EXPERTISEBUREL OUWERX-DE VOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPERTISEBUREL OUWERX-DE VOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.329.326

Publication

11/04/2014
ÿþMod Word lii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ça.,akte

GRIFFIE RECH9R VAN

QOPHANDEL GENT

g

ate



0 1 APR. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Voor- 1111111111.1181.1111jI.LIIII II

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Griffie

1

Ondernemingsnr : 0418329326

Benaming

(voluit) : EXPERTISEBUREEL OUWEREX - DE VOS

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel PUITVOETSTRAAT 24 BUS 2, 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte OMZETTING KAPITAAL IN EURO  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN  KAPITAALVERHOGING  AANNEMING NIEUWE TEKST STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de vijfentwintigste maart, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXPERTISEBUREEL OUWEREX  DE VOS", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Puitvoetstraat 24 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0418.329.326 (Dendermonde), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot omzetting van het kapitaal in euro; het bedraagt derhalve 18.592,01 euro.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

DERDE BESLUIT:

* De vergadering neemt vooreerst kennis van het volgende:

- op 25 mei 2012 werd door de algemene vergadering de jaarrekening per 31 december 2011 goedgekeurd; hieruit bleek dat het eigen vermogen beschikbare reserves bevatte ten bedrage van 326.289 euro.

- op 13 december 2013 werd door de algemene vergadering besloten om een bruto-dividend uit te keren ten belope van 326.000 euro uit de beschikbare reserves; dit betekent een netto-dividend ten belope van 293.400 euro.

- in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013 hebben de vennoten besloten het dividend niet in speciën te ontvangen maar de rekening courant schuldvordering die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

* De vergadering bespreekt het navermeld verslag van de bedrijfsre-Ivisor aangaande de geplande inbreng in natura, en het bijzonder verslag van de zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Ven-'noot-'schappen, aangaande de voorge-stelde in-ibreng in natura ter ondenschrijving van een geplande kapi-itaalverho-ming.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met 293.400 euro om het kapitaal te brengen van 18.692,01 euro op 311.992,01 euro, zonder creatie van nieuwe aandelen, door verhoging van de fractiewaarde van de huidige aandelen;

de Kapitaalverhoging zal worden onderschreven door de huidige vennoten, de heer De Vos en mevrouw Vanderlinden, beiden voornoemd, door inbreng in natura ten belope van respectievelijk 289.488 euro en 3.912 euro, van de rekening courant schuldvordering die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van dividenden op de vennootschap hebben, zoals uftvoeri-iger beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLUIT:

tussenkomst  inbrengen

- da heer De Vos, voornoemd, die inbreng doet van de rekening courant schuldvordering die hij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap heeft, ten bedrage van 289.488 euro;

- mevrouw Vanderlinden, voornoemd, die inbreng doet van de rekening courant schuldvordering die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap heeft, ten bedrage van 3.912 euro;

zoals uitvoeri-iger beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor; er worden geen nieuwe aandelen toegekend doch de fractiewaarde van de huidige aandelen verhoogt.

Deze inbreng in natura werd uitvoerig beschreven

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

a) in een verslag daarvan opgemaakt - overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen - door VCLJ Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door Patrick Kilian, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, op 4 maart 2014, dat besluit als volgt:

BESLUIT BEDRIJFSREVISOR:

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in de BVBA EXPERTISEBUREEL OUWERX - DE VOS, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Puitvoetstraat 24 bus 2.

De inbreng in natura betreft:

-een rekening courant schuldvordering , die de heer Michel de Vos ten belope van 289.488,00 EUR bezit ten aanzien van BVBA EXPERTISEBUREEL OUWERX - DE VOS;

-een rekening courant schuldvordering, die mevrouw Lieve Vanderlinden ten belope van 3.912,00 EUR bezit ten aanzien van BVBA EXPERTISEBUREEL OUWERX - DE VOS.

De geplande kapitaalverhoging kadert in de regeling omtrent artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, waarbij bepaalde tussentijdse dividenden kunnen worden geïncorporeerd in het kapitaal na inhouding van 10% roerende voorheffing.

g '1,

Ais besluit van het nazicht van de voorwaarden en de modaliteiten voor de inbreng in nature zijn we van oordeel dat:

.. .

,

+'.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a)de verrichtingen werden nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

b)het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

G)de beschrijving van de inbreng in nature, zijnde een rekening courant schuldvordering aangehouden door de heer Michel De Vos en een rekening courant schuldvordering aangehouden door mevrouw Lieve Vanderlinden, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d)de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde van de schuldvordering zoals opgenomen in de balans per

31 december 2013 van de BVBA EXPERTISEBUREEL OUWERX - DE VOS, die leidt tot een inbrengwaarde van 293.400,00 EUR, bedrijfseconomisch verantwoord is;

0)gezien de inbrengers tevens de bestaande aandeelhouders zijn worden er geen nieuwe aandelen gecreëerd;

f)de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder de vorm van een verhoging van de fractiewaarde per aandeel is enkel aanvaardbaar indien de inbrengers aile aandelen van de inbreng genietende vennootschap, c.q. BVBA EXPERTISEBUREEL OUWERX - DE VOS, in het bezit hebben, wat hier het geval is. Derhalve zal de voorgenomen inbreng geen benadeling of bevoordeling van een aandeelhouder tot gevolg hebben;

g)er worden geen andere bijzondere voordelen aan de inbreng toegekend.

Bovenvermeld besluit is onder voorbehoud van mogelijke fiscale controles die nog kunnen plaatsvinden over de voorgaande boekjaren.

Bovenvermeld besluit is tevens onder opschortende voorwaarde dat alle bestaande aandeelhouders aan de geplande kapitaalverhoging zullen deelnemen en dat voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging de nominale waarde van de aandelen zal worden afgeschaft.

We wensen eraan te herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

b) BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER:

In verband met voormelde inbreng in natura wordt aan onderge-tekende notaris het bijzonder verslag van de zaakvoerder overhandigd, opge-'maakt op 28 februari 2014 waarin het belang van de inbreng in natura voor de vennootschap wordt uiteengezet.

Beide verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de recht-tank van koophandel.

TEGENPRESTATIE:

Als tegenprestatie voor hun inbreng in natura worden aan de vennoten geen nieuwe aandelen toegekend doch verhoogt de fractiewaarde van de aandelen.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden aan het Belgisch

Stetsblad

ZESDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat door de inschrijving op de kapitaalverhoging en volledige volstorting door inbreng in natura, de kapitaalverhoging daad'werke-'lijk is doorgevoerd, en het maatschappelijk kapitaal gebracht is op 311.992,01 euro.

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanneming van een volledig nieuwe tekst der statuten waarin de genomen besluiten reeds zijn opgenomen, en tevens aangepast aan de gewijzigde wetgeving. Deze tekst was voorafgaandelijk dezer ter beschikking van de vennoten en zal na ondertekening aan onderhavige akte gehecht blijven.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan Adfibo Accountants, Groenendaallaan 136, 2170 Merksem, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt v6iir registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, nieuwe tekst statuten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/09/2012 : DE036555
06/09/2011 : DE036555
31/08/2010 : DE036555
31/08/2009 : DE036555
12/09/2008 : DE036555
29/08/2007 : DE036555
31/08/2006 : DE036555
30/08/2005 : SN036555
15/07/2004 : SN036555
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 19.08.2015 15440-0580-013
04/07/2003 : SN036555
26/07/2002 : SN036555
27/10/1992 : SN36555
01/01/1990 : SN36555
01/01/1988 : SN36555

Coordonnées
EXPERTISEBUREL OUWERX-DE VOS

Adresse
PUITVOETSTRAAT 24, BUS 2 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande