FARMINVEST

Divers


Dénomination : FARMINVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.953.720

Publication

17/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 8 OUT. 2013

Griffie

tI1111.101

DN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0447.953.720

Benaming

(voluit) : FARMINVEST

(verkort)

Rechtsvorm : BV OW COMM.VA

Zetel : WIJNSTRAAT 54

9600 RONSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONBEZOLDIGD MANDAAT

Er blijkt uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 01/10/2013 dat er° met algemeenheid van stemmen werd om geen bezoldiging meer toe te kennen aan de statutaire zaakvoerder, de heer Noë Henri, en dit met ingang vanaf 01/10/2013. Het mandaat is onbezoldigd.

Goedgekeurd in het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 01/01/2013.

Henri Noë Marie-Claire Teirlinck

Statutair Zaakvoerder Statutair Zaakvoerder

Op de laatste biz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13314-0483-011
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 06.08.2012 12382-0352-014
17/04/2012
ÿþMW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bBze

" *szo~soaa*

Oudenaarde

~

Glifed 2012

Ondernemingsnr : 0447.953.720

Benaming

(voluit): FARMINVEST

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire

Vennootschap op Aandelen

Zetel : Wijnstraat 54 - 9600 Ronse

Voorwerp akte : Partiële splitsing - Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen "FARMINVEST" is bijeengekomen en met éénparigheid van stemmen de volgende te publiceren besluiten heeft, genomen;

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

Omtrent de formaliteiten die voor de onderhavige partiële splitsing moeten worden vervuld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, stelt de voorzitter van de vergadering het volgende vast;

1. De zaakvoerders van de vennootschap hebben op 14 juli 2011 het splitsingsvoorstel opgesteld, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743, alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde neergelegd op 19 december 2011, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 december daarna onder het nummer 11197322.

2. De zaakvoerders van de vennootschap hebben op 14 juli 2011 een omstandig schriftelijk verslag

opgesteld dat de mededelingen bevat zoals opgesomd in artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen,

3. Door de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Wemmel Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K werd het verslag overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld, dat alle mededelingen bevat. zoals opgesomd door voormeid artikel.

De conclusies van dit verslag opgemaakt op 27 december 2011 luiden als volgt:

"Ondergetekende, Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v. BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK, brengt overeenkomstig de bepaling van het artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit over de: voorgenomen partiële splitsing van de BV o.v.v. Comm. VA FARMINVEST" door enerzijds de oprichting van de: BVBA "HOLDING NOË" en anderzijds het behoud van de BV o.v.v. Comm. VA FARMINVEST.

Ondergetekende verklaart op basis van de door ondergetekende uitgevoerde en de in het onderhavig' controleverslag beschreven controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat:

1) door de zaakvoerders van de BV o.v.v. Comm. VA "FARMINVEST" wordt gesteld dat de voorgenomen verrichting van de partiële splitsing aanleiding geeft tot het toekennen aan de aandeelhouders van de BV o.v.v. Comm. VA 'FARMINVEST" van één aandeel van de BVBA "HOLDING NOË" voor één aandeel van de BV o.v.v. Comm. VA "FARMINVEST' waarbij gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de BV o.v.v. Comm. VA "FARMINVEST" van één aandeel in de BVBA "HOLDING NOË" voor één aandeel van de BV o.v.v. Comm. VA 'FARMINVEST" wordt voorgesteld;

2) er geen bijzonder moeilijkheden zijn geweest bij de waardering ter bepaling van de ruilverhouding.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van het artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van het partieel splitsingsvoorstel omtrent de partiële splitsing van de BV o.v.v. Comm. VA "FARMINVEST" door enerzijds de oprichting van de BVBA "HOLDING NOË" en anderzijds het behoud van de BV o.v.v. Comm. VA "FARMINVEST:

Ondergetekende wenst er tenslotte de nadruk op te leggen dat huidig verslag voor geen andere doeleinden mag gebruikt worden."

4. De heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, voornoemd, heeft op datum van 27 december 2011 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge 5. Het splitsingsvoorstel (zoals vermeld onder 1) en de verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor (zoals vermeld onder de nummers 2 en 3), alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om van deze documenten kosteloos een afschrift te bekomen, werden in de agenda van deze algemene vergadering vermeld.

6. Volgende stukken en documenten werden, overeenkomstig artikel 748, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, uiterlijk één maand vóór de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking gesteld van de vennoten:

-- het splitsingsvoorstel;

 de verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen;

-- de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de vennootschap;

-- de verslagen over de laatste drie boekjaren,

ledere vennoot kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de hierboven vermelde stukken en documenten,

BERAADSLAGING.

Eerste besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de documenten en verslagen bedoeld onder de punten 1 tot 4 op de agenda, en verklaart kennis te hebben genomen van de inhoud van deze documenten,

Een afschrift van het splitsingsvoorstel met datum van neerlegging op de rechtbank van koophandel, een afschrift van het verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen worden bewaard in het dossier van ondergetekende notaris,

De zaakvoerders verklaren overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

Tweede besluit

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit die bestanddelen van het vermogen van de onderhavige vennootschap die verband houden met het houden van een participatie in de NV "APOTHEEK NOË-DEINZE", te 9800 Deinze, Tolpoortstraat 74, in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe

vennootschap wordt verwezen naar het voormeld splitsingsvoorstel en de voormelde verslagen van de

zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva van de betreffende bedrijfstak uitvoerig

worden beschreven.

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te

richten vennootschap.

Kosten

De vergadering besluit dat de kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn

van de beide betrokken vennootschappen, naar evenredigheid van hun aandeel.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering besluit dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden

vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn

gebleven, in de onderhavige vennootschap "FARMINVEST" blijven, middels algemene kwijting ten gunste

van de nieuwe vennootschap.

G. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te

richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst

deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben

gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf één januari tweeduizend en elf, voor rekening van de op te richten

vennootschap,

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf één januari tweeduizend en elf uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft

het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te

zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Derde besluit

Goedkeuring van de statuten van de nieuwe vennootschap.

Vierde besluit

Overgangsbepalingen_

Vijfde besluit

De algemene vergadering stelt vast dat, ingevolge de onderhavige partiële splitsing, het kapitaal van de

vennootschap Farminvest verminderd is met driehonderdtweeënvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 352,500,00),

en dat het thans achthonderdzevenennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 897.500,00) bedraagt.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), om het van

achthonderzevenennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 897.500,00) te brengen op negenhonderdduizend euro

# Lun(R - Vervrin

" (¬ 900.000,00), door middel van incorporatie van uitgiftepremies ten befope van het voormeld bedrag van' tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering besluit tevens de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, als volgt:

I, De tekst van artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00), en wordt vertegenwoordigd door vierduizend honderddertien (4,113) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, elk met een fractiewaarde van éénfvierrfuizendhonderddertiende van het maatschappelijk kapitaal."

li, Aan artikel 5 bis wordt een laatste alinea toegevoegd:

"Bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Floris Ghys te Kluisbergen op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf werd het kapitaal ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap door oprichting van een nieuwe BVBA "HOLDING NOË" en ingevolge een navolgende incorporatie in het kapitaal van uitgiftepremies ten belope van een bedrag van tweeduizend vlfhonderd euro (¬ 2.500,00), gebracht op negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00),".

Voor-behotidén aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Floris GHYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 22 maart 2012, inbegrepen de bijzondere onderhandse volmacht verleend door de heer Piet NOË aan de heer Henri NOË , tot uitoefening van het stemrecht verbonden aan zijn aandeel op de buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen;

verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2011
ÿþVoorbehouden aan het ~--BelgiSch Staatsblad

Mec' 2.1

In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ouderaarde

1 g DEC. 2011

Griffie

" 11197322*

Ondernemingsnr : 0447.953.720

Benaming

(voluit) : FARM1NVESST

Rechtsvorm : BV OW COMM.VA

Zetel : WIJNSTRAAT 54

9600 RONSE

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - SPLITSINGSVOORSTEL

PARTIELE SPLITSING DOOR INBRENG IN EEN NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP GENAAMD; DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HOLDING NOE DD. 14/07/11.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 20.07.2011 11310-0240-014
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11198-0507-014
10/01/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

;[ nS ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

3 0 DEC. 2010

Griffie

llI F1I 10 II II1 I 1 01 II11

*11005103*

Ondernemingsnr : 0447.953,720

Benaming

(voluit): FARMINVEST

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire',

vennootschap op aandelen

Zetel : 9600 Ronse, Wijnstraat 54

Voorwerp akte _ Kapitaalverhoging  Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op drieëntwintig{ december tweeduizend en tien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen', "FARMINVEST is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van. het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld door de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vani Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"Ondergetekende, Joseph VAN WEMMEL, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ow BVBA: Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V W-K, werd op 26 oktober 2010 aangesteld door de Zaakvoerders van de BV ovv Comm.VA "FARMINVEST" met zetel te 9600: Ronse, Wijnstraat 54, om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura bij de! kapitaalverhoging bestaande uit de hiervoor beschreven passiva ten bedrage van vierhonderd vijftigduizend!

" euro (450.000,00 EUR), hetzij een netto-inbreng van vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00 EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij de kapitaalverhoging.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte! bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding; van de inbreng in natura.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

- dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid: beantwoordt;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering: leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven; aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte en toekenning van negenhonderd en twaalf! aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van: éénlvierduizend honderd dertiende (1/4.11e) van het kapitaal.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen: betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

b) het verslag opgesteld op 23 november 2010, door de zaakvoerders, de heer Henri Noë en mevrouw: Marie Teirlinck, beiden voornoemd, hetwelk niet van de conclusies van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor afwijkt.

Tweede besluit

Op basis van de voormelde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met! vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000,00), om het van achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00) te brengen: op één miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 1.250.000,00), door inbreng in natura door de heer en! mevrouw Henri Noë-Teirlinck Marie van een deel van de schuldvordering die zij bezitten op de onderhavige! vennootschap, tot beloop van het bedrag van de kapitaalverhoging hetzij tot beloop van: vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000,00). Deze schuldvordering is beschreven in het voormeld verslag van: de bedrijfsrevisor, en bedroeg overeenkomstig de in voormeld verslag opgenomen staat van actief en passief

per 31 december 2009 vierhonderdéénennegentigduizend achthonderd en vier euro negenentwintig cent (¬ ':

491.804,29).

....._ _ _.. . __ .

Op de laatste blz. van Luik B .................._ . __ _

vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - Vprvnin

;.__..-bë vergadering.__...........~...._~_~...___...____...._..___........._..__..___.._........__.._.._..__._....._......____.......__.._._.._:

beslist dat deze verhoging zal gepaard gaan met de uitgifte van negenhonderd en twaalf (912) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrengers toegekend.

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging worden zowel de oude als de nieuwe aandelen gewaardeerd aan fractiewaarde, zodat geen uitgiftepremie moet geboekt worden.

Derde besluit

Onmiddellijk heeft de voornoemde vennoot, de heer Piet Noë, wonende te 9600 Ronse, Wijnstraat 54, verklaard te verzaken aan de formaliteiten betreffende de uitoefening van zijn voorkeurrecht tot inschrijving op nieuwe kapitaalaandelen.

Vierde besluit

Vervolgens hebben de heer Henri Noë en mevrouw Marie Teirlinck, beiden voornoemd, wonende te 9600 Ronse, Wijnstraat 54, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en over te gaan tot inbreng in natura zoals voormeld.

Vijfde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op één miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 1.250.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend honderddertien (4.113) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Zesde besluit

De vergadering beslist de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, als volgt:

I. De tekst van artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 1.250.000,00), en wordt vertegenwoordigd door vierduizend honderddertien (4.113) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, elk met een fractiewaarde van éénlvierduizendhonderddertiende van het maatschappelijk kapitaal."

I!. Aan artikel 5 bis wordt een laatste alinea toegevoegd:

"Bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris F loris Ghys te Kluisbergen op drieëntwintig december tweeduizend en tien werd het kapitaal verhoogd met vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000,00), om het van achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00) te brengen op één miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 1.250.000,00), door inbreng in natura van een schuldvordering op de vennootschap, tegen de uitgifte van negenhonderd en twaalf nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd :

- uitgifte van het proces-verbaal van 23 december 2010, inbegrepen de bijzondere onderhandse volmacht

verleend door de heer Piet Noë aan de heer Henri Noë, tot uitoefening van de rechten verbonden aan zijn

aandeel op de buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura;

- verslag van de zaakvoerders aangaande de inbreng in natura;

gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

Begfsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2010 : OUT000126
19/08/2009 : OUT000126
12/07/2007 : OUT000126
17/04/2007 : OUT000126
22/08/2006 : OUT000126
26/07/2005 : OUT000126
21/04/2005 : OUT000126
28/07/2004 : OUT000126
06/07/2004 : OUT000126
01/08/2003 : OUT000126
12/05/2003 : OUT000126
31/07/2002 : OUT000126
08/09/2001 : OUT000126
29/07/2000 : OUT000126
04/08/1999 : OUT000126
17/10/1996 : OUT126
20/08/1992 : OUT126
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 26.08.2016 16469-0250-014

Coordonnées
FARMINVEST

Adresse
MALSEMSTRAAT 7A 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande