FINTREST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FINTREST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 455.622.262

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 29.08.2013 13487-0019-012
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 30.08.2012 12482-0235-013
24/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

+te !D j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouden

aan het

Belgisch _., Staatsblad

III IInlNllll 111111

Ondernemingsnr : 0455.622.262

Benaming

(voluit) : BISSCHOP & BUYSSE

(verkort) :

NEERGELEGD

12 APR. 2012

RECHTBANCSM%

KOOPHANDEL TE GENT

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Burgstraat 182

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke benaming  wijziging maatschappelijk doel  afschaffing bestaande statuten  aanneming nieuwe statuten  ontslagen - benoemingen

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 28 maart 2012 door Meester Francis Lemey, notaris met standplaats te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BISSCHOP & BUYSSE", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Burgstraat 182, Antwerpsesteenweg 788, volgende besluiten heeft genomen:

* De vergadering besluit dat de maatschappelijke benaming van de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt gewijzigd in "FINTREST".

* De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van het verslag van de raad van bestuur houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, opgesteld overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen. De leden van de vergadering erkennen kennis te hebben genomen van het verslag en de er aangehechte staat van actief en passief, afgesloten op 31 december 2011.

* De vergadering besluit het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen dcor afschaffing van artikel 3 der statuten en de vervanging ervan door de volgende bepaling:

"De vennootschap heeft tot doel:

- activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en erkend door de Belgische toezichtinstanties.

- activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving met betrekking tot de bemiddeling in banken beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door Belgische toezichtinstanties, zal de vennootschap eveneens tot doel hebben;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Deze opsomming is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

De vergadering besluit de bestaande statuten af te schaffen. Zij besluit nieuwe statuten aan te nemen, rekening houdend met het voorgaande besluit en de thans geldende wettelijke bepalingen.

De nieuw aangenomen statuten bepalen onder meer:

Artikel 1: RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming "FINTREST",

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderdvijftigste (111.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel 9: AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 14: SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door elle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vernield onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon lot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.,

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste ln jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 17: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20: JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eenendertigste mei om 19.00 uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vââr de datum van de jaarvergadering worden gestuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 35: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vergadering besluit met onmiddellijke ingang te ontslaan als bestuurders:

- de heer Walter Buysse wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Frederik Burvenichstraat 278 , en

- mevrouw Els Bisschop, wonende te 9850 Nevele (Merendree), Diepestraat 2.

De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over de over hun beheer te verlenen kwijting.

* De vergadering besluit tot bestuurders te benoemen voor een duur eindigend na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien:

1. de heer Walter Buysse voornoemd,

2. mevrouw Els Bisschop voornoemd, en

3. FINALAN, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 7912 Frasnes-lez-Anvaing (Saint-Sauveur), Rue Deflière 46 (ondernemingsnummer 0843.892.377), voor wie haar zaakvoerder, mevrouw Conny Lucienne Jeanne Langie, wonende te 7912 Frasnes-lez-Anvaing (Saint-Sauveur), Rue Deflière 46 zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur om de voorafgaande besluiten uit te voeren.

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens is de raad van bestuur bijeengekomen.

De volgende leden van de raad zijn aanwezig of vertegenwoordigd:

1. de heer Walter Buysse voornoemd,

2. mevrouw Els Bisschop voornoemd, en

3. de voormelde vennootschap FINALAN, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger in de zin

van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, mevrouw Conny Langie voornoemd.

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard voltallig te zijn en zich geldig te verenigen

onder het voorzitterschap van de heer Walter Buysse voornoemd.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad:

1. tot voorzitter te benoemen voor de duur van haar mandaat als bestuurder: de heer Walter Buysse voornoemd.

2. tot gedelegeerde bestuurders te benoemen voor de duur van hun mandaat als bestuurder:

a. de heer Walter Buysse voornoemd,

b. mevrouw Els Bisschop voornoemd, en

J ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



c. de voormelde vennootschap FINALAN, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, mevrouw Conny Langie voornoemd.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Gilbert De Keyser, accountant, met kantoor te 9000 Gent, Martelaarslaan 300, zijn bedienden en/of aangestelden, elk met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige fomlaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder ai het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie,

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 31.08.2011 11478-0112-012
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 29.07.2010 10353-0016-012
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.05.2009, NGL 25.07.2009 09476-0280-011
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 29.09.2008 08754-0136-012
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 29.06.2007 07304-0136-015
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 31.08.2006 06767-4864-015
12/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 16.02.2005, NGL 06.07.2005 05445-0806-012
01/04/2005 : GE182677
07/07/2004 : GE182677
22/10/2003 : GE182677
14/10/2002 : GE182677
28/12/2000 : GE182677
24/11/1999 : GE182677
12/02/1997 : GE182677
26/07/1995 : GEA16276
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 31.08.2016 16516-0021-012

Coordonnées
FINTREST

Adresse
BURGSTRAAT 182 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande