EVOLAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVOLAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.743.054

Publication

24/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302821*

Neergelegd

20-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0548743054

Benaming (voluit): EVOLAR

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Wispelbergstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op twintig maart tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat:

1. De heer MATHEUSSEN Dirk August Virginie, geboren te Beerse op negenentwintig december duizend negenhonderdeenenzestig, met woonplaats te 9000 Gent, Wispelbergstraat 6.

2. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EATIT , met maatschappelijke zetel te 9000

Gent, Wispelbergstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0830.060.078.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  EVOLAR ,

waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht

onder de naam:  EVOLAR .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent Wispelbergstraat 6.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

1. De ontwikkeling, distributie en aan- en verkoop van ICT producten en diensten en ondersteunende hardware.

2. De vennootschap mag hulp verlenen van bijstand en hulp onder verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding, en dergelijke meer.

3. Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve diensten inzake controle, toezicht, organisatie, boekhouding, IT, en dergelijke meer; het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

4. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap kan ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen en vervreemden.

5. Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

6. De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

7. De vennootschap mag eveneens in vennootschappen en/of verenigingen bestuursmandaten waarnemen.

In het algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële of

financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband

houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zou kunnen zijn de verwezenlijking ervan te

vergemakkelijken of uit te breiden. Voormelde opsomming dient niet limitatief te worden geïnterpreteerd.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, en begint te werken op datum van heden en

verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/achttienduizend zeshonderdste deel (1/18.600ste) en genummerd van één (1) tot en met achttienduizend zeshonderd (18.600).

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van één derde zodat de som van zesduizend tweehonderd (¬ 6.200,00) ter beschikking staat van de vennootschap

Voornoemd bedrag van zesduizend tweehonderd (¬ 6.200,00), werd overeenkomstig artikel 224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap KBC Bank.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ons, notaris, bewaard worden.

BENOEMING ONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

VERGOEDING ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld. CONTROLE

Voor zover de vennootschap, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen, niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een of meer commissarissen, die door de algemene vergadering worden benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd zijn zoals bepaald in de terzake geldende wettelijke bepalingen. Zij voeren de titel van commissaris. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste maandag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

VERDELING BIJ VEREFFENING

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en andere bijkomende wetten terzake.

Bovendien zal elke statutaire clausule die gebeurlijk in strijd zou zijn met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, voor niet-geschreven worden gehouden.

KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze in de zetel van de vennootschap waar hen alle dagvaardingen, betekeningen en bijeenroepingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van twintig maart tweeduizend veertien en

zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

B. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met éénparigheid aan te

duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

De heer Dirk MATHEUSSEN, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigen dat hij niet getroffen is

door een besluit dat zich daartegen verzet.

Luik B - Vervolg

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

C. BIJZONDERE VOLMACHT

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerders, zopas benoemd, beslist overeenkomstig artikel 15 der statuten, als bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANOFISC , kantoorhoudende te Eke, Nazareht, Steenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Kristof Van Oost, die alleen rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd:

- uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor-Voor

behouden behouden

aan het aan het

elisch Belgisch

taatsla Staatsblad

31/12/2014
ÿþ(«erg

.4à, 1=

Voor-

bsanheh 111111111111111111111

Staatsblad *14229951*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i IN

NELRGELEGD

1 8 '12- 2O11t

RECHTBANK VAN

KOOPHANDReffieENT

Ondernemingsnr 0548.743.054

Benaming (voluit) : EVOLAR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wispelbergstraat 6

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging + omzetting

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, te registreren, blijkt dat is samengekomen op 03/12/2014 ; de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van BVBA EVOLAR met maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Wispelbergstraat 6, RPR Gent: BE0548.743.054 dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van, stemmen onder meer volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE AGENDAPUNTIBESLISSING

Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

* het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen van het; Wetboek van vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coiïperatieve; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park - Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

il De conclusies van dit verslag luiden ais volgt:

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA EVOLAR, bestaat uit de inbreng van de ; schuldvordering in rekening-courant, door de vennootschap Food Associates nv (vertegenwoordigd door dei vennootschap Terre & Mer NV, vertegenwoordigd door de heer Sien SWITTEN), voor een inbrengwaarde van; 60.000, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is. voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid,: en duidelijkheid;

°= c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering" , bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering, leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng'. uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 13.500 aandelen van de BVBA EVOLAR, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader; van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA EVOLAR en mag niet voor andere; doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 november 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan op 18 november 2014 waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor.

De notaris doet hier opmerken dat de termijn van vijftien dagen voorzien door artikelen 268 en 268 van het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot het opmaken van voormelde verslagen, niet werd nageleefd en wijst de vergadering op de draagwijdte van artikel 64 van het Wetboek van vennootschappen. De leden van de vergadering, verklaren daarover geen bezwaar te hebben en voldoende ingelicht te zijn geweest,

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren kennis genomen te hebben om voorafgaandelijk dezer een afschrift ervan ontvangen te hebben.

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces verbaal.

De vergadering stelt vast dat op geen enkel der voormelde verslagen opmerkingen werd gemaakt. De vergadering verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan en deze verslagen goed te keuren.

TWEEDE AGENDAPUNT/BESLISSING

a) Kapitaalverhoging

- Beslissing tot een globale kapitaalverhoging ten bedrage van achtenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 58.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenenzeventigduizend honderd euro (¬ 77.100,00) en boeking van een globale som van tweehonderdeneenduizend vijfhonderd euro (¬ 201.500,00), op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" en dit:

* deels door inbreng in natura, ten bedrage van dertienduizend vijfhonderd (¬ 13.500,00), te verhogen met een uitgiftepremie ten bedrage van zesenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 46.500,00), waarbij ieder aandeel en de uitgiftepremie volledig wordt volgestort.

* deels door inbreng in geld, ten bedrage van vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00), te verhogen met een uitgiftepremie ten bedrage van honderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 155.000,00), waarbij het kapitaalgedeelte voor tweeënveertigduizend achthonderd drieëntwintig euro dertig cent (¬ 42.823,30) wordt volgestort en de uitgiftepremie volledig wordt volgestort,

- Beslissing tot creatie, ingevolge deze kapitaalverhoging, van achtenvijftigduizend vijfhonderd (58.500) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

- Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van één euro (¬ 1,00) per aandeel, bedrag te verhogen met een uitgiftepremie vastgesteld op, afgerond, drie euro vierenveertig cent (¬ 3,44) derwijze dat de uitgifteprijs van elk aandeel is vastgesteld op, afgerond, vier euro vierenveertig cent (¬ 4,44).

d) Verwezenlijking van de inbreng

d.1 Genoemde vennootschap "FOOD ASSOCIATES", vertegenwoordigd als gemeld, verklaart in te schrijven op zevenentwintigduizend (27.000) nieuwe aandelen, en verklaart hiervoor;

* een inbreng in natura te doen van de schuldvordering in rekening-courant op minder dan één jaar, zoals deze blijkt uit de staat van activa in passiva per 23 september 2014, geboekt op het passief van de balans, onder de rubriek 'Schulden op ten hoogste één jaar', 'Overige schulden', op de rekening '489.100 RIO Food Associates nv' voor een bedrag van zestigduizend euro (¬ 60.000,00), waarvan dertienduizend vijfhonderd (¬ 13.500,00) zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal zal warden geboekt, en waarvan, de overige zesenveertigduizend vijfhonderd euro (E 46.500,00) als uitgiftepremie zal worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie".

* een inbreng te doen in geld van in totaal zestigduizend cent (¬ 60.000,00), waarvan dertienduizend vijfhonderd euro (¬ 13.500,00) zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal zal worden geboekt, en waarvan de overige zesenveertigduizend vijfhonderd euro (E 46.500,00) zal worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", waarbij ieder aandeel en de uitgiftepremie volledig zijn volgestort.

d.2. De heer MATHEUSSEN Dirk, voornoemd, verklaart in geld in te schrijven op vierduizend vijfhonderd (4.500) nieuwe aandelen, en verklaart hiervoor een inbreng te doen in geld van in totaal twintigduizend euro (E 20.000,00), waarvan vierduizend vijfhonderd euro (E 4.500,00) zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal zal worden geboekt, en waarvan de overige vijftienduizend vijfhonderd euro (E 15.540,00) zal worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", waarbij het kapitaalgedeelte ten belope van tweeduizend honderdnegenenzeventig euro zeventig cent (E 2.179,70) is te volgestort, ieder aandeel in gelijke mate en de uitgiftepremie volledig is volgestort.

d.3. De naamloze vennootschap "BOFOUR", voornoemd, vertegenwoordigd als gemeld, verklaart in geld in te schrijven op negentienduizend tweehonderdzesentachtig (19.286) nieuwe aandelen, en verklaart hiervoor een inbreng te doen in geld van in totaal vijfentachtigduizend zevenhonderdvijftien euro zesenvijftig cent (¬ 85.715,56), waarvan negentienduizend tweehonderdzesentachtig euro (E 19.286,00) zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal zal worden geboekt, en waarvan de overige zesenzestigduizend vierhonderdnegenentwintig euro zesenvijftig cent (E 66.429,56) zal worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", waarbij ieder aandeel en de uitgiftepremie volledig zijn volgestort.

d.4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLIT", voornoemd, vertegenwoordigd als gemeld, verklaart in geld in te schrijven op zevenduizend zevenhonderdveertien (7.714) nieuwe aandelen en verklaart hiervoor een inbreng te doen in geld van in totaal vierendertigduizend tweehonderdvierentachtig euro

mod 11.1

v

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

N

mod 11,1

vierenveertig cent (¬ 34.284,44), waarvan zevenduizend zevenhonderdveertien euro (¬ 7.714,00) zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal za! worden geboekt, en waarvan de overige zesentwintigduizend vijfhonderdzeventig euro vierenveertig cent (¬ 26.570,44) als uitgiftepremie zal worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", waarbij ieder aandeel en de uitgiftepremie volledig zijn volgestort.

De intekenaars van de inbreng in geld verklaren, en de leden van de vergadering, inclusief de tussenkomende partijen, erkennen dat ieder van de aandelen waarop werd ingeschreven in geld werd volgestort als voormeld door storting in gelden op rekeningnummer BE24 7440 4319 8636, geopend op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap KBC Bank. Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over de som van honderdzevenennegentigduizend achthonderddrieëntwintig euro dertig cent (¬ 197.823,30).

e) Vergoeding ingevolge de kapitaalverhoging

Als vergoeding voor voormelde inbrengen in natura en in geld, worden de achtenvijftigduizend vijfhonderd (58.500) nieuw gecreëerde aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, welke aandelen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst delen vanaf heden, toebedeeld, als volgt.

- aan genoemde vennootschap "FOOD ASSOCIATES", die vertegenwoordigd ais gemeld, aanvaardt, dertienduizend vijfhonderd (13.500) nieuw gecreëerde aandelen voor de inbreng in natura en dertienduizend vijfhonderd (13.500) nieuw gecreëerde aandelen voor de inbreng in speciën.

- aan de heer MATHEUSSEN Dirk, voornoemd, die aanvaardt, vierduizend vijfhonderd (4.500) nieuwe aandelen

- aan de naamloze vennootschap "BOFOUR", voornoemd, vertegenwoordigd als gemeld, die aanvaardt, negentienduizend tweehonderdzesentachtig (19.286) nieuw gecreëerde aandelen

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLIT", voornoemd, die aanvaardt, zevenduizend zevenhonderdveertien (7.714) nieuw gecreëerde aandelen

f) Vaststelling van de kapitaalverhoging

Tengevolge van het voorgaande, stelt de vergadering vast en verzoekt zij mij notaris te akteren dat:

- het geplaatst maatschappelijk kapitaal werd verhoogd van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot zevenenzeventigduizend honderd euro (¬ 77,100,00).

- op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" een bedrag werd geboekt van tweehonderdeneenduizend vijfhonderd euro (¬ 201.500,00).

- achtenvijftigduizend vijfhonderd (58.500) nieuw gecreëerde aandelen op naam werden uitgegeven, welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen.

DERDE AGENDAPUNT/BESLISSING

Beslissing tot kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderdeneenduizend vijfhonderd euro (¬ 201.500,00) om het te brengen van zevenenzeventigduizend honderd euro (¬ 77.100,00) op tweehonderd achtenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 278.600,00), door incorporatie van de pas geboekte uitgiftepremies, zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE AGENDAPUNT/BESLISSING

De voorzitter verklaart dat in het kader van de voorgenomen omzetting volgende documenten werden opgemaakt:

* het bijzonder verslag van het bestuursorgaan opgesteld in toepassing van de artikel 778 van het wetboek van vennootschappen de dato 18 november 2014.

* Staat van activa en passiva, afgesloten volgens de toestand van de vennootschap per 23 september 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 776 Wetboek van vennootschappen

* controleverslag opgemaakt op 18 november 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park - Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, in toepassing van de artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, waarin verslag wordt uitgebracht over de staat van activa en passiva, en in het inzonderheid of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De conclusies luiden ais volgt

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per

23 september2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA EVOLAR werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nomen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Net netto-actief volgens de staat bedraagt - 12.276,49 EUR (netto-passief) en is kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 6.200,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva. Het verschil bedraagt -18,476,49 EUR.

Het netto-actief is 61.500,00 EUR  -12.276,49 EUR = -73.776,49 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor een NV. Het netto-actief is 61.500,00 EUR  -12.276,49 EUR = -73.776,49 EUR kleiner dan het volgestort minimumkapitaal vereist voor een NV. Zelfs als de vennootschap die zich omzet een netto-actief heeft dat kleiner is dan het geplaatst kapitaal en het volgestort minimumkapitaal voorzien door het Wetboek van vennootschappen, dan kan de omzetting plaatsvinden. Terzake moet echter worden gewezen op het specifieke risico dat eruit voortvloeit met name onder meer de eventuele aansprakelijkheid van de leden van het;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap (artikel 785 wetboek van vennootschappen) en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikel 634 Wetboek van vennootschappen). Voorafgaandelijk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 260.000,00 EUR om het te brengen van 18.600,00 EUR op 278.600,00 EUR, door inbreng in natura en inbreng in geld.

Er zin geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de BVBA EVOLAR in een NV en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 november 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

VIJFDE AGENDAPUNT/BESLISSING

Beslissing tot omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EVOLAR" in een naamloze vennootschap met de benaming "EVOLAR", met voortzetting van haar rechtspersoonlijkheid.

Deze omzetting geschiedt bij toepassing van de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en van de artikelen 211 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelasting 1992 en artikel 11 van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Gezegde omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op 23 september 2014,

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de naamloze vennootschap. De naamloze vennootschap zet de overeenkomsten, geschriften en boekhouding van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voort.

De zetel, het doel en de benaming blijven ongewijzigd.

Onverminderd de zojuist doorgevoerde kapitaalverhoging, blijven het kapitaal en de reserves ongewijzigd evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achtenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 278.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenenzeventigduizend hcnderd (77.100) gelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één! zevenenzeventigduizend honderdste (1177.100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Iedere aandeelhouder zal voor één (1) aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, één (1) aandeel in de naamloze vennootschap ontvangen, zodat dienvolgens de aandelen van de naamloze vennootschap toekomen, als volgt:

- aan de heer MATHEUSSEN Dirk, voornoemd, die aanvaardt, drieëntwintigduizend en zevenennegentig (23.097) aandelen

- aan de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EATIT", voornoemd, die,

vertegenwoordigd als gemeld, aanvaardt, drie (3) aandelen

- aan genoemde vennootschap "FOOD ASSOCIATES", vertegenwoordigd als gemeld, die aanvaardt,

zevenentwintigduizend (27.000) aandelen

- aan de naamloze vennootschap "BOFOUR", voornoemd, die, vertegenwoordigd ais gemeld, aanvaardt,

negentienduizend tweehonderdzesentachtig (19.286) aandelen

- aan de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLIT", voornoemd, die,

vertegenwoordigd als gemeld, aanvaardt, zevenduizend zevenhonderdveertien (7.714) aandelen

Iedere aandeelhouder verklaart zich akkoord met de zopas gemelde toekenning der aandelen in voormelde

verhouding.

ZESDE AGENDAPUNT/BESLISSING

Goedkeuring van de nieuwe tekst van de statuten van de naamloze vennootschap, overeenkomstig artikel

782 Wetboek Vennootschappen, om de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te vervangen door volgende statuten van de naamloze vennootschap.

"TITEL EEN : NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

ARTIKEL 1 NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder rechtsvorm van een naamloze vennootschap, naar

Belgisch recht onder de naam: "EVOLAR".

ARTIKEL 2 ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Wispelbergstraat 6,

ARTIKEL 3 DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

1. De ontwikkeling, distributie en aan- en verkoop van ICT producten en diensten en ondersteunende

hardware.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2, De vennootschap mag hulp verlenen van bijstand en hulp onder verschillende vormen aan derden,' bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding, en dergelijke meer.

3, Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve diensten inzake controle, toezicht, organisatie, boekhouding, IT, en dergelijke meer, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

4, Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap kan ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen en vervreemden.

5, Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen,

6, De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

7, De vennootschap mag eveneens in vennootschappen en/of verenigingen bestuursmandaten waarnemen.

In het algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële of financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zou kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden. Voormelde opsomming dient niet limitatief te worden geinterpreteerd,

ARTIKEL 4 DUUR

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Net maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achtenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 278.600, 00).

Net wordt vertegenwoordigd door zevenenzeventigduizend honderd (77.100) gelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend ëën/gevenenzeventigduizend honderdste (1/77.1005t9) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 19 - BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders van de vennootschap, die worden benoemd door de algemene vergadering en door deze te allen tijde kunnen worden ontslagen. De Raad van Bestuur kan echter uit twee leden bestaan in de gevallen daartoe voorzien in de wet.

Zolang artikel 518 §3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Wanneer een plaats van bestuurder voortijdige openvalt, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

Jaarlijks wordt onder de leden van de raad van bestuur een andere voorzitter benoemd. Indien de voorzitter van de Raad van Bestuur op een vergadering verhinderd is of bij gebreke aan de benoeming van een Voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de Bestuurder die daartoe op de vergadering wordt aangeduid, of, bij gebreke aan overeenstemming, door de oudste aanwezige Bestuurder op de vergadering....

ARTIKEL 20 BIJEENROEPING  BERAADSLAGING - NOTULEN

Bijeenroeping

Beraadslaging - Besluiten

indien er drie of meer bestuurders zijn, kan de raad van bestuur slechts beraadslagen en geldig besluiten indien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met een minimum echter van drie, of, ingeval er slechts twee bestuurders zijn, indien beide bestuurders aanwezig zijn. Indien dit quorum niet Is bereikt, kan een nieuwe Raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan slechts geldig beraadslaagd worden met de instemming van de voltallige Raad van Bestuur en voor zover alle bestuurders persoonlijk aanwezig zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De besluiten van de Raad van Bestuur worden aangenomen met een gewone meerderheid van stemmen

behoudens indien zij betrekking hebben op de hieronder vermelde materies in welk geval zij de unanieme

goedkeuring (welke niet op onredelijke wijze zal weerhouden worden in functie van het vennootschapsbelang)

vereisen van de voltallige Raad van Bestuur. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte

stemmen geteld. Bij staking van stemmen is de stem van de dienstdoende voorzitter doorslaggevend,

onverminderd het bepaalde in artikel 518 §1 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van de Raad van Bestuur vereisen unanieme goedkeuring (welke niet op onredelijke wijze zat

weerhouden worden in functie van het vennootschapsbelang) van de voltallige Raad van Bestuur, dien zij

betrekking hebben op de hieronder vermelde materies, en voor zover deze materies tot de bevoegdheid van de

raad van bestuur behoren:

- het opmaken en intern goedkeuren van de tussentijdse resultaten van de Vennootschap, voorafgaandelijk

aan de voorlegging aan de algemene vergadering;

- het opmaken en intern goedkeuren van de jaarrekening van de Vennootschap, voorafgaandelijk aan de

voorlegging aan de algemene vergadering;

- elk gepland investeringsproject in financieel vast actief van de Vennootschap;

- elk gepland investeringsproject van de Vennootschap in materieel en immaterieel vast

actief (roerend of onroerend) hoger dan 50.000 euro;

- elke hypotheekstelling of in onderpand geven van activa van de Vennootschap;

- het afsluiten van contracten waarvan de globale waarde hoger is dan 100.000 euro of waarvan de duur

langer dan 5 jaar, met uitzondering van de verkoop van software licentiecontracten,

- het toekennen interimdividenden;

- het formuleren van een voorstel aan de Algemene Vergadering van de vergoedingen van de gedelegeerd

Bestuurder(s);

- verplaatsen van de maatschappelijke zetel

- de desinvesteringen van de Vennootschap waarvan de globale waarde hoger is dan 100.000,00 euro;

- voorstellen aan de Algemene Vergadering het kapitaal te verhogen, de Vennootschap te ontbinden en

vereffenen, het doel te wijzigen;

- elke verrichting van de Vennootschap met één van haar aandeelhouders of met een persoon verbonden

met één of meerdere aandeelhouders;

- belangrijke wijzigingen in de aard van de activiteiten van de Vennootschap;

- het bepalen van een nieuw business plan of het door voeren van wijzigingen aan het business plan of het

vastleggen van een nieuwe strategie;

- het vastleggen van het jaar!jaarlijks budget en de meerjarenplannen;

ongebudgetteerde uitgaven van meer dan 50.000,00 euro;

- acquisities van en/of investeringen in andere vennootschappen;

- afsluiten van joint ventures of partnerships;

- verkoop of overdracht van een belangrijk deel van de activiteiten of activa van de Vennootschap;

sluiten van structurele en/of lange-termijn samenwerkingsverbanden, en/of overeenkomsten waarbij

territoriale rechten worden toegestaan;

-Aangaan van financiële schulden boven 100.000,00 euro in zoverre niet opgenomen in het goedgekeurde

jaarbudget;

human resources beleid (in het bijzonder benoeming, verloning en ontslag)

- de benoeming, beëindiging en vertoning van leden van het management van de Vennootschap,

behoudens deze bevoegdheid zou toekomen aan de algemene vergadering;

- het toekennen van warrants of aandelenopties, behoudens deze bevoegdheid zou toekomen aan de

algemene vergadering;

- de toepassing van de techniek van het toegestaan kapitaal;

- het oprichten van een directiecomité en de benoeming en beëindiging van de leden ervan;

- de delegatie van het dagelijks bestuur, de benoeming en beëindiging van de gedelegeerd

Bestuurderc.q. algemeen directeur;

- toestaan en/of aangaan van aandeelhoudersleningen, alsook het bepalen van de voorwaarden ervan.

Bezoldiging

De mandaten van bestuurder en afgevaardigde/gedelegeerd bestuurder zijn onbezoldigd, tenzij de

algemene vergadering anders beslist.

Artikel 21 - BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités

oprichtten. De raad van bestuur omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Daa " lijks bestuur

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen,

die geen aandeelhouder moeten zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de Raad van Bestuur de bevoegdheden en de' vergoeding die aan deze opdracht is verbonden. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, bepaalt de Raad van Bestuur of zij alleen dan wel gezamenlijk optreden.

De persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis Wetboek Vennootschappen is de Raad van Bestuur gemachtigd zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurderzijn De instelling van een

directiecomité kan aan derden worden tegengeworpen onder de voorwaarden bepaald in artikel 76 Welboek van Vennootschappen.

De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

ARTIKEL 22 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend of door één gedelegeerd bestuurder, welke client te handelen in overeenstemming met de beslissingen genomen door de raad van bestuur krachtens de bestuursbevoegdhedenregeling opgenomen in voormeld artikel 21 der statuten. De gedelegeerd bestuurder wordt daartoe benoemd door de Raad van Bestuur

Dageliiks bestuur

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur die alleen kan handelen.

Directiecomité

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigddoor twee leden van het directiecomité samen optredend of door de voorzitter van het directiecomité, welk alleen kan handelen. De voorzitter van het directiecomité wordt daartoe benoemd door het directiecomité.

ARTIKEL 23 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 24 TOEZICHT

Voor zover de vennootschap, met toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een of meer commissarissen, die door de algemene vergadering worden benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd zijn zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 134 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 26 ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering der aandeelhouders vertegenwoordigt alle aandeelhouders. Haar beslissingen

gelden ook voor de aandeelhouders die niet stemmen of tegenstemmen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

indien die dag een wettelijke feestdag is, za! de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 27 OPROEPING

De oproepingen voor iedere algemene vergadering geschieden overeenkomstig artikel 533 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Oproepingen zijn niet nodig wanneer al de aandeelhouders overeenkomen een vergadering te houden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

ARTIKEL 29 - TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten, indien dit in de oproeping wordt vereist,

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur bij aangetekend schrijven inlichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen, of de certificaten van hun aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De aandeelhouders mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

De houders van obligaties, warrants en certificaten mogen de algemene vergadering bijwonen maar slechts met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

ARTIKEL 33 -- BERAADSLAGING

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn,

behoudens indien alle aandeelhouders aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om over

nieuwe punten te beraadslagen.

ARTIKEL 34 -- STEMRECHT

Ieder aandeel geeft rechtop één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met

eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

ARTIKEL 37 -BOEKJAAR  BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van rlederjaar.

ARTIKEL 38  WINSTVERDELING

Van het batig saldo der balansrekening wordt jaarlijks vijf procent voor het wettelijk reservefonds

afgenomen, tot dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overige winst zal aangewend worden volgens beslissing der algemene vergadering, onverminderd

hetgeen van dwingend recht bepaald in het Wetboek van Vennootschappen,

ARTIKEL 39 -- DIVIDEND EN INTERIMDIVIDEND

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op

de plaatsen bepaald doorhaar of door de raad van bestuur.

De Raad van Bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het lopende boekjaar

interimdividenden en op het overgedragen resultaat interimdividenden uit te keren en de datum van hun

betaling te bepalen. Deze uitkeringen mogen alleen geschieden overeenkomstig de bij de wet gestelde

voorwaarden.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijfjaar.

ARTIKEL 40  ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de bestuurders in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 7 7.t

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

ARTIKEL 41- VERDELING BIJ VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

ARTIKEL 44 - GEMEEN RECHT

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen en de andere bijkomende wetten terzake,

ARTIKEL 45 - KEUZE VAN WOONPLAATS

ledere niet in België wonende aandeelhouder, bestuurder, vereffenaar, commissaris, is ertoe gehouden in

België woonst te kiezen, zoniet zal hij geacht worden deze keuze in de maatschappelijke zetel gedaan te

hebben, waar aile mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig aan hem zullen gedaan

worden."

ZEVENDE AGENDAPUNTIBESLISSING

Beslissing om het eerste boekjaar, welke ging aflopen op 31 december 2014 te verlengen tot 31 december

2015, en beslissing dien ten gevolge om de eerste algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en

zestien,

ACHTSTE AGENDAPUNT/BESLISSING

Ontslag wordt verleend aan de huidige zaakvoerder van de vennootschap "EVOLAR", met ingang van

heden, te weten aan:

De heer MATHEUSSEN Dirk August Virginie, wonende te 9000 Gent, Wispelbergstraat 6.

De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders zal zich uitspreken over de aan hem

te verlenen kwijting.

NEGENDE AGENDAPUNT/BESLISSING

Worden vanaf heden benoemd tot bestuurders voor de langst mogelijke duur:

- De Heer MATHEUSSEN Dirk August Virginie, geboren te Beerse op 29 december 1961, wonende te

9000 Gent, Wispelbergstraat 6.

- De Heer SWITTEN Stijn, geboren te Hasselt op 5 april 1969, wonende te 3401 Landen (Waasmont), Dr.A.

Goffinstraat 38.

- De Heer CATTEEUW Pierre August Prosper Theodoor, geboren te Gent op 9 mei 1956, wonende te

9000 Gent, Jan van Hembysebolwerk 7 bus 601.

TIENDE AGENDAPUNT/BESLISSING

Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen,

ELFDE AGENDAPUNTIBESLISSING

De vergadering verleent aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

"Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen", te Evergem, Ertvelde, alle machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op

de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk na het houden van voornoemde buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, is

de raad van bestuur van naamloze vennootschap "EVOLAR" in vergadering bijeengekomen,

Zijn aanwezig:

- De Heer MATHEUSSEN Dirk August Virginie, geboren te Beerse op 29 december 1961, wonende te

9000 Gent, Wispelbergstraat 6.

- De Heer SWITTEN Stijn, geboren te Hasselt op 5 april 1969, wonende te 3401 Landen (Waasmont), Dr.A,

Goffinstraat 38,

- De Heer CATTEEUW Pierre August Prosper Theodoor, geboren te Gent op 9 mei 1956, wonende te

9000 Gent, Jan van Hembysebolwerk 7 bus 601.

De raad van bestuur is voltallig aanwezig en beslist:

Om te benoemen vanaf heden tot gedelegeerd bestuur voor de duur van zijn mandaat van bestuurder: De

Heer MATHEUSSEN Dirk August Virginie, geboren te Beerse op 29 december 1961, wonende te 9000 Gent,

Wispelbergstraat 6.

Om te benoemen vanaf heden tot voorzitter van de raad van bestuur, tot de eerste algemene vergadering:

De Heer MATHEUSSEN Dirk August Virginie, geboren te Beerse op 29 december 1961, wonende te 9000

Gent, Wispelbergstraat 6.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

h

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- het verslag opgesteld door de BV CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", met betrekking tot de beschrijving van de

inbreng in natura,

- het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door

het bestuursorgaan

- het bijzonder verslag van het bestuursorgaan opgesteld in toepassing van de artikel 778 van het wetboek

van vennootschappen de dato 18 november 2014.

- Staat van activa en passiva, afgesloten volgens de toestand van de vennootschap per 23 september 2014,

opgesteld overeenkomstig artikel 776 Wetboek van vennootschappen

- controleverslag opgemaakt de BV CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", in toepassing van de artikel 777 van het

wetboek van vennootschappen

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EVOLAR

Adresse
WISPELBERGSTRAAT 6 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande