FINDES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINDES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.742.444

Publication

06/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor

behouc aan h Belgis

Staatst

III III 1Ill I1 II 111111 I 1M 1111

*19006351+

NEERGELEGD

2 li DEC, 2013

REH~.6ANK VAN

KOOf~Nif0.1'i?EL TE GENT

Ondememingsnr : 0442.742.444

Benaming (voluit) : FINDES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Weststraat 129

9940 Evergem

Rr Onderwerp akte :Statutenwijzigingen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Bart VAN DE KEERE,.i zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-!i Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 20 december 2013, dat is bijeengekomen de buitengewone atgemene;; vergadering van de naamloze vennootschap "FINDES" en dat volgende beslissingen werden genomen mets, éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: reële kapitaalvermindering

a) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen om het; maatschappelijk kapitaal te verminderen met drie en veertig duizend vier honderd euro (¬ 43.400,00)Ii ;: om het te herleiden van twee en zestig duizend euro (¬ 62.000,00) naar achttien duizend zes; honderd euro (¬ 18.600,00), hetzij het minimumkapitaal wettelijk vereist voor een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders:: van geheel of een gedeelte van hun inbreng, naar evenredigheid van hun deelneming in he kapitaal.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben

door evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

b) De algemene vergadering beslist dat de uitvoering van deze kapitaalsvermindering geschiedt door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag in geld van vier en vijftig euro elf eurocent (¬ 54,11).

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op data die het bestuur aan de aandeelhouders zal bekendmaken, tegen voorlegging van een inschrijvingsbewijs afgeleverd door de vennootschap (voor aandelen op naam) door creditering van de rekening-courant van elk der vennoten van het hen toekomend bedrag, en dit voor een bedrag in geld van 54,11 euro per aandeel.

Deze terugbetaling aan de aandeelhouders, zal pas geschieden indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal het bestuur slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

Zo het kapitaal wordt verminderd tot beneden het wettelijk minimum kapitaal, heeft deze;' eerst gevolg op het ogenblik dat het kapitaal verhoogd wordt tot het wettelijk minimum kapitaal.

De voorzitter verklaart dat deze kapitaalvermindering door terugbetaling aan de aandeelhouders geschiedt op het fiscaal kapitaal (het gestorte en voor terugbetaling vatbare kapitaal) en niet op reserves.

TWEEDE BESLUIT: kapitaalverhoqinq door inbreng in natura

A. VERSLAGEN:

Voorafgaand aan de beslissing tot kapitaalsverhoging verleent de vergadering met:, éénparigheid van stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de raad van bestuur. betreffende- de. kapitaalsverhoging-van -18 december-201.3 en-van " hei verslag van-17-december-.2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

opgemaakt door de'burgerlijkeµvennootschap onder de vormvan een coöperatieve vennootschap met bepekte aansprakelijkheid "CVBA VGD Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te Spinnerijkaai 43/A, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 602, §1 van het Wetboek van Vennootschappen. Voornoemde aandeelhouders erkennen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met de

uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Uit het verslag van de bedrijfsrevisor blijkt dat de inbreng in natura een werkelijk en

volwaardig activabezit vertegenwoordigt en dat zijn beschrijving aan de vereisten van de rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt. Om te voldoen aan de voorschriften van artikel 602, §1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt hier akte van genomen dat dit verslag in volgende i termen besluit:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "FINDES" bestaat uit een inbreng van enerzijds de schuldvordering aangehouden door de heer Olivier De Pauw ten bedrage van negenhonderd drieënnegentig duizend honderd tweeënveertig euro en veertien cent (993.142,14 EUR) i en anderzijds de schuldvordering aangehouden door de heer en mevrouw De Pauw -- Nollé ten bedrage van driehonderd zesenvijftig duizend achthonderd zevenenvijftig euro en zesentachtig cent (356.857,86 EUR), voor een totaal bedrag van één miljoen driehonderd vijftig duizend euro (1.350.000,00 EUR). Deze schuldvorderingen zijn ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

7.2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3. Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardéring van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits alle aandeelhouders in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering inbrengen, Hierdoor kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de aandeelhouders;

7.4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er', geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de aandeelhouders, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31 december 2012 en de tussentijdse cijfers van de inbrenggenietende vennootschap;

7.5. ln deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven ' aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch É mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch ingaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrffsrevisoren,

7.6. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 1.683,29 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van nv FINDES in het kader van de toepassing van artikel 537 W1B92 en mag niet voor andere doeleinden

gebruikt worden. .

Opgesteld te Kortrijk op 17 december 2013

VGD Bedrijfsrevisoren burg. CVBA

vertegenwoordigd door Jean-Michel Dalle

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorn behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voors

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bedriffsrevisor"

B. INBRENG

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend van één miljoen vijf honderd duizend euro (¬ 1.500.000,00), zijnde één miljoen drie honderd vijftig duizend (¬ 1.350.000,00), om het van achttien duizend zes honderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op één miljoen drie honderd acht en zestig duizend zes i honderd euro (¬ 1.368.600,00), met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de voornoemde aandeelhouders pro rata hun huidig aandelenbezit, van negentig procent (90%) van hun boven vermelde zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, hetzij negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in voormeld verslag van 17 december 2013 van de bedrijfsrevisor, zodat de kapitaalsverhoging volledig volstort wordt.

De voornoemde vennoten verklaren dat de kapitaalsverhoging volledig volstort wordt op heden.

C) VERGOEDING

De kapitaalsverhoging door inbreng in natura gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

DERDE BESLUIT: vaststelling kapitaal

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalververmindering en kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op één miljoen drie honderd acht en zestig duizend zes honderd euro (¬ 1.368.600,00), vertegenwoordigd door acht honderd en twee (802) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

VIERDE BESLUIT: vaststelling omzetting aandelen op naam in aandelen aan toonder

De algemene vergadering stelt vast dat uit de aandelenregister in het aandelenregister van 28 december 2011 blijkt dat de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam. De algemene vergadering bevestigt hierbij deze omzetting.

VIJFDE BESLUIT: wijziging maatschappelijk doel

Voorafgaand aan de beslissing tot doelswijziging verleent de vergadering met éénparigheid van stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de raad van bestuur betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel, en van de daarbij gevoegde staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. De ' vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

Vervolgens beslist de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de integrale tekst van artikel drie van de statuten, door de volgende bepaling:

"De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland :

De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Aile activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van aile participaties, aandelen van en in aile vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met " ' betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor= behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en- onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen."

Dit besluit wordt met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd. De vennoten verklaren dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 van de Vennootschappenwet geacht worden te zijn vervuld.

ZESDE BESLUIT: vaststelling wiiziginq zetel

De vergadering stelt vast dat de zetel van de vennootschap werd gewijzigd van 9270 Kalken, Kouterstraat 113, naar 9940 Evergem (Sleidinge), Weststraat 129, zoals blijkt uit de publicatie in bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 oktober 2011, onder nummer 0157934.

ZEVENDE BESLUIT: omzetting van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid

a)De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur ter verantwoording van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag wordt een staat gevoegd die de actieve en passieve toestand van de vennootschap weergeeft, afgesloten op 10 december 2013.

b)De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met bepekte

aansprakelijkheid "CVBA VGD Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te Spinnerijkaai 43/A,

vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle op 20 december 2013, over de voormelde staat van actief en passief van de vennootschap.

Dit verslag besluit al volgt:

"In het kader van de geplande omzetting van de naamloze vennootschap 'FINDES' met P maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Weststraat 129, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva per 10 december 2013 opgesteld.

Onze controlewerkzaamheden zijn er op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief van de NV EINDES' heeft plaats gehad. Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles werden dan ook voornamelijk substantiële controles uitgevoerd.

Onder voorbehoud van hetgeen in voorgaande paragrafen is uiteengezet, is uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de voorgelegde staat van activa en passiva per 10

E december 2013 bedraagt 875.815,59 EUR, waarin begrepen 1.381,68 verlies van de

tussentijdse periode 1 januari 2013 tot en met 10 december 2013.

Het netto-actief is hoger dan het maatschappelijk kapitaal opgenomen in de staat van activa en passiva per 10 december 2013 (61.500,00 EUR). Het netto-actief is eveneens hoger dan het' minimum maatschappelijk kapitaal vereist voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550,00 EUR).

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 777 W. Venn. voorafgaandelijk aan de omzetting van de NV "FINDES" en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Kortrak op 20 december 2013.

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrjsrevisor."

Het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met de

uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel en wordt alhier aangehecht.

c)De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de vennootschap.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 10 december 2013, gehecht aan het voormeld verslag van de Raad van Bestuur van 20 december 2013,

AI de bewerkingen gedaan vanaf heden door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn gedaan voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het voeren van de boekhouding.

De duizend acht honderd en twee (802) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen in de naamloze vennootschap worden verdeeld onder ede vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in dezelfde verhouding, hetzij:

-voornoemde heer DE PAUW Olivier: vijf honderd negentig (590) aandelen;

-voornoemde heer DE PAUW Franz: honderd en zes (106) aandelen;

-voornoemde mevrouw NOLLÉ Michèle: honderd en zes (106) aandelen.

ACHTSTE BESLUIT: ontslag van de bestuurders en van de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap en kwijting voor hun mandaat.

De vergadering besluit om de huidige bestuurders van de naamloze vennootschap, te weten voornoemde heer DE PAUW Olivier, tevens gedelegeerd bestuurder, voornoemde heer DE PAUW Franz en voornoemde mevrouw NOLLÉ Michèle, te ontslaan en om hen kwijting te geven voor hun mandaat.

NEGENDE BESLUIT: benoeming voornoemde heer DE PAUW Olivier tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur

De vergadering besluit om tot statutair zaakvoerder te benoemen, voor de duur van de vennootschap, voornoemde heer DE PAUW Olivier, hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

TIENDE BESLUIT: aanneming van nieuwe statuten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakeliikheid en aanpassing aan de andere penomen besluiten

De vergadering stelt nieuwe statuten vast voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met onder meer de volgende bepalingen :

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht

onder de naam "FINDES".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere

documenten uitgaande van de vennootschap moet steeds vermeld worden:

1- de naam van de vennootschap;

2- de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "BVBA";

3- de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap;

4- het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem (Sleidinge), Weststraat 129.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden verplaatst bij besluit van de zaakvoerder, hetwelk besluit bekendgemaakt moet worden in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij gewone beslissing van de zaakvoerders, kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland :

De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van aile aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van aile technieken en in alle stadia van afwerking.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen,

Voorr behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorn behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Op de laagte

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en In alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde tijd.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen drie honderd acht en zestig duizend zes honderd euro (¬ 1.368.600,00), vertegenwoordigd door acht honderd en twee (802) gelijke aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/acht honderd en tweede (1/802°) van het kapitaal.

(" " )

Artikel 13. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

"Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer DE PAUW Olivier Suzanne Georges, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurie), Papeleugoed 3, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De statutair zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparigheid van stemmen, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door ' een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging."

Artikel 14. Salaris

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 15. Extern en intern bestuur - Beperkingen

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Deµvennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

(" " )

Artikel 17. Bijeenkomsten

a)De gevione algemene vergadering, "i aarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni van ieder jaar om 15 uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping,

e)De gewone en de biizondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

(..)

Artikel 19. Stemrecht - Besluitvorming

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar ° de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet,

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zef door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden ; verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen ' van de vennoten.

Artikel 20. Boekjaar en jaarrekening

a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en wordt afgesloten op

eenendertig december.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de

zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van °

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagenliij Tiët Bëlgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voaç-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 77.7

artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen véor de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is x goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 21. Verdeling van de winst

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling

van het wettelijk reservefonds. i

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

ELFDE EN LAATSTE BESLUIT: machtiging zaakvoerder tot uitvoering van de besluiten en ' volmacht tot uitvoering administratieve formaliteiten

De zaakvoerder wordt gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten en de notaris wordt gemachtigd tot coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent volmacht aan Het Accountantskantoor Soenen & Partners, kantoor houdende te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het Ondernemingsloket, de Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte

; Bart Van de Keere

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte;

- revisoraal verslag kapitaalverhoging;

- revisoraal verslag omzetting;

- verslag raad van bestuur kapitaalverhoging;

- verslag raad van bestuur doelwijziging;

- verslag raad van bestuur omzetting;

- staat van actief en passief doelwijziging.

- staat van actief en passief omzetting.

r VOCg-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 28.08.2012 12466-0095-012
19/10/2011 : DE045546
06/09/2011 : DE045546
05/07/2011 : DE045546
06/09/2010 : DE045546
06/10/2009 : DE045546
13/08/2008 : DE045546
25/07/2007 : DE045546
11/07/2006 : DE045546
30/06/2005 : DE045546
26/01/2005 : DE045546
16/08/2004 : DE045546
08/07/2004 : DE045546
28/07/2003 : DE045546
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 21.08.2015 15477-0079-013
02/09/2002 : DE045546
21/12/2001 : DE045546
29/07/2000 : DE045546
08/01/1999 : DE045546
13/10/1998 : DE45546
01/02/1991 : DE45546

Coordonnées
FINDES

Adresse
WESTRAAT 129 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande