EVM EUROPE ASSOCIATION

Association sans but lucratif


Dénomination : EVM EUROPE ASSOCIATION
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 838.704.659

Publication

20/02/2014
ÿþI~II~VW~I~IMN'IVWI~~W

*iaoaicic"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

}

31lAN.2014

FEVr~i

KOOPH8,MEL. TE ~E~

es

MON}TEI. K BEL-c.

13 -UZ- 2014

BELGSCti-i

STIaP:F~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming :

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

0838.704.659

V.Z.W.

Hoomdriesstraat 10 9820 Merelbeke

EVM Europe Association

Onde erp akte : VZW: wijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de V.Z.W. "EVM Europe Association", met zetel te 9820 Merelbeke, Hoomdriesstraat 10, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 28 januari 2014, blijkt dat:

1. De algemene vergadering beslist niet eenparigheid de datum van de gewone jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de maand juni en bijgevolg artikel 16, eerste lid van de statuten aan te passen als volgt:

"De gewone Jaarlijkse Algemene Vergadering komt samen op 15 juni om 19 uur op de maatschappelijke zetel, en zal er beraadslagen en beslissen over onder andere de jaarrekening en over de kwijting aan de leden van de Raad van Bestuur en desgevallend van de Commissaris, en over de voorgestelde begroting voor het volgende boekjaar'."

2. De vergadering geeft met eenparigheid volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011
ÿþ Maa 2.2

[L n F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

2 3 AUs. 2011

RECUTILANK VAN

TE GENT



*11134161

Bijlagen l ijhet l-elgiseb Staatsblad - -0209/20111- Ann-gres di Moniteur helgè

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : O 3t 1- f" -a`

Benaming

(voluit) : EVM Europe Association

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Hoorndriesstraat 10, 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : VZW oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 10 augustus 2011 dat:

1. al De heer VANHOUCKE Mario Gerard Rafaël, geboren te Eeklo op 14 maart 1973, wonende te 9820 Merelbeke, Hoorndriesstraat 10.

b/ mevrouw BEERNAERT Gaétane Odile Fernande, geboren te Gent op 28 september 1970, wonende te 9820 Merelbeke, Hoomdriesstraat 10.

cl De heer VANDEVOORDE Stephan Kamiel Yvonne, geboren te Kortrijk op 2 mei 1964, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Sioendreef 9.

d/ De heer DE JONGHE Jurgen, geboren te Aalst op 5 september 1963, wonende te 01630 St Genis-Pouilly (Frankrijk), Chemin Fleury 14b.

e/ De heer BONNAL Pierre André, geboren te Mende (Frankrijk) op 6 november 1965, wonende te 01630 Péron (Frankrijk), Chemin de la Musse 79.

Een vereniging zonder winstoogmerk hebben opgericht voor onbepaalde duur onder de naam EVM Europe Association, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Hoomdriesstraat 10 gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent.

2. EVM Europe is een wetenschappelijke en professionele organisatie die als doel stelt het verbeteren van project performantie in Europa door het promoten van project controle technieken, earned value management en aanverwante nieuwe technieken, het organiseren van conferenties en andere evenementen.

EVM Europe zal onafhankelijk werken van alle andere relevante verenigingen (zoals IPMA, PMI, APM,...) maar betracht samen te werken met alle geïnteresseerde professionele en academische organisaties.

3. De Vereniging heeft twee soorten leden: Werkende Leden en Toetredende Leden.

Zij telt ten minste drie Werkende Leden. Het aantal Toetredende Leden is onbeperkt.

Enkel de Werkende Leden bezitten het lidmaatschap als bedoeld in de wet, en hebben inzonderheid aanwezigheid- en stemrecht op de Algemene Vergaderingen.

Als Werkende Leden worden beschouwd, de oprichters en de personen die na de oprichting als Werkend Lid zullen worden aanvaard door de Raad van Bestuur. Als Toetredende Leden zullen worden beschouwd, de personen die hierom verzoeken en die als zodanig worden aanvaard door de Raad van Bestuur.

Iedere natuurlijke persoon, rechtspersonen of stichting kan zich kandidaat stellen als Lid van de Vereniging op voorwaarde dat hij of zij de doeleinden, zoals omschreven in artikel 3, genegen is en het reglement van inwendige orde, dat wordt opgesteld door de Raad van Bestuur en goedgekeurd door de Algemene Vergadering niet een gewone meerderheid van stemmen, ondertekent.

De Raad van Bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen alle leden van het bestuur aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met unanimiteit.

De Raad van Bestuur kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als lid.

Werkende Leden en Toetredende Leden kunnen op elk ogenblik ontslag nemen, mits de Raad van Bestuur hiervan schriftelijk in kennis te stellen.

Werkende Leden zullen dit evenwel niet ontijdig doen en zullen ook de opgenomen taken of verplichtingen verder afwerken indien de Raad van Bestuur hen hierom verzoekt.

Het Werkend of Toegetreden Lid dat de door hem verschuldigde bijdrage niet heeft betaald, binnen de maand na de herinnering die hem bij ter post aangetekende brief werd toegezonden, wordt geacht ontslag te nemen.

Als een Werkend of toetredend lid in strijd handelt met de doelaterlingen van de vereniging, kan deze, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens één/vijfde van alle Werkende Leden, worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

uitgesloten door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens de meerderheid van alle Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en waarbij de beslissing dient te worden genomen met

een twee/derde meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden.

Het lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

De Raad van Bestuur kan de leden die zich aan een zware overtreding van de statuten of van de normen van eer en welvoeglijkheid schuldig hebben gemaakt, schorsen tot aan de beslissing van de Algemene Vergadering.

De Werkende en de Toegetreden Leden betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks zal worden vastgelegd door de Raad van Bestuur en die maximum vijfendertig euro (¬ 35,00) bedraagt.

Het lid dat ontslag neemt of dat uitgesloten wordt, heeft geen aanspraak op het maatschappelijk bezit, en kan geen teruggave vorderen van de betaalde bijdragen, of vergoeding eisen voor geleverde prestaties. Hetzelfde geldt ten aanzien van de rechthebbenden van een overleden lid.

Een ontslagnemend of uitgesloten lid, of de rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

4. De Algemene Vergadering bestaat uit de Werkende Leden van de Vereniging. Enkel deze Werkende Leden hebben het recht de vergadering bij te wonen, en hebben stemrecht.

Toetredende leden kunnen een Algemene Vergadering bijwonen indien zij hiertoe door de Raad van Bestuur worden uitgenodigd. Zo de Raad tot deze uitnodiging beslist moet hij alle Toetredende Leden uitnodigen, zonder uitzondering.

De Bestuurders en desgevallend de Commissaris dienen eveneens te worden uitgenodigd.

De Algemene Vergadering komt minstens eenmaal per jaar samen, en heeft de bevoegdheden die haar door de Wet werden voorbehouden, en de bevoegdheden die haar eventueel bijkomend door de statuten zijn toegekend zoals vermeld in artikel 15 verderop. Alle residuaire bevoegdheden, die aldus niet uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de Algemene Vergadering, behoren toi de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Een Werkend Lid mag volmacht geven en zich laten vertegenwoordigen door een ander Werkend Lid, maar een Lid mag niet meer dan één ander Lid vertegenwoordigen. De Lasthebber moet voor de stemming een geschreven volmacht voorleggen. Alle volmachten dienen bij het begin van de vergadering aan de voorzitter overhandigd ie worden, en zij worden gehecht aan de notulen van de Algemene Vergadering.

De Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij zijn afwezigheid door de oudste bestuurder in leeftijd.

De Algemene Vergadering wordt samengeroepen door de Raad van Bestuur, hiertoe beslissend als college en bij gewone meerderheid. De uitnodigingen worden schriftelijk gedaan, per brief, fax of E-mail, ten minste acht dagen vooraf verzonden, en zij bevatten de agenda. Indien de uitnodigingen ook worden verzonden per fax of E-mail dient hiervan geen verder bewijs te worden verstrekt.

De oproeping vermeldt plaats, datum en uur, die zodanig moeten worden bepaald dat geen enkel Werkend Lid op onredelijke wijze wordt bemoeilijkt om de Vergadering bij te wonen.

De Vergadering kan op elk ogenblik samenkomen zonder deze vormvereisten, indien alle Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met deze procedure akkoord gaan.

De Vergadering kan niet geldig beraadslagen en besluiten over de punten die niet op de agenda vermeld zijn, behalve wanneer alle Werkende Leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn en zij met eenparigheid akkoord gaan de agenda uit te breiden.

In de Algemene Vergadering hebben alle Werkende Leden een gelijk stemrecht. Elk Werkend Lid heeft één stem.

Het aanwezigheidsquorum: de vereiste meerderheden bij de stemmingen op de Algemene Vergadering worden geregeld als bepaald in de wet. In de gevallen waar de Wet geen specifieke bepalingen bevat, kan de Vergadering geldig beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal aanwezigen mits de oproepingen werden gedaan als voorzien bij artikel 11, en worden de beslissingen genomen bij een eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen waarbij de blanco of ongeldige stemmen en de onthoudingen niet worden meegerekend in de noemer. Bij staking van stemmen zal de stem van de Voorzitter doorslaggevend zijn.

De stemmingen gebeuren bij handopsteking tenzij iemand de confidentiële stemming vraagt, tenzij anders wordt beslist door de vergadering zelf of anders werd voorgesteld in de agenda.

Over agendapunten die personen betreffen wordt steeds beslist bij geheime stemming.

Enkel de Algemene Vergadering is bevoegd voor de volgende zaken :

-goedkeuring van de statuten en goedkeuring van welke wijziging van de statuten dan ook;

-(her)benoeming van de Bestuurders, vaststelling van de eventuele vergoeding van de Bestuurders, kwijting aan de Bestuurders, het instellen van een vordering tegen de Bestuurders of tegen de Commissaris(sen), en het afzetten van Bestuurders;

-in voorkomend geval de benoeming en herbenoeming van de Commissaris(sen) en de vaststelling van hun vergoeding, kwijting van de Commissaris(sen), en het instellen van een aansprakelijkheidsvordering tegen de Commissaris(sen);

-goedkeuring van de jaarrekening en de begroting, de procedure en de wijze waarop verantwoording moet worden afgelegd door het Bestuur, zoals expliciet zijn geregeld in de wet.

-beslissing tot ontbinding van de vereniging, benoeming van de Vereffenaar(s) en bepalen van de vergoeding van de Vereffenaars, en bestemming van het actief van de Vereniging;

-beslissing tot uitsluiting van een Werkend of Toetredend Lid zoals reeds bepaald in artikel 7;

-beslissing tot omzetting van de Vereniging in een Vereniging met Sociaal Oogmerk;

-alle andere door deze statuten aan de Algemene Vergadering toegekende bevoegdheden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgetekend in notulen, die worden ondertekend door de Voorzitter en tenminste twee Werkende Leden, en die worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Werkende Leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het Koninklijk Besluit van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

Voor derden geldt dit inzagerecht niet.

De Algemene Vergadering kan slechts geldig beslissen over een wijziging van de statuten of over de ontbinding en de vereffening van de vereniging onder de voorwaarden als bepaald in artikelen 8 en 20 van de VZW-wet of de wetten die later zouden zijn gewijzigd.

De gewone Jaarlijkse Algemene Vergadering komt samen in de loop van de maand november, op een dag voorgesteld en bepaald door de Raad van Bestuur, en zal er beraadslagen en beslissen over onder andere de jaarrekening en over de kwijting aan de leden van de Raad van Bestuur en desgevallend van de Commissaris, en over de voorgestelde begroting voor het volgende boekjaar.

Een Bijzondere of een Buitengewone Algemene Vergadering kan worden samengeroepen door de Raad van Bestuur, op elk ogenblik waarop de Raad dit nuttig acht. Een Algemene Vergadering kan ook worden samengeroepen door de Commissaris, indien de Vereniging een Commissaris heeft aangesteld.

Een Algemene Vergadering dient tevens te worden bijeengeroepen wanneer ten minste één vijfde van de Werkende Leden het vraagt.

ledere Vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vernield in de oproeping.

5. De Vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit minstens drie leden, gekozen onder de Werkende Leden door de Algemene Vergadering voor een termijn van maximum zes jaar, bij geheime stemming en volgens de bepalingen van het reglement van inwendige orde. De Algemene Vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat.

Als slechts drie personen lid zijn van de Vereniging, bestaat de Raad van Bestuur uit twee personen. Het aantal Bestuurders moet altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de Vereniging.

De Bestuurders zijn herbenoembaar.

De Bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, of tegen een vergoeding die bepaald wordt door de Algemene Vergadering. In elk geval zijn de kosten die door de Bestuurder voor de vereniging werden gemaakt in het kader van zijn mandaat, door de Vereniging terugbetaalbaar op voorlegging van de bewijsstukken.

Het mandaat eindigt indien de Bestuurder niet meer voldoet aan de voorwaarden die eventueel door de Algemene Vergadering zouden zijn opgelegd voor het vervullen van het mandaat, en evenzo bij zijn overlijden, bij het verstrijken van de termijn van het mandaat, of bij elke andere wettelijke reden. De Bestuurder kan ook worden ontslagen als bepaald onder artikel 13.

In geval van vacature tijdens een mandaat, wordt een voorlopige Bestuurder door de Algemene Vergadering benoemd. Hij voltooit het mandaat van de Bestuurder die hij vervangt.

De Raad van Bestuur vergadert minstens vier maal per jaar samen, en telkens als de Raad van oordeel is dat er noodzaak of opportuniteit toe bestaat, en ook telkens wanneer de Voorzitter van de Raad hiertoe oproept.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een Voorzitter, eventueel een Ondervoorzitter, een Penningmeester en een Secretaris.

Ingeval de Voorzitter verhinderd is, wordt zijn taak waargenomen door de Ondervoorzitter of door de oudste der aanwezige Bestuurders.

De Raad wordt bijeengeroepen door de Voorzitter of de Secretaris. Hij kan slechts besluiten indien de meerderheid van de leden aanwezig is.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de Voorzitter de doorslag.

Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de Voorzitter en de Secretaris en die bewaard worden in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Werkende Leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het Koninklijk Besluit van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet.

Indien een Bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vóór dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

De Bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

De Raad van bestuur leidt de zaken van de Vereniging en is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel der Vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn door de Wet of door deze statuten aan de Algemene Vergadering.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de Bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kon aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken Bestuurder(s) in het gedrang.

De Raad van Bestuur kon een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-Bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de Vereniging of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de Vereniging in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door het optreden van de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de Vereniging in en

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

buiten rechte eveneens algemeen vertegenwoordigd door de Voorzitter van de raad van bestuur en door de' Secretaris gezamenlijk optredend.

Beperkingen aan de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

De Raad van Bestuur of de Bestuurders die de Vereniging vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vereniging aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vereniging binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de Vereniging wat dat bestuur betreft opdragen aan één of meer personen, al dan niet Bestuurder of lid, die volgens het besluit van de Raad van Bestuur individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegen de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de Raad van Bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden warden tegengeworpen.

Door de Bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de Vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

6. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Bij het einde van elk boekjaar worden door de Raad van Bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten, en worden de inventaris en de balans opgemaakt alsmede de begroting voor het volgende jaar. Deze worden aan de goedkeuring van de Jaarvergadering onderworpen.

De rekeningen en begroting worden ten minste acht dagen vôôr de Jaarvergadering ter kennis gebracht van de Werkende Leden, die alsdan inzage kunnen vragen, zonder verplaatsing, van al de bescheiden waarop deze rekeningen en begroting gesteund zijn.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging, en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of op een andere wijze aan de leden worden uitgekeerd.

De Vereniging zal een boekhouding voeren in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

7. In geval van ontbinding zal het actief, na aanzuivering der schulden, overgedragen worden aan een vereniging, stichting of instituut, werkzaam in België of in het buitenland, die hetzelfde doel als de heden opgerichte Vereniging nastreeft. Indien er verschillende dergelijke instellingen zijn, zal de Algemene Vergadering een keuze maken, of naar haar goedvinden de goederen verdelen onder de instellingen die in aanmerking komen. Indien geen instelling gekend is met een gelijkaardig doel, zal de Algemene Vergadering de goederen toewijzen aan één of meerdere verenigingen, stichtingen of instituten die een doel nastreven dat in enige mate verwant is met het doel van onderhavige Vereniging.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in de loop van de maand november 2012.

3. Benoeming van de eerste bestuurders

A. Alle voormelde stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in algemene vergadering en hebben met eenparigheid van stemmen beslist:

1. Het aantal bestuurders te bepalen op drie

2. Tot bestuurder aan te stellen voor een termijn van zes jaar, ingaand op 10 augustus 2011:

- De heer VANHOUCKE Mario voormeld.

- mevrouw BEERNAERT Gaétane voormeld

- De heer VANDEVOORDE Stephan voormeld.

B. De aangeduide bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in raad van bestuur en hebben met

eenparigheid van stemmen aangeduid als:

- voorzitter van de raad van bestuur: de heer Vanhoucke Mario voormeld,

- penningmeester: de heer Vandevoorde Stephan voormeld,

- secretaris: mevrouw Beernaert Gaétane voormeld.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uit ic fte van de oprichtingsakte.

Bijlagen-bij-het Belgiseh-Staatsbiad- 02/09-12011 Annexesdu Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EVM EUROPE ASSOCIATION

Adresse
HOORNDRIESSTRAAT 10 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande