FARYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FARYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.887.312

Publication

09/07/2014
ÿþVoor-behoude aan het Belgiscl Staatsblz

mod11.1

Dif

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1E1

IA!1,111,

NEERGELEGD

" " " " " " " " 1

3 0 JUN1 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEereeNT

Ondernemingsnr : fo ge g g 3 1.2_

Benaming (voluit) : FARYS

(verkort)

j: Rechtsvorm coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Stropstraat 1

9000 Gent

onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke: vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; l; aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST,: GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 26 juni 2014, te: registreren, blijkt dat:

Ij1.De Tussengemeentelijke Maatschappij der Vlaanderen voor Watervoorziening, afgekort Il "TMVW", intercommunale onder de wet van 22 december 1986, burgerlijke vennootschap onder d& j! vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke

zetel te Stropkaai 14, 9000 Gent, ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder !I nummer 200.068.636;

2. De vereniging met rechtspersoonlijkheid "ALGEMEEN ZIEKENHUIS JAN PALFIJN GENT", I! autonome verzorgingsinstelling, in het kort "A.Z. JAN PALFIJN GENT, A.V.", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent Henri Dunantlaan 5, ondernemingsnummer 8E0262.926.616, RPR Gent en

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Solar Invest", met maatschappelijke; zetel te 9000 Gent, Stropstraat 1, ondernemingsnummer BE0886.870.604, RPR Gent,

I! een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naamj "PARYS", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Stropstraat 1, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) bedraagt, I! vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, waaronder eenennegentig (91) A-aandelen en negen (9) B-aandelen, met een fractiewaarde gelijk aan het kapitaal gedeeld door het aantali

uitgegeven aandelen. I

Het kapitaal van de vennootschap Is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vast gedeelte te!

boven gaat.

Op deze honderd (100) aandelen die het vast gedeelte van het geplaatste maatschappelijk kapitaal

!!

!l

Elk aandeel is volledig volgestort.

Ij Dat het bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend overeenkomstig artikel 399I

i; van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bani( I

De te publiceren statuten luiden als volgt (bij uittreksel):

!,! Rechtsvorm naam

De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

en draagt de naam "PARYS".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

A-aandelen B-aandelen

1. De "Tussengemeentelijke Maatschappij der Vlaanderen voor Watervoorziening", voornoemd, op eenennegentig A-aandelen. 91

2. "ALGEMEEN ZIEKENHUIS JAN PALFIJN GENT", voornoemd, op drie B-aandelen, 3

3. "Solar Invest", voornoemd op zes B-aandelen. 6

Totaal: honderd aandelen 100

Voorbehouden aan het . Belgisch Staatsblad mod 11.1



Maatschappelijk zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Stropstraat 1.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, In België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden en inzonderheid voor rekening van de

"Tussengemeentelijke Maatschappij der Vlaanderen voor Watervoorziening":

- te functioneren als "in-house-operator" ten behoeve van de "Tussengemeentelijke Maatschappij der Vlaanderen voor Watervoorziening".

- in het algemeen, het leveren van diensten en het ter beschikking stellen van knowhow aan haar

vennoten.

- het uitoefenen van alle activiteiten in verband met netdiensten zoals de waterlevering, de zuivering

van afvalwater en het beheer van wegenis,

*inclusief de aftakking van en de aansluiting op deze netten;

*inclusief de dienstverlening aan de netgebruikers en andere marktactoren;

* waaronder naast de technische verrichtingen ook alle klantendiensten, zoals informatie,

meteropname, facturatie en debiteurenbeheer,

- het actief promoten, meewerken en faciliteren van synergie bevorderende maatregelen op het

openbaar domein en het uitoefenen van dienstverlening in dat verband.

- het uitoefenen van alle activiteiten in verband met het beheer van sport- en andere, in de eerste

plaats publieke infrastructuur.

- de voor de realisatie van de hiervoor opgesomde activiteiten noodzakelijke studie, aanleg, financiering, exploitatie, onderhoud, databeheer en het aanbieden en desgevallend commercialiseren van inherente diensten.

- daarnaast tevens aile ondersteunende dienstverlening waarbij de beschikbare technische, beheersmatige, administratieve en financiële competenties inzake klantenmanagement, projectorganisatie, investeringsbeleid, exploitatie, studie en financiering maatschappelijk nuttig kunnen worden ingezet. Deze dienstverlening kan 'ad hoc' en op gestructureerde basis worden aangeboden.

- aile verrichtingen van en deelname aan elle bedrijvigheid die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden en/of haar verwezenlijking ondersteunen.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, elle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Kapitaal - vast en veranderlijk gedeelte

Het kapitaal vertegenwoordigt de door de vennoten werkelijk verrichte inbrengen.

Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de ,regels vastgelegd voor een statutenwijziging. Het mag niet verminderd worden beneden het in artikel 390 Wetboek van Vennootschap vastgestelde minimum, tenzij het meteen opnieuw verhoogd wordt tot dit minimum of tot een hoger bedrag.

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, telkens nieuwe vennoten toetreden of intekenen op een of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen terzake.

Voor deze verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwijziging vereist. Geen terugneming, uittreding of uitsluiting is geoorloofd indien daardoor het veranderlijk gedeelte van het kapitaal zou ophouden te bestaan.

Ingeval door uitbetaling van het scheidingsaandeel naar aanleiding van de uittreding van rechtswege van een vennoot, het veranderlijk gedeelte van het kapitaal zou ophouden te bestaan, dan is de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



uitbetaling van het scheidingsaandeel opgeschort tot de andere vennoten een overnemer hebben aangewezen voor zijn aandelen.

Aandelen - soorten  volstorting

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn ingedeeld in twee soorten, met name een categorie A ("A-aandelen" en "houders van A-aandelen") en een categorie B ("B-aandelen" en "houders van B-aandelen"), waaraan geen andere rechten verbonden zijn dan deze in de statuten voorzien.

Er mag door de vennootschap geen enkel soort aandelen worden gecreëerd onder welke naam ook, die geen stortingen in geld of inbrengen in natura vertegenwoordigen.

Er zal steeds op een met het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal overeenkomend aantal aandelen moeten ingeschreven zijn.

Behoudens de bij de oprichting geplaatste aandelen, zullen in de loop van het bestaan van de vennootschap, andere aandelen mogen uitgegeven worden bij besluit door de raad van bestuur, die de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen en de op deze bedragen verschuldigde rente, zal bepalen.

De vennoten die in gebreke blijven de betalingen te verrichten binnen de vastgestelde termijnen, zullen van rechtswege en zonder enige ingebrekestelling, gehouden zijn aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijk rentevoet verhoogd met twee percent op jaarbasis, vanaf de datum van eisbaarheid, onverminderd het recht voor de vennootschap, langs gerechtelijke weg, het schuldig gebleven saldo, of de ontbinding van de inschrijving te vorderen, of het recht de vennoot die niet volstort uit te sluiten.

Het is de vennootschap niet toegestaan zelf of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt, op haar eigen aandelen in te schrijven, ln de laatste hypothese wordt de inschrijver geacht voor zijn eigen rekening in te schrijven.

De comparanten bij de oprichtingsakte en, ingeval van kapitaalverhoging, de bestuurders van de vennootschap, zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de volstorting van de aandelen die geplaatst zijn in strijd met de vorige alinea.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit minimum negen (9) en maximum twaalf (12) leden (bestuurders), al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van de verschillende categorieën van aandelen en wel zodanig dat dat door de houders van de A-aandelen twee derden van het totaal aantal bestuurders worden voorgedragen (A-bestuurders of bestuurders van de categorie A) en door de houders van de 6-aandelen één derde van het totaal aantal bestuurders worden voorgedragen (B-bestuurders of bestuurders van de categorie B).

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering bepaalt of de mandaten van bestuurder al dan niet bezoldigd zijn en bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen of zitpenningen.

De raad van bestuur stelt onder zijn leden een voorzitter, één of meer ondervoorzitters en een gedelegeerd bestuurder aan.

De raad van bestuur kan, al dan niet onder haar leden, een secretaris aanstellen, belast met het opmaken van de notulen.

De termijn van het mandaat van de bestuurders bedraagt vijf (5) jaar en is hernieuwbaar.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen met als leden de gedelegeerd bestuurder' samen met maximaal vijf (5) leden, natuurlijke- of rechtspersonen, niet bestuurders

De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens In het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, Onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Externe vertegenwoordiging (artikel 24)

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd;

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt telkens gehouden op de tweede vrijdag van juni om 11 uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar jaarrekening controleverslag

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Bestemming van de winst

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed ais volgt:

- 5 % aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt; - omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten, mits inachtneming van de wettelijke bepalingen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

ONTBINDING VEREFFENING

Oorzaken van ontbinding

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de bestuurders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van de vereffening ln één akte mogelijk, mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen. Verdeling liquidatiesaldo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van activa onderonder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPAUNGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 10 juni 2016 om 11 uur.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Tom Devos, gedomicilieerd te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 569, om, met mogelijkheid tot indepraatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

de expeditie van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2014
ÿþOndernemingsnr : (:)S$ÿ .$$~.~-)1 2_

Benaming (voluit) : FARYS

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Stropstraat 1

9000 Gent

Onderwerp akte :Benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering in zitting van 30 juni 2014, onder het voorlopig; voorzitterschap van mevrouw Martine De Regge, blijkt dat:

11 de hierna volgende personen werden benoemd als bestuurders:

- Op voordracht door de A-aandeelhouder:

1. Mevrouw De Regge Martine, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Meulesteedsesteenweg 149;

2. De heer Termont Daniel, gedomicilieerd en verblijvende te 9030 Gent (Mariakerke), Korte Rijakkerstraat 30; 3, De heer De Groef, Jean Pierre, gedomicilieerd en verblijvende te 1830 Machelen, Koningin Astridlaan 13;

4. De heer Labo Boudewijn, gedomicilieerd en verblijvende te 8000 Brugge, Berenwegel 21;

5. De heer Foulon Jan, gedomicilieerd en verblijvende te 9600 Ronse, Noordstraat 2 C;

6. De heer Peeters Christophe, gedomicilieerd en verblijvende te Zonnestraat 17 bus 201;

7. De heer Monset Ludovicus, gedomicilieerd en verblijvende te 8370 Blankenberge, Franchommelaan 38 bus;, 501

8. De heer Comhair Ferry, gedomicilieerd en verblijvende te 9840 De Pinte, Wilgenstraat 11.

- Op voordracht door de B-aandeelhouders:

1. De heer Vandecasteele Jean, gedomicilieerd en verblijvende te 8400 Oostende, Kievitstraat 16;

2. De heer Versnick Geert, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Korenlei 21 J;

3. De heer Schouppe Etienne, gedomicilieerd en verblijvende te 1770 Liedekerke, Kerselarenlaan 17;

4. De heer Modderie Ludy, gedomicilieerd en verblijvende te 1770 Liedekerke, Viooltjeslaan 3;

2/ mevrouw Martine De Regge en de heer Ludy Modderie met mogelijkheid van indeplaatststelling aan Tom;; Devos en/of Julie Declerq (zie de oprichtingsakte van 26 juni 2014) worden belast met de onmiddellijke;; publicatie van deze benoemingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Julie Declercq, bijzonder gevolmachtigde.

Samen hiermee neergelegd:

de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 juni 2014.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ifl

G3

V1GNITEUR

11 -08-

ELGISCH SZ

1111 19 6699

BELGE

NEERGELEGD

2014 3 0 JUNI 2014

AATSBI-A\3

RECi-1iTa1`ifiti6YAN

KOOPHANDEL TF r;FNT

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 12.07.2016 16320-0388-025

Coordonnées
FARYS

Adresse
STROPSTRAAT 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande