FASHIONATION 29

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FASHIONATION 29
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.877.827

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 17.07.2014 14313-0054-016
08/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 7 DEC. 2013

REcil-trefiiiK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

MAY

-t

III

i

A

Voor"

behoud aan 11f Belgi~i

Staatsb

Ondernemingsnr : 0897.877.827

Benaming

(voluit) : FASHIONATION 29

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gouvernementstraat 30-32, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERINGEN VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDEN  WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING  MACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laarne op negentien december tweeduizend dertien, te registreren, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FASHIONATION 29", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Gouvernementstraat 30-32.

Welke met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen nam:

EERSTE RESOLUTIE : verslag van de zaakvoerder

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 04 november 2013

met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging door inbreng in natura.

TWEEDE RESOLUTIE : Toekenning tussentijds dividend

De vergadering heeft beslist een tussentijds dividend toe te kennen aan de aandeelhouders, voor een brutobedrag van honderd vijfenveertigduizend euro (¬ 145.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde veertienduizend vijfhonderd euro (¬ 14.500,00), hetzij een netto-dividend van honderd dertigduizend vijfhonderd euro (¬ 130.500,00).

DERDE RESOLUTIE : verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag opgemaakt op 17 november 2013 door de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met kantoor gevestigd te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk ais volgt :

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA FASHIONATION 29 door inbreng in natura van de vorderingen die zullen worden toegekend aan de heer Erik VRIJMOED en mevrouw Nele BEITENS naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbreng-genietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

1k dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele kosten voortvloeiend uit bodemverontreiniging daar mij onvoldoende gegevens bekend zijn betreffende de onroerende goederen eigendom van de BVBA FASH1ONATION 29.

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad opgenomen in de staat van actief en passief per 31 december 2012 (ad 113.615,60 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadcontrole uit te voeren vermits ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de

fractiewaarde van de huidige aandelen ten befope van 130.500,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 17 november 2013

(getekend) BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Ce

VIERDE RESOLUTIE : kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering heeft beslist, onder de voorwaarden van artikel 537 van het Wetboek van de

L« Inkomstenbelastingen 1992, dat het volledige bedrag van het voormeld netto-dividend zijnde honderd

CI; dertigduizend vijfhonderd euro (¬ 130.500,00), onmiddellijk terug ingebracht wordt in het kapitaal, en dat het

'e kapitaal aldus verhoogd wordt ten belope van honderd dertigduizend vijfhonderd euro (¬ 130.500,00), door

e inbreng in natura om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderd

X negenenveertigduizend honderd euro (¬ 149.100,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, door aanpassing van

e de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

b

rm

wlDe inbreng in natura betreft de inbreng van de openstaande schuldvorderingen, in totaal ten belope van het

e voormeld netto-dividend van honderd dertigduizend vijfhonderd euro (¬ 130.500,00), die de aandeelhouders hebben lastens de vennootschap, naar aanleiding van de voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, doorgevoerde dividenduitkering.

De vergadering heeft erkent dat het volledige bedrag van de voormelde inbrengen onmiddellijk volgestort werd ten belope van honderd procent (100%).

De vergadering heeft beslist dat ais vergoeding voor voormelde inbrengen geen nieuwe aandelen toegekend worden aan de aandeelhouders, zodat de vergoeding bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

et

" .9 VIJFDE RESOLUTIE : vaststelling van de kapitaalverhoging

et De vergadering heeft vastgesteld en heeft notaris Bernard Van Steenberge verzocht akte te nemen van het

et

feit dat ingevolge voorafgaande besluiten de voormelde kapitaalverhoging van honderd dertigduizend

vijfhonderd euro (¬ 130.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd negenenveertigduizend honderd euro (¬ 149.100,00), vertegenwoordigd door

" honderd zesentachtig (186) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

ZESDE RESOLUTIE : wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissing tot kapitaalverhoging, heeft de vergadering besloten om de eerste zin van artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst : "Het kapitaal bedraagt honderd negenenveertigduizend honderd euro (¬ 149.100,00)."

ZEVENDE RESOLUTIE : doelwijziging

et

De voorzitter heeft ter tafel neergelegd het verslag van de zaakvoerder naar aanleiding van de doelwijziging

pq alsmede de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013.

De vergadering heeft beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen en te vervangen door de volgende nieuwe tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Groot-, klein- en commissiehandel in textiel. Kinderkleding. Kledij voor heren en jongens, voor dames en meisjes, confectie voor dames en heren. Modeartikelen. Kledingstoffen. Garens. Huishoud- en tafellinnen. Mercerie- artikelen, Meubileringsstoffen en tapijten. Textielwaren voor nijverheidsgebruik. Breigoed, passement, borduurwerk en kant. Beroepskledij. Artikelen voor kleermakers, modisten en hoedenfabrikanten.

Modepatronen. Dames- en herenhoeden, Allerlei textielwaren en kleding. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel, vertegenwoordiging en opslag van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. Het veronderstelt ook o.a. omvorming, herstelling en constructie van roerende goederen.

De vennootschap zal in België en ïn het buitenland in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven zelfs ais deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Het verlenen van dienstprestaties en adviezen van economische en/of juridische aard zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren van personeel.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van een vastgoedhandelaar.

Binnen dit kader;

-Overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, obligaties, deelbewijzen, en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eendere welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden tegoeden en/of vorderingen;

-Overgaan tot aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Het besturen van vennootschappen welke doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in de oprichting van of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meeste uitgebreide vorm.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

ACHTSTE RESOLUTIE : machten

De vergadering heeft beslist de machten te verlenen aan de zaakvoerder om boven aangehaalde beslissingen uit te voeren, om de statuten te coördineren, en om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en verbetering van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de B.T.W.-administratie, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard VAN STEENSERGE,

notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd;

- éénsluidend afschrift van de akte (afgeleverd vóór de formaliteit van de registratie) ;

- verslag van de zaakvoerder inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura ;

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura ;

- verslag van de zaakvoerder betreffende de doelwijziging, met in bijlage de staat van actief en passief

afgesloten per 30 september 2013 ;

- gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

t+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 28.06.2013 13233-0338-016
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 05.07.2012 12265-0008-016
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 23.06.2011 11185-0513-016
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0319-016
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 03.07.2009 09348-0276-014

Coordonnées
FASHIONATION 29

Adresse
GOUVERNEMENTSTRAAT 30-32 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande