FAVEO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAVEO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.437.214

Publication

19/05/2014
ÿþ mod 11.1

,f1. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*191012 9*

bet

Be Sta

IB

NEERGELEGD

0 7 MEI 2014

RECHTBANK VAN KOOPhkANDEGtfre T__

Ondernemingsnr : 0418.437.214

Benaming (votuit) : Marsival

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Mote 5

9850 Nevele

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit ee akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishouten op 23 april 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in " FAVEO".

Diensvolgens wordt artikel 1 van de statuten gewijzigd door schrapping van de woorden "MARSIVAL" en vervanging door de woorden " FAVEO".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot actualisering van de statuten door schrapping van de oude tekst van de statuten en het aannemen van een volledig nieuwe tekst overeenkomstig het nieuw wetboek vennootschappen en aan alle bepalingen dienaangaande, onder meer betreffende kapitaal, jaarvergadering, boekjaar, winstverdeling, ontbinding, vertegenwoordigingsbevoegdheid enzovoort.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd te hebben met éénparigheid van stemmen, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

1.De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch

recht opgericht onder de naam: "FAVEO', en welke de handelsnaam "FAVEO" zal dragen,

Alle stukken die van de vennootschap uitgaan moeten de volgende vermeldingen bevatten: -de naam van de vennootschap;

-de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of afgekort "BVBA"; -de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

-het ondernemingsnummer;

-het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel`; van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

-in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

2.De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9850 Nevele, Ter Mole 5.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaams Gewest alsmede naar en in° het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, door eenvoudig besluit van de zaakvoerder, regelmatig in het vennootschapsdossier neergelegd en in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het Waals Gewest, maakt een statutenwijziging uit

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland.

3.De vennootschap heeft tot doel het kopen en verkopen van papier, kantoormiddelen, speelgoed en schoolmateriaal en in het algemeen van leermiddelen voor het onderwijs.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lnod 11.1

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel kan bijdragen.

4.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf 29 juni 1978.

Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de ' verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

5 Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijftigduizend euro nul cent (150.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd vierenzeventig (5.674) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/vijfduizend zeshonderd vierenzeventigste (1/5.674ste) van het maatschappelijk kapitaal en genummerd van één (1) tot en met vijfduizend zeshonderd vierenzeventig (5.674).

6.De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

'Overdrachten en overgangen ugetderr'slecirts -ten- aanzien van de vennootschap en van derden " vanaf " de datum van hun inschrijving in dit register.

ledere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen zonder verplaatsing. Onverdeelde eigendom

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, Indien er meerdere eigenaars zijn , van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap. Vruchtgebruik /naakte eigendom

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik dan za!, behoudens afwijkende overeenkomst tussen de eigenaar en de vruchtgebruiker, alleen de vruchtgebruiker de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen, en dit zowel op de gewone, bijzondere als de buitengewone algemene vergaderingen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, en worden reserves omgezet in kapitaal, met toekenning van nieuwe aandelen, dan komen die nieuwe aandelen voor de naakte eigendom toe aan de naakte eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker Voor aandeten bezwaard met vruchtgebruik komt hef voorkeurrecht, bij kapitaalverhoging door inbreng in speciën, toe aan de naakte eigenaar, tenzij tussen de naakte eigenaar en vruchtgebruiker anders overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

Hij is ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik op het voorkeurrecht.

Pand

Voor in pand gegeven aandelen komt het stemrecht, evenals het voorkeurrecht , bij kapitaalverhoging door inbreng in speciën toe aan de eigenaar-pandgever.

7.Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de overdracht van aandelen.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn: De vennoten zullen hun aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs aan een medevennoot niet mogen afstaan, zonder voorafgaandelijk de terugkoop aan al hun medevennoten aangeboden te 'hebben.

De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, zal de zaakvoerder(s) van de vennootschap per aangetekend schrijven dienen in te lichten omtrent de naam en woonplaats van de verkrijgers alsmede van het aantal betrokken aandelen.

De zaakvoerder(s) zijn dan verplicht het voorstel aan de dagorde te stellen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de maand na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan. Tegen de beslissing van deze algemene vergadering is geen verhaal mogelijk. Wordt de voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten en verkrijgers het recht de afkoop van de deten te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden die, behoudens minnelijke schikking zullen worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen wordt benoemd. De deskundigen zullen rekening houden met aile elementen

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

die de waarde van de delen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen, beslist een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van één der pantijen, door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalsverhoging. De vastgestelde afkoopprijs zal in afkortingen mogen betaald worden zonder dat op die wijze een termijn kan verleend worden die loopt over meer dan vijf jaar van het lichten der optie af.

De in dit geval verkregen maatschappelijke aandelen kunnen niet worden overgedragen voor de prijs volledig afbetaald is.

Indien de aandelen niet afgekocht zijn binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van prijs en voorwaarden, hebben de overdragers, of in geval van overlijden van een vennoot zijn erfgenamen of legatarissen, het recht om de ontbinding van de vennootschap te vorderen; dit recht' vervalt indien het niet is uitgeoefend binnen veertig dagen na het verstrijken van de termijn van drie maanden.

8.1-let bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij anders beslist wordt door de algemene vergadering,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in na-am-en-voorrekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. ;De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Worden aangeduid tot de functie van statutaire zaakvoerder voor een onbeperkte duur:

De heer T'KINDT Kort, wonende te 9870 Zulte, Kerkweglos 8.

Indien de heer TKINDT Kort voornoemd zou ophouden zaakvoerder te zijn ingevolge overlijden, dan zal hij automatisch en van rechtswege opgevolgd worden als statutair zaakvoerder bekleed met de meest uitgebreide machten door mevrouw GRIETEN Kriste! Cornelia ida, wonende te 9870 Zulte, Kerkweglos 8, die nu reeds voor alsdan haar mandaat heeft aanvaard.

9.Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

10.De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen. 11.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar' :worden bijeengeroepen op 31 mei om zeventien uur dertig. Indien die dag een wettelijke feestdag is, ° wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris; zij moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en dit binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennoten worden, tenminste vijftien dagen, vdôr elke algemene vergadering opgeroepen. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en ; schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproeping moet de volledige dagorde bevatten.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de' algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet

a) indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot,

12.Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

13.De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het , reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van: stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

" --Geerraitkering mag-geschieden-indien-op-de-datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of' de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de , uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven " bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog ' niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

14.Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of ` door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. De vereffenaars traden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Onverminderd artikel 181 zal een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zijn mits naleving ; van de volgende voorwaarden: 1 °er is geen vereffenaar aangeduid; 2°er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoel in artikel 181; 3°alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

DERDE BESLUIT

. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van , de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van ; de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de akte voor registratie

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bjlagenrbiji1 t Bëtgisch fádt"sbTád =197U T2Ü14- Annexes Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

26/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.08.2014, NGL 23.09.2014 14596-0106-017
29/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiage-n- bit het -Beleer -Stautsbtad-z-29/10/Z014-- -Annelè-s-du TVIoniteur beTge

1"-/R 8ELGE

NEERGELEGD

10- ail 1 0 SEP, 2014

STAATSBUID

REcifne vAN

KOOPHANDEL TE GENT

MONfT

22 -

BELGISCH

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) Faveo

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Ter Mote 5, 9860 Nevele

(volledig adres)

Onderwerp akte: benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 22 augustus 2014

De algemene vergadering beslist volgende zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur,

ingaand op 22 augustus 2014 ;

- Mevr. Grieten Kristel, wonende te Kerkweglos 8, 9870 Zulte

Mevr, Grieten Kristel aanvaardt dit mandaat,

Kurt TKindt

zaakvoerder

0418.437.214

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 25.07.2013 13350-0145-017
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 27.08.2012 12471-0235-016
10/04/2012 : GE123728
29/11/2011 : GE123728
18/10/2010 : GE123728
06/07/2009 : GE123728
03/09/2008 : GE123728
28/06/2007 : GE123728
15/06/2015
ÿþ~

5084129*

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 4 JUNI 2015

RECF433) F K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0418.437 ,214

Benaming (voluit) : FAVEO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Mote 5

9850 Nevele

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor meester Liesbeth MATTHYS, notaris ter standplaats Kruishoutem, op 24 maart 2015:' en geregistreerd te Gent 11 op 14 april 2015, boek 000, blad 000, vak 7307, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van cie zaakvoerder over de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap de dato 20 maart 2015 en van de er bijgevoegde samenvattende staat van actief en passief van de vennootschap per 31 december 2014 en keurt beide documenten goed met éénparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het doel van de vennootschap, te wijzigen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van, derden, of als tussenpersoon:

Groot- en kleinhandel in diverse goederen, meer bepaald voornamelijk aankoop en verkoop van

materiaal

Tussenpersoon in handel

Studie-organisatie en raadgevend bureau in verband met algemene bedrijfsorganisatie

Uitbaten van een bedrijvencentrum

Kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten van

alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren

en instandhouden van dit patrimonium door beheersdaden

- Het besturen van bedrijven en vennootschappen

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijke welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding,' omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschoten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake."

DERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het kapitaal te

brengen van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) door terugbetaling

in speciën op ieder aandeel van een bedrag van ¬ 17,62425, lastens het werkelijk gestort kapitaal.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen en voorwaarden gesteld in

artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige

vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerders om dit besluit te concretiseren,

De zaakvoerder wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet

toegelaten is en voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de artikels 3 en 5 van de statuten te wijzigen als volgt

om deze aan te passen aan de genomen beslissingen:

- de tekst van artikel 3 van de statuten, wordt volledig vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van '

derden, of als tussenpersoon.

- Groot- en kleinhandel in diverse goederen, meer bepaald voornamelijk aankoop en verkoop van

materiaal

Tussenpersoon in handel

- Studie-organisatie en raadgevend bureau in verband met algemene bedrijfsorganisatie

- Uitbaten van een bedrijvencentrum

- Kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten van alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties

- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium door beheersdaden

- Het besturen van bedrijven en vennootschappen

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijke welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder ' meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evénals hun leningen, voorschoten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake."

- de tekst van artikel 5 van de statuten wordt volledig vervangen door volgende tekst:

maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), ' vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd vierenzeventig (5.674) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend éën/vijfduizend zeshonderd vierenzeventigste (1/5.6745x° van het maatschappelijk kapitaal en genummerd i tot en met 5.674,"

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook ' alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de gemachtigde van Moore Stephens met zetel te 9700 Oudenaarde, Ronseweg 59-61,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte tot wijziging statuten

- verslag van de zaakvoerder

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aèm.rj het

Selgisch

Staatsblad

15/06/2005 : GE123728
12/07/2004 : GE123728
30/07/2003 : GE123728
13/05/2003 : GE123728
04/07/2001 : GE123728
23/07/1999 : GE123728
25/01/1992 : GE123728
11/06/1988 : GE123728
01/01/1988 : GE123728
01/01/1986 : GE123728

Coordonnées
FAVEO

Adresse
TER MOTE 5 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande