FINVOL PI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FINVOL PI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 839.316.353

Publication

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.12.2013, NGL 14.03.2014 14063-0248-011
18/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.12.2012, NGL 14.03.2013 13062-0580-014
28/09/2011
ÿþ EJJ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+11146489*

Vo bette aan belg Staat:

ff~~ti i R

~..;~ .





1 5 SEP. 2C11

_ J

KOOP HAN r- : ~ ~°fj eY

Ondernemingsnr : 0`~.33 . 3t6. ~S3

Ber$arftáng

(voluit) : FINVOL Pl.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9800 Deinze, Kapellestraat 70.

Ostemie 'p Csto : OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

UIT een akte verleden voor notaris Patrick Maere te Deinze op 13 september 2011, ter registratie neergelegd.

BLIJKT DAT:

1/ De Naamloze Vennootschap " VERLABREED ", met zetel te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondememingsnummer 0419 051 084.

2/ De Naamloze Vennootschap " PARFINOST TSJ ", met zetel te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer 0463 891 909.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht waarvan de statuten onder andere volgende bepalingen bevatten:

Benaming: FINVOL PI.

Zetel: 9800 Deinze, Kapellestraat 70.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- het vervaardigen, verwerken, kopen, verkopen van en in het algemeen, het verhandelen en handel drijven; in alle grondstoffen, hulpgrondstoffen en materialen, dit alles in de meest uitgebreide zin, dienstig voor landbouwnijverheden, land- en tuinbouw, veeteelt en verzorging van sport- en troeteldieren en alle andere: diersoorten hetzij voor commercieel of industrieel gebruik;

- het kopen, verkopen van en in het algemeen, het verhandelen en handel drijven in producten van . laatstgenoemde diersoorten, zonder deze te be- en verwerken.

- het oprichten of verbouwen, ingevolge een aanneming, overeenkomst of anderszins van gebouwen, fabrieken of andere structuren voor de productie, het gebruik of enige andere behandeling van hoger vermelde producten, alsmede het maken van offertes en ramingen voor het oprichten van dergelijke gebouwen en het, verrichten van alle handelingen die gewoonlijk door bouwaannemers verricht worden;

- het verlenen van technische bijstand, engineering, knowhow, wetenschappelijke en laboratorium diensten; het optreden als raadgever, manager of consulent, het aangaan van verbintenissen voor het verlenen van diensten en adviezen en in het algemeen, het verlenen van zulke diensten en het stellen van die handelingen

welke zullen betrekking hebben op de vervaardiging, verkoop of verbruik van hoger vermelde producten. "

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende' verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijke doel, met inbegrip van, maar niet beperkt tot: leasing, het verkrijgen, bezitten, verlenen en gebruiken onder welke vorm ook, van licenties, brevetten en knowhow.

De vennootschap zal tevens de leiding en het toezicht kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan " aanverwante vennootschappen en dochterondernemingen. Hiertoe mag zij de functie van, onder meer, zonder, hiertoe beperkt te zijn, bestuurder, lid van hef directiecomité of vereffenaar uitoefenen.

De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng in speciën of in natura, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, interesseren in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Alle vermelde activiteiten kunnen zowel in België als in het buitenland uitgeoefend worden.

Alle voorgaande opsommingen zijn enkel verklarend, niet beperkend.

Duur: Onbepaald.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00¬ ),: vertegenwoordigd door 615 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, waarvan elk aandeel. één/zeshonderd en vijftiende deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

De aandelen zijn op naam. .. . . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal werd volledig onderschreven en volstort in geld door nv Verlabreed op 1 aandeel voor 100,00¬ en door nv Parfinost TSJ op 614 aandelen voor 61.400,00¬ .

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur met ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt; zij zijn herkiesbaar.

Het mandaat van bestuurder mag behoudens herverkiezing de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt in ieder geval een einde onmiddellijk na de algemene jaarvergadering gehouden in het jaar waarin het vervalt.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, benoemt deze onder zijn aandeelhouders, vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

-hetzij de raad van bestuur collegiaal,

-hetzij twee bestuurders samen handelend,

-hetzij, binnen de perken van de aan het directiecomité overgedragen bevoegdheden, ieder lid van het

directiecomité alleen handelend,

-hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, gelijk welke persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande

beslissing van de raad van bestuur.

Zij is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

Boekjaar:

Het boekjaar vangt aan op 01 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 30/0912012.

Jaarvergadering:

Ieder jaar, op de laatste maandag van de maand december om 18u heeft de algemene jaarvergadering

plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de bijeenroepingen vermeld.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op

hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal doorgaan in december 2012.

Winstverdeling:

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en

provisies, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Deze winst zal als volgt worden verdeeld

a) Van deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) Na voormelde gebeurlijke afhouding van de wettelijke reserve wordt het batig saldo ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die over de bestemming zal beslissen bij meerderheid van de stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden.

De raad van bestuur mag eveneens beslissen tot het uitkeren van interim dividenden met inachtneming van de beperkingen die voorzien zijn in de huidige en de toekomstige wetten.

Vereffening:

tn gevat van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en vergoedingen vaststelt. De benoemde vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Bij gebrek aan een dergelijke benoeming, wordt de vereffening uitgevoerd door de zorgen van de raad van bestuur die op dat tijdstip in functie is en die optreedt in zijn hoedanigheid van vereffeningscomité.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige sommen, dient het netto actief eerst om, in effecten of in geld, het volgestorte maar niet afgeloste bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate volgestort zijn houden de vereffenaars, alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van aandelen die in grotere mate werden volgestort.

Het saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld, d.w.z. een gelijk bedrag per aandeel. Benoeming eerste bestuurders:

Volgende bestuurders werd benoemd tot de jaarvergadering van 2017:

-De Heer VERSELE Gwijde te 9830 Sint Martens Latem, Nelemeersstraat 5.

-De Heer VERSELE Stefan te 3650 Dilsen-Stokkem, Molenveld 14.

Controle:

Er werd geen commissaris aangesteld.

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Volmacht:

Er werd bijzondere volmacht verleend aan:

a) De Heer STAELENS Frank te 8800 Roeselare, St.Streuvelstraat 15;

b) Mevrouw VAN dEN EECKHOUT Patricia te 9280 Wieze, Olmendreef 3;

Om in hun plaats alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de

vennootschap in te schrijven of te registreren bij de Kruispuntbank Ondernemingen, de ondernemingsloketten,

de BTW-administratie, de registratiecommissie, de administratie der directe belastingen, en de Rijksdienst voor

Sociale Zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: expeditie oprichtingsakte met bankattest.

Getekend Maere Patrick, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veilegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 28.12.2015, NGL 29.01.2016 16031-0045-013
20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 27.12.2016, NGL 15.03.2017 17063-0260-013

Coordonnées
FINVOL PI

Adresse
KAPELLESTRAAT 70 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande