FIELDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIELDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.174.968

Publication

27/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 22.05.2014 14133-0109-009
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 21.06.2013 13198-0105-009
12/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V. 111111411,11_11j111111j11,1,11111111

beh

aa

Bel

Stat





Ondernemingsnr : 0434.174.968 Benaming

(voluit) : FIELDING (verkort) :

NEERGELEOQ

----,

 3 DEC, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDtè eiWENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Papenaard, 10 te 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 28 november. 2012 en dragende volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 30 november 2012, boek 200, blad 20, vak 01, vier rollen, twee verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur,: (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE", dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIELDING", waarvan de zetel gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 10, ondememingsnummer BE 0434.174.968 RPR Gent, opgericht bij splitsing blijkens akte verleden voor notaris Jean-Bernard Maeterlinck, destijds te Gent op 28 april 1988, gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 25 mei daarna, onder nummer 880525-332 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 23 augustus 2001, gepubliceerd in de Bijsagen van het Belgisch Staatsblad van 8 september daarna onder nummer 20010908-166, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

I,1 Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met twintigduizend euro (¬ 20.000,00), door geldinbreng, om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op veertigduizend euro (¬ 40.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

Ten behoeve van deze kapitaalverhoging werd een storting gedaan ten bedragen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

De aandeelhouders hebben ingeschreven op deze kapitaalverhoging in evenredigheid met het aantal en de waarde van de aandelen die iedere aandeelhouder heeft als volgt:

1. Door de naamloze vennootschap "C&D Projects", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint-Denijslaan 487, ondememingsnummer BTW BE 0443.457.274 RPR Gent, ten belope van negentienduizend vierhonderd zesenzestig euro (¬ 19.466,00).

2. Door de heer Claerhout, Pieter Hendrik Gaëtan Dries, geboren te Gent op 12 juli 1959, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 10, voor tweehonderd zevenenzestig euro (¬ 267,00)

3. Door mevrouw De Cooman, Nathalie Gabriëlle Elisabeth, geboren te Gent op 2 december 1964, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 10, voor tweehonderd zevenenzestig euro (¬ 267,00).

Het bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bevindt zich van nu af aan ter beschikking van de. vennootschap en werd gestort op een rekening, nummer 001-6845476-68, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fielding", bij de naamloze vennootschap "BNP Paribas Fortis", te Brussel, zoals blijkt uit een attest dat werd afgeleverd door deze bankinstelling op 13 november 2012. Dit attest zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

I1.1 Teneinde de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissing, de reeds gerealiseerde zetelverplaatsing en aan huidige wetgeving, beslist de algemene vergadering vervolgens de huidige statuten af te schaffen en nieuwe statuten aan te nemen als volgt :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "FIELDING".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerders.

De zaakvoerder mag bijhuizen, agentschappen en filialen oprichten en dit zowel in België als in het buitenland_

De vennootschap heeft tot doel: Het patrimonium, gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. De goederen zullen Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

vervreemd kunnen worden wanneer zij bouwrijp zullen geworden zijn of wanneer gebiedende omstandigheden dit noodzaken.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, het bouwen, het verbouwen, het verhuren of het in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld; deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkwaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaand worden in de uitgebreidste zin.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 40.000,00).

Het is verdeeld in vijfenzeventig (75) aandelen zonder nominale waarde.

Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris, met inachtneming van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Zodra het netto actief van de vennootschap, als gevolg van geleden verliezen, minder bedraagt dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de zaakvoerders binnen een termijn van ten hoogste twee maanden, nadat het verlies is of had moeten worden vastgesteld, een algemene vergadering bijeenroepen en de vraag voorleggen of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met de voorstellen tot sanering. De algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris, indien ze tot statutenwijziging of ontbinding besluit, en beraadslagen en besluiten over de ontbinding of over andere maatregelen, die in de agenda zijn afgekondigd, overeenkomstig de regels, gesteld voor de wijziging van de statuten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld ais het netto actief van de vennootschap, ingevolge geleden verliezen, niet meer bedraagt dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding dan plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat, vijftien dagen voor de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap ter beschikking wordt gesteld van de vennoten. Indien de zaakvoerders voorstellen om de activiteiten voort te zetten, sommen zij in hun verslag de maatregelen op waarmede zij de financiële toestand van de vennootschap hopen te saneren. Dit verslag wordt aangekondigd op de agenda. Een afschrift ervan wordt verzonden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig deze artikelen bijeengeroepen, dan wordt de door de vennootschap of de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit dat ontbreken van een bijeenroepen voort te vloeien.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend :

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerders en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De effecten zijn ondeelbaar.

Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Zo de eigendom van een aandeel verdeeld is in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar dienen op al de vergaderingen uitgenodigd te worden,

I. Overdracht van aandelen onder levenden

Zo een vennoot zijn aandelen onder levenden, onder bezwarende titel of om niet, wenst over te dragen, hebben de medevennoten een voorkeurrecht van overname op de aandelen van de overdragende vennoot en dit in evenredigheid tot de aandelen die zij bezitten op het ogenblik van de voorgestelde overdracht. De overdragende vennoot brengt zijn medevennoten hiervan op de hoogte per aangetekend schrijven.

De medevennoten zullen over drie maanden tijd beschikken om, vanaf de postdatum van voormeld aangetekend schrijven, de overdragende vennoot schriftelijk en aangetekend te antwoorden of zij al dan niet van dit voorkeurrecht wensen gebruik te maken. De medevennoten, die nalaten te antwoorden binnen de gestelde termijn, zullen verondersteld worden af te zien van dit voorkeurrecht.

II. Overdracht van aandelen bij overlijden van een vennoot

Zo een vennoot overlijdt, hebben de medevennoten, een voorkeurrecht van overname op de aandelen van

de overleden vennoot en dit in evenredigheid tot de aandelen die zij bezitten op het ogenblik van het overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De medevennoten, zullen over drie maanden tijd beschikken om, vanaf de overlijdensdatum, de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot schriftelijk en aangetekend te antwoorden of zij al dan niet van dit voorkeurrecht wensen gebruik te maken.

De medevennoten die nalaten te antwoorden binnen de gestelde termijnen, zullen verondersteld worden af te zien van hun voorkeurrecht.

111.

Gemeenschappelijke bepalingen bij overdracht van aandelen

In geen geval mag een aandeel, op straf van volstrekte nietigheid, onder levenden, onder bezwarende titel of om niet, worden overgedragen aan iemand die geen vennoot is, dan met instemming van alle medevennoten. Evenzo kan, bij overlijden van een vennoot, geen enkel van zijn aandelen overgaan op zijn erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, voor zover deze laatsten geen medevennoot zijn, dan met instemming van alle medevennoten.

De overdragende vennoot, de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot hebben recht op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld door een deskundige (bedrijfsrevisor), aan te stellen, zo de partijen hierover niet tot een akkoord komen, door de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap mag geen eigen aandelen verkrijgen dan op grond van een besluit van de algemene vergadering van de vennoten met inachtneming van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De functie van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering niet uitdrukkelijk aan de zaakvoerder een vergoeding heeft toegekend en het bedrag en de wijze ervan heeft vastgesteld.

Een zaakvoerder, zo hij vrijwillig ontslag neemt, zal zijn voornemen vooraf per aangetekende brief kenbaar moeten maken aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur alleen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan onverminderd hetgeen hierna bepaald wordt.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college van zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Verder dient gehandeld zoals bepaald het Wetboek van Vennootschappen.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om 14 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Ten alle tijde kan ook een buitengewone algemene vergaderingen warden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en, in voorkomend geval, van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en, in voorkomend geval, van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders, het verlenen van kwijting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerders om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De gewone en bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Zij kan over de voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer zij, die aan de vergadering deelnemen, tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging aan de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierde van de stemmen, verbonden aan de aanwezige aandelen, heeft verkregen.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die bij voorkeur zelf een stemgerechtigde vennoot is.

Zolang de vennootschap, voor het laatst afgesloten boekjaar, voldoet aan de criteria vernield in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel en niettegenstaande enige andersluidende bepaling, de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Wanneer de vennootschap, voor het laatst afgesloten boekjaar, twee van de zo-even vemoemde criteria overschrijdt, dan wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen, die door de algemene vergadering worden benoemd en die de bevoegdheden hebben, bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap

op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement

waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Het Wetboek van Vennootschappen is van toepassing voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders is geregeld.

4 "

Voorbehouden aan het Belgisch Ste atsblad

Annexes dü Mônitéür bëlgé

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan Myncke.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Gecoördineerde statuten.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 31.05.2012 12138-0346-009
12/10/2011 : GE150786
25/05/2011 : GE150786
01/06/2010 : GE150786
29/05/2009 : GE150786
29/05/2008 : GE150786
25/06/2007 : GE150786
13/07/2005 : GE150786
26/05/2004 : GE150786
23/05/2003 : GE150786
08/09/2001 : GE150786
09/06/2000 : GE150786
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 05.08.2016 16404-0092-009

Coordonnées
FIELDING

Adresse
PAPENAARD 10 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande