EXPLORING DESTINIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPLORING DESTINIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.870.506

Publication

14/03/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Voorbehouden

aart het

Belgisch Staatsbla.



*190622 9*

NEERGELE=GD

1.1a 2014

.., .~..,..,~.....~_.

RE~ Ai~Ji4 ~f,t:i ~s °

KOOPH",~li~~LL TE Ctne[

Ondernemingsnr : 0541.870.506

Benaming

(voluit) : EXPLORING DESTINIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 9840 DE PINTE, Baron de Gieylaan 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering d.d, 01.12.2013 heeft beslist om Marc LEFEVERE, wonende te 9840 DE PINTE, Baron de Gieylaan 6A, te benoemen als zaakvoerder.

Isabelle DETREMMERIE,

zaakvoerder.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden ; Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/11/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Elit9.11 IVI

,

Ondernemingsnr 9-(c 6

EE

Benaming (voluit) : Exploring Destinies

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baron de Gieylaan, 6

9840 De Pinte

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 12 november, 2013, dat er door Mevrouw DETREMMERIE, Isabelle Marcella Paula geboren te Gent op 13 oktober 1970, echtgenote van de Heer Lefevere, Marc Michel Alfons, wonende te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan, 6 A, en; gehuwd te Gent op 5 januari 2007 onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen blijkens het; huwelijkscontract dat werd verleden voor de genoemde notaris Jan MYNCKE op 15 november 2006, welk;

I stelsel niet werd gewijzigd, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de; naam "EXPLORING DESTINIES".

De vennootschap is gevestigd te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan, 6.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van; de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het; buitenland :

De organisatie en de verkoop van individuele en/of groepsreizen en -uitstappen; de verkoop, in; hoedanigheid van tussenpersoon, van reizen en uitstappen georganiseerd door derden; de verkoop, in; hoedanigheid van tussenpersoon, van biljetten voor alle transportmiddelen; de verstrekking van diensten in het; buitenland met betrekking tot de voornoemde activiteiten; de handel in alle reisartikelen en toeristische; producten; de vertegenwoordiging van alle lucht- en zeevaartmaatschappijen, hotels, en transportfirma's te; land; alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een reisagentschap.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere; vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie de administratie; het verstrekken van opleidingen, advies, training, coaching, begeleiding in verband met human resources, verkoopstraining, projectmanagement, kwaliteitsbeheer, productiviteitsverbetering, mar-keting, public; relations, communicatie en andere diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard;; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder; welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met; hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest; verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en: het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-,i

( nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige

beperking. r

Het organiseren van seminaries, cursussen, conferenties, beurzen en tentoonstellingen.

Het uitgeven van brochures, boeken en andere publicaties.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,; valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder-meer door verhuring, onroerende leasing` en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag: ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen;: zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten; met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van, s; alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het; verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm! ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en!

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

u

ISI

J. -

1ii iiv i^~,~ r ~-iffie

s

Voorr, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven van participaties, op welke wijze aak, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). Het is verdeeld In honderd aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volledig volgestort, hetzij voor vijfentwintigduizend euro (25.000,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de naamloze vennootschap "Bank J. Van Breda Sc Co", te 2000 Antwerpen, te weten door voornoemde Mevrouw Isabelle Detremmerie.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke perscon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd : de hoger genoemde Mevrouw Isabelle Detremmerie, wonende 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan, 6 A, die verklaart de opdracht te aanvaarden,

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden,

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart, om 14 uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 6 maart 2015, om 14 uur.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1J20sle) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (I/10d8) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daarop volgend jaar.

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 september 2014.

De oprichter, die bijeen komt in algemene vergadering, verklaart dat :

- de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juni 2013, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd, en

- een bijzondere volmacht wordt verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechts-personenregister en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), aan "DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken, 25, vertegenwoordigd door Jan VERHOEYE en/of Sven DE WIT, beiden kantoorhoudend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken, 25, alsook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

neergelegd vóór de formaliteiten overeenkomstig

artikel 173,2° van het registratiewetboek.

Getekend door Notaris Jan MYNCKE,

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.

Y 1r.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EXPLORING DESTINIES

Adresse
BARON DE GIEYLAAN 6 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande