F & E DIERICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F & E DIERICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.124.310

Publication

24/10/2014
ÿþi;

 Mo d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 OKT. 2011f

AFDELINeebERMONDE

Ondernemingsnr :0432.124.310

Benaming (voluit) :F & E DIERICK

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Gaverstraat 18, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp(en)akte:ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een akte verleden voor mij, Jean Matthys, notaris te Lokeren, op 23 september 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F & E DIERICK", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Gaverstraat 18, is bijeengekomen en na behandeling van de agenda, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen: Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast :

a) op 08 september 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 22 september 2014 heeft de heer Jean-Michel DALLE, bedrijfsrevisor bij VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA te Kortrijk, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt':

u.asaLuITEN

Voorgaande uiteenzetting laat ons toe als volgt te besluiten:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, stelde de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F en E Dierick een boekhoudkundige staat op, afgesloten per 30 juni 2014. Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op 30 juni 2014 van 126.355,87 EUR en een netto actief (eigen vermogen) van 113.931,82 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passive per 30 juni 2024 uitgevoerd.

Vit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud:

- van de waarde van de voorraad, evenals de hiermee samenhangende

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

II 11 1[91 111





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

rr

Staatsblad

Luik B - vervolg

voorraadwijzigingen. Gezien onze a posteriori aanstelling zijn wij niet kunnen overgaan tot controle van de aantallen en de hiermee samenhangende geboekte voorraadwijziging.

van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controle van de administratie der directe belastingen en de BTW-administratie,

dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen, en

van de post voorzieningen waarvan de volledigheid niet met zekerheid kan bepaald worden, gezien de 20-jarige aansprakelijkheid waaraan de bouwonderneming onderhevig is (artikel 1792 en 2270 van het Burgerlijk Wetboek).

1Brzijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van ! de

laandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

1Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van 1Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de vennootschap BVBA F en B Dierick en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

[opgesteld Kortrijk op 22 september

IVGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVRA

Ivertegenwoordigd door Jean-Michel Dalle, Bedrijfsrevisor"

11/De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van Ihet verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding Ivan de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde ibedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij IBij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva 1gevoegd afgesloten per 30 juni 2014.

!De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en Istaat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van !te hebben ontvangen.

12/De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F & E DIERICK" gevestigd te 9160 Lokeren, Gaverstraat 118, voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

I3/De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot .ontbinding die voorafgaat de zaakvoerder, de heer Freddy DIERICK, Ivoornoemd, van rechtswege ontslagnemend is.

I4/De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

IZij benoemt als vereffenaar de heer Freddy DIERICK, voornoemd, hier laanwezig, welke zijn mandaat aanvaardt.

iDe vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De IDe notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het

1Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming :door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd. 1De vergadering verleent alle machten aan notaris Jean Matthys te Lokeren, lom het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of

de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de .vennootschap.

Luik B - vervolg

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt desgevallend samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hijmag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek Ivan vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

6/Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

vervanging van artikel 1 door de volgende tekst

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam & E DIERICK, in vereffening". vervanging van artikel 4 door de volgende tekst

"De vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar vereffening."

7/De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

8/De vergadering verleent bijzondere volmacht aan De Roo-De Ruyte - Boekhoudkantoor Bv Bvba, Daknamstraat 86e te 9160 Lokeren, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde



Voorbehouden aan het 'Uélgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het "---FeTgisa Staatsblad

Luik B - vervolg

Waarde, te verzekeren.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft

opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean Matthys.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte; revisoraal verslag dd. 22/9/2014; verslag zaakvoerder met staat activa en passiva; vonnis tot homolatie aanstelling vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2013 : DE045018
04/09/2012 : DE045018
25/02/2015
ÿþr I~ t~,tls

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

GRIFFI `Pf-`syytx

VAN

KOOPHANDEL GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

tJIII!11111



13FEB. 2015 LDELING DENDERMONDE

Griffie













Ondernemingsnr : 0432.124.310

Benaming

(voluit) : F & E DIERICK

Rechtsvorm : E3esloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gaverstraat 18 - 9160 LOKEREN

Onderwerp akte ; SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 4 februari 2015 blijkt dat :

- de vereffeningsrekeningen en de eindafrekening éénparig werden goedgekeurd:

- ontlasting werd verleend aan de vereffenaar, de Heer Freddy Dierick;

- vastgesteld werd dat de vereffening van de vennootschap is beëindigd en de vennootschap

opgehouden heeft te bestaan:

- het mandaat van de vereffenaar aldus van rechtswege opgehouden heeft te bestaan:

- de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard worden

op volgend adres : Pauwstraat 15 te 9080 Lochristi;

- de algemene vergadering opdracht geeft aan de vereffenaar de nodige publicaties inzake deze

sluiting te verrichten, alsook de administratieve formaliteiten inzake schrapping uit te voeren.

Verder werd een verzoekschrift ingediend bij de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, conform Art. 190 Wetboek Venn. en door deze goedgekeurd bij vonnis op 15/01/2015.

Freddy Dierick

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2011 : DE045018
23/08/2010 : DE045018
25/08/2009 : DE045018
04/09/2008 : DE045018
27/08/2007 : DE045018
11/07/2006 : DE045018
27/07/2005 : SN045018
19/07/2004 : SN045018
23/07/2003 : SN045018
17/07/2002 : SN045018
12/01/2002 : SN045018
13/07/2000 : SN045018
21/07/1999 : SN045018
17/07/1991 : SN45018

Coordonnées
F & E DIERICK

Adresse
GAVERSTRAAT 18 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande