EXPERTIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPERTIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.651.238

Publication

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 04.12.2014, NGL 19.12.2014 14696-0190-012
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 21.12.2012 12671-0285-012
05/05/2011
ÿþMors 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r--.

{àHl~t ft t itVt7 ~ i7mivr. VAN KOOPHANDE=L _.

in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

11111(1111611j1111131.11,11111 2 0. 04. 2011

Ondememingsnr : SÇ C S /I .

Benaming :

(voluit) : Expertium

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Everslaarstraat 19 - 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris, te Lokeren, op',

achttien april tweeduizend en elf, dat de nagenoemde persoon een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met navolgende statuten:

oprichter_ de heer Stany Vervaet, wonende te Lokeren, Everslaarstraat 19, nationaal nummer 770405-

125-12.

naam: Expertium

zetel: Lokeren, Everslaarstraat 19

doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden het beheren, onderhouden, herstellen, beveiligen en aanpassen van. systemen, netwerken, ICT Infrastructuur.

2. Zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk; informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers,: bedienings- en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers,: telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur. De vennootschap; mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle: computersoftware  en hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en; verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing.

3. Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in dei organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch: en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het' algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan,; de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars eni betrokkenen kan ten goede komen.

4. Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen ondermeer door het verwerven en' valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerend als onroerende, materiële en immateriële;; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat allesi kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

5. Het beheren van octrooien, patenten en intellectuele rechten onder welke vorm ook.

6. Aan- en verkoop van wijnen, champagnes, geestrijke dranken alsook alle derivaten hiervan.

7. Energie-audits uitvoeren op bestaande woningen en hieruit adviezen formuleren naar de bewoners/eigenaars.

8. Aankopen van onroerende goederen met als doel deze energiezuiniger te maken/renoveren en, verkopen.

9. Bouwen van (nieuwbouw) energiezuinige/passieve woningen.

10. Adviseren van particulieren en bedrijven in het besparen van energie en invoeren van eeni duurzamer energiebeleid.

11. Het uitvoeren van de functie van verslaggever tijdens (ver)bouwprocessen dewelke, onderworpenzijn aan de EPB-regelgeving

12. Berekenen en uitreiken van energiecertificaten van woningen.

DENeF.ffRf~IIONDE

r~ ia

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

13. Elektrotechnische projecten van alternatieve- en innovatieve energie, zowel engineering, implementatie als uitbating.

14. Het adviseren, verkopen, bemiddelen en installeren in de sector van de warmtekrachtkoppelingen, warmteproductie en elektriciteitsproductie.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten " verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door duizend aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door de oprichter, de heer Stany Vervaet, voornoemd. Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort door de oprichter op rekening nummer 068-8926443-45 bij Dexia Bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) is vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel ter beschikking van de vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boeklaar: van een juli tot dertig juni van ieder jaar en voor het eerste boekjaar vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot dertig juni tweeduizend en twaalf.

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

jaarvergadering: op de eerste donderdag van de maand december om veertien uur en voor de eerste maal in tweeduizend en twaalf.

benoeming: thans wordt de heer Stany Vervaet, voornoemd, tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, met bezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

,J

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 22.12.2015, NGL 15.01.2016 16014-0417-012

Coordonnées
EXPERTIUM

Adresse
EVERSLAARSTRAAT 19 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande