EURORISK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EURORISK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.295.794

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 10.06.2014 14164-0316-014
12/07/2013
ÿþr mod 11.1

(1,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbias

Ondernemingenr: 0437.295.794 Benaming (voluit) : Eurorisk

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

lill-I~I!~ kt=(.3l-t I t:°sANK

~rAN~l CIt) HAPe}EL

-3 JULI 2013

DENDEF3Mt7NDE

~ irrie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kuiperstraat 38

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :OMZETTING IN EEN BVBA - GOEDKEURING STATUTEN BVBA KAPITAALVERMINDERING - AANPASSING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

,; Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap;

i "EURORISK", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Kuiperstraat 38, opgemaakt door notaris Patrice BOHYN te; Haasdonk (Beveren) op 27juni 2013, ter registratie aangeboden, dat volgende besluiten werden genomen:

1. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met onmiddellijke ingang op datum van voormeld proces-verbaal. De besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "EURORISK" is de voortzetting van de naamloze vennootschap "EURORISK", met dien;

j verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van! de omgezette vennootschap,

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap op 31 maart 2013, waarvan de; staat opgenomen werd in nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap worden; verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening,; zullen ten faste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

t; Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de; waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de; boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de naamloze! ;; vennootschap ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Dendermonde.

De honderd vijfenzestig (165) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden; aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze; vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de! ;; naamloze vennootschap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder totl andere formaliteiten te moeten overgaan,

Voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het! verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2013, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennoot;! schappen, ledere aanwezige vennoot heeft kennis genomen te hebben van beide verslagen,

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt:

1; "Onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief zoals; :; blijkt uit de staat van activa en passiva per 31-03-2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft; opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting; van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Hef; netto actief volgens deze staat is 307,322, 10 ¬

tMj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende dei ;; rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt op 26-06-2013, BV/CVBA McKinleyAlaska Bedrijfsrevisoren, Vertegenwoordigd door BV/BVBA'

_Koslowski_bednyareviaor&,&,...Bestuunler._Vedegenwoa rgd_sloor_a.eoslowski zaalsvaet n_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor; mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, als volgt:

"Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder

de benaming: "EURORISK"

Artikel 2

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Kuiperstraat 38,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel Hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende

administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

1. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer met inbegrip van het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, advies en bijstand verlenen aan ondernemingen, vrije beroepen en particulieren inzake financiële-, fiscale- en vermogensplanning;

2. Zowel in België ais in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelname met derden, alle commerciële of financiële handelingen met betrekking tot het beheer van een verzekeringsportefeuille, de exploitatie, in hoofdzaak of in bijberoep van één of meerdere makelaarskantoren in verzekeringen, in hypothecaire, persoonlijke, professionele of installatieleningen, in financiering en, in krediet, in het plaatsen van geld of aantrekken van spaargelden, evenals het beheer van een financieel agentschap; dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van 6 april 1995;

3, Het verlenen van diensten aan derden door de realisatie van koop- en verkoopactiviteiten van zowel goederen ais diensten.

Deze opsomming is geenszins beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelneming, samenwerking of fusie belangen nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen, die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Artikel 5

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd vijfenzestig (165) aandelen zonder nominale waarde,

Artikel 14

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel IX, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld.

Artikel 15

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen optredend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Artikel 16



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige' verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 21

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar bijeengeroepen worden op de tweede vrijdag van de maand mei, om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en onder andere om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna vermeld, dan zal de zaakvoerder, samen met de oproepingen waarvan sprake hiervoor, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van:

de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, hetzij per fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelfs als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 25

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 29

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldiging en aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, za! er jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen worden tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de Algemene Vergadering die er naar goeddunken over kan beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of, ingevolge de uitkering, zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Artikel 33

Het netto overschot van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld, met dien verstande dat aan alle

aandelen dezelfde rechten verbonden zijn.

3. Kapitaalvermindering ten bedrage van drieënveertigduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 43.450,00) waardoor het kapitaal van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) wordt gebracht.

De kapitaalvermindering geschiedt integraal door terugbetaling aan de vennoten, toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor Éehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

r s mod 11.1



Voor-' behouden aan het Belgisch Staatsblad



De terugbetaling mag, volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen, niet plaats hebben, zo binnen de twee maanden na bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen. Worden door de schuldeisers zekerheden vereist, dan kan deze terugbetaling slechts plaatsvinden zo de schuldeisers voldoening hebben gekregen overeenkomstig gemeld artikel.

4. Aanpassing van de statuten aan het genomen besluit betreffende de kapitaalvermindering.

5. Benoeming van de heer BOON Willem tot niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: 1. expeditie akte, 2, gecoördineerde statuten en 3. lijst akten, 4. verslag van het

bestuursorgaan omtrent de omzetting, en 5. revisoraal verslag.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 12.06.2013 13174-0428-015
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 12.07.2012 12294-0387-015
11/08/2011
ÿþMal 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111.11Miiiu Wiu~a3=i*

bel a. Bi Sta

GRIFFIE

VAN KOOPHANDEL

- 1 AUG 2011

NOËIWONDE

Ondernemingsnr : 0437295794

Benaming

(voluit) : EURORISK

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KUIPERSTRAAT 38 - 9100 SINT-NIKLAAS

Onderwerp akte : WIJZIGING BESTUUR

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 13 mei 2011.

Het bestaande bestuur is ontslagnemend. De algemene vergadering beslist te benoemen voor een periode van zes jaar met aanvang 13 mei 2011.

De heer Willem BOON

Mevrouw Odette VAN STEEN

Vanaf 1 juli wordt Mevrouw Eva BOON als derde bestuurder benoemd.

De heer BOON Willem en mevrouw BOON Eva worden tevens benoemd tot gedelegeerd bestuurder. De heer BOON Willem wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur.

Gedaan te Sint-Niklaas op 13 mei 2011

BOON WILLEM

GEDELEGEERD BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 14.07.2011 11301-0557-014
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 04.06.2010 10157-0384-015
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 24.06.2009 09291-0328-013
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.05.2008, NGL 23.06.2008 08285-0165-013
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.05.2007, NGL 31.05.2007 07174-0221-013
08/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 13.05.2005, NGL 27.07.2005 05630-1693-014
25/01/2005 : SN047115
15/06/2004 : SN047115
13/06/2003 : SN047115
16/06/2001 : SN047115
01/01/1993 : SN47115
13/05/1989 : SN47115

Coordonnées
EURORISK

Adresse
KUIPERSTRAAT 38 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande