-K-7232 en waarvan oprichting bekendgemaakt is in de 'Trade Registration Gazette of Turkey" op 28 februari 1998 onder nummer 4490

Vertegenwoordigd door: de heer GÜREL Kazim Ilter, bestuurder, geboren te Izmir (Turkije) op negenentwintig december negentienhonderd vierenzestig, met Britse nationaliteit, paspoortnummer GBR N° 707218141, wonende te Güzelbahçe, provincie Izmir, Maltepe Mah. 48 Sok. No. 7 (Turkije)

Die verklaart in te tekenen op 173 kapitaalaandelen van categorie B, zoals hierna vermeld.

Op de voornoemde kapitaalverhogingen zijnde met een totaal bedrag van zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00) wordt als volgt ingeschreven:

- De heer NONNEMAN Raf Maurits Aloys, en mevrouw DE WITTE Sabine Amandine Orner, beiden voornoemd, schrijven gezamenlijk in voor een bedrag van driehonderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 375.000,00), waarvoor hen 173 kapitaalaandelen van categorie A worden toegekend.

- De vennootschap SAFE SP10E GIDA STERILIZASYON SANAYII DIS TICARET ANONIM SIRKETI,

Hier vertegenwoordigd door: de heer GÜREL Kazim liter, schrijft in voor een bedrag van driehonderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 375.000,00), waarvoor hen 173 kapitaalaandelen van categorie B worden toegekend.

De intekenaars verklaren dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering, vertegenwoordigd zoals gezegd, erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belopen van de geheelheid. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van zevenhonderd vijftig duizend euro.

Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over een maatschappelijk kapitaal van één miljoen tweehonderd achttienduizend vierhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (¬ 1.218.592,00).

Bestemming van de inbreng

Deze kapitaalverhoging wordt bijgevolg ingeboekt in de boekhouding van de Vennootschap:

- Op het kapitaal: zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00).

Vierde beslissing: Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, zodat de vennootschap kan beschikken over het volgende maatschappelijk kapitaal zijnde één miljoen tweehonderd achttienduizend vierhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (¬ 1.218.592,00),

vertegenwoordigd door 1096 aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk één/duizend zesennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

- De heer Raf Nonneman en mevrouw Sabine De Witte : vijfhonderd achtenveertig (548) aandelen van categorie A, voornoemd;

- De vennootschap EURO HERB INVESTMENTS LIMITED : driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen van categorie B, voornoemd.

- De vennootschap SAFE SPICE GIDA STERIL1ZASYON SANAYII DIS TICARET ANON1M SIRKETI, honderd drieënzeventig (173) aandelen van categorie B, voornoemd;

Vijfde beslissing: Wijziging van de Statuten

Uit hoofde van de kapitaalverhoging beslist de vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op EEN MILJOEN lyVEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO (¬ 1.218.592) Verteg.éiMroordigd door duizend zesennegentig (1096) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/duizend zesennegentigste deel (1/1096) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort.

Er zijn twee categorieën van aandelen, te weten de ene helft van de aandelen, zijnde de vijfhonderd achtenveertig aandelen van de categorie A en de andere helft van de aandelen, zijnde de vijfhonderd achtenveertig aandelen van de categorie B, die allen dezelfde rechten en plichten zitten, met uitzondering van hetgeen hierna vermeld.

Zesde beslissing: Coördinatie van de Statuten

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zevende beslissing: Machtiging aan de Raad van Bestuur

De vergadering verleend een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing:

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan de heer Ronny Van Hecke, accountant, wonende te 9140 Temse, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Vbor-

lèliderf

Iman het

Belgisch

Stuabblrel

k

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/01/2014
ÿþ_ Mod walti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0466.685.905

Benaming

(voluit) : European Spice Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kleine Dweerstraat 75, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Vertegenwoordiging van Ernst & Young & Partners BVBA als commissaris

Ingevolge de beslissing van de jaarvergadering gehouden op 5 maart 2012 werd de BVBA Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, benoemd als commissaris met als vaste vertegenwoordiger, Marleen Hoste, bedrijfsrevisor.

De raad van bestuur heeft kennis genomen van de wijziging van de vaste vertegenwoordiger Marleen Mannekens, bedrijfsrevisor, voor de resterende looptijd van het mandaat, en dit met ingang van 1 juli 2013.

Raf Nonneman

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

X140260 6*

Vt behi aai Bel; Staa

I111



II

1"

GRIFFIE

KDáPHÁND~~

16 JAN, 2014

DENDERM ONDE

unifie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.03.2013, NGL 26.04.2013 13105-0221-041
24/04/2012
ÿþMat Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad







+120~869~"





Ondernemingsnr : 0466.685.905

Benaming

(voluit) : European Spice Services

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kleine Dweerstraat 75, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van de commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 5 maart 2012:

De vergadering benoemt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm - Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 9100 St Niklaas, Bellestraat 30, met mandaatdrager Mevr. Marleen Hoste, bedrijfsrevisor, als commissaris voor een periode van drie jaar of tot de algemene vergadering van 2014.

Rat Nonnenvan

gedelegeerd bestuurder

~,._.º%~,.on?'F

VAN KOOPHANDEL

12 APR. 2012

DENDERMONDE

Rler'

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de' perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 05.03.2012, NGL 30.03.2012 12077-0123-040
21/02/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van',"KK k ,~

111111111111111

*12042109*

ly

s

Ondernemingsnr : 0466.685.905

Benaming

(voluit) : EUROPEAN SPICE SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kleine Dweersstraat 75 te 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verbetering: Materiële vergissing

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Joost Vercouteren te Beveren op 11 september 2003,

bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 september 2003 onder nummer 2003-09-.

29/0100144, is er een akte buitengewone algemene vergadering verleden voor de vennootschap EUROPEAN°_

SPICE SERVICES nv (voorheen Raf Nonneman Business Development Europe bvba).

VERBETERING

Dat ingevolge een materiële vergissing artikel 14 niet werd gepubliceerd in de publicatie van 29 september

2003.

Uit hoofde hiervan wordt het artikel 14 aldus nog gepubliceerd:

ARTIKEL 14. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in de akten en in rechtsaangelegenheden

- hetzij door twee bestuurders, waarvan één minstens voorgedragen door iedere categorie van aandelen,

gezamenlijk, of door een gedelegeerd bestuurder;

hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde tot dit bestuur.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door speciale volmachtdragers, binnen de grenzen van hun

mandaat.

Getekend: Notaris Joost Vercouteren

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.03.2011, NGL 11.03.2011 11057-0318-041
16/03/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2013, GGK 18.03.2014, NGL 05.03.2015 15059-0140-040
04/06/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2008, GGK 24.04.2009, NGL 31.05.2010 10142-0127-036
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 28.04.2010, NGL 28.05.2010 10142-0034-041
09/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 24.04.2009, NGL 30.05.2009 09190-0239-029
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 29.06.2007 07305-0073-035
14/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 06.07.2006 06397-0183-030
10/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 04.10.2005 05812-2909-016
11/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 07.06.2004, NGL 07.10.2004 04717-5139-015
10/09/2004 : SN060674
07/01/2004 : SN060674
29/09/2003 : SN060674
09/01/2003 : SN060674
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 24.09.2015, NGL 30.09.2015 15635-0345-039
20/09/2001 : SN060674
24/08/1999 : SNA010165

Coordonnées
EUROPEAN SPICE SERVICES

Adresse
KLEINE DWEERSSTRAAT 75 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande