FB CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FB CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.749.314

Publication

21/11/2014
ÿþ Mai Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : -4-4°3 31~

Benaming

(voluit) : FB Consultancy (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9921 Lovendegem-Vinderhoute, Schouwbroekstraat 8 bus 1 (volledig adres)

Qnderwerp akte ; oprichtingsakte

t V 5

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Kelly Spelté, .te Evergem, op 6 november 2014 dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FB Consultancy", met zetel te 9921 Lovendegem-Vinderhoute, Schouwbroekstraat 8 bus 0001, werd opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Oprichter:

De heer BULTINCK Filip Hector Marie Emile, bestuurder van vennootschappen, geboren te Gent op 02 februari 1961, met rijksregisternummer 61.02.02 429.30, thans ongehuwd, wonende te 9921 Lovendegem-Vinderhoute, Schouwbroekstraat 6

1° Naam: FB Consultancy

2° Zetel: 9921 Lovendegem-Vinderhoute, Schouwbroekstraat 8 bus 1

3° Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1.Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord.

2.1-let verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

3.1-let bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

4.Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw en heropbouw of verbouwing.

5.Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van aile bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

6.Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile bestuursdaden onder meer oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

7.1-let beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

8.Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin: de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

9.De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder.

10.De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als In het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, die industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de ven-ncotschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

4° Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf het ogenblik waarop zij rechtspersoon-lijkheid verkrijgt.

5° Kapitaal:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk een fractiewaarde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigend en met stemrecht,

Dit kapitaal is ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) door voornoemde heer Filip Bultinck.

Het volgestort gedeelte van de inbreng, ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18,600,00 EUR), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

6° Aandelen:

Alle aandelen zijn op naam.

7° Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij samen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en van beschik-king te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn vcor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk voor de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Bijzondere volmachten

Onder zijn/haar/hun verantwoordelijkheid kan (kun-nen) de zaakvoerder(s) aan personen, volgens zijn/haar/hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doelein-den; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder(s) aangesteld of afgevaardigd.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd maar kan bij algemene vergadering bezoldigd worden.

8° Vertegenwoordiging

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder behartigd of vervolgd.

9° Controle:

De verrichtingen van de vennootschap staan onder controle hetzij van ieder vennoot individueel, welke de onderzoeks- en controlebevoegdheid heeft van een commissaris en die zich kan laten vertegenwoordigen door een accountant, lid van het "Instituut der Accountants en Belastingsconsulenten" ("l.A.B,"), -hetzij door een commissaris, lid van het "Instituut der Bedrijfsrevisoren". De algemene vergadering bepaalt het getal van de commissarissen en stelt hun vergoedingen vast.

De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap. Op verzoek van één of meer vennoten, is de zaakvoerder of in voorkomend geval het college van zaakvoerders, verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Vennootschappen. Indien ten gevolge van overlijden of om het even welke andere reden, het getal van de commissarissen met meer dan de helft is verminderd, moet de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeenroepen om in de vervanging van de ontbrekende commissarissen te voorzien.

10° Vergadering;

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 10 uur.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer de vennoten, die samen tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten, dit vragen.

De jaarvergadering of de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

4y Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend, Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergadering en van de algemene verga-dering worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is.

Zowel de jaarvergadering als de algemene vergaderingen worden gehouden na oproeping door de zaakvoerder.

Deze oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven, gericht aan de vennoten, tenminste vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap gekende woonplaats.

Het bewijs van de bijeenroeping moet niet geleverd worden indien alle vennoten op de jaarrekening of de algemene vergadering aanwezig zijn of rechtsgeldig vertegenwoordigd,

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij tenminste vijf werkdagen voor de algemene vergadering op de plaats door hem aangeduid worden neergelegd.

Indien de vennoot de hierboven verplichte vermeldingen niet is nagekomen kan hij, of de door hem aangestelde gevolmachtigde, door de zaakvoerder op de desbetreffende vergadering geweigerd worden.

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbe-houd van hetgeen bepaald is in artikel 330 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de in pand gegeven aandelen,

11° Boekjaar:

Het boekjaar loopt vanaf één januari tot en met eenendertig december.

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaak-voerder' een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig de Wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan onderworpen is, en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die daarop van toepassing zijn,

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook informatie omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt de zaakvoerder de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen, die het in de artikelen 143 en 144 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde verslag moeten opstellen.

12° Bestemming van de winst:

Jaarlijks wordt, van de netto-winst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf procent ten honderd (5 %) vooraf genomen voor de vorming van een reserve-fonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschap-gelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die hierover bij gewone meerderheid van stemmen beslist.

Het saldo wordt als dividend verdeeld onder de aandeelhouders, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de door de zaakvoerder(s) vastgestelde tijdstippen en pleatsen.

13° Ontbinding:

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemd, De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

14° Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, enge-acht de reden of het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering en bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder, handelend in hoedanigheid van vereffeningcomité.

Overgangsbepalingen

11 De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni 2016 om 10 uur, 2/ Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en wordt afgesloten op 31 december 2015.

3/ De comparant belegt onmiddellijk een buitengewone algemene vergadering om het aantal zaakvoerders vast te stellen en over te gaan tot de benoeming ervan.

De algemene vergadering beslist onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank: 1.het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

2.te benoemen tot zaakvoerder, voornoemde heer Filip Bultinck, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat' te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de voormelde statuten.

4/ Voor het geval de vennootschap zou worden benoemd als bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité zal er optreden als vast vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon : voornoemde heer Filip Bultinck.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Kelly Spette

geassocieerd notaris

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

-afschrift van het proces-verbaal met bankattest;

I ti

A K Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 26.08.2016 16487-0162-010

Coordonnées
FB CONSULTANCY

Adresse
SCHOUWBROEKSTRAAT 8, BUS 1 9921 VINDERHOUTE

Code postal : 9921
Localité : Vinderhoute
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande