FINAMED CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINAMED CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.365.260

Publication

25/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisc -Staaitsbi I be[çend te maken kopieneerlegging ter griffie va dei ~:;,E~F+~~ ANK



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

111111 IIII IIIIIIIIIIIII

*13032909*

Ondernemingsnr : 0827.365.260

Benaming

(voluit) : FINAMED CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MOLENSTRAAT 44 - 9250 WAASMUNSTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER - VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 01/01/2013

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Heylesonne Filip.

Gezien alle aandeelhouders vertegenwoordigd zijn, kan de vergadering geldig beslissen over volgende agenda

Agenda:

1. Benoeming van nieuwe zaakvoerder

Beslissingen :

1. Mevrouw Voorheist Nadine wonende in de Molenstraat 44 te 9250 Waasmunster, met nationaal nummer 62.11.23-362-36 wordt vanaf 01/01/2013 benoemd als zaakvoerder,

Aldus beslist en goedgekeurd, wordt de vergadering geheven om 09.30 uur.

Heylesonne Filip zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

ICI

r

t 3 FEB, 2013

.E~ /;#'ONDE

Griffie

24/07/2012
ÿþOntlernemingsnr : 827.365.260

E3enaming (voluit) : FINAMED CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditiare Vennootschap

Zetel : Molenstraat 44 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : OMZETTING NAAR BVBA  ONTSLAG ZAAKVOERDER  BENOEMING

el ZAAKVOERDER  VASTSTELLING STATUTEN

een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op tien juli; tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, tot een kapitaalsverhoging met zestienduizend; zeshonderd euro (E 16.600,00), om het kapitaal te verhogen van tweeduizend euro (E 2.000,00), tot achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Volstorting met vierduizend tweehonderd euro (E 4.200,00) om het te brengen van tweeduizend euro (E 2.000,00) naar zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) door inbreng in speciën door de huidige ;; aandeelhouders elk in verhouding tot hun huidige aandelen.

2. a) De vergadering beslist de aanvangsdatum en de einddatum van het boekjaar te wijzigen, in die zin dat het; boekjaar aanvangt op één januari en eindigt op éénen-dertig december van ieder jaar.

b) De vergadering beslist, bij wijze van overgangsmaatregel, het lopend boekjaar af te sluiten op éénendertigi december tweeduizend dertien.

;e c) De vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te wijzigen, in die zin dat de algemene

vergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur,

3. De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt doori de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, alsook van het verslag opgemaakt; door de bedrijfsrevisor, DBW Revisoren, met zetel te 9300 Aalst, Keizersplein 40 A bus 4, vertegenwoordigd; door de Heer Patrick Waltniel, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva van de vennootschapi afgesloten per éénendertig mei tweeduizend en twaalf.

;l De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

il De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden als volgt:

"4. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de gewone commanditaire vennootschap "Finamed Consult" te Waasmunster, zoals dat blijkt; uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2012, die de zaakvoerders van de vennootschap hebben opgestelde en die in het huidig verslag is samengevat.

i! Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en behoudens het niet boeken van de geraamde winstbelasting ad E 5.500 op; bet resultaat van het lopende boekjaar, is niet gebleken dat er enige overwaardering heeft plaatsgehad. Hete netto-actief ad E 16.036,34 volgens deze staat is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal. Dit kapitaal van ¬ 2.000 is E16.600 kleiner dan het minimumkapitaal ad E 18.600 dat vereist is voor de oprichting van een e; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De verrichting kan derhalve slechts plaatsvinden mits; _; effectieve realisatie van de kapitaalverhoging zoals supra in dit verslag is omschreven.

Opgemaakt op 9juli 2012,

DBW, burgerlijke vennootschap o.v.v. een CVBA, vertegenwoordigd door Getekend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo beho aan Belg Staat

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VANrKOOPHAN[TDDELi"

*iaisoasa

mod 11.1

L.

13 JULI 2012

DENÛE-cw,.:,il OIiiDE

üri~ie

nnexes du Moniteur belge

24/07/2012

agen bij het Belgisch Staatsblad

mod 11,1



Patrick Waltniel

Bedrijfsrevisor 1 Vennoot"

4. De algemene vergadering beslist om de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te

nemen.

De omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid wordt

gedaan onder de volgende voorwaarden:

a) De omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

b) De naam van de vennootschap blijft ongewijzigd.

c) De zetel van de vennootschap wordt niet verplaatst.

d) Het doel van de vennootschap wordt niet gewijzigd.

e) Het kapitaal van de vennootschap zal achttienduizend zeshonderd euro bedragen, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

f) De aandelen van de vennootschap worden toegekend aan de vennoten a rato van één (1) aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één (1) aandeel in de oude naamloze vennootschap.

g) Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen blijven hetzelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzetten.

h) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het onder-nemingsnummer waaronder de vennootschap is gekend.

5, De algemene vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt:

a) De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "FINAMED CONSULT".

b) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9250 Waasmunster, Molenstraat 44.

c) DE VENNOOTSCHAP HEEFT TOT DOEL, ZOWEL IN BINNEN- ALS IN BUITENLAND:

Het verlenen van adviezen, consulting van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, het organiseren en uitgeven van cursussen en opleidingen; dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen maat-schappelijk doel;

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatie-systemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Het onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Holdingvennootschap: zowel in België als in het buitenland, het kopen, verkopen, afstaan, ruilen en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, het nemen van participatie onder welke vorm ook en het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen van industriële, commerciële, financiële, onroerende aard, zowel bestaande of op te richten ondernemingen alsook alle roerende en onroerende investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen.

De vennootschap kan namelijk alle onroerende goederen, effecten, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen door aankoop, ruiling, inbreng, intekeningen, koop of levering, optie tot aankoop en op iedere andere manier, deelnemen aan alle verenigingen, syndicaten voor studie of opzoekingen en aan alle samensmeltingen; haar portefeuille van effecten en participaties beheren en productief maken, onder meer door het beheer, het toezicht, de controle, de documentatie, de financiële of andere bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden realiseren of liquideren, door afstand, verkoop of op een andere wijze.

Patrimoniumvennootschap: de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen; de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten, en zo meer; verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's. De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinan-ciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hex Belgisch Staatsblad

mod 11.1

" Voorbehouden Baan het:' Belgisch Staatsblad



door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Zij mag ontlenen en leningen toestaan evenals aan derden alle waarborgen toestaan, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming liggen.

Zij mag het mandaat van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij zal het beschikbare vermogen beheren als een goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen of manieren die zij beste geschikt zou achten.

d) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

e) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(E 18.600,00),

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

f) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekéning zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de Heer Heylesonne Filip Dirk Raymond (Rijksregister nummer 61.07.06-209,68), wonend te 9250 Wasemunster, Molenstraat 44.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerder zijn, dienen zij gezamenlijk te handelen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w ~ Voorbehouden Vaan het Belgisch Staatsblad mod 11.1





Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap,

g) De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur.

h) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

6. De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, te weten: de Heer Heylesonne Filip Dirk Raymond (Rijksregister nummer 61.07.06-209.68), wonend te 9250 Waasmunster, Molenstraat 44.

De algemene vergadering verleent de ontslagnemende zaakvoerder algehele kwijting voor het door hem gevoerde mandaat.

7. De algemene vergadering beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de Heer Heylesonne Filip Dirk Raymond (Rijksregister nummer 61.07.06-209.68), wonend te 9250 Waasmunster, Molenstraat 44, die aanvaardt.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens anders-luidende beslissing van de algemene vergadering.

8. De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen, onder meer tot inschrijving van de aandelen in een aandelenregister.

9. De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemings-koket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Accountants & Belasting-consulenten Haentjens  Bart Haentjens te 9160 Lokeren, Tweebruggenlaan 32/0001, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de tien juli tweeduizend en twaalf

2. Verslag van de zaakvoerder.

3. Verlag van de revisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 24.06.2016 16226-0448-013

Coordonnées
FINAMED CONSULT

Adresse
MOLENSTRAAT 44 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande