EXPERIENTIALLEARNING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPERIENTIALLEARNING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.665.092

Publication

14/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van



.11t1JJ!!!il il /3 RU 2014 .

" "

RECHTS,-,NK VAN

KOOPH I_ TE GENT?



Ondernemingsnr SSÇ

Benaming (voluit) EXPERIENTIALLEARNING

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :(9031) Drongen, Deinsesteenweg 114.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - benoeming zaakvoerders

Tekst:

Er blijkt uit de akte op 1 juli 2014 verleden voor notaris Rose-Marie VERBEEK te Mechelen (neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent v66r registratie), dat een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht

OPRICHTER

Mevrouw DE RIDDER Nadia, geboren te Vilvoorde op elfmei negentienhonderd vierenzestig, wonende te Grimbergen (1850) Wezelstraat 76.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in geld

Op het kapitaal werd integraal door de oprichter ingeschreven in geld, zij ontvangt hiervoor de honderd aandelen.

Volstorting

Het maatschappelijk kapitaal werd integraal volstort en het bedrag van de gedane afbetalingen werd gestort op een bijzondere rekening met nummer EE.42 7360 0630 4054, welke uitsluitend ter beschikking van de vennootschap in oprichting wordt gehouden bij de KBC Bank (kantoor Grimbergen, Onze-Lieve-Vrouwstraat 4 te 1850 Grimbergen), (deze rekening zal de werkrekening van de vennootschap worden met behoud van hetzelfde nummer). Elk aandeel werd aldus volledig

aard, rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die de uitoefening van één of meer handelsactiviteiten tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt.

Haar naam luidt : "EXPERIENTIALLEARNING".

zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te : (9031) Drongen, Deinsesteenweg 114.

Het bestuursorgaan kan de maatschappelijke zetel verplaatsen in België. Elke zetelverplaatsing wordt bekendgemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier en bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Eet bestuursorgaan wordt bovendien gemachtigd om de statutenwijziging die uit de zetelverplaatsing voortvloeit, bij notariale akte te laten vaststellen wanneer het dit opportuun acht.

Larri.-sr.e

EG D I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheld van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

t_

Voorbehouden aan het rbelgise Staatsblad Luik B - vervolg

De vennootschap kan, eveneens bij eenvoudige beslissing van het

bestuursorgaan, administratieve zetels, bijhuizen en agentschappen, bewaarplaatsen en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten, mits inachtname van de taalwetgeving.

doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aannemer of onderaannemer :

*Het verlenen van adviezen, bijstand en intellectuele of administratieve hulp onder alle vormen aan derden : vennootschappen, éénmanszaken, bedrijven, private personen of instellingen; zulks geschiedt voornamelijk, doch niet uitsluitend, inzake performantie en motivatie van personeel, teamcollaboratie, leiderschapskwaliteiten, manageMent en bestuur, organisatie en dergelijke.

*Het ter beschikking stellen van alle benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, voor het uitvoeren van concrete projecten of het dienstbetoon inzake organisatie met toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

*Het ter beschikking stellen, het organiseren en het uitoefenen van bedrijfsleiding en herstructureringen

*Het waarnemen van beheer op elle niveaurs, hetzij voor eigen rekening of voor rekening van derden, in deelneming met derden, van welkdanige bedrijven en ondernemingen.

Dit alles met uitsluiting van de activiteiten, bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig en door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, het beleggingsadvies en het vermogensbeheer. De vennootschap mag, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in commissie, in consignatie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, overal, en op gelijk welke manier, elle burgerlijke, financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staande met haar doel, of geschikt om bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België en in het buitenland. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemende op de datum van neerlegging ter griffie van onderhavige oprichtingsakte. Zij zal kunnen ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, met in acht name van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake ontbinding van vennootschappen, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste één vierde van het aantal op de buitengewone algemene vergadering uitgebrachte stemmen vertegenwoordigen, de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval door geleden verliezen het netto-actief van de vennootschap is gedaald tot minder dan één vierde van het kapitaal. BESTUUR (hierna volgt de tekst van de artikels die hierop betrekking-hebben)

Artikel 15: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering, met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van











Luik a - vervolg

de statuten, Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf,

indien hij op dat ogenblik tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om

gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Een zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder de verplichting zijn taak te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Vaste vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangeduid is deze verplicht onder haar vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 16: vergoeding

De zaakvoerder oefent zijn functie onbezoldigd uit zolang de algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

De algemene vergadering kan naar aanleiding van de winstverdeling een vergoeding aan de zaakvoerder toekennen.

Artikel 17: bevoegdheid van de zaakvoerders (intern bestuur)

a) Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan deze toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

b) Zijn er meerdere zaakvoerders dan- beschikt iedere zaakvoerder individueel over de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap elle daden van bestuur te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor bij wet enkel de algemene vergadering bevoegd is en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 18: externe vertegenwoordiging

Onverminderd artikel 19 ("bijzondere volmachten") en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder: door één zaakvoerder, die alleen mag optreden, ook als er verschillende zaakvoerders werden aangesteld (tenzij bij hun aanstelling anders zou worden besloten), en zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen (tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs),

Artikel 19: bijzondere volmachten

Iedere zaakvoerder kan bijzondere volmacht verlenen aan een derde. Voor de handelingen waarvoor de zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden overeenkomstig de wet of deze statuten, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

14/07/2014

k - vervolg

DL

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastwier ingeval van overdreven volmacht.

controle en toezicht.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, en in elk geval zo de vigerende wetgeving het vereist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, die door de algemene vergadering wordt aangesteld met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Wordt er geen commissaris aangesteld dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich, op zijn kosten, laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Op verzoek van één of meer vennoten, is het bestuursorgaan ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden op' de eerste donderdag van de maand juni, om 18 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde tijdstip gehouden. .

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in Belgié aangeduid in de bijeenroeping.

Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde, die zelf stemrecht heeft.

Om geldig te zijn moet de volmacht schriftelijk zijn gegeven.

Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf volle kalenderdagen voor de vergadering worden kneergelegd op de zetel van de vennootschap.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel.

Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Toelatingsformaliteiten

Er zijn geen voorwaarden voor de toelatingen tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem; onder voorbehoud van wat bepaald is in artikel 10, derde voorlaatste alinea van de statuten en de wettelijke bepalingen.

Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, of wanneer meerdere personen gerechtigd zijn in een aandeel, bijvoorbeeld indien het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de overeenkomstig artikel U. aangewezen perso(o)n(en).

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid overeenkomstig zelfde artikel 11, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over fusie, splitsing, ontbinding, in vereffeningstelling, kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar(s) toe, waarbij desgevallend punt 11.b. hiervoor van toepassing zal zijn.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

De houders van obligaties of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

e+.

Voorbehouden aan het -Trelgisch Staatsblad

14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

r e

Voor- Luit - vervolg

behouden

aan het



Belgisch Staatsbad

Boekjaar - jaarrekening jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het jaar.

Bestemming van de winst - reserves.

Het batig slot dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste (5%) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der 'winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Vervroegde ontbinding - vereffening van de vennootschap - benoeming van vereffenaars

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering, beslissende in de vormen vereist voor statutenwijziging, hetzij door rechterlijke beslissing, hetzij door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Na . haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering, door de rechter of van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Zijn er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Ontbinding wegens verlies

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moèt de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste tweê maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had kunnen worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een'bijzonder verslag dat 15 dagen vóór de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot het herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt verzonden samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande-dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Bevoegdfieden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot elle verrichtingen vermeld in de artikels. 186, 187, 188 en 191 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Wijze van vereffening

(

Annexes du Moniteur belge

14/07/2014



%

Voor- Luik 13,- vervolg

behouden

aan het



Belgisch Staatsblad De vereffenaars kunnen van elke vennoot betaling eisen van de bedragen tot de storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen.

Na betaling van elle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. Nochtans, zo elle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door de geldoproepingen ten leste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Overgangs- en slotbepalingen

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering Het eerste boekjaar neemt onmiddellijk een aanvang en wordt afgesloten op 31 december 2015. De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2016.

2. Commissaris

De oprichter is op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen, zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en met ingang van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt, neemt de vennootschap elle verbintenissen over die, vanaf 1 januari 2014 door of namens haar oprichter of zaakvoerders werden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van meet af aan door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

4. Benoeming van gewone zaakvoerders

De oprichter besliste te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de

vennootschap :

-mevrouw DE RIDDER Nadia, oprichter voornoemd;

-mevrouw VAN DER PLANCKE Nathalie Pierre Francine, geboren te Bronxville (USA) op 10 december 1968, wonende te (1200) Sint-Lambrechts-Woluwe, J.G. Van Goolenlaan 45.

Hun mandaat is bezoldigd, en is van onbepaalde duur.

Krachtens artikel 18 van de statuten is aan elke zaakvoerder volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Volmacht

De verschijner stelde aan als bijzondere gevolmachtigde het kantoor `Moore Stephens accountants en belastingconsulenten' te Gent, met recht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de administratie van de B.T.W., de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om elle

verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, elle nuttige verklaringen af te leggen en elle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee zij belast is.

Voor ontledend uittreksel (bestemd om neergelegd te worden op de griffie

van de rechtbank van koophandel te Gent, vecór registratie.

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

(getekend) - notaris Rose-Marie VERBEEK te Mechelen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



26/05/2015
ÿþCIV

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr: O Tj i' 6 C9 r f ©e: t]

Benaming `~ 1

(voluit) : Experientiallearning

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetes : Deinsesteenweg 114, 9031 Drongen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 3 april 2015

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" 1507396

N-EERGELEGD



i 1 13 MEI 2415

RECHTBANK VAN

KOOPHANDBarïfffe3ENT







De bijzondere algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag van mevrouw Van der Plancke Nathalie te aanvaarde, en dit met onmiddelijke ingang.

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders beslist met éénparigheid van stemmen om

de BVBA in2Meaning, met als maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe,

J.G. Van Goolenlaan 48 te benoemen ais zaakvoerder, en dit vanaf heden,

Als vaste vertegenwoordiger wordt mevrouw Nathalie Van der Plancke aangeduid.

van der Plancke Nathalie

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
EXPERIENTIALLEARNING

Adresse
DEINSESTEENWEG 114 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande