EVASCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVASCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.360.689

Publication

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13346-0174-013
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.08.2012 12500-0128-011
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.08.2011 11525-0156-011
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.07.2010 10350-0200-011
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09744-0351-011
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.01.2008, NGL 29.01.2008 08027-0018-007
29/07/2015
ÿþmod 11.1

1uIII IIIIVII~IIIIIII

<15109338*

Ondernemingsnr: 0872.360,689

Benaming (voluit) : EVASCO .1

10t~ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

i

111

NEERGELEGD

1 7 MU 2015

RECIAilR1K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ,

Zetel : Dorpsplein I :

,

9940 Evergem

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL - AANSTELLING - BENOEMING - WIJZIGINGEN ;

It

STATUTEN

e ;: Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 8 juli 2015, door meester Stijn RAES, notaris te Gent,;

°U ;; neergelegd ter registratie,

s ;; dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met!

I.

il beperkte aansprakeiijkheid "EVASCO', waarvan de zetel gevestigd is te Evergern (B-3340 Evergem), t

;; Dorpsplein, 1, met ondernemingsnummer BTW BE 0872.360.689 RPR Gent, afdeling Gent, volgende;

;; beslissingen genomen heeft: ,

v, ;, 1/ het doel van de vennootschap en artikel 4 van de statuten te wijzigen door uitbreiding van het;

CU huidige doel met volgende tekst en activiteiten:

CU li "De vennootschap heeft verder tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen of voor rekening;

;; van derden, of door deelname van dezen:

!: 1. financieel- en vermogensbeheer in de ruimste zin, daarin begrepen: de uitbating als bankagent en/of;

;! tussenpersoon inzake financiële verrichtingen, hypothecaire en andere leningen, het uitoefenen van alle; ; bankverrichtingen, geldplaatsingen, verdelen, kopen en verkopen van beleggingsproducten en financieel!

;; vermogensbeheer. ;

: 2. optreden als bemiddelaar, makelaar, agent of tussenpersoon inzake verzekeringen en dit zowel voor;

;; fysieke personen als voor ondernemingen en verenigingen in de meest ruime zin, daarin begrepen: de:

inrichting en uitbating van een verzekeringskantoor omvattende het verlenen van adviezen, bemiddeling en: :; verkoop omtrent alle takken van het verzekeringswezen; het verzekeren en laten verzekeren van alle risico's;; ii te dien einde bemiddelen in al zijn vormen en mogelijkheden bij verzekeringsmaatschappijen en;

et ;; herverzekeringsmaatschappijen; de vertegenwoordiging van verzekeringsmaatschappijen zowel uit binnen ais;

buitenland; het beheer van verzekeringsportefeuilles, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van; :; derden; de bemiddeling voor het plaatsen of verkrijgen van leningen of andere rechten via of gedekt door;

et ;; verzekeringsmaatschappijen; het aanbieden, verkopen en beheren van belegging;

:; verzekeringsmaatschappijen, het optreden als schaderegelaar voor om het even welk schadegeval van; ;I derden overkomen. De vennootschap kan zodoende alle makelaarsverrichtingen tcekomstig vallen onder de! ;: verzekeringen.

f; 3. Het beheer van immobiliën en bemiddelaar in onroerend goed in de ruimste zin, zowel in België als;

1; in het buitenland, zowel voor derden als voor eigen rekening, daarin begrepen: de aankoop, verkoop, huur en; :: verhuur van onroerende goederen en handelszaken, projectontwikkeling, schatten, expertiseren en evalueren;

van onroerend goed, promotie en publiciteit voeren in al zijn vormen voor onroerende goed, in deelneming of;

als tussenpersoon, alsmede de activiteiten van syndicus van gebouwen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen door aan vermogen; aile verrichtingen, studies en; operaties met betrekking tot onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke; ;; daaruit voortvloeien zoals het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, tot waarde brengen, bouwen,;

verbouwen, aanpassen, inrichten, uitrusten, onderhouden, herstellen, verhuren, huren en onderverhuur,, huurfinanciering, uitbaten en beheer van onroerende goederen en, in het algemeen aile handelingen die; rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die - en vermogensbeheer in de ruimste zin,; daarin begrepen : de uitbating van een kantoor - en verkoop en beheren van een onroerend van aard zijn de;

;; opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. De vennootschap kan zich borg te stellen; il voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van l; deze roerende en onroerende goederen.

5. Het aanleggen, het beheren en het oordeelkundig uitbouwen van een roerend patrimonium, alle; ii verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door; ;; inschrijving of aankoop, de verkoop, de ruiling en het beheren en de valorisatie van alle verhandelbare! ;: waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, van:

;welke vorm ooki__v_an_ Belnisçhe of buitenlandse bestaande _ of _ of op _te _dchten__reohtspersonen _ ep;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ondernemingen. Het voor eigen rekening aan- en verkopen, het beheren, het beleggen in en het bemiddelen bij aan- en verkoop van alle portefeuillewaarden.

6, De vennootschap treedt op als consulting, studie en advieskantoor, en dit zowel voor privé-personen als voor ondernemingen en verenigingen en dit in de ruimste zin. Het verlenen van adviezen, het opstellen van rapporten, het bemiddelen en vertegenwoordigen, het verstrekken van bijstand en diensten in de ruimste zin op vlak van administratie, technische, boekhoudkundige, informatioa- en aanverwante aangelegenheden, bedrijfseconomische, fiscale, sociale, commerciële, financiële en juridische adviezen, algemene bijstand en beheer op elk gebied.

Dit betekent onder andere het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand. Het uitvoeren van studies en onderzoek in de meest ruime zin, het ontwerpen en de productie van producten, het optreden ais publiciteitsconsulent en het voeren van reclameregie in de meest ruime zin, optreden als communicatiedeskundige in de meest ruime en als holdingmaatschappij.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten, investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het realiseren van haar doelstelling of om het verlenen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of natura.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennoctschap mag door middel van participatie, inbreng, fusie, inschrijving, of om het even elke andere wijze deelnemen in alle bestaande of op te richten ondernemingen en vennootschappen, hebbende een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend voorwerp en die van aard zijn de activiteit van de vennootschap te begunstigen en te vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, zowel in België als in het buitenland van alle commerciële, industriële, burgerlijke, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken,".

2/ de huidige zaakvoerder, te weten mevrouw DE VOS Elke, aan te stellen tot statutaire zaakvoerder en bijgevolg artikel 12 van de statuten te vervangen door volgende tekst,

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles confcrm het Wetboek van vennootschappen.

Heeft de hoedanigheid van "statutaire zaakvoerder" voor de ganse duur van de vennootschap: mevrouw DE VOS Elke, op 8 juli 2015 wonende te 9940 Evergem, Vierlindenstraatje 3 A.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de betrokken zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn bevoegdheden kunnen ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

Het gedwongen ontslag van de statutaire zaakvoerder gaat in onmiddellijk na het besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering wordt de opdracht van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.".

3/ te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, zonder beperking van duur: de heer COOREMAN Mathias Paul, geboren te Gent op 17 maart 1985 (rijksregisternummer 85.03.17-087.45), wonende te 9940 Evergem, Vierlindenstraatje 3 A. Zijn opdracht wordt niet vergoed.

4/ alle machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris of zijn venncot om de gecoordineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, verslag bestuursorgaan

inzake wijziging doel, de gecoordineerde statuten).

Uitgereikt voor registratie.

Stijn RAES,

Notaris,

Voor-behoudgn aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EVASCO

Adresse
DORPSPLEIN 1 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande