EVERIMMO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : EVERIMMO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 883.185.889

Publication

11/01/2011
ÿþ Mai 2.0

~1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N iàZLEGII¢'

3 1 DEC. 2010

REffla< VAN

KOOPNenFi TF r;faNT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0883.185.889 Benaming

(voluit}

IHhI DIII II II 1fl II IDI II

*11005851*

EVERIMMO

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 9940 Evergem, Grote Moerstraat 4

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Van Damme, te Lochristi de dato 20 december: 2010 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op tweeëntwintig december; tweeduizend tien, boek 181 blad 99 vak 19" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE», blijkt dat de Vennootschap onder Firma de volgende statutenwijziging goedkeurde: "

1. Kapitaalsverhoging

Beslissing

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met DRIEHONDERDTWAALFDUIZEND EURO (¬ 312.000) om het van TWEEHONDERDENTWEEDUIZEND EURO (¬ 202.000). te brengen op VIJFHONDERDVEERTIENDUIZEND EURO (¬ 514.000) door inbreng van volgend; onroerend goed:

Beschrijving van het goed :

GEMEENTE EVERGEM, tweede afdeling

Een industriegebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen Grote Moerstraat nummer +4,

gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie F, nummer 1165/F, met een'

oppervlakte volgens titel en kadaster van achtenvijftig are vijfendertig centiare (58 a 35 ca).

Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens zijn alhier tussengekomen:

1. De heer DE WALSCHE Daniel Ivo, werktuigkundige, geboren te Evergem op vierentwintig januari! negentienhonderd negenendertig, nationaal nummer 39.01.24 303-94, identiteitskaart nummer 276: i 0061988 29, weduwnaar van mevrouw ROGGEMAN Magda Anna Bazille Cornelia en bevestigend; geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9940 Evergem, Belzeelsestraat 34.

2. De heer DE WALSCHE Frank Jozef Irma, bestuurder vennootschap, geboren te Sint; Amandsberg op zesentwintig december negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer; 71.12.26 271-39, identiteitskaart nummer 276-0043980-63, echtgenoot van mevrouw COLLAERT Marianne Marie Cyriel, Bediende, geboren te Gent op vijfentwintig december negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 9940 Evergem, Kuitenbergstraat 74.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden; voor notaris Van Damme Luc te Lochristi op tweeëntwintig maart tweeduizend twee, niet gewijzigd tot op heden.

i 3. De heer DE WALSCHE Jan Gentiel Elisabeth, bestuurder vennootschap, geboren te Sint Amandsberg op acht september negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.09.08 309- 69, identiteitskaart nummer 276-0032403-29, echtgenoot van mevrouw VAN MEIRHAEGHE Adinda Irena Mauricia, bediende, geboren te Oudenaarde op vijfentwintig juli negentienhonderd negenenzestig, wonende te 9940 Evergem, Grote Moerstraat 4.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden; voor notaris Luc Van Damme te Lochristi op acht mei negentienhonderd vijfennegentig, niet: gewijzigd tot op heden.

Die, zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaren voorbeschreven' onroerend goed ter waarde van driehonderdtwaalfduizend euro (¬ 312.000) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering;

--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

-------------

zijn ingeschreven.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhooinq

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten de kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op VIJFHONDERDVEERTIENDUIZEND EURO ( ¬ 514.000) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door vijfhonderd veertien (514) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde. Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van driehonderd en twaalf (312) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Ter vergoeding van de inbrengen worden:

- honderd zesenvijftig (156) aandelen in volle eigendom en honderd zesenvijftig (156) aandelen in ; vruchtgebruik toegekend aan de heer Daniël De Walsche;

- achtenzeventig (78) aandelen in blote eigendom toegekend aan de heer Jan De Walsche;

- achtenzeventig (78) aandelen in blote eigendom aandelen toegekend aan de heer Frank De Walsche.

2. Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te

wijzigen:

"Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt gebracht op een som ter grootte van vijfhonderdveertien duizend

achthonderd euro (¬ 514.000) vertegenwoordigd door vijfhonderd veertien (514) aandelen, zonder

vermelding van de nominale waarde."

3. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Geassocieerd Notaris

30112/2010

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;

- coördinatie van de statuten

- publicatielijst;

-- ------__.. __.._. ...------_.-----....----------....----------------------.._-.._......----- --------------...._

O~3$ede2tstàst~é~bl~at~án, Ilu~ ~uæ+et~den ReiábatrNàá aaenehnl3dedeighéida uated estTslnsntedlrdedlotadsri beteepualediepscr$meeróian 3 bebeegdecreabteereaeoderteaaaaieai ara oaledrkedàe teeáegegeinmoáig?tigen

VetlseisoNa'dtxaendrshdkWkeiaetg ng

Coordonnées
EVERIMMO

Adresse
GROTE MOERSTRAAT 4 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande