EV-POINT INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EV-POINT INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.327.592

Publication

08/07/2014
ÿþ Mad Word 11,1

FLigikilj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerIegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

V beh r11111M11113111111

aa

Bef

Staa

;

Ondernemingsnr : 833.327.592

Benaming

(voluib : GROUP SOLAR IN VEST I

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

27 AMI 2014

AFDELINMDERMONDE

(verkort) :

Rechtsvorm: Cooperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9230 Wetteren, Brusselsesteenweg 81

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 24 juni 2014, ter registratie aangeboden, blijkt het volgende:

Beslissing 1 wijziging van de naam

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in EV-Point INVEST en de statuten hieraan aan te passen.

Beslissing 2 uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap

Eerste Besluit

De bepalingen van het artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen luiden als volgt:

"Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passive gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat. Een afschrift van deze verslagen wordt verzonden overeenkomstig artikel 269.

Het ontbreken van deze verslagen heeft de nietigheid van de beslissing van de algemene vergadering tot gevolg.

De algemene vergadering kan over een wijziging van het doel alleen dan geldig beraadslagen en besluiten, wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen..

Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij ten minste vier/vijfde van de stemmen heeft gekregen? De vennoten nemen kennis van het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de uitbreiding van het doel met datum van 18 oktober 2013

Aan dit verslag is een staat gevoegd houdende de balanstoestand van de vennootschap per 31 maart 2014 Het verslag van de raad van bestuur en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De zaakvoerder overhandigt aan de notaris zijn verslag; de notaris wordt ontslagen van de voorlezing van, dit verslag.

Tweede besluit

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door toevoeging onderstaande tekst aan het bestaande doel en de statuten hieraan aan te passen:

"Zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van onderaannemers:

a. het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in publiek toegankelijke oplaadpunten voor erektrisch aangedreven voertuigen in al zijn vormen;

b. de uitbating van de in sub a) genoemde oplaadpunten.;

c. het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van , deelnemingen in binnen- en buitenland in ondernemingen, hoofdzakelijk actief in de uitbating van oplaadpunten voor elektrisch aangedreven voertuigen in, al zijn vormen?

Beslissing 3

. ...... . _

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist om het variabel kapitaal van de vennootschap uit te breiden, evenwel beperkt tot een maximaal kapitaal van drie miljoen (3.000.000) euro en de statuten als volgt aan te passen:

"Flet variabel kapitaal bedraagt maximaal drie miljoen euro 3.000.000,00), behoudens andersluidende

beslissing van de vergadering conform de regels zoals voorzien voor een statutenwijziging."

Beslissing 4

De vergadering beslist in de mogelijkheid te voorzien van de creatie van A en B-aandelen, die zullen

bestaan naast de bestaande A-aandelen van de oprichters.

Beslissing 5

De vergadering beslist de bestaande statuten aan te passen in functie van bescherming van rechten en

plichten van alle vennoten.

Beslissing 6

Rekening houdend met de voormelde beslissingen, beslist de vergadering de bestaande tekst van de

statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

A. NAAM DUUR - ZETEL DOEL

Artikel 1 Naam

Da vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht,

met de naam EV-Point INVEST.

Artikel 3 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9230 Wetteren, Brusselsesteenweg 81.

Deze zetel mag bij besluit van de raad van bestuur verplaatst worden,

Artikel 4 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van

onderaannemers:

a, het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in en uitbaten van publiek toegankelijke opiaadpunten voor elektrisch aangedreven voertuigen in al zijn vormen,

b, het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van deelnemingen in binnen- en buitenlandse ondernemingen, hoofdzakelijk actief in de uitbating van oplaadpunten voor elektrisch aangedreven voertuigen in ai zijrt vormen.

De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks niet haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

B. KAPITAAL EN AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door aandelen met een nominale waarde van honderd (100) euro ieder en is deels vast en deels veranderlijk,

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro).

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze ais vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uitsluiting van vennoten, bij storting of terugbetaling van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden. Behoudens indien anders bepaald in de statuten, behoren verrichtingen met betrekking tot het variabel kapitaal tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, Verrichtingen met betrekking tot het variabel kapitaal welke evenwel gepaard gaan met een vermindering van dit variabei kapitaal behoren tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, die kan beslissen conform de regels zoals voorzien voor een statutenwijziging.

Uitgiftepremies worden geboekt op een onbeschikbare reserverekening, welke alleen kan verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het variabel kapitaal bedraagt maximaal drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00), behoudens andersluidende beslissing van de vergadering conform de regels zoals voorzien voor een statutenwijziging.

Artikel 6 Aandelen

Het maatschappelijke kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen op naam met een nominale waarde van honderderd euro [¬ 100] per aandeel, onderschreven door de vennoten bij hun aanvaarding afbetaald voor minstens vijftien procent (15%). De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De raad van bestuur mag het bedrag van de onderschreven aandelen geheel of gedeeltelijk doen storten boven het wettelijk te storten gedeelte van vijftien procent (15%) op elk aandeel, De raad van bestuur doet de oproeping van de nog op de aandelen te storten bedragen op het tijdstip en volgens de modaliteiten die zij vaststelt De vennoten zullen hiervan verwittigd worden 14 kalenderdagen vooraf middels e-mail of gewone brief.

De aandelen zijn onderverdeeld in twee categorieën: A-aandelen en B-aandelen. De raad van bestuur beslist bij toetreding van vennoten over de categorie aandelen welke aan de vennoot worden toegekend in ruil voor zijn inbreng,

" t Aile categorieën aandelen hebben dezelfde rechten, behoudens voorzover anders bepaald in onderhavige statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Buiten de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 20 Bestuur Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, handelend als orgaan, en samengesteld uit ten minste "twee" leden. De bestuurders worden verkozen door de algemene vergadering, voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Elke vennoot die (al dan niet samen met verbonden vennootschappen) zich verbonden heeft om op minstens vijfduizend (5000) B-aandelen in te tekenen kan een lijst van kandidaten voordragen waaruit één bestuurder gekozen zal worden, en dit zolang deze vennoot (al dan niet samen met verbonden vennootschappen) gehouden blijft tot deze verbintenis en/of aandelen blijft bezitten die minstens 500.000,00 euro van het kapitaal vertegenwoordigen. A-vennoten kunnen een lijst niet kandidaten voordragen waaruit minstens twee bestuurders gekozen zullen worden, met dien verstande dat er steeds evenveel bestuurders benoemd worden op voordracht van A-vennoten als op voordracht van B-vennoten.

De bestuurders zijn na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

Zodra een vennoot niet meer gerechtigd is om een kandidaat voor een bestuursfunctie voor te dragen, word(t)(en) de bestuurder(s) die op voordracht van deze vennoot werd(en) benoemd, geacht ontslagnemend te zijn.

Indien een bestuurder vervangen dient te worden zal een vervanger gekozen worden op voordracht van de vennoot die de te vervangen bestuurder had voorgesteld.

Elke vennoot zal het recht hebben om de terugtrekking van de door hem/haar zelf voorgedragen vertegenwoordiger(s) uit de raad van bestuur te vragen. Eik opengevallen mandaat door overlijden, ontslag of verwijdering van een lid van de raad van bestuur zal, tot de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders, worden opgevuld door de coöptatie van een nieuw lid na voordracht door de vennoot die het overleden, ontslagnemend of verwijderde lid van de raad van bestuur heeft voorgedragen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuursleden voorgedragen door de A-vennoten duiden onder hen een voorzitter aan.

Artikel 21 Bijeenroeping en beraadslaging

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of na oproeping door minstens twee leden van de raad van bestuur, zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt.

Een beslissing van de raad van bestuur is slechts aangenomen wanneer zij gesteund wordt door een gewone meerderheid van de bestuurders. Ingeval van staking van stemmen wordt de beslissing geacht negatief te zijn, en dient een alternatief te worden voorgesteld.

Het sluiten, wijzigen en beëindigen van een "overeenkomst" met de A-vennoten of een met de A-vennoten verbonden onderneming vereist evenwel tevens de goedkeuring door een gewone meerderheid van de bestuurders benoemd op voordracht van de B-vennoten. Indien er geen dergelijke bestuurders zijn benoemd, behoren beslissingen inzake deze handelingen tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, waarbij een beslissing dienaangaande pas is aangenomen indien ze gesteund wordt door een gewone meerderheid van de stemmen en op voorwaarde dat ze tevens gesteund wordt door een gewone meerderheid van de stemmen van de B-vennoten.

Artikel 22 Bevoegdheden

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Artikel 23 Delegatie van bestuur

De Raad van Bestuur mag eveneens, volgens de modaliteiten die hij bepaalt, het geheel of een gedeelte van het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging desbetreffend, naar de omvang en inhoud die hij bepaalt, delegeren aan één of meer bestuurders, directeurs of andere personen, al dan niet Vennoten, die de titel zullen voeren van "gedelegeerd bestuurder.

Artikel 24 Externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, hetzij door twee bestuurders - waarvan minstens één bestuurder benoemd op voordracht van de A-vennoten - die samen optreden, hetzij door het afzonderlijk optreden van de gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 26 Dag, uur en plaats

4

yopr. bghoudeS aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

....... ....... _ .

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de

laatste vrijdag van de maand juni om 10.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering

op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Er kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen worden op verzoek van de raad

van bestuur. Deze moet de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen \tee de algemene vergadering bij gewone brief of per e-

mail.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het

gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping,

De vennoten kunnen daarenboven eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van

de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

F. INVENTARIS  JAARREKENING  WINSTVERDELING

Artikel 30 Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jean

Artikel 31 Winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen

verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit

wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de

raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

Voor eensluidend uittreksel, mede-neergelegd: expeditie, gecoôrdineerde statuten.

Op de laatste blz. van Lji,ii&B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.08.2013, NGL 25.09.2013 13597-0277-009
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 10.07.2012 12299-0126-009
11/02/2011
ÿþ A1od 2.0

11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

;.tu~,;

*110]3414*

beer aé Be Sta

GRIFFE . n^H-R,i~1

~K

~

VAN kr,  =

0 1. 02. 2011

~ E Griffie : ` ~ E~

Qndernemingsnr : _3 " S

Benaming

(voluit) : Group SOLAR INVEST I

Rechtsvoren : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9230 Wetteren, Brusselsesteenweg 81

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 26/01/2011, blijkt dat :

1. Mevrouw VAN DE SLYCKE Christa, geboren te Sint-Amandsberg op twintig januari negentienhonderd', negenenzestig, rijksregistemummer 69.01.20282 89, identiteitskaartnummer 278 0529317 67, wonende te 9041 Gent (Oostakker), François Van Impelaan 10. Gehuwd met de Heer De Swaef Alex, hierna genoemd.

2. De Heer DE SWAEF Alex Victor Marie-Louise, geboren te Gent op elf mei negentienhonderd zesenzestig, rijksregistemummer 660511 149-69, wonende te 9041 Gent (Oostakker), François Van Impelaan 10. Gehuwd. met mevrouw VAN DE SLYCKE Christa, voornoemd

de CVBA"Group SOLAR INVEST I " opgericht hebben, door inbreng in geld - E 18.600 volstort ¬ 6.200, ten belope van 186 aandelen, ingeschreven ars volgt:

- Van de Slycke Christa, voornoemd: 93 ( drieënegentig) aandelen

- De Swaef Alex, voornoemd: 93 ( drieënegentig) aandelen.

Artikel 1 Naam De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,: opgericht onder de benaming Group SOLAR INVEST I

Artikel 3 Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9230 Wetteren, Brusselsesteenweg 81

Artikel 4 Doel De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met; derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van. onderaannemers :

a.het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare: energieproductie;

b.de productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c.de aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten: behoeve van de sub b) genoemde productie;

d.het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van, deelnemingen in binnen- en buitenland in ondernemingen, hoofdzakelijk actief in de productie en verkoop van alternatieve, duurzame en hernieuwbare! energie.

De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende,; roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 ( achttienduizend zeshonderd euro). Het wordt! vertegenwoordigd door 186 ( honderd zesentachtig) aandelen met een nominale waarde van ¬ 100,00 ( honderd euro) ieder

Artikel 18 Bestuur  Benoeming De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld! uit ten min-'ste drie leden, verkozen onder de vennoten door de algemene vergadering, voor een duur bepaald; door de algemene vergadering. De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

Artikel 20 Bevoegdheden De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking. te stehlen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van;

die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21 Externe vertegenwoordigingsmacht De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door twee bestuurders die samen optreden.

Artikel 23 Dag, uur en plaats De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de laatste vrijdag van de maand januari om 10.00 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

Artikel 27 Boekjaar  Jaarrekening Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar

Artikel 28 Winstverdeling Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald

1. Benoeming bestuurders

In aansluiting met de oprichting, zijn de voormelde vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene

vergadering en hebben met eenparigheid van stemmen beslist met ingang van heden twee bestuurders aan te

stellen :

- de mevrouw Van de Slycke Christa, voornoemd

- de heer De Swaef Alex, voornoemd

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

2. Raad van bestuur

Daarna zijn de bestuurders in raad van bestuur bijeengekomen om tot voorzitter te benoemen : de heer De

Swaef Alex, voornoemd

3. Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

Volmacht btw- ondernemingsloket

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan heer De Roose, BDO,om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een BTW-

nummer en de aansluiting bij het Ondernemingsloket

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoerden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 17.12.2015 15693-0509-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0412-011

Coordonnées
EV-POINT INVEST

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 81 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande