FAIR IN TRADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAIR IN TRADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.843.636

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.02.2014, NGL 13.02.2014 14033-0241-011
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.10.2014, NGL 01.12.2014 14678-0492-012
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.01.2013, NGL 04.02.2013 13024-0129-011
15/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0439.993.879.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig artikel dertien van haar statuten, te weten: de heer HUYGENS Jan, wonende te 9308 Aalst (Hofstade), Blektestraat 140, In die hoedanigheid benoemd in voormelde oprichtingsakte.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd opgericht onder de maatschappelijke naam: "FAIR IN TRADE" met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Pierre Corneliskaai, 17, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De verschijner verklaart het gehele kapitaal te hebben geplaatst in speciën tegen de inschrijvingsprijs van honderd zesentachtig euro (186,00-EUR) per aandeel.

De inschrijver verklaart dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven heeft, volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening, onder rekening nummer 068-8932503-91, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Dexia Bank.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde financiële instelling afgeleverd op dertien juli tweeduizend en elf.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, in deelneming met derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in België als in het buitenland, in de ruimste zin van het woord, alle verrichtingen die betrekking hebben op:

De ontginning, verbouwing en produktie van palm -en palmpitolie alsmede de commercialisatie van palm-en palmpitolie als grondstof , half-fabrikaat en fabrikaat voor onder andere de voedings -, cosmetica- en de personal care markt. De onderneming zal eigen producten zoals onder andere haar wasmiddelen , zeeppoeders, zepen en andere reinigingsproducten alsmede eventuele andere toekomstige produkten hoofdzakelijk onder het Rhytmic merk en het Ecocert " Fair Trade label" verkopen. Alle noodzakelijke activiteiten die rechtstreeks bedoeld zijn om bovengenoemde doelstelling te realiseren worden impliciet tot de doelstelling van de onderneming geacht te behoren.

De vennootschap kan alle commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op het realiseren van haar doel. Zij kan alle handelingen stellen in verband met aankoop, verkoop, import, export, transit en zomeer van roerende goederen allerhande. Zij kan onder eender welke vorm participaties verwerven en aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen, vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij kan participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren. De vennootschap kan zich ten gunste van iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare, borgstellen of haar aval verlenen,

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9300 Aalst, Pierre Corneliskaai 17

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris ter standplaats Aalst, op 13 juli 2011, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Aalst, dat door De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SELMUS, met maatschappelijke zetel te 9308 Aalst , Blektestraat, nummer 140.

DOEL

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): FAIR IN TRADE

*11304473*

0837843636

Griffie

Neergelegd

13-07-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook de functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op gelijk welke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

DUUR

De duur van de vennootschap is een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de bloot eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of rechtspersonen mogen zijn.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens bezoldigd worden. Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij kan ten allen tijde aangepast worden.

CONTROLE

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door

de algemene vergadering van de aandeelhouders:

" hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

" hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, onder de voorwaarden voorzien in de artikelen tweehonderd zevenenzestig en tweehonderd negenenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten samen in algemene vergadering om te beslissen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand september van elk jaar te negentien uur op de maatschappelijke zetel; indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders en/of door de commissarissen, indien er zijn, op de plaats, dag en uur in de oproepingsbrieven aangeduid. De algemene vergadering van de aandeelhouders moet worden bijeengeroepen op aanvraag van aandeelhouders, die samen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden, ofwel per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijke stuk aan de zijde van de volmachtdrager.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige vennoten. De voorzitter duidt een secretaris aan, die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer, indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens de toepassing van de wetsbepalingen inzake de wijzigingen aan de statuten.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming moet de zaakvoerder, per aangetekende brief, of per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijk stuk, een rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen aan alle vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, samen met een exemplaar van de stukken die door de wet zijn voorgeschreven, met het verzoek aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en voor akkoord getekend terug te sturen, binnen de aangegeven termijn.

Het akkoord van alle vennoten moet door de vennootschap zijn ontvangen ten laatste op de dag voor het houden van de jaarvergadering of indien een algemene vergadering wordt bijeengeroepen die geen jaarvergadering is, binnen de aangegeven termijn.

Indien bij de procedure van schriftelijke besluitvorming, de goedkeuring van alle vennoten én met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure én met de agenda en de voorstellen van besluit binnen de voormelde termijn en op de voorgeschreven wijze niet zijn ontvangen, dan worden alle voorstellen van besluit geacht niet te zijn genomen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder kalenderjaar.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste jaarvergadering - eerste maatschappelijk boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf heden tot dertig juni tweeduizend en twaalf.

2. Commissarissen.

De verschijners verklaren dat de vennootschap volgens het financieel plan voor zijn eerste boekjaar

beantwoordt aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meer

commissarissen.

De verschijners besluiten thans geen commissaris te benoemen.

3. Benoeming.

Tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, wordt aangesteld, de heer HUYGENS Jan, voornoemd, die verklaard heeft ingeschreven te zijn in het rijksregister onder nummer 540708 321-40 en verklaard heeft deze functie te aanvaarden;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel: Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FAIR IN TRADE

Adresse
PIERRE CORNELISKAAI 17 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande