FIDES ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDES ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.618.061

Publication

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.09.2013, NGL 08.10.2013 13621-0306-015
18/07/2011
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagenbij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFUE k b C i -Fre ÏV ik VAN KOOPIJANDL

- 07. 2011

DENDgrPeONDE

1H11 Inlllll IV IAII IIIII

" 11109481*

b

E

VA

6413 . oGA

Qndernemingsnr : Benaming

(voluit) : BOGAERTS ADVOCATEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Gustaaf De Ridderstraat 6 tot 31 augustus 2011 en vanaf 1 september 2011 te 9111 Sint-Niklaas, Nieuwe Baan 98

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Catherine De Moor, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas op 28 juni 2011, ter registratie aangeboden, dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de volgende modaliteiten:

1) Oprichter

De heer BOGAERTS Herman-Paul-Marie-Ghislain, geboren te Ukkel op 6 mei 1971, wonende te Sint-.

Niklaas, Gustaaf De Ridderstraat 6

2) Rechtsvorm - naam

Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid

met naam "BOGAERTS ADVOCATEN"

3) Zetel

zetel te 9100 Sint-Niklaas, Gustaaf De Ridderstraat 6 tot 31 augustus 2011 en vanaf 1 september 2011 te

9111 Sint-Niklaas, Nieuwe Baan 98.

4) Doel

De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, " het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als scheidsman.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de Orde van Advocaten bij de balie te Dendermonde en de reglementering zoals vervat in de Dendermondse Deontologische Codex, en onder meer deze vervat in de Beroepscodex van de gezegde orde.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of: groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende ais onroerende, zowel in volle eigendom, blote eigendom of vruchtgebruik, ook in het, kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten: van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk. doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen " van derden zakelijk of persoonlijk borg stellen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in, andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of( onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan, geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5) Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600; Eur). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde die ieder'; 1(.100ste van het kapitaal vertegenwoordi-gen. Op. de aandelen werd ingeschreven door inbreng in speciën.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het kapitaal werd volstort ten belopen van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR). Het niet volstorte gedeelte bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR)

6) Reserves - verdeling winst - verdeling na ontbinding

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

7) Bestuur  toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die noodzakelijk advocaat-vennoot zullen

dienen te zijn.

Tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur werd benoemd : Meester HERMAN BOGAERTS,

voornoemd.

" Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, in speciën of in natura, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Tevens kan een vergoeding worden toegekend voor kosten en vacaties.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Er werd geen commissaris benoemd

voe r-

b'houden

" r aan het

Belgisch

Staatsblad

8) Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand september om tien uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

9) Boekjaar

Het boekjaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart van het daarop volgend elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van het uittreksel op de griffie van de

rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 maart 2013.

VOLMACHT

De oprichter verleenden bijzondere volmacht aan de Heer Stijn Goossens, bedrijfsleider, wonende te Dendermonde, Bookmolenstraat 1 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Opde laatste bfz. van Luik B vermelden____ : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.09.2015, NGL 28.09.2015 15600-0593-015

Coordonnées
FIDES ADVOCATEN

Adresse
NIEUWE BAAN 98 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande