FIDIAS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FIDIAS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.767.953

Publication

19/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KO^" PIAN{DEL

0 7. 04. 2011

DENieffi ZONDE



ridiuiiniiuiuuu

'11059557"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Î.

R

Ondernemingsnr : 0445.767.953

Benaming : Fidias

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Moortelstraat 4

9160 Lokeren

Onderwerp akte : Fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit de processen-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op eenentwintig december tweeduizend en tien, geregistreerd te Brugge 2 op zevenentwintig december daarna, en op dertig maart tweeduizend en elf, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van : 1) de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HELIOS E.M.", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Piers de Raveschootlaan 2, BTW BE 0423.387.578 RPR Brugge; 2) de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FIDIAS", met zetel te 9160 Lokeren, Moortelstraat 4, BTW BE 0445.767.953 RPR Dendermonde; 3) de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELECTRUM", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Piers de Raveschootlaan 2, BTW BE E 0463.946.545 RPR Brugge; en 4) de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KGP Enterprlses", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Piers de Raveschootlaan 2, BTW BE 0454.028.591 RPR Brugge, de volgende besluiten heeft genomen :

1) Voor de over te nemen vennootschap "Helios E.M."

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel waarin voorgesteld werd dat de vennootschap "Helios E.M." door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "KGP Enterprises". De voorzitter heeft de algemene vergadering ook ingelicht over het voorstel tot overname van de vennootschap "Fidias" door de vennootschap "KGP Enterprises". De voorzitter heeft de vergadering verder ingelicht dat de geplande fusie waarbij de bvba "Delectrum" zou overgenomen worden door "KGP Enterprises", geen doorgang kan vinden wegens het niet voldoen aan de wettelijke vereisten gezien niet alle aandelen verenigd zijn in één hand. De algemene vergadering van "Helios E.M." heeft verklaard na beraadslaging toch te willen doorgaan met de geplande fusie met "KGP Enterprises", en heeft verklaard dat hierover geen verdere uitleg vereist is.

De raad van bestuur van de over te nemen vennootschap heeft er zich van vergewist en heeft bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de naamloze vennootschap "Helios E.M." geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De algemene vergadering heeft besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, zonder toekenning van aandelen, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt.

c) Bijgevolg zal gans het vermogen van de over te nemen vennootschap met alle rechten en verplichtingen,

overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap, op

basis van de toestand van een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2010. Uit die staat blijkt

iE dat het eigen vermogen van Helios E.M. negatief is en min twee miljoen vijfhonderdenzevenduizend '

zevenhonderdtachtig euro tweeëntwintig cent (¬ - 2.507.780,22) bedraagt.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 oktober 2010, zullen boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap KGP Enterprises.

Dit besluit werd met eenparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen goedgekeurd.

21 Voor de over te nemen vennootschap "Fidias"

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie.

" a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel waarin voorgesteld werd dat de vennootschap "Fidias" door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "KGP Enterprises". De voorzitter heeft de algemene vergadering ook ingelicht over het voorstel tot overname van de vennootschap "Helios E.M." door de vennootschap "KGP Enterprises". De voorzitter heeft de vergadering verder ingelicht dat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mcd 2.1

geplande fusie waarbij de bvba "Delectrum" zou overgenomen worden door "KGP Enterprises", geen doorgang kan vinden wegens het niet voldoen aan de wettelijke vereisten gezien niet aile aandelen verenigd zijn in één hand. De algemene vergadering van "Fidias" heeft verklaard na beraadslaging toch te willen doorgaan met de geplande fusie met "KGP Enterprises", en heeft verklaard dat hierover geen verdere uitleg vereist is.

De raad van bestuur van de over te nemen vennootschap heeft er zich van vergewist en heeft bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de naamloze vennootschap "Fidias" geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De algemene vergadering heeft besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, zonder toekenning van aandelen, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt.

c) Bijgevolg zal gans het vermogen van de over te nemen vennootschap met alle rechten en verplichtingen, overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap, op basis van de toestand van een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2010. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van "Fidias" negatief is en min negenhonderdvierentwintigduizend zesenzestig euro vijftentachtig cent (¬ -924.066,85) bedraagt.

Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 oktober 2010, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap KGP Enterprises.

Dit besluit werd met éénparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen goedgekeurd.

3) Voor de over te nemen vennootschap "Delectrum"

Eerste besluit: Onmogelijkheid tot uitvoering van de voorgestelde fusie door overname. a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel waarin voorgesteld werd dat de vennootschap "Delectrum" door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "KGP Enterprises". De 1 voorzitter heeft de algemene vergadering ook ingelicht over het voorstel tot overname van de vennootschap "Helios E.M." door de vennootschap "KGP Enterprises". De voorzitter heeft de vergadering verder ingelicht over het voorstel tot overname van de vennootschap "Fidias".

Zoals voormeld werd vastgesteld dat de geplande fusie waarbij de bvba "Delectrum" zou overgenomen worden door "KGP Enterprises", geen doorgang kan vinden wegens het niet voldoen aan de wettelijke vereisten gezien niet alle aandelen verenigd zijn in één hand.

Bijgevolg werd "Delectrum" thans niet overgenomen door "KGP Enterprises".

De vergadering heeft zich voltallig achter deze uiteenzetting geschaard en heeft erkend te weten dat bijgevolg de fusie door overname door KGP Enterprises geen doorgang vindt.

4) Voor de ovememende vennootschap "KGP Enterprises"

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel, hoger vernield, waarin voorgesteld werd dat de vennootschap "Helios E.M." voornoemd, en de vennootschap "Fidias", voornoemd door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "KGP Enterprises", voornoemd

De raad van bestuur van de ovememende vennootschap heeft er zich van vergewist en heeft bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de naamloze vennootschap "KGP Enterprises" geen belangrijke wijzigingen hebben `. voorgedaan.

b) Zoals voormeld werd vastgesteld dat de geplande fusie waarbij de bvba "Delectrum" zou overgenomen worden door "KGP Enterprises", geen doorgang kan vinden wegens het niet voldoen aan de wettelijke vereisten gezien niet alle aandelen verenigd zijn in één hand.

Bijgevolg werd "Delectrum" thans niet overgenomen door "KGP Enterprises".

c) De vergadering van vennootschap "KGP Enterprises" heeft besloten tot de fusie door overneming van het vermogen van de vennootschappen "Helios E.M." en "Fidias" over te gaan, zodat de opschortende voorwaarden gesteld in de voormelde buitengewone algemene vergaderingen van de vennootschappen "Helios E.M." en "Fidias" als vervuld moeten worden beschouwd.

Dit besluit werd met éénparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen goedgekeurd.

Tweede besluit - Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de over te nemen vennootschappen, met alle rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap. De aandelen van de over te nemen vennootschappen in het bezit van de overnemende vennootschap zullen door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 30 september 2010 waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap "Helios E.M." min negenhonderdvierentwintigduizend zesenzestig euro vijfentachtig cent (¬ - 924.066,85) bedraagt, en het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap "Fidias" min negenhonderdvierentwintigduizend zesenzestig euro vijfentachtig cent (¬ -924.066,85) bedraagt. De aandeelhouders van de ovememende vennootschap hebben uitdrukkelijk verklaard van de vermogenstoestand van beide over te nemen vennootschappen kennis te hebben genomen en volledig op de hoogte te zijn van de situatie waarin deze vennootschap zich bevindt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 01 oktober 2010, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van over te nemen vennootschappen gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de ovememende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n( en> bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mpd 2.1

b. Vervolgens heeft de algemene vergadering vastgesteld dat :

- enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschappen "Helios E.M." en "Fidias" door de

naamloze vennootschap "KGP Enterprises', werd verwezenlijkt.

- anderzijds de naamloze vennootschappen "Helios E.M." en "Fidias", definitief opgehouden hebben te

bestaan.

Dit besluit werd met éénparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen goedgekeurd.

Tweede Besluit : vennootschappen en kwijting aan de raad van bestuur van de over te nemen

vennootschappen.

De vergadering heeft beslist kwijting te verlenen aan de bestuurders van de over te nemen vennootschappen

voor de uitoefening van hun mandaat.

De vergadering heeft zich onverwijld voorgenomen aan een bijzondere algemene vergadering de balans en

de jaarrekening van de overgenomen vennootschappen voor te leggen ter goedkeuring.

Dit besluit werd met éénparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen goedgekeurd.

Derde besluit: Machtiging

De raad van bestuur van de ovememende vennootschap, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd

om alle voorgaande besluiten uit te voeren en alle verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Vandelanotte Accountancy, te Brugge, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de

formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondememingsloketten en

desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal dd. 21 december 2010

" afschrift proces-verbaal dd. 30 maart 2011

Dirk Hendrickx, Notaris

"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd tte rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 21.05.2010 10123-0242-014
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 04.06.2009 09184-0023-017
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 11.07.2008 08388-0141-017
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 31.05.2007 07164-0240-020
13/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.07.2006, NGL 12.07.2006 06446-2031-019
06/02/2006 : AN286636
28/07/2005 : AN286636
06/07/2004 : AN286636
02/07/2004 : AN286636
18/09/2003 : AN286636
07/08/2003 : AN286636
14/02/2003 : AN286636
27/09/2002 : AN286636
10/07/2001 : AN286636
04/07/2001 : AN286636
16/05/2000 : AN286636
15/06/1999 : AN286636
15/06/1999 : AN286636
17/12/1998 : AN286636
08/07/1997 : AN286636
16/09/1995 : AN286636
23/01/1993 : AN286636
01/01/1993 : AN286636
12/12/1991 : AN286636

Coordonnées
FIDIAS

Adresse
MOORTELSTRAAT 4 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande