EZOKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EZOKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.741.114

Publication

22/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15308513*

Neergelegd

20-05-2015

Griffie

0630741114

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

EZOKO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 11 mei 2015, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EZOKO", opgericht is geworden, met als zetel te 9750 Zingem, Wannegemstraat 68 en met als vennoot:

De heer SNOECK Steven Dirk Karel, geboren te Oudenaarde op 3 februari 1971, ongehuwd, rijksregisternummer 71.02.03-163.88, wonende te 9750 Zingem, Wannegemstraat 68.

1. De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "EZOKO". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in afkorting "BVBA".

2. waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volstort is en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer Snoeck Steven, voornoemd, die een som gestort heeft van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

3. met een boekjaar dat begint op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar begint op 11 mei 2015 en wordt afgesloten op 31 december 2016; 4.met de jaarvergadering op de laatste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur; indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, wordt de vergadering op de eerst volgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering heeft plaats in 2017;

5. met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE87 1430 9317 7594 bij Fintro Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 april 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inbrenger verklaart de hem toegekende vergoedingen te aanvaarden.

6. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Wannegemstraat 68 9750 Zingem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Alle vormen van managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid;

" Het verlenen van adviezen op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

" De commerciële en technische dienstverlening in de meest ruime zin van het woord;

" Het verlenen van adviezen, consultancy, engineering, opleidingen, trainingen, coaching, studies, lezingen en dit op alle gebieden in de ruimste zin van het woord;

" Het publiceren van artikels in tijdschriften, op het web en zo meer, de publicatie van boeken en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

algemene informatie en al zijn toepassingen in de meest ruime zin;

" Markt- en opinieonderzoekbureau, het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van algemene goederen of specifieke goederen en materialen;

" De studie, ontwikkeling, realisatie, installatie en uitvoering van installaties welke energie opwekken met inbegrip van de verkoop van de opgewekte energie aan derden;

" Het uitvoeren van herstellingswerken aan roerende en onroerende goederen, alsook diverse klussen en karweien;

" Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar en het vertegenwoordigen van bedrijven;

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen;

" Het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen en alle handels- en financiële operaties verrichten behalve diegene die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

" Het ontwikkelen, de aanleg, het beheer, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, auteursrechten en aanverwante intellectuele eigendom;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie. in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap vergemakkelijken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan de reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. In de regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel van de vennootschap.

Zij kan meer bepaald bij middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

7.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 11 mei 2015.

Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

8.De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van een aandeel, dan mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Alle rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

9.Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de overdracht van aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn: De vennoten zullen hun aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs aan een medevennoot niet mogen afstaan, zonder voorafgaandelijk de terugkoop aan al hun medevennoten aangeboden te hebben.

De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, zal de zaakvoerder(s) van de vennootschap per aangetekend schrijven dienen in te lichten omtrent de naam en woonplaats van de verkrijgers alsmede van het aantal betrokken aandelen.

De zaakvoerder(s) zijn dan verplicht het voorstel aan de dagorde te stellen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de maand na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan. Tegen de beslissing van deze algemene vergadering is geen verhaal mogelijk. Wordt de voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten en verkrijgers het recht de afkoop van de delen te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden die, behoudens minnelijke schikking zullen worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen wordt benoemd. De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de delen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen, beslist een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalsverhoging. De vastgestelde afkoopprijs zal in afkortingen mogen betaald worden zonder dat op die wijze een termijn kan verleend worden die loopt over meer dan vijf jaar van het lichten der optie af.

De in dit geval verkregen maatschappelijke aandelen kunnen niet worden overgedragen voor de prijs volledig afbetaald is.

Indien de aandelen niet afgekocht zijn binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van prijs en voorwaarden, hebben de overdragers, of in geval van overlijden van een vennoot zijn erfgenamen of legatarissen, het recht om de ontbinding van de vennootschap te vorderen; dit recht vervalt indien het niet is uitgeoefend binnen veertig dagen na het verstrijken van de termijn van drie maanden. 10.Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, vinden artikels 237 en 344 van het Wetboek Vennootschappen toepassing bij overlijden van de enige vennoot.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn: bij het overlijden van een vennoot zullen de erfgenamen van de overleden vennoot moeten aanvaard worden mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist voor afstammelingen in rechte lijn.

Wat de erfgenamen en legatarissen betreft, die nog geen vennoot zijn, deze zullen moeten aanvaard worden, mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Indien de vennootschap slechts twee leden zou tellen, zal bij het overlijden één hunner, en zo deze geen afstammelingen in rechte lijn nalaat, over deze aanvaarding beslist worden door de overlevende vennoot en deze beslissing zal aan de belanghebbenden moeten ter kennis gebracht worden, door een bij de post aangetekende brief, binnen de maand na het overlijden.

Blijven er verscheidene overlevende vennoten, dan wordt binnen de maand na het overlijden door de zaakvoerders een algemene vergadering van de vennoten bijeengeroepen. De beslissingen worden aan de belanghebbenden ter kennis gebracht door een bij de post aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Bij weigering van aanvaarding - weigering welke zonder verhaal blijft - geschiedt de terugkoop door de vennoten, volgens de bepalingen van artikel elf en twaalf hiervoor.

De waarde van de aandelen zal berekend worden overeenkomstig artikel elf.

11.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder(s) kan zowel een fysische persoon als een rechtspersoon zijn.

Als statutaire zaakvoerder is voor onbeperkte duur benoemd:

De heer SNOECK Steven Dirk Karel, geboren te Oudenaarde op 3 februari 1971, ongehuwd, rijksregisternummer 71.02.03-163.88, wonende te 9750 Zingem, Wannegemstraat 68.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard dan ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

Verschijner verklaart dat zoals blijkt uit het financieel plan waarvan sprake hiervoor, de bij deze opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar aan de hogergemelde criteria zal voldoen. 12.De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de laatste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerst volgende werkdag om 14.00 uur doorgaan. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.

Iedere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte vóór registratie

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend) notaris Liesbeth Matthys

Coordonnées
EZOKO

Adresse
WANNEGEMSTRAAT 68 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande