FILOTRAKK!!

Association sans but lucratif


Dénomination : FILOTRAKK!!
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 838.003.685

Publication

30/04/2012
ÿþ~._.-:

ri

MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

LhKtiLLLUl)

awhua BELGE . 10-04-1W

*12083434* p3 -o9-Alt ,p.Y".d~,"Fo.,,,

B STAATS6Ew.A!:'

Ondememingsnr: 025:: e 003 6,a<

Benaming

(voluit) : Filotrakk!! vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Neerstraat 12, 9880 Aalter

Onderwerp akte : Statutenwijziging; ontslag en benoeming van bestuurders

Statutenwijziging:

De algemene vergadering van 18 maart 2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten het artikel 2 inzake het adres van de maatschappelijke zetel en het artikel 6 te wijzigen en dit als volgt:

Art. 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Rotenburgfaan 20, 9880 Aalter, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent. Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutwijziging en beschreven in deze statuten.

Art 6.

Beslissingen over de toetreding van effectieve leden behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. Een effectief lid is iemand die zich door een engagement inzet voor de realisatie van de doelstellingen. Het huishoudelijk reglement concretiseert de voorwaarden van dit engagement

Wie effectief lid wenst te zijn, stelt zich schriftelijk kandidaat bij de voorzitter van de vereniging of een ander bestuurslid.

Ontslag en benoeming van bestuurders:

De leden van de algemene vergadering van "Filotrakkil vzw", samen op de algemene vergadering van 18 maart 2012, gehouden in zaal Trakk en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, hebben het ontslag aanvaard en tevens kwijting verleend voor de geleverde prestaties van volgende 2 bestuursleden:

Viaaminck Sven, geboren te Gent op 3011211977, wonende te Neerstraat 12, 9880 Aalter,

Heye Sven, geboren te Gent op 21/0311976, wonende te Jan Burssensstraat 12, 9850 Merendree.

Daarna heeft de algemene vergadering aangesteld tot nieuwe leden van de raad van bestuur.

Franke Van de Moortel, geboren te Gent op 1110411985, wonende te Lomolenstraat 77, 9880 Lotenhulle; Lode Blondel, geboren te Oostende op 14/04/1987, wonende te Molenstraat 45, 9880 Agiter.

Tevens wordt overeengekomen dat bovenvermelde bestuurders elk afzonderlijk de vereniging tegenover derden kunnen vertegenwoordigen, op voorwaarde dat hun beslissingen vallen binnen de jaarlijks door de algemene vergadering goedgekeurde begroting

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

a Mi

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Àaiter,1810312012

Namens de algemene vergadering,

Frauke Van de Moortel

(getekend)

Tegelijk hierbij neergelegd: - statuten op 18/03/2012

`~~.ti.>_tcL. IrOJA CU- !-ites-4k._. C'W)M

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011
ÿþer MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

.~V~i'~1 ,y~~,~: ~~71t~

Ji

,~îr~ ~~, ~i.~Ï(~ ~

J ~I1J 9 PVa~,>i1 2tTn

VAN

KOOFH.Glee" r- TE GENT

III Il II II II U I I li H

'11116670+

131

E SI

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : Filotrakk!l vzw

1oo 3 . us-

013 "

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Neerstraat 12, 9880 Aalter

Onderwerp akte : Oprichtingsstatuten - benoeming bestuurders en gemachtigden

Uittreksel uit de statuten en akten:

Tussen de ondergetekenden:

Sven Vlaeminck, Neerstraat 12, 9880 Aalter, geboren op 30 december 1977 te Gent; Jürgen Quintyn, Rotenburglaan 20, 9880 Aalter, geboren op 07 mei 1969 te Assebroek;

Sven Heye, Jan Burssensstraat 12, 9850 Merendree, geboren op 21 maart 1976 te Gent,

Allen van Belgische nationaliteit, wordt unaniem overeengekomen hetgeen volgt:

Ten einde de onder hen bestaande feitelijke vereniging "Filotrakk!!" de voordelen van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 te verzekeren, is in uitvoering van de volmacht hen verleend door de algemene vergadering van de feitelijke vereniging gehouden te 9880 Aalter op 30 juni 2011 overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten en haar volledig vermogen over te dragen aan deze vereniging waarvan de statuten als volgt worden vastgelegd:

Hoofdstuk I. Naam  Zetel  Doel  Duur

Art. 1.

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "Filotrakkl! vzw".

Art. 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Neerstraat 12, 9880 Aalter, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent. Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutwijziging en beschreven in deze statuten.

Art. 3.

De vereniging heeft tot doel:

-het organiseren van toneelstukken in eigen beheer

-het (mede)organiseren van toneelstukken van andere, al dan niet professionele, gezelschappen

-het (mede)organiseren van activiteiten, ingericht door derden, die gelijkwaardig zijn aan haar doel

-het verhogen van het cultuuraanbod, door de grenzen van het culturele leven af te tasten.

De vereniging is bevoegd om aile initiatieven te ontplooien die bijdragen tot de verwezenlijking van deze doelstellingen, met inbegrip van winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de niet-winstgevende doelstellingen.

De vereniging is bevoegd alle goederen  roerend of onroerend- te verwerven, als eigendom of er onder eender welke vorm rechten over uit te oefenen en over deze goederen te beschikken in eigendom of onder eender welke andere vorm, voor zover dit de verwezenlijking van haar doel beoogt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Mao 2.2

Art. 4.

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde worden ontbonden.

Hoofdstuk Il. Leden

Art. 5.

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging bestaat alleen uit effectieve leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt hen dan ook allen toe, met uitzondering van de leden beschreven in art. 7 van deze statuten. Effectieve leden zijn diegene wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De rechten en plichten van de effectieve leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Art. 6.

Beslissingen over de toetreding van effectieve leden behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. Een effectief lid is iemand die zich door een engagement inzet voor de realisatie van de doelstellingen. Het huishoudelijk reglement concretiseert de voorwaarden van dit engagement.

Wie effectief lid wenst te zijn, stelt zich schriftelijk kandidaat bij de voorzitter van de vereniging of een ander bestuurslid.

De stichters van de vereniging zijn de eerste effectieve leden, met name:

Sven Vlaeminck, Neerstraat 12, 9880 Aalter

Jürgen Quintyn, Rotenburglaan 20, 9880 Aalter

Sven Heye, Jan Burssensstraat 12, 9850 Merendree

Art. 7.

De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende leden of adviserende leden beschouwen. Deze worden dan ook beschouwd als effectieve leden maar zonder stemrecht tijdens de raad van bestuur, noch tijdens de algemene vergadering.

Art. 8.

De minimumleeftijd om aanvaard te kunnen worden als effectief lid is 18 jaar. Evenwel kan een uitzondering worden voorzien voor personen jonger dan 18 jaar mits de uitdrukkelijke machtiging van de ouders of de voogd. In beide gevallen dient rekening gehouden te worden met de bepalingen van art. 6 van deze statuten.

Art. 9.

De leden zijn tot geen jaarlijks lidgeld verplicht.

Art. 10.

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis gebracht worden. ln principe gaat dit ontslag onmiddellijk in, behalve voor de leden van de raad van bestuur, voor dewelke het ontslag bepaald Is in art. 16 paragraaf 3.

Art. 11.

De algemene vergadering kan op elk moment een lid uitsluiten, mits een 2/3 meerderheid van de aanwezige

en/of vertegenwoordigde stemmen.

De raad van bestuur kan evenwel een lid reeds schorsen in afwachting van de algemene vergadering waarin beslist wordt over de uitsluiting.

Art. 12.

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of ingebrachte goederen vorderen.

Hoofdstuk III. De raad van bestuur

Art. 13.

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden die tevens lid zijn van de vereniging. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal effectieve leden van de vereniging.

" MOD 2.2

Art. 14.

De bestuurders worden benoemd, bij eenvoudige meerderheid van aanwezige en/of vertegenwoordigde

stemmen bij de algemene vergadering.

De bestuurders worden voor onbepaalde termijn benoemd.

De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 15.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Art. 16.

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig

ontslag, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, wordt het ontslag van de bestuurder opgeschort totdat er, na redelijke termijn, een vervanger is aangesteld.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Art. 17.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet en de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

Art. 18.

De raad van bestuur wordt belast met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

Art. 19.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter of door diegene die hem vervangt.

De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vereniging dit vereist, op uitnodiging van de

voorzitter of de ondervoorzitter of door diegene die hem vervangt, met een minimum van eenmaal per jaar.

Elke bestuurder heeft het recht de raad van bestuur samen te roepen. Hij/Zij richt hiertoe een verzoek aan de voorzitter.

De uitnodiging komt bij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, uur, plaats en agenda van de raad van bestuur. De uitnodigingen worden minstens acht dagen vóór de raad van bestuur verstuurd.

Art. 20.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

Art. 21.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen of taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een andere persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

De raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen. De raad

r MOO 22

van bestuur bepaalt tevens hun bevoegdheden.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is

De raad van bestuur behoudt zich het recht voor zich te laten bijstaan, op de raden van bestuur, door werkende leden van de vereniging of door een extern deskundige, inzake de materie die verband houdt met het in de statuten omschreven doel.

Art. 22.

Tegenover leden en derden wordt de vereniging rechtsgeldig vertegenwoordigd door de handtekening van

een gemandateerd bestuurder.

Art. 23.

De raad van bestuur kan slechts beslissingen nemen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of

vertegenwoordigde leden.

Elk bestuurslid kan zich bij volmacht laten vertegenwoordigen door een ander bestuurslid. Bij gelijkheid of bij

staking van stemmen, is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger doorslaggevend.

Elk bestuurslid beschikt over één geldige stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge Art. 24.

De besluiten van de raad van bestuur worden neergeschreven in de notulen, die op de zetel van de

vereniging ter inzage liggen voor de leden.

De bestuurders worden op de hoogte gesteld van de beslissingen van de raad van bestuur door toezending van een elektronische versie van de notulen.

Art. 25.

De aansprakelijkheid van de bestuurders wordt geregeld overeenkomstig artikel 14. van de wet van 27 juni

1921.

Indien een bestuurder een bestuursfout begaat, kan er geen interne aansprakelijkheidsvordering vanuit de vzw tegen hem of haar worden ingesteld.

Hoofdstuk IV. De algemene vergadering

Art. 26.

De algemene vergadering bestaat uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de

raad van bestuur, of door de ondervoorzitter of door diegene die hem vervangt.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering.

Art. 27.

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

" de goedkeuring van de statuten;

" de goedkeuring van de wijziging van de statuten;

" de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

.de kwijting aan de bestuurders;

" de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen;

" de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

" de benoeming van de vereffenaars wanneer de vzw ontbonden zal worden;

" de uitsluiting van een lid;

.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

.alle gevallen waarin de statuten dat vereisen;

" het goedkeuren van het huishoudelijk reglement.

Art. 28.

De algemene vergadering komt minstens één maal per jaar samen, op uitnodiging van de voorzitter of de

ondervoorzitter of door diegene die hem vervangt, binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar.

~ MoD2.2

Art. 29.

De beslissingen van de algemene vergadering worden aan de leden bekendgemaakt door opname in het

verslag dat ter inzage ligt op de zetel.

Art. 30.

Een buitengewone algemene vergadering kan steeds samengeroepen worden, hetzij op initiatief van de

raad van bestuur, hetzij op schriftelijke aanvraag, gericht naar de raad van bestuur, van één vijfde van de leden.

In dit laatste geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de vijftien werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Art. 31.

De uitnodiging voor de algemene vergadering komt bij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, uur, plaats en agenda van de algemene vergadering. De uitnodigingen worden minstens acht dagen vbór de algemene vergadering verstuurd.

De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter, de ondervoorzitter of door diegene die hem vervangt.

Art. 32.

De agendapunten van de algemene vergadering worden bepaald door de raad van bestuur, maar kunnen eveneens aangebracht worden door de leden. Hiervoor dienen de leden tenminste twee werkdagen voor de algemene vergadering, de agendapunten schriftelijk doorgestuurd te hebben naar de voorzitter van de raad van bestuur of naar diens plaatsvervanger.

Op de dag van en tijdens de algemene vergadering kunnen, mits goedkeuring van de voorzitter van de algemene vergadering, alsnog agendapunten worden toegevoegd.

Art. 33.

In gewone gevallen, behoudens andersluidende bepalingen in de statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en/of vertegenwoordigde stemmen. Bij gelijkheid of staking van de stemmen beslist de stem van de voorzitter van de algemene vergadering of van zijn plaatsvervanger.

Art. 34.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan Kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen.

Deze tweede vergadering mag niet binnen de vijftien kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige en/of vertegenwoordigde stemmen vereist, desgevallend ook op de tweede algemene vergadering.

Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

De aangepaste statuten zullen daaropvolgend opnieuw neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de dertig dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 35.

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen

van het doel der vereniging vereist.

De algemene vergadering wijst één of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun bevoegdheden, en geeft het netto-actief van het maatschappelijk bezit aan een goed doel, bepaald door de algemene vergadering, steeds in een sociaal-maatschappelijke geest.

Art. 36.

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid warden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Laak 3 - Vervolg

Art. 37.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt die ondertekend worden door de voorzitter en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door de leden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig gevalideerd door de voorzitter of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

Art. 38.

De leden worden op de hoogte gesteld van de beslissingen van de algemene vergadering door toezending

van een elektronische versie van de notulen.

Hoofdstuk V. Begroting en rekeningen

Art. 39.

Het boekjaar loopt van 1 augustus tot 31 juli.

Art. 40.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het

komend boekjaar voor.

Art. 41.

De jaarrekening en de begroting worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd, binnen

de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

Art. 42.

Een exemplaar van de begroting en de jaarrekening wordt aan de uitnodiging van de algemene vergadering

gehecht.

Art. 43.

Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting legt de raad van bestuur verantwoording af voor het

beleid in het voorgaande jaar en spreekt de algemene vergadering zich uit over de kwijting aan de bestuurders.

Hoofdstuk VI. Diversen

Art. 44.

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de

wet van 2 mei 2002, toepasselijk.

Benoeming bestuurders:

De leden van de algemene vergadering van "Filotrakk!! vzw", samen op de algemene vergadering van 30 juni 2011, gehouden op de zetel van de vzw, hebben tot leden van de raad van bestuur aangesteld:

Vlaeminck Sven, geboren te Gent op 30/12/1977, wonende te Neerstraat 12, 9880 Aalter;

Jürgen Quintyn, geboren te Assebroek op 07/05/1969, wonende te Rotenburglaan 20, 9880 Aalter;

Heye Sven, geboren te Gent op 2110311976, wonende te Jan Burssensstraat 12, 9850 Merendree.

Tevens wordt overeengekomen dat bovenvermelde bestuurders elk afzonderlijk de vereniging tegenover derden kunnen vertegenwoordigen, op voorwaarde dat hun beslissingen vallen binnen de jaarlijks door de algemene vergadering goedgekeurde begroting.

Aalter,3010612011

De bestuurders,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

r

, Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Sven Vlaeminck Jürgen Quintyn Sven Heye

(getekend)

Tegelijk hierbij neergelegd:

- statuten op 30/06/2011

- akte benoeming bestuurders op 30/06/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FILOTRAKK!!

Adresse
NEERSTRAAT 12 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande