FEBA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEBA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.973.427

Publication

13/01/2014
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111101),Ï,U1111,1ï,eill

Ondernenlingsnr : 0877.973A27

Benaming

(voluit) : FEBA

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Stratem 11 bus 2, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten - OntbindingNereffening

Uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op 19 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FEBA", met zetel te Stratem 11 bus 2, 9880 Aalter,, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer 0877.973.427, volgende, beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF,

De voorzitter legt het verslag voor van de raad van bestuur de dato 25 november 2013 waarbij de voorgestelde ontbinding en ver-effening van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennoot-schap voorgelegd, die afgesloten werd per 30 september 2013.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 4 de-cember 2013 van externe accountant BVBA ACCOUNTANTSKANTOOR DECOSTERE & C", te 8580 Avelgem, Burchthof 10111, verte-genwoordigd door

haar zaakvoerder, mevrouw Irene FRAEYE, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen,

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft de, gedelegeerd be-stuurder van de CVBA "FEBA" een tussentijdse staat per 30 septem-ber 2013 opgesteld. Deze tussentijds staat wordt afgesloten met een balanstotaal van ¬ 4.820.032,57 en een netto actief van é'. 4.820.032,57,

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva per 30 september-2013 van de CVBA "FEBA", met maat-schappelijke zetel te Aalter, Stratem 11 bus 2 nagezien, met het oog op de vervroegde vrijwillige ontbinding.

De raad van bestuur van de CVBA "FEBA" heeft gepoogd om een staat van activa en passiva van de CVBA' "FEBA" per 30 sep-tember 2013, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, op te stellen die zo volledig, gétrouw en juist mogelijk de toestand van de vennootschap op die datum weergeeft. Niettemin wensen we een voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Er zijn geen andere irtillchtingen die wij ter vaarlichting van de aandeelhouders onántbeerlilk achten. Opgemaakt te Avelgem op 4 décember2013."

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van ge-zegde staat van actief en passief alsook van voormelde verslagen.

De voorzitter verklaart dat er geen schulden zijn, buiten de voorziene schulden voor onkosten van verslagen en onderhavige akte,

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningstelling.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van, deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

TWEEDE BESLISSING VRIJWILLIGE VROEGTIJDIGE ONTBINDING.

De vergadering der vennoten beslist de vennootschap vroeg tijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffe-ning uit, te rekenen vanaf heden,

DERDE BESLISSING AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOE-DEREN TERUGNAME, RESTEREND ACTIEF,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR EELGE

BELGISCH STAATSBLAD

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten ver-bonden aan de eigendom van de aandelen en gemachtigd het hele vermogen, zowel actief als passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. Er werd vastgesteld dat er geen passief meer is en de vennoten hebben het resterend actief teruggenomen.

VIERDE BESLISSING VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE VENNOTEN,

Aile vennoten verklaren uitdrukkelijk hun akkoord te geven om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten overeenkom-stig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en.verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen.

De vennoten verklaren ieder afzonderlijk door ondergeteken-de notáris uitdrukkelijk op de hoogte te zijn gebracht van de ver-hoogde aansprakelijkheid die in hunnen hoofde ontstaat, overeen-komstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennoot-schappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijfjaar na de afsluiting van de vereffening,

Verder verklaren de vennoten zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, voor hun rekening te nemen, en dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afslui-ting in één akte te acteren en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

" VIJFDE BESLISSING SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoten en ge-zien hun verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de eventu-ele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit verklaart de vergadering der vennoten de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehou-den heeft te bestaan.

ZESDE BESLISSING BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering der vennoten beslist dat de boeken en be-scheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedu-rende ten minste vijf jaar worden bewaard bij voornoemde heer Jan VERFAELLiE, te 9831

Deurie, Papeleugoed 5. "

ZEVENDE BESLISSING KWIJTING AAN DE BESTUURDERS EN VAST-STELLING VAN MANDAATBEËINDIGING.

De vergadering der vennoten beslist rekening houdend met de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting van de bestuurders voor hun beheer van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der vennoten dat ingevolge de ' afsluiting van de vereffening het mandaat van bestuurder van rechtswege beëindigd is.

ACHTSTE BESLISSING -- GOEDKEURING JAARREKENING.

De voorzitter legt aan de vennoten de laatste jaarrekening voor van de vennootschap afgesloten op 18 ' december 2013.

De vennoten erkennen een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. De bestuurders lichten deze jaarrekening mondeling toe.

Uit voormelde jaarrekening blijkt dat er geen schulden zijn, bui-ten de voorziene schulden voor onkosten van ' verslagen en onder-hevige akte.

De vennoten nemen inzage in gemelde jaarrekening en be-sluiten deze integraal " en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

NEGENDE BESLISSING  VOLMACHT.

De vergadering der vennoten beslist dat bijzondere en be-perkte volmacht voor het vervullen van alle nuttige ' en noodzakelijke formaliteiten inzake de kruispuntbank voor ondernemingen (KBO), het ondernemingsloket, de BTW-administratie, het sociaal verzekeringsfonds, de sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties aan BVBA Accountantskantoor Decostere & C° te Burchthof 0111, 8580 Avelgem, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onder-hevige akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte van de akte;

-verslag van de extern accountant inclusief staat van actief en passief;

-verslag van de zaakvoerder.

Notaris Paul HENRIST,

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en' handtekening

22/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

W.11_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a Bi st~

NEERGELEGD

1 1 OKT. 2013

REC ri BA etV!RN

11/4.00,txHAN-~0iûl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur b lge

Ondernemingsnr : 0877.973.427

Benaming

(voluit) : FEBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stratem 11 bus 2, 9880 AALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiging

Uit de notulen van de raad van bestuur van 7 juni 2013 blijkt de wijziging van de vaste vertegenwoordiger van de bestuurder-rechtspersoon, NV VECTOR HOLDING, met zetel te 8580 Avelgem, Burchthof 8, RPR Kortrijk, BE 0826.694.970. Overeenkomstig artikel 61 §2 W. Venn. treedt de heer Abdon MOENS, wonende te 9200 Oudegem, Weidekouter 18 op als vaste vertegenwoordiger van de NV VECTOR HOLDING voor de uitoefening van het bestuursmandaat in de vennootschap met ingang van 07/06/2013.

NV VECTOR HOLDING, bestuurder

Abdon MOENS, vaste vertegenwoordiger

BVBA VECTIS BEHEER, bestuurder

Walter BEVEN, vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.09.2013 13579-0570-012
05/12/2012
ÿþber

aK

Be Sta,

Mod Wold 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A II IIIAI IINII11III III

*12196786*

Ondernemingsnr : 0877.973.427

Benaming

(voluit) : FEBA

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stratem 11 bus 2 - 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van vennoten dd. 29 juni 2012

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het voorbije boekjaar en neemt kennis van het vrijwillig ontslag van de heer Wouter Verlinden als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 23 december 2011.

NV VECTOR HOLDING

bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger

Stefaan Vanquaethem

BVBA VECTIS BEHEER

bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger

Walter Beyen

NEERGELEGD

2 6 M. 2612

RECHTBANK VAN

KOOPH NDEt- ANT

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.07.2012 12371-0294-012
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11363-0451-012
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.03.2010, NGL 19.04.2010 10096-0207-012
28/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.03.2009, NGL 22.04.2009 09117-0392-014
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.03.2008, NGL 04.04.2008 08096-0244-014
26/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.03.2007, NGL 19.04.2007 07121-0009-015

Coordonnées
FEBA

Adresse
STATEM 11, BUS 2 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande