F-ONE

Société en commandite simple


Dénomination : F-ONE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 518.954.354

Publication

11/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Jwwm11,11111u1111uu Oudenaarde

2 8 FEB. 2013

Griffie

Vo beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : p S A $ 9 5 4. , 3 5 4.

Benaming

(voluit) : F-ONE

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap (Comm.V.)

Zetel : Wannegemdorp 14, 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede)

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - statuten

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 30 januari 2013, geregistreerd te Kruishoutem op 4 februari 2013 Boek 6/88 Blad 8 vak 11, dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht ais volgt:

I, OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden

1.De heer MICLOTTE Frédéric Romain Maurice, geboren te Oudenaarde op 3 mei 1973, wonende te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede) Wannegemdorp 14

2.Mevrouw TSJOEN Karlien Benedicte, geboren te Oudenaarde op 4 november 1981, wonende te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Wannegemdorp 14

Is overeengekomen wat volgt

1.Vorm van de vennootschap:

De partijen richten bij deze een handelsvennootschap op in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

2, Naam -- Zetel

De naam van de vennootschap luidt: F-ONE

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Wannegemdorp 14

3.Gecommanditeerde en stille vennoten:

De heer MICLOTTE Frédéric voornoemd neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap.

Mevrouw TSJOEN Karlien voornoemd neemt deel aan de oprichting als stille vennoot. 4.Kapitaal - Plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro (1.000,00 ¬ ) en is verdeeld in duizend aandelen met een fractiewaarde van één/duizendste van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, die zich onvoorwaardelijk hebben verbonden tot nagemelde inbreng als volgt:

-De heer Miclotte Frédéric heeft ingetekend op negenhonderd negenennegentig (999) aandelen en betaalde hierop negenhonderd negenennegentig euro (999,00 ¬ )

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Mevrouw Tsjoen Karlien heeft ingetekend op één aandeel en betaalde hierop één euro (1,00 E).

De oprichters verklaren dat alle voormelde aandelen werden volgestort en dat het kapi-'taal thans volledig ter beschikking is van de opgerichte vennootschap,

IL STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm  Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt F-ONE.

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Wannegemdorp 14.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Artikel 3. Doel

I. De vennootschap heeft als doel

1. Aan-1 verkoop, onderhoud en verhuur auto's, bromfietsen, vrachtwagens

2.Aan-/verkoop onderdelen van auto's, bromfietsen, vrachtwagens

3,(Co)piloot rally, lesgever/instructeur autosport

4.Organiseren van events

S.Aannemer voor verbouwingen, electriciteitswerken

6.Klusjesman, in de meest uitgebreide zin van het woord

7.Verzekeringsmakelaar

II. De vennootschap heeft verder tot doel:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa; het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies, Het voor eigen rekening en voor derden studies en opdrachten uitvoeren en bijstand verlenen of adviezen verstrekken, op financieel, technisch, commercieel, administratief en ma-'nagementgebied.

III_ De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak, behalve de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De venncotschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4. Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt aangegaan voor een onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door 1.000 aandelen

met een fractiewaarde van één/duizendste van het kapitaal.

Artikel 6. Aandelen

§1 Overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot

of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van drie vierde van de andere vennoten.

De overdracht dient te gebeuren met inachtneming van de vormvereisten voorzien in het Burgerlijk

Wetboek.

§ 2 Overgang van aandelen in geval van overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaan slechts over op zijn erfgenaam of rechtverkrijgenden, mits voorafgaand en geschreven akkoord van drie vierde van de andere vennoten. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht op een vergoeding in waarde die overeenstemt met het aandeel van hun rechtsvoorganger in het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit voorkomt in de laatste balans.

§ 3 Publiciteit

De overdracht of overgang van aandelen, toebehorende aan de gecommanditeerde vennoot, zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen

Artikel 7. Vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8. Bestuur Externe vertegenwoordigingsmacht

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, die beherende vennoten moeten zijn.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Een zaakvoerder wordt benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur door een besluit van de algemene vergadering, genomen bij bijzondere meerderheid van'/ van de aandelen. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen bij bijzondere meerderheid van' van de aandelen.

Bij overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de enige zaakvoerder zal een stille vennoot, of een andere door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel als voorlopig bewindvoerder aangesteld persoon, alle dringende daden van louter beheer kunnen verrichten gedurende een maximum periode van één maand.

De algemene vergadering heeft in dat geval verder het recht om bij bijzondere meerderheid van'/ van de aandelen in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen ze beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meer zaakvoerders benoemd, dan beslissen zij als college met gewone meerderheid.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen ze gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte. Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden,

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 9. Controle

Ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant, boekhouder of advocaat.

Artikel 10. Algemene vergadering van de vennoten

§1 Gewone algemene vergadering  bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op

de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00u) Indien die dag een wettelijke feestdag is, op de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de daartoe bepaalde plaats, dag

en uur aangewezen in de uitnodigingen.

§ 2 Bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), het college van zaakvoerders of vair één of meerdere de gecommanditeerde vennoten.

De zaakvoerder(s) is/zijn verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de veertien dagen nadat één of meerdere stille vennoten, die samen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hem/hen daartoe hebben aangezocht.

De vennoten worden opgeroepen tot de jaarvergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering bij aangetekende zending naar hun adres vermeld in het vennotenregister, of middels ander communicatiemiddel indien de betrokkenen daarmee hebben ingestemd.

Indien al de vennoten tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering is deze regelmatig samengesteld, zelfs indien geen oproepingen werden gedaan en/of geen termijnen nageleefd werden.

§ 3 Stemrecht.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

§ 4 Besluiten

De besluiten van de jaarvergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke bepalingen zoals hierna bepaald.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering, onder andere in verband met statutenwijziging en de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap worden genomen met een bijzondere meerderheid van 3h van de stemmen.

Artikel 11. Boekjaar  inventaris  jaarrekening  winstverdeling  reservering

§ 1 Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van dat zelfde

jaar.

§ 2 inventaris  Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3 Winstverdeling  Reservering -- Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de

winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 12. Ontbinding  vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ten gevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij ten gevolge van een besluit van de buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten ais gezegd in artikel 10 § 4 hiervoor,

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de buitengewone algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze ais wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de buitengewone algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de buitengewone algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot de beëindiging van hun opdracht.

zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil,

" Veeor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap aile verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt, en dat vanaf 1 januari 2013.

4. Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van onderhavige statuten : de heer Miclotte Frédéric voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

5. Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend vocr het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, btw-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociaal secretariaat en andere fiscale en diverse administraties, aan de burgerlijke vennootschap o.v.v. USA Administration, Consultancy & Taxes, met zetel te 9700 Oudenaarde, met zetel te Oudenaarde, Jacob Lacopsstraat 20 bus 207 en al haar aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Opgemaakt te Kruishoutem op 30 januari 2013 in 4 exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen, het derde is bestemd voor de registratie, en het vierde is bestemd voor de neerlegging bij de rechtbank van koophandel,

MICLOTTE Frédéric

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte met statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
F-ONE

Adresse
WANNEGEMDORP 14 9772 WANNEGEM-LEDE

Code postal : 9772
Localité : Wannegem-Lede
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande