F M CONSULTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F M CONSULTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.707.866

Publication

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 27.01.2014 14016-0046-011
26/03/2013
ÿþ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111,1111

NEERGELEGD

i 5 MARI 203

Rï~C T A11K VAN

_,KOOPH~i~g1.. TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.707.866

Benaming

(voluit) : FM CONSULTANTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tivoli 30, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op twaalf maart tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FM CONSULTANTS", met zetel te 9820 Merelbeke, Tivoli 30, ingeschreven in het RPR Gent met ondememingsnummer 0478.707.866 en gekend als BTW-plichtige onder het nummer BTW BE 478.707.866, volgende beslissingen met éénparighetd van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  ZETELVERPLAATSING,

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de maatschappelijke zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FM CONSULTANTS" wordt overgebracht naar 9820 Merelbeke, Gontrode Heirweg 126.

TWEEDE BESLISSING  DOELWIJZIGING.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder de dato vijftien februari tweeduizend dertien, inclusief de staat van activa en passiva, afgesloten op éénendertig januari tweeduizend dertien en niet ouder dan drie maanden voor deze algemene vergadering, waarbij de voorgestelde doelwijziging wordt toegelicht.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormeld verslag en staat van Actief en Passief.

Het verslag van de zaakvoerder en de aangehechte samenvat-'tende staat van activa en passiva zal samen niet een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het gewijzigde doel van de vennootschap:

"De vennootschap heeft de uitoefening van volgende activiteiten tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of In samenwerking met derden: Adviesverlening op gebied van Financieel Management en Algemeen Management, Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken.

De vennootschap zal'door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doet nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

Verder zal de vennootschap alle handels-, industriële-, financiële, roerende en onroerende handelingen' mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur ent verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten."

DERDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met zevenenzeventigduizend driehonderd vierendertig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 77.334,72) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op vijfennegentigduizend negenhonderd vierendertig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 95.934,72), door inbreng in geld gepaard gaande met uitgifte van driehonderd veertien (314) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, zodat het aantal aandelen gebracht wordt van honderd zesentachtig (186) op vijfhonderd (500),

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen en ieder aandeel zal onmiddellijk volstort worden.

VIERDE BESLISSING  AFSTAND VAN HET VOORKEURRECHT,

Onmiddellijk heeft de enige zaakvoerder/vennoot individueel verklaard te verzaken aan de formaliteiten inzake voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe aandelen zoals voorzien in artikel 309 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE KAPITAAL VERHOGING,

De vergadering stelt vast dat het bedrag van de voormelde kapitaalverhoging zich vanaf 18 februari op een bijzondere rekening met nummer BE52 3631 1680 4309 onder de benaming 'Kapitaalverhoging van de vennootschap FM Consultants' bevindt, zoals blijkt uit het bankattest van de ING bank de dato één maart tweeduizend dertien dat door ondergetekende notaris in het dossier zal worden bewaard.

De enige zaakvoerder/vennoot. heeft volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in geld gepaard gaande met uitgifte van driehonderd veertien (314) nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging werd volledig volstort.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans vijfennegentigduizend negenhonderd vierendertig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 95.934,72), volledig volstort en vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde die elk één/vijfhonderdste (11500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING  KAPITAALVERMINDERING.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk Kapitaal wordt verminderd door een formele kapitaalvermindering met vijfenveertigduizend negenhonderd vierendertig euro tweeënzeventig eurocent (E 45.934,72) tot aanzuivering van overgedragen verliezen om het kapitaal van vijfennegentigduizend negenhonderd vierendertig euro tweeënzeventig eurocent (E 95,934,72) te brengen op vijftigduizend euro (E 50.000,00)

De vergadering besluit dat deze kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen,

ZEVENDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERMINDERING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalvermindering verwezenlijkt is en dat' de wettelijke vereisten nageleefd werden.

De kapitaalvermindering werd gerealiseerd zonder vernietiging van aandelen. Bij gevolg werd de fractiewaarde van de aandelen aangepast.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans vijftigduizend euro (E 50.000,00) vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde die elk éénfvijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLISSING AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit de artikelen 3,4 en 5 van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met alle genomen besluiten en wel als volgt:

Artikel 3.-:

"De vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Gontrode Heirweg 126.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder."

Artikel 4.-:

"De vennootschap heeft de uitoefening van volgende activiteiten tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden: Adviesverlening op gebied van Financieel Management en Algemeen Management.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Verder zal de vennootschap alle handels-, industriële-, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

~ . Voorbehouden aan het $$elgisch

~~ S{aatsblad

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten."

Artikel 5.

"Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (E 50.000,00), verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde, die elk éénlvijfhonderdste (1r500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen." NEGENDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-verslag zaakvoerder en staat van actief en passief houdende doetsuitbreiding;

-de gecoördineerde statuten.

Notaris Anne Pede.

Merelb eke-Bottelare.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 04.02.2013 13026-0345-010
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 26.01.2012 12021-0344-010
19/02/2015
ÿþ .. Mod Word 11.1

IL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lai\

" 150 89

NEERGELEGD

06 -02- 2015

KOOPHHTBANK~ieN,t,

Ondernemingsnr : 0478.707.866

Benaming

(voluit) : FM CONSULTANTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel ; Gontrode Heirweg 126, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de algemene vergadering van 31 december 2014 blijkt dat de heer Guy 5peitdooren, wonende te 9820 Merelbeke, Berkenhof 7, en met rijksregistemummer 59.09.04-297-12, benoemd wordt als zaakvoerder van de vennootschap. Het mandaat gaat in vanaf heden en is onbezoldigd.

Volmacht wordt verleend aan de BVBA Kantoor Pieters-Dick & C°, gevestigd te 9820 Merelbeke, Triestiaan 37, met ondememingsnummer 0459.893.529, en mevrouw Kathleen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144, elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de fiscale administraties, de registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen

Pascal Outters

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 27.01.2011 11019-0186-010
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.12.2009, NGL 29.01.2010 10034-0483-010
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.12.2008, NGL 10.02.2009 09046-0361-010
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 31.12.2007, NGL 31.01.2008 08032-0384-010
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.12.2006, NGL 25.01.2007 07026-5054-012
03/07/2006 : GEA027983
03/02/2006 : GEA027983
19/01/2005 : GEA027983
08/11/2002 : GEA027983
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 12.01.2016 16015-0235-011

Coordonnées
F M CONSULTANTS

Adresse
GONTRODE HEIRWEG 126 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande