EXEQO HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EXEQO HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 537.329.223

Publication

08/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13304437*

Neergelegd

06-08-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537329223

Benaming (voluit): EXEQO HOLDING

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Langerbruggestraat 114

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING VAN BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op zes augustus

tweeduizend dertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen die zijn opgetreden als oprichters een handelsvennootschap hebben

opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam:  EXEQO HOLDING ;

2. De vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Langerbruggestraat 114.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. Zijn opgetreden als oprichters :

* de naamloze vennootschap  KASTEEL SORGHVLIET , met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Zorgvliet 17, rechtspersonenregister Mechelen 0437.688.744;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BRIJSSE MINERALS & RECYCLING , met maatschappelijke zetel te 9750 Zingem, Ouwegemsesteenweg 30, rechtspersonenregister Gent 0899.383.208;

* de gewone commanditaire vennootschap  GS Consulting , met maatschappelijke zetel te 2970  s Gravenwezel, Groene Wandeling 18, rechtspersonenregister Antwerpen 0818.710.583.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap vijfenzeventigduizend euro (75.000 EUR) bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend veertien.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de toepasselijke wettelijke bepalingen. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren. Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

In zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldo dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

9. - Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

- de heer DE CUYPER, Karel, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Zorgvliet 17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BRIJSSE MINERALS & RECYCLING , voornoemd, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen : de heer BRIJSSE, Ivan, wonende te 9750 Zingem, Ouwegemsesteenweg 30;

- de gewone commanditaire vennootschap  GS Consulting , voornoemd, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen : de heer STERKENS, Gert, wonende te 2970  s Gravenwezel, Groene Wandeling 18.

Overeenkomstig artikel 15 van de statuten van de vennootschap wordt aan de voormelde bestuurders volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De mandaten gelden voor de duur van zes jaar, gaan in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, en eindigen bij de jaarvergadering te houden in het jaar tweeduizend negentien.

- Als individueel bevoegde bestuurder, die de titel zal voeren van 'gedelegeerd bestuurder' en aan wie, met toepassing van artikel 15 van de statuten de macht is gegeven om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen, aangesteld werd : de heer DE CUYPER, Karel, voornoemd.

- Als bijzondere gevolmachtigden zijn aangesteld, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen : iedere advocaat werkzaam bij Ambos NBGO, met kantoren te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 27, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen indien nodig.

10. - De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel :

1. De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen en ondernemingen.

2. De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen.

3. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

4. De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijjke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille. Dit alles met uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

5. Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabrikaten en fabrikaten. Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derde opdrachtgevers.

6. Het verstrekken van leningen aan derden, alsmede het zich borgstellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

12. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda. Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Luik B - Vervolg

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EXEQO HOLDING

Adresse
LANGERBRUGGESTRAAT 114 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande