FINED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.967.629

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 29.04.2014 14104-0557-012
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 29.04.2013 13100-0062-012
07/09/2012
ÿþmod 11,1

*12151834*

11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

=7,,,--.-~ ~-i~ f"~' 1 ~'"`

7 ~ _s , 1 ~,,.r ~w ,.ts, ÿ -Tr `wr ~

........ ,~~

2 9 AUG. 2012

` :l GriffiesF~ - ._,~"""'--.

Kt~opr-Ai~l;~,i--1 Tiz- r.,---4\171-

mue

1

"

Ondernemingsnr : BE0894.967.629

Benaming (voluit) : Fined

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; Octaaf Soudanstraat 22

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

lt Onderwerp akte :VERPLAATSING ZETEL - OMZETTING GCV 1N BVBA - BENOEMINGEN

,l 1

i; Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre Moulin, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op;

il twintig augustus tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone;

commanditaire vennootschap "Fined" volgende beslissingen heeft genomen :

A.de zetel der vennootschap te verplaatsen naar 9051 Gent (Afsnee), Brillandstraat 13.

i B. de juridische vorm van de vennootschap te veranderen en deze van een besloten vennoot-schap met beperkte

1 aansprakelijkheid aan te nemen.

11 De aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap ontvangen thans evenveel nieuwe aandelen van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in ruil voor de oude aandelen van de gewone commanditaire vennoot 11 schap.

1, Overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de Comet V. een ver-;

slag opgemaakt omtrent het voorstel tot omzetting van de Comm.V in een BVBA.11

De staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, is gehecht aan dit verslag.

li Door de zaakvoerder van de Comm.V werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

li vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WF&Ce Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9051 Gent  Sint-Denijs-Westrem it Kortrijksesteenweg 1126, ver-tegenwoordigd door mevrouw Ann VAN VLAENDEREN, bedrijfsrevisor voornoemd, aangesteld il als bedrijfsrevisor, teneinde verslag uit te brengen over de voormelde staat van activa en pas-siva.

I. Dit verslag opgemaakt op 17 augustus 2012, houdt in als besluit

11"8 Besluit i

ln het kader van de procedure voor omzetting voorzien door artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen heeft del 11 zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap Ftue) met zetel te 9051 Sint Denijs-Westrem, Octaaf Soudanstraati

22, ons aangesteld om verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva die werd afgesloten op 30 juni 2012. Uit het doorgevoerde nazicht blijkt dat de staat van activa en passiva per 30 juni 2012, op basis waarvan de omzetting zat; wcrden doorgevoerd, een volledig, getrouw en juist beeld vormt van de financiële positie van de vennootschap, onder;

voorbehoud van wat wordt vermeld in de hiernavolgende paragraaf. .

li Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat; il blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opge-steld, heeft; ,i plaatsgehad Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van del ,; Bedrijfsrevisoren, werd overwaardering van het netto-actief vastgesteld, waarvan het nettobedrag 399.166,67 EUR bedraagt ;l Het netto-passief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaardering, bedraagt 176.868,30 EUR. Het verschili :; met het maatschappelijk kapitaal van 200.000, 00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva, bedraagt 376.868,30 EUR.

:i Gent, 17 augustus 2012 i

WF&Co Bedrijfsrevisoren BVBA

li Vertegenwoordigd door 1

ij Volgt de handtekening l

, Arm Van Vlaenderen i; Vennoot'

ij De nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekingen en de boekhouding van de ge-;

wone commanditaire vennootschap voortzetten; zij behoudt het ondememingsnummer van de Comm.V. In het rechtspersonen-1

t; register van de stad Gent onder nummer 0894.967.629). i

1, De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2012, zoals omschreven is in I

tr het hierboven vermeld verslag van de bedrijfsrevisor. i

ii Alle verrichtingen gedaan vanaf zelfde datum zullen geacht te zijn gedaan voor rekening van de besloten vennootschap;

il met beperkte aansprakelijkheid, namelijk voor wat betreft de boekhouding en de sociale bescheiden. 1

Uit fiscaal oogpunt wordt uitdrukkelijk bedongen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fined; ;j geen nieuwe vennootschap Is, maar wel de voortzetting van de vennootschap die onder de vorm van een gewone commanditaire;

;i vennootschap reeds vroeger bestond. ,

1.

li Er wordt uitdrukkelijk bedongen dat de omzetting fiscaal neutraal gebeurt en dit op het vlak van de BTW,i

ii registratierechten en directe belastingen,

;, C. de statuten van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te leggen als volgt

l; Naam : Fined i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4

Zetel i 9051 Gent (Afsnee), Brillandstraat 13

Duur Onbepaald.

Kapitaal : Het kapitaal bedraagt tweehonderdduizend euro (E 200.000,00) en wordt vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Boekjaar : van één oktober tot en met dertig september van elk daaropvolgend jaar.

Reserves -- winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Bij ontbinding 1 vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: Mevrouw Westen Ann Hadewijch, rijksregistemummer 77.05.24-322.28, wonende te Gent, Afsnee, Brillandstraat 13, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

lnoev:1 de vennootschap slechts één vennoot telt : Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Doel :

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buiten-land, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

Het verwerven en beheren van participaties in andere ven-nootschappen

Een studie - organisatie - en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, sociale en commerciële aangelegenheden.

Het verlenen van bijstand en diensten, het begeleiden van ondernemingen inzake bedrijfsbeheer - management -- bedrijfsbeleid. Het bemiddelen voor beleggingen, leningen en verzekeringen.

Zij kan elke bedrijvigheid uitoefenen die vatbaar is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en deel te nemen aan elke bedrijvigheid onder welke vorm ook,

Zij kan deelnemen in of fusioneren met andere vennoot-schappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of dit begunstigen.

Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpand-geving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of on rechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling enjof onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outil-lering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook - voor eigen rekening - het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doel. Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990.

- Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het

algemeen inzake organisatie van ondememingen, ver-richtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administra-tieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren

Jaarvergadering : de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht eik punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

ti Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

D, de vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de Comm.V, met name Mevrouw WESTEN, Ann Hadewijch,'

[Rijksregister nummer. 77.05.24-322.28], wonende te 9051 Gent (Aasnee), Brillandstraat 13, en verleent haar volle kwijting voor

haar bestuur.

E. Gebruik makende van deze algemene vergadering wordt beslist, zoals blijkt uit voorgaande vastgestelde statuten, te benoemen

tot eerste, statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw WESTEN, Ann Hadewijch, [Rijksregister nummer. 77.0524-322.28], wonende te 9051 Gent (Aasnee), Briland-

straat 13;

die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden,

Deze opdracht is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegeliik.hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- verslag van de zaakvoerder Pierre Moulin

- verslag van de bedrijfsrevisor Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2012
ÿþ Moc[ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



hfl11 1111111111uN+141040 95* a

Ondenemingsnr : 0894.967.629 Benaming

(voluit) : F1NED

(verkort) :

NEERGELEGD

01 JUN1 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANWsk E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : OCTAAF SOUDANSTRAAT 22  9051 SINT-DENIJS-WESTREM (volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Op 17 mei 2012 is, in overeenstemming met artikel 719 Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerders van Onderstaande vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming van Fined Comm.V, met maatschappelijke zetel te Octaaf Soudanstraat 22, 9051 Sint-Denijs-Westrem, ondernemingsnummer 0894.967.629, door Tumo Comm.V, met maatschappelijke zetel te Brillandstraat 13, 9051 Sint-Denijs-Westrem, ondernemingsnummer 0882.456.906, opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap worden gezamenlijk de "fuserende vennootschappen" genoemd.

I. Voorafgaandelijtce beschouwingen

De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie door overneming door te voeren waarbij het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zal overgaan op de overnemende vennootschap.

De bestuursorganen verbinden zich er toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de fuserende vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna genoemde voorwaarden en ze leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Buitengewone Algemene vergaderingen van Aandeelhouders.

De fuserende vennootschappen verklaren dat ze op de hoogte zijij van de verplichting overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen het fusievoorstel neer te leggen op de griffe van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen elk van de fuserende vennootschappen haar zetel heeft tenminste 6 weken v66r de Buitengewone Algemene vergadering van Aandeelhouders die wordt bijeengeroepen ten einde. te beslissen over de fusie.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen worden de volgende vermeldingen opgenomen in onderhavig fusievoorstel:

II. Rechtsvorm - naam - doel  zetel

Rechtsvorm van de overnemende en de overgenomen vennootschap

De overnemende vennootschap heeft momenteel de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De overgenomen vennootschap heeft momenteel de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Naam van de overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap heeft momenteel als naam Tumo. De overgenomen vennootschap heeft momenteel als naam Fined,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Doel

1. Overnemende vennootschap

De gewone commanditaire vennootschap Tumo, met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs Westrem (Afsnee), Brillandstraat 13, heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten het volgende doel:

" De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Het geven van adviezen (consultancy) aan bedrijven en aan natuurlijke personen in de meest ruime zin en binnen de wettelijke toegelaten domeinen waaronder meer:

o Business development

o Financiële adviezen

o Strategy and communication consulting

o Project management

Een studie- organisatie- en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, sociale en

commerciële aangelegenheden. Het verlenen van bijstand en diensten, het begeleiden van

ondernemingen inzake bedrijfsbeheer  management  bedrijfsbeleid. Het bemiddelen voor

beleggingen, leningen en verzekeringen.

De organisatie van seminaries, evenementen, conferenties.

Het ter beschikking stellen van ruimten voor allerlei activiteiten.

- Het kopen, verkopen, beheren, huren, verhuren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, van outillering en uitrusting;

Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik.

- Het kopen en verkopen van roerende goederen.

- Het beleggen van de beschikbare middelen in roerende goederen en waarden.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse

verwezenlijking van haar doel zowel in België als in het buitenland en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal alle roerende, onroerende, burgerrechtelijke, industriële, commerciële en financiële handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Daarenboven mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen, beroepsverenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bestand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke bepalingen terzake.

2. Overgenomen vennootschap

De gewone commanditaire vennootschap Fined heeft het volgende doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

Het verwerven en beheren van participaties in andere vennootschappen.

Een studie  organisatie - en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, sociale en commerciële aangelegenheden. Het verlenen van bijstand en diensten, het begeleiden van ondernemingen inzake bedrijfsbeheer -- management  bedrijfsbeleid. Het bemiddelen voor beleggingen, leningen en verzekeringen.

Zij kan elke bedrijvigheid uitoefenen die vatbaar is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en deel te nemen aan elke bedrijvigheid onder welke vorm ook. Zij kan deelnemen in of fusioneren met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of dit begunstigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook  voor eigen rekening  het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doel. Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consuitancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Zetel

De fuserende vennootschappen verklaren dat de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap zal gevestigd worden te 9051 Sint-Denijs Westrem (Afsnee), Brillandstraat 13.

III. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen geacht worden te verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf één april 2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschappen, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

IV. Rechten toegekend aan de aandeelhouders

Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

V. Bijzondere voordelen aan bestuurders

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de bestuurders van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VI. Informatie

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuurders van de fuserende vennootschappen aan elkaar alle nuttige informatie overmaken op de wijze bepaald door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

VII. Bodemsaneringsdecreet

Gezien de overgenomen vennootschap geen onroerend goed bezit, is het Decreet van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering niet van toepassing.

VIII. Neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van koophandel

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

De bestuurders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bofidi Gent", met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent en mevrouw Leen Vanden 6'erghe, wonende te Rue Aulnort 8, 79/2 Saint-Sauveur, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met

beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

IX. Kosten

Alle kosten met betrekking tot de neerlegging van dit fusievoorstel worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: Fusievoorstel d.d. 17 mei 2012

Mevrouw Ann Westen

Zaakvoerder

Bijlagen bij -at Bélgiscli Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

n , Voorbehouden

aan het

e Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

16/03/2012
ÿþ Mod Mat 1 1.a

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12057863+

NEERGELEGD

- á HW 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDeffRE GENT

Ondernemingsnr : 0894.967.629

Benaming

(voluit) : FINED

(verkort) :

Rechtsvorm ; GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel ; OCTAAF SOUDANSTRAAT 22  9051 SINT-DENIJS-WESTREM (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 01/02/2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist

Het vrijwillig ontslag van A.B.W. NV, vast vertegenwoordigd door mevrouw Ann Westen te aanvaarden met ingang vanaf heden. Er wordt kwijting verleend voor de uitoefening van het mandaat.

Mevrouw Ann Westen, wonende te 9051 Gent, Brillandstraat 13 te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf heden en dit voor onbepaalde duur.

Mevrouw Ann Westen

Zaakvoerder

Bíjlngeit tstj lret netgiseti Sïuâfsülâtt'=Ui03/2U1L - Annexes du 1Vlónil"éü"r bë[gë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
FINED

Adresse
BRILLANDSTRAAT 13 9051 AFSNEE

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande