FIDEMA PATRIMONIUMBEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDEMA PATRIMONIUMBEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.099.749

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 24.06.2014 14205-0557-009
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 24.06.2013 13209-0028-010
08/02/2012
ÿþOndernemingsnr: ~ Cffl 449

Benaming

(voluit) : FIDEMA PATRIMONIUMBEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Haagstraat 14

9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting-statuten-benoeming

Ten jare tweeduizend en twaalf, op vierentwintig januari.

Voor ons, Meester CHRISTIAAN VAN DEN BOSSCHE, notaris te Buggenhout, notaris-plaatsvervanger van Meester Anne Vander Donckt, ere-Notaris te Dendermonde, daartoe benoemd bij beschikking van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dender- monde de dato 6 september 2011, en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Notaris Anne Vander Donckt.

Zijn verschenen:

1.Mevrouw SEGERS Leonia Joanna, geboren te

Dendermonde op dertien november negentienhonderd acht en twintig, rïjksregisternummer 281113-074.07, weduwe van de Heer Aiphonsus De Maesschalck,wonende te 9200 Dendermonde, Dijkstraat 65.

2.De heer DE MAESSCHALCK Wim Maurits Elisabeth, geboren te Dendermonde op zeventien maart negentienhonderd zevenenvijftig,rijksregisternummer 570317-093.33,echtgenoot van Mevrouw BOEYKENS Anne Marie Eugenie, geboren te Asse op veertien januari negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9280 Lebbeke, Haagstraat 14.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap blijkens akte verleden voor Notaris Luc Eeman te Lebbeke op éénentwintig augustus negentienhonderd tweeënnegentig, welk stelsel niet werd gewijzigd, doch waarvan de voorwaarden werden gewijzigd bij akte verseden voor Notaris François De Clipper te Dendermonde op zevenentwintig maart tweeduizend en één, gehomologeerd bij vonnis van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde op dertien november tweeduizend en één.

3.Mevrouw DE MAESSCHALCK Christel Leonia Femanda, geboren te Dendermonde op negen juni negentienhonderd éénenzesiig,rijksregisternummer 610609-082.01, ongehuwd, wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 29/A3,

4.Mevrouw DE MAESSCHALCK Machteld,geboren te Dendermonde op vijftien november negentienhonderd zesenzeventig,rijksregistemummer 761115-170.83,ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde,Lodewijk Dosfeistraat 61.

Vertegenwoordigd vertegenwoordigd door Mijnheer Wim De Maesschalck voornoemd ingevolge een onderhandse volmacht van 20 januari 2012 die hieraan gehecht zal blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" I

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte nL1J NK

,~Fr¬ i~FiE E~EC;~

t'f,r' coup -'Alat EL

2e. 01. 2012

DENDERMONDE

Griffie

ia ss~se"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

". i Welke verschijners ons hebben verzocht authenticiteit te verlenen aan de statuten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FiDeMa Patrimoniumbeheer" die zij verklaren tussen hen op te richten,

I. OPRICHTING EN INBRENGEN

A. Verklaring van oprichting - financieel plan.

B. Plaatsing van het kapitaal en storting.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van zeshonderd vijfenzeventig duizend vierhonderd euro (675.400,00) euro geplaatst is als volgt:

Inbreng in geld.

1.Mevrouw Leonia Segers voornoemd verklaart inbreng te doen van duizend zeshonderd euro, waarvoor haar twee en dertig (32) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

2.de Heer Wim De Maesschalk voornoemd verklaart inbreng te doen van duizend zeshonderd euro, waarvoor hem twee en dertig (32) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

3.Mevrouw Christel De Maesschalk voornoemd verklaart inbreng te doen van duizend zeshonderd euro, waarvoor haar twee en dertig (32) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

4.Mevrouw Machteld De Maesschalk voornoemd verklaart inbreng te doen van duizend zeshonderd euro, waarvoor haar twee en dertig (32) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

De comparanten verklaren dat zij de geldelijke

inbreng hebben volgestort ten belope van zesduizend vierhonderd euro (6.400,00 ¬ ).

Inbreng in natura

I. Mevrouw Leonia Segers voornoemd verklaart inbreng te doen in de vennootschap van volgend onroerend goed:

STAD DENDERMONDE  eerste afdeling

Een woonhuis met afhangen en grond,staande en gelegen te 9200 Dendermonde,Dijkstraat 65,bekend ten kadastser onder Dendermonde, Sectie D nummer 366/S12,voor een grootte van één are zevenenzeventig centiare.

II. Mevrouw Leonia Segers voornoemd,de Heer Wim De Maesschalk voornoemd en Mevrouw Christel De Maesschalk voornoemd verklaren elk hun aandeel in volgende onroerende goederen in de vennootschap te brengen:

A. STAD DENDERMONDE-vierde afdeling

Een perceel bouwgrond gelegen te Dendermonde,voorheen Grembergen,Kleemputstraat,bekend ten kadaster onder Sectie A nummer 800/N2,voor een grootte van veertien are vier centiare.

(volgens titel: perceel bouwgrond,sectie A deel van nummer 800/n,groot volgens meting 14 are 4 ca 39 dm2) B. Stad BLANKENBERGE  eerste afdeling:

In een appartementsgebouw, residentie "Escalona", staande en gelegen te Blankenberge, Zeedijk 30, bekend ten kadaster onder Sectie A nummer 741/H/36, groot één are éénenzeventig centiare:

het appartement gelegen op de eerste verdieping, genummerd volgens de basisakte onder nummer 1, en kelder nummer 1 in de kelderverdieping, omvattende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-in privatieve en uitsluitende eigendom: een living met balkon uitgevende op de zeedijk, een hall met vestiaire en doorgang, bergkast, W.C., een berging, een keuken, een badkamer, twee slaapkamers aan de achtergevel en in de kelderverdieping de eigenlijke kelder

-in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderdiduizendsten in de gemene delen van het gebouw,waaronder de grond.

Zoals beschreven in de basisakte opgemaakt door

notaris Paul Sabbe te Blankenberge op 28 juli 1967, overgeschreven ten tweede kantore van hypotheken te Brugge op 21 augustus nadien,boek 1081 nummer 2.

Ill. Mijnheer Wim De Maesschalck en Mevrouw Christel de Maesschalck,beiden voomoemd,verklaren elk hun aandeel in nabeschreven goed in de vennootschap te brengen:

Stad Dendermonde.- eerste afdeling

Een garage met afhangen en grond, staande en gelegen te Dendermonde, Dijkstraat +73, bekend ten kadaster onder Dendermonde eerste afdeling Sectie D nummer 366/Z/3, groot zeventien centiaren.

Kadastraal inkomen: 80.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN VERSLAG VAN DE OPRICHTERS

De burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, bedrijfs-revisoren,met kantoor te 2050 Antwerpen,Thonetlaan 110,vertegenwoordigd door ondergetekende,Emiel De Smedt, bedrijfsrevisor,daartoe door de oprichters verzocht,heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219&1 van het Wetboek van Vennootschappen.De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"6. Besluit

De inbreng in natura door de mevrouw Leonia Segers, de heer Wim De Maesschalck en mevrouw Christel De Maesschalck, zoals beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van de oprichters conform artikel 219 §1 4e lid van het wetboek van vennootschappen bestaat uit volgende onroerende goederen

. Een woonhuis gelegen aan de Dijkstraat 65 te Dendermonde.

. Een garage gelegen aan de Dijkstraat +73 te Dendermonde.

. Een perceel bouwgrond gelegen aan de Kleemputstraat te Dendermonde (Grembergen)

. Een appartement gelegen aan de Zeedijk 30 te Blankenberge.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord;

d) de waardebepaling waartoe de gehanteerde methode van waardering leidt komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit aandelen van de BVBA Fidema Patrimoniumbeheer, Haagstraat 14, 9280 Lebbeke met fractiewaarde ¬ 50,00. Bijgevolg zullen de in-brengers als tegenprestatie voor hun inbreng ten bedrage van in totaal ¬ 669 000,00 een vergoeding in de vorm van aandelen van de BVBA Fidema Patrimoniumbeheer ontvangen be-staande uit:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor mevrouw Leonia Segers zesduizend zevenhonderd dertig (6730) aandelen voor de heer Wim De Maesschalck drieduizend driehonderd vijfentwintig(3.325)aandelen voor mevrouw Christel De Maesschalck drieduizend driehonderd vijfentwintig(3.325)aandelen met een fractiewaarde van E 50,00 per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Antwerpen, 20 januari 2012

Moore Stephens Verscheiden

Bedrijfsrevisoren Burg. C.V.B.A

vertegenwoordigd door

Emiel De Smedt

bedrijfsrevisor "

Bovendien overhandigen de oprichters een bijzonder verslag omtrent 219 van het wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van deze verslagen zal tegelijk met de expeditie en het uittreksel van deze akte warden neergelegd overeenkomstig artikel 75 van het wetboek van vennootschap-pen.De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

VERGOEDINGEN VOOR DE INBRENGEN

Als vergoeding voor deze inbrengen,waarvan alle comparanten verklaren volledige kennis te hebben genomen, worden:

1. aan Mevrouw Leonia Segers zesduizend zevenhonderd dertig (6.730) volledig volstorte aandelen toegekend,door haar aanvaard.

2. aan de Heer Wim De Maesschalk drieduizend driehonderd vijfentwintig(3.325) volledig volstorte aandelen toegekend,door hem aanvaard.

3. aan Mevrouw Christel De Maesschalck drieduizend driehonderd vijfentwintig(3.325) volledig volstorte aandelen toegekend,door haar aanvaard.

II. STATUTEN

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

HOOFDSTUK I. RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL- DUUR

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "FiDeMa Patrimoniumbeheer".

ARTIKEL 2: ZETEL.

De zetel is gevestigd te 9280 Lebbeke,Haagstraat 14.

ARTIKEL 3: DOEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het

beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, cie aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden ais omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en

beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in

eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura,

van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De algemene vergadering, beraadslagend of stemmend zoals voor wijziging aan de statuten, mag het maatschappe-lijk doel uitbreiden.

ARTIKEL 4: DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

HOOFDSTUK Il. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vijfenzeventig duizend vierhonderd euro (675.400,00). Het is verdeeld in dertienduizend vijfhonderd en acht (13.508) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht. De aandelen zijn ondeelbaar.

HOOFDSTUK III. ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Afdeling 1: bestuur

ARTIKEL 9 : BESTUURSORGAAN.

Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.Het mandaat van' zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn

vennoten,zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde duur, hetzij voor bepaalde duur.

ARTIKEL 10 : BESTUURSBEVOEGDHEDEN

A. INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEDEN.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschap-pen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperkenZodanige beperking kan aan derden niet worden togengeworpen,00k niet al is ze openbaar gemaakt.

B. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk,00k wanneer er meerdere zijn,vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandig-heden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Afdeling 2: algemene vergadering

ARTIKEL 11 : ALGEMENE VERGADERINGEN-OPROEPING.

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur en in geval dat een wettelijke feestdag is, de eerst volgende werkdag op de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 16 : BOEKJAAR  JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgende jaar.

HOOFDSTUK VI. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

ARTIKEL 20

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 21 : Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 22 : Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van de aandelen.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het wetboek van vennootschappen toegepast.

ARTIKEL 23 : Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden,

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

ARTIKEL 24 : ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen.Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

ARTIKEL 25 : TEGENSTRIJDIG BELANG.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen onder de voorwaarden bepaald door artikel 261 van het Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK VII. ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 26: GEMEEN RECHT.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is als afwijking van de wettelijke bepalingen, verklaren partijen zich te onderwerpen aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 27. WOONSTKEUZE

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

III.OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk hebben de vennoten zich verenigd en hebben zij éénparig volgende beslissingen genomen.

1.Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2.Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in

het jaar tweeduizend en dertien.

3.Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders,

De oprichters beslissen tot zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur:

-de Heer Wim De Maesschalk,voomoemd.

-Mevrouw Machteld De Maesschalk,voornoemd.

Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen

Voor-

Inhouden aérl het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.Hun mandaat is onbezoldigd,tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

4.Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen vermits zij er niet toe verplicht is.

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoon-lijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Volmacht

De vergadering beslist bij deze volmacht te geven aan

Moore Stephens Verschelden Accountants en Belasting-consulenten CVBA, Mechelsesteenweg 95 te 9200 Dendermonde BTW BE 0451 657 041, vertegenwoordigd door Bart Verscheiden, Accountant  belastingconsulent,om bij een ondernemingsloket alle verplichtingen te voldoen met betrekking tot de aanvraag van een vestigingséénheids-nummer en ondememingsnummer, alsook bij de bevoegde BTW-administratie om het ondernemingsnummer te activeren en bij de registratiecommissie haar registratienummer aan te vragen.

WAARVAN AKTE.

Verleden te Dendermonde, datum ais ten hoofde vermeld.

En na gedane voorlezing aan partijen, hebben deze met ons, Notaris, genaamtekend.

(Get. L.Segers, W. De Maesschalck; Ch. De Maesschalck; M. De Maesschalck; A. Vander Donckt, not.)

Notaris-plaatsvervanger Christiaan Van Den Bossche

Coordonnées
FIDEMA PATRIMONIUMBEHEER

Adresse
HAAGSTRAAT 14 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande