EVENG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVENG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.645.320

Publication

20/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0822.645.320

Benaming

(voluit) : EVENG

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9190 Stekene, Kemelstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 26 september 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeIijkheid "EVENG" te 9190 Stekene, Kemelstraat 14 , hebbende ondernemingsnummer 6E0822.645.320.

Daaruit blijkt dat de vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

1° De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf. heden.

Het kantoor VMB Bederevisoren, met kantoor te 2000 Antwerpen, Entrepotkaal 3, vertegenwoordigd door de heer Alain Bolssens, bedrijfsrevisor, heeft op datum van 25 september jongstleden, een bijzonder verslag opgemaakt, conform het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag luiden letterlijk als volgt:

"7. Besluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap EVENG BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 24 september 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 138.805,28 euro en een netto-actief van 138.805,28 euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat rechtstreek voortvloeit uit de boekhouding en dat deze de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting en eventuele andere schulden en vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap werden betekend maar die wel na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 12.640,53 euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 §1 van het wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 25 september 2014

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

Alain Bolssens

Vennoot",

2° De vergadering beslist toepassing te maken van artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen dat stelt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

I Iii

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbfad

*14191516*

Mod Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akaeGRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANnEL-GENT

Griffie

09 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Ilegen-birlia13e1gisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"§5. Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

10 er is geen vereffenaar aangeduid;

2° aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

De vergadering stelt vast dat er geen opeisbare passiva meer zijn tegenover derden, zoals blijkt uit de voormelde staat afgesloten per 24 september 2014 en beslist dat het resterende actief aan de enige vennoot, die aanwezig is op de vergadering, zal toekomen.

Zij beslist geen vereffenaar aan te stellen. Bijgevolg zal artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen toepassing vinden.

Ten aanzien van derden zal de bestaande zaakvoerder als vereffenaar worden beschouwd

Als gevolg van de ontbinding, komt er van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestaande niet-statutaire zaakvoerder, de heer VANFLETEREN Etienne, voornoemd. Er wordt hem kwijting gegeven voor het door hem gevoerde beIeid

30 Gelet op het feit dat er geen opeisbare passiva meer zijn tegenover derden, zoals blijkt uit de voormelde staat afgesloten per 24 september 2014 en ook aan de overige voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen werd voldaan, beslist de vergadering, dat de sluiting van deze vereffening in deze akte kan geschieden.

4° De vergadering beslist dat de vereffening dadelijk werd voltrokken, gelet op het feit dat alle passive aan derden werden aangezuiverd en de voornoemde vennoot er zich toe verbindt voor zoveel als nodig en beperkt tot het door hem ontvangen netto-actief - aile eventuele nog niet gekende en later opduikende passive gedurende het passief voortbestaan van de vennootschap, zijnde 5 jaar te rekenen vanaf heden, voor zijn rekening neemt. De vennootschap houdt bijgevolg op te bestaan met ingang van heden,

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijfjaar worden bewaard op de woonplaats van de " heer VANFLETEREN Etienne, voornoemd.

5° De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van aile activabestanddelen afhangende van de vennootschap aan de enige vennoot, de heer ' VANFLETEREN Etienne, voornoemd.

60 De vergadering verleent bijzondere volmacht aan De Kegel, Vervliet & Partners BVBA, 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 48A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de 137W-administratie, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociale , Verzekeringskas en de directe belastingen..

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 7 oktober 2014 Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief, verslag van de revisor,

FRANK MULLER

NOTARIS Polen/aan 55 9190 Siekene Tel. 03 777 77 77 - Fax 03 779 91 17

41?-

Voor-behouden aan het Belgisch Staats blad

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de lamie biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13164-0328-009
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 11.06.2012 12162-0423-010

Coordonnées
EVENG

Adresse
KEMELSTRAAT 14 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande