EXTRA VERT EVENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXTRA VERT EVENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.572.385

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.10.2013, NGL 09.10.2013 13629-0108-014
06/12/2012
ÿþVoor-behoude aan het Belgiscl-Staatsbla

Word 11.1

bliÏ !- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

JI f II1 ~III~II~INllllllll~

*12197614*

NEERGELEGD

2'7 nov. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDeee GENT

Ondernemingsnr : 0842 572 385

Benaming

(voluit) : EXTRA VERT EVENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Walpoortstraat 13 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Bij Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van 16/07/2012 werd beslist het ontslag te aanvaarden als zaakvoerder van Mevr SEGAERT Hanne, H.Sacramentstraat 4 te 8750 Wingene en van de Hr SEGAERT Steven, H, Sacramentstraat 4 te 8750 Wingene en dit met onmiddellijke ingang vanaf 1610712012.

Bij Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van 01/10/2012 werd beslist om Hr DURAN Simon wonende te 9000 Gent, Sint-Kwintensberg 10 bus 101 te benoemen als bijkomend zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang vanaf 01/10/2012. Zijn mandaat is onbezoldigd.

HAUTEKEETE Frederic

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N *12018720*

NrZ.: G'E :EGD

RECHTBgANK VAN

KOOPerlttle TE GENT

Gndernemingsnr : ( th 9,

Benaming

(voluit) : Extra Vert Events

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Walpoortstraat 13 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op 30 december 2011, geregistreerd te Deinze op 9 januari 2011 boek 505, , blad 74, vak 19 ontvangen 25 euro, getekend voor de ea inspecteur Colombie Koen dat:

1.De Heer HAUTEKEETE Frederic Michel Hubert, geboren te Gent op 26 januari 1986, (nationaal nummer 86.01.26.071.89), ongehuwd, wonende te 9050 Gent, Langestraat 76.

2.De Heer SEGAERT Steven Daniel Ivo, geboren te Brugge op 27 januari 1985, (nationaal nummer 85.01.27-131.75), ongehuwd, wonende te 8750 Wingene, Heilig Sacramentstraat 4.

Hierna vermelde vennootschap hebben opgericht :

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt als benaming "EXTRA VERT EVENTS".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 6 januari 2012.

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te 9000 Gent, Walpoortstraat 13.

De vennootschap heeft tot doel:

1/ De uitbating van alle drankgelegenheden, dancings, discotheken spijshuizen, frituren, restaurants en verbruikssalons ; het waarnemen en uitoefenen van alle horecabedrijven voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als gerante.

2f Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het verkopen van eetwaren en dranken aan de toog, het verzorgen van feesten en recepties via uitzendkoks;

3f Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen roerend patrimonium. Plaatsing van kapitalen en effecten alsook het beheer van alle roerende waarden, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

4/ ln België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden en f of tussenpersonen , alle immobileire operaties of ermede verband houdende verrichtingen doen : aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard (grond en gebouwen) in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw, of verbouwing. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop ; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met gebruik en genot.

5/ Het doen van wetenschappelijk werk, opzoekingen en studie betreffende alles wat rechtstreeks of, onrechtstreeks verband houdt met alle juridische en/of economische problemen zoals onder meer de octrooi,: marketing en adviesproblematiek zowel op juridisch als economisch vlak, alsook het publiceren of debatteren van deze opzoekingen en documentatie. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie ; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden materieel, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter" beschikking stellen van management , het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het, waarnemen van het bestuur op alle niveaus. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

aa Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Deze opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap kan alle soorten van patenten, licenties, handelsmerken verwerven met betrekking tot het maatschappelijk doel.

6/ De exploitatie van een middelenvennootschap onder alle vormen.

7/ Groot- en kleinhandel, import en export, in menigvuldige goederen.

8/ De niet gespecialiseerde handelsbemiddeling, met inbegrip van de promotie en de verkoop.

9/ Het doen van wetenschappelijk werk, opzoekingen en studie betreffende alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met alle juridische en/of economische problemen zoals onder meer de octrooi, marketing en adviesproblematiek zowel op juridisch als economisch vlak, alsook het publiceren of debatteren van deze opzoekingen en documentatie. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie ; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden , materieel, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management , het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Deze opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap kan alle soorten van patenten, licenties, handelsmerken verwerven met betrekking tot het maatschappelijk doel.

10/ Het instaan voor volgende diensten : bezoldigd personenvervoer, goederenvervoer en expresdienst. Verhuur van wagens met en/of zonder chauffeur alsmede ceremonie activiteiten.

De aan- en verkoop van auto's in eigen beheer en voor rekening van derden.

Alle vervoer van goederen langs de baan, over water of door de lucht en per spoor in de meest uitgebreide zin, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel in kleine hoeveelheid als voile ladingen, alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de te vervoeren goederen/personen te maken hebben, logistiek, opslag, in de meest ruime zin. Het laden en lossen evenals alle manipulaties van goederen/personen zowel in binnen- als buitenland, het uitbaten van garages, kopen, verkopen, herstellen van auto's zowel personen-wagens, als vrachtwagens als aile ander rollend materiaal. De huur, verhuur en verkoop van voertuigen of onderdelen, voor om het even welk vervoer, dit alles zowel voor eigen rekening las voor rekening van derden. Het aannemen en doen uitvoeren van alle transporten. De uitbating van alle vervoerondernemingen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen, zonder dat wat voormeld wordt als beperkende of belemmerende opsomming zou mogen geïnterpreteerd worden.

Zij mag deze verrichtingen doen in eigen naam en voor eigen rekening mogen, maar ook uit naam en/of rekening van haar leden en zelfs voor rekening van derden, onder meer in de hoedanigheid van commissionair.

Zij mag ook in België of in het buitenland alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, en aandelen nemen bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, deelneming of op een andere wijze, in welke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, aanverwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro.

Het is verdeeld in 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichters hebben op alle aandelen ingetekend en alle aandelen werden volstort ten belope van 1/3den.

De oprichters hebben een bedrag van 6.200,00 euro vooraf gestort op de bijzondere rekening IBAN BE 02 6711 2192 5940 op naam van de vennootschap in oprichting bij Europabank, te Gent, Burgstraat 170, zodat vanaf heden de vennootschap beschikt over 6.200,00 euro.

Een bewijs van het stortingsattest de dato 29 december 2011 wordt in het vennootschapsdossier van ondergetekende Notaris bewaard.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie. Gewone zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder mag op elk moment aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de zaakvoerder die de meest uitgebreide rechten heeft om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens olie waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan niet worden tegengeworpen aan derden. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Het lid van het college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge onrechtstreeks een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts warden genomen of mag de verrichting slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap dan door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. De zaakvoerder is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn toegelaten. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. De zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennoot-'schap is de zaakvoerder, zoals lasthebbers, verantwoordelijk voor de vervulling van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die hij in zijn bestuur begaan heeft. De zaakvoerders zijn jegens de vennootschap en jegens derden aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten.

Zolang de benoeming van een commissaris niet wettelijk verplicht is heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant/boekhouder. De vergoeding van de accountant/boekhouder komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant/boekhouder medegedeeld aan de vennootschap. Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor één hernieuwbare termijn van drie jaar.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, aan te duiden in de bijeenroepingbrieven. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de zetel van de vennootschap op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verplaatst naar de eerstvolgende werkdag.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerder wordt verplicht een buitengewone algemene vergadering te beleggen op schriftelijke aanvraag van de vennoten, die samen het vijfde van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Indien de zaakvoerder in gebreke blijft de algemene vergadering bijeen te roepen binnen de acht dagen, die volgen op de schriftelijke aanvraag van de vennoten die samen het vijfde van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zullen die aanvragers het recht hebben zelf de algemene vergadering bijeen te roepen. Nochtans zullen zij van dit recht slechts gebruik mogen maken binnen de vijftien dagen die volgen op het vervallen van het tijdsverloop voorzien voor de bijeenroepingen door de zaakvoerder te doen.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Zolang de behoorlijke opgevraagde en opeisbare volstortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht, dat aan de betrokken aandelen toekomt, eveneens geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door aile mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de punten die op de dagorde voorkomen. Alle beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, wat ook het bedrag weze van het kapitaal van de vennootschap op de vergadering vertegenwoordigd.

Nochtans kan de algemene vergadering alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten over wijzigingen in de statuten, wanneer de voorgestelde wijzigingen uitdrukkelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraad-'slaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigd deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierden van de aanwezige stemmen heeft gekregen.

Een wijziging van het doel is evenwel alleen dan aangenomen, wanneer zij vier vijfde van de aanwezige stemmen heeft verkregen.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De niet-statutaire zaakvoerder en commissaris worden verkozen bij eenvoudige meerderheid. Is deze niet bereikt, dan wordt een herstemming gehouden over de twee kandidaten die in de eerste stembeurt het grootste aantal stemmen hebben behaald.

Bij staking van stemmen is de oudste in leeftijd van beide kandidaten verkozen.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris, de stemopnemers en de vennoten die er de wens toe uitdrukken. De afschriften van of de uittreksels uit deze processen-verbaal worden ondertekend door een zaakvoerder.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten, afschrijvingen en bezoldigingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd (5%) voor de wettelijke reserve voorafgenomen.

De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw, indien om welke reden ook het reservefonds minder dan het wettelijke minimum bedraagt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Er mogen nochtans geen uitkeringen gebeuren, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht te herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen te laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar gaat in op 30 december 2011 en eindigt op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

De vergadering benoemt tot eerste niet statutaire zaakvoerders van de vennootschap:

- de heer Frederic Hautekeete, wonende te 9050 Gent, Langestraat 76.

- de Heer Steven Segaert, wonende te 8750 Wingene, Heilig Sacramentstraat 4.

- Mevrouw Hanne Segaert, wonende te 8750 Wingene, Heilig Sacramentstraat 4.

De vergadering beslist om de heer Backaert Luc, boekhouder fiscalistr, kantoor houdende te 9830 Sint- .

Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 23, of elke andere door haar aangewezen persoon, als lasthebber ad hoc

van de vennootschap aan te wijzen, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te :

vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van

Ondernemingen.Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in

naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te :

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat

waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Notaris Jean-François Agneessens te Nazareth

Op 9 januari 2012

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd 30 december 2011

Voôr 4behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16554-0400-010

Coordonnées
EXTRA VERT EVENTS

Adresse
WALPOORTSTRAAT 13 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande